kız seni yeriiiiim ben :) cicim çok sağoltelomerimmm balımmm cok sevindim iyi gecmesineee :) hayırlısı olsun artık inş senin icin hayırlıdır ve istedigin yerde olursunn canımm arkadasımm
aa meslektaşım, çok sevindim :)bende biyoloji mezunuym cnm alanım genetikti ama, geçen yıl mezun oldm bende egeden
bebişim çok sağol
Tatlımm çok seviiinndiiimmmmm inşallah kabul olurbunca gelinin duaları geri dönmez gibime geliyoo
amin balımm. çok teşekkür ederiimmtelomercimmm inşallah kabul edilirsinn canım benimm
Kızlar üzülerek söylüyorum ki bu topiğe biraz ara veriyorumartık iyice bunalıma girdim hergün benimkinin başının etinin yiyorum ve bu gidiş hiç iyi değil. Hepinizi kısa sürede tanımış olsamda çok seviyorum kendinize iyi bakın
Kızlar üzülerek söylüyorum ki bu topiğe biraz ara veriyorumartık iyice bunalıma girdim hergün benimkinin başının etinin yiyorum ve bu gidiş hiç iyi değil. Hepinizi kısa sürede tanımış olsamda çok seviyorum kendinize iyi bakın
aaa canım. dur nereye
biz burda birbirimize destek olmak için varız.
sen de kesin kötü koca örneklerini sevgiline anlatıp, ya sende böyle yaparsan diye bunalttın enişteyi dimi.. ah biz niye böyleyiz ..
Yok cnm hayatta bakmam o konulara benide ilgilendirmez herkesin özel hayatı herkes birbirine benziycek değil ya. Bu aralar bazı seyler pek istediğim gibi gitmiyo. İnsanın ailesi yanında olmayınca zor oluyo. Beniimkide rahat biraz. Vurdumduymaz. Ben nasıl alıcam nasıl edicem diye düşünürken benmki alışveriş yapıo sinirim bozuluyo. Banada söyle bende alıyım diyo ama git sende bunu al diyemem çünkü kız tarafın alıcagı farklı erkek tarafın farklı. Biraz kendime geleyim düzeliyim. Öyle gelirim gene canım.
Yok cnm hayatta bakmam o konulara benide ilgilendirmez herkesin özel hayatı herkes birbirine benziycek değil ya. Bu aralar bazı seyler pek istediğim gibi gitmiyo. İnsanın ailesi yanında olmayınca zor oluyo. Beniimkide rahat biraz. Vurdumduymaz. Ben nasıl alıcam nasıl edicem diye düşünürken benmki alışveriş yapıo sinirim bozuluyo. Banada söyle bende alıyım diyo ama git sende bunu al diyemem çünkü kız tarafın alıcagı farklı erkek tarafın farklı. Biraz kendime geleyim düzeliyim. Öyle gelirim gene canım.
orchidea tatlıım
bişey itiraf edicem:
ya gün içinde ben sizi özlüyorum
gerçek isimlerinizi bile bilmiyorum, sizi hiç görmedim ama böyle dertleşmek, sohbet etmek, destek olmak öyle bambaşka ki.. en yakınımda duran çoğu insandan bile daha yakın hissediyorum sizleri
bende bu yıl kı kpssye hazırlanıcam kızlar umarm biyerlere atanırızz o zman hersey daha garanti ve daha kolay olucak inşşş:31
bu arada stradivariusta çalışıorm indirmler yeni trendler vs her konuda yardmcı olabilirmm, bizm marka zaradan sonra inditex içindeki en tarz markadır ayıptır sölemesii
bende senin gibi hep pahalı şeyler begeniyorum yaadurum böyle olunca indirimleri takip etmek lazım :) ben sıraya koydum anca hallederim diye dşünüyorum çünkü hiç bişeyin aceleye gelmesini istemeyenlerdenim oyüzden planlı bi şekilde çalışmalara başladım arada erkk arkadasımda alıyo bişiler çok hoşum gidiyo
ben de öyleyimmmm
ilk neti açar açmaz buraya bakıyorum. biliyorum ki buradaki kimse benim için art niyet düşünmüyor.
hem reelde de arkadaşlıklarım yürümeyince arkadaşsız yaşama kararı aldım belki bura olmasa çok zorlanırdım alışmaya ama şu anda hiç de yalnız hissetmiyorummm
daha erken ya da geç evleneyim hiç fark etmez ama hep bu başlıkta kalmak istiyorum
orchidea tatlıım
bişey itiraf edicem:
ya gün içinde ben sizi özlüyorum
gerçek isimlerinizi bile bilmiyorum, sizi hiç görmedim ama böyle dertleşmek, sohbet etmek, destek olmak öyle bambaşka ki.. en yakınımda duran çoğu insandan bile daha yakın hissediyorum sizleri
nil stradivariusun hangi mağazında çalışıyorsun cevahirin müdavimiyim de en sevdiğim marka geçenlerde kış sezonunun kıyafetleri indirimdeydi eski sezon 49 da 15 tl ye düştü trikolar her renk aldım bu hafta baktım yine 49 du
kızlar çoğumuz aynı dertteniz bazılarımız çalışıyor bazılarımızın erkek arkadaşları çalışıyor ben okulu bitireli 3 yıl oldu ve 3 yıldır onunda okulunu bitirmesini bekliyorum ben o 5 yıl okuyordu hazırlıkta olduğu için ama mecbur 2012 de bitene kadar ben kendi üzerime düşeni alcam o bana gaz verdi çeyiz al diye yoksa yine almazdım burdaki arkdaşlarda ise kendimi gördüm rahatladım benim gibi birşeyleri bekleyen ve çabalayanlr var diye güç aldım anlıcağınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?