'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

telomerimmm balımmm cok sevindim iyi gecmesineee :) hayırlısı olsun artık inş senin icin hayırlıdır ve istedigin yerde olursunn canımm arkadasımm
kız seni yeriiiiim ben :) cicim çok sağol

bende biyoloji mezunuym cnm alanım genetikti ama, geçen yıl mezun oldm bende egeden
aa meslektaşım, çok sevindim :)
ne iş yapıyosun şimdi dicektim tam ama stradivariusta çalıştığını okudum.. y.lisans mı yapıyosun canım aynı zamanda?

Tatlımm çok seviiinndiiimmmmm inşallah kabul olur bunca gelinin duaları geri dönmez gibime geliyoo

bebişim çok sağol

telomercimmm inşallah kabul edilirsinn canım benimm
amin balımm. çok teşekkür ederiimm

kızlar öyle hızlı ilerlemişki topik maşallah. nilcim senin çeyiz sayfan var heralde. hemen bakıyorum :)

Kızlar üzülerek söylüyorum ki bu topiğe biraz ara veriyorum artık iyice bunalıma girdim hergün benimkinin başının etinin yiyorum ve bu gidiş hiç iyi değil. Hepinizi kısa sürede tanımış olsamda çok seviyorum kendinize iyi bakın

yok telomercm yüksek lisansa başlayamadm şu dil konusunda kendime güvenemediğimden, alesten 82 aldm neseki geçerlilik süresi 3 yılmıs geçen yıl girmiştm,
sonradan da biraz fikrm değişti yüksek sonrasıda yine mezun olmus gibi sudan çıkmış balığa dönebiliosn cevremdekilerden tecrübe ettm dil konusunu hallettiğimde zaten yüksek fln düşünmem mağazanın yönetici kadrosuna başvururm bizde iç terfi çok fazla 1 yıllık tecrübemde oldu bi yandanda kpss düşünüorm hazır part time bişim varken hazırlanmak daha kolay ama kadro durumunu sende biliosn sayısalm iyidir ezber de zaten latinceden gelen bi yetenek haline geldi ona güveniorm bakalm umarm herşey hayırlısı olur hakkımızda
evt bi topiğim var bu gün pek bi meşhur oldu bak bakalm sende

Son düzenleme:

aaa canım. dur nereye
biz burda birbirimize destek olmak için varız.
sen de kesin kötü koca örneklerini sevgiline anlatıp, ya sende böyle yaparsan diye bunalttın enişteyi dimi.. ah biz niye böyleyiz ..

tatlım yapma böle ama onlar biizm gibi deilki, misal şimdi işten gelmiş bide böle insanların hatta tanımadığı insanlarn hayatlrndaki sıkıntılarla onları bunaltırsak tepki vermeleri de çok normal, hadi bi daha okuyup canını sıkmıcam de enişteye de hallolsn:)
can sıkıcı konular olduğu gibi güzel vakit geçirticek yerlerde var bu sitede, biz varız hemmm aaaa

aaa canım. dur nereye
biz burda birbirimize destek olmak için varız.
sen de kesin kötü koca örneklerini sevgiline anlatıp, ya sende böyle yaparsan diye bunalttın enişteyi dimi.. ah biz niye böyleyiz ..

Yok cnm hayatta bakmam o konulara benide ilgilendirmez herkesin özel hayatı herkes birbirine benziycek değil ya. Bu aralar bazı seyler pek istediğim gibi gitmiyo. İnsanın ailesi yanında olmayınca zor oluyo. Beniimkide rahat biraz. Vurdumduymaz. Ben nasıl alıcam nasıl edicem diye düşünürken benmki alışveriş yapıo sinirim bozuluyo. Banada söyle bende alıyım diyo ama git sende bunu al diyemem çünkü kız tarafın alıcagı farklı erkek tarafın farklı. Biraz kendime geleyim düzeliyim. Öyle gelirim gene canım.

sen bilirsin canım. ama ben senin yerinde olsam şimdiden o kadar sıkmazdım, erkekler bizim gibi değil ki, biz bazı şeyler için fedakarlık yapabiliyoruz. ama onlar fazla ileriyi düşünmüyo..
bi anda hepten kendine harcama yapmasını engelleyemezsin heleki dediğin gibi rahat birinin.
ama bi sınır koy mesela her ay atıyorum bir çeyrek(yarım,tam artık bütçesine göre) alıp kenara koydur madem. kendine kalanla da yetinmeye çalışır.
sıkma tatlı canını

ah kuzum bee, bende tecrubeli deilmdir böle konularda ama böle seyler için üzmeyin birbirinizi:26:
hiç bişiyimiz olmasa nolur ki anlaşabildkten sonra, bazen asıl onun olmadığnı düşünüorm nefesm daralıo, hepsi boş şeyler bunlarn, çok özletmeden geri gel madem öpüyorum

Son düzenleme:

canım benim maalesef her şey umduğumuz gibi gitmiyor. bak beni örnek al,sevgilimin işi de yok,para da biriktiremiyor haliyle, ama ben burda hep sizlerden güç buldum,umudumuz sayenizde kaybetmedim,hem benim ailem de borç içinde resmen,her şeyi ben düşünmek zorundayım.

eme eğer cidden mutsuz oluyorsan çok sık gelmesen bile arada sırada gel tatlım,burda birbirimizden güç alıyoruz.

orchidea tatlıım

bişey itiraf edicem:
ya gün içinde ben sizi özlüyorum
gerçek isimlerinizi bile bilmiyorum, sizi hiç görmedim ama böyle dertleşmek, sohbet etmek, destek olmak öyle bambaşka ki.. en yakınımda duran çoğu insandan bile daha yakın hissediyorum sizleri

ben de öyleyimmmm

ilk neti açar açmaz buraya bakıyorum. biliyorum ki buradaki kimse benim için art niyet düşünmüyor.

hem reelde de arkadaşlıklarım yürümeyince arkadaşsız yaşama kararı aldım belki bura olmasa çok zorlanırdım alışmaya ama şu anda hiç de yalnız hissetmiyorummm

daha erken ya da geç evleneyim hiç fark etmez ama hep bu başlıkta kalmak istiyorum

nil stradivariusun hangi mağazında çalışıyorsun cevahirin müdavimiyim de en sevdiğim marka geçenlerde kış sezonunun kıyafetleri indirimdeydi eski sezon 49 da 15 tl ye düştü trikolar her renk aldım bu hafta baktım yine 49 du

kızlar çoğumuz aynı dertteniz bazılarımız çalışıyor bazılarımızın erkek arkadaşları çalışıyor ben okulu bitireli 3 yıl oldu ve 3 yıldır onunda okulunu bitirmesini bekliyorum ben o 5 yıl okuyordu hazırlıkta olduğu için ama mecbur 2012 de bitene kadar ben kendi üzerime düşeni alcam o bana gaz verdi çeyiz al diye yoksa yine almazdım burdaki arkdaşlarda ise kendimi gördüm rahatladım benim gibi birşeyleri bekleyen ve çabalayanlr var diye güç aldım anlıcağınız

ah kızlar siz olmasanız naparım bilmiyorum çok teşekkür ederim..
bi 6 yıl daha evlenmezsek sorun değil napalım insan sevince bekliyo

essedeki indirimi kaçırdım ama üzülmedim bende herşeyi planladım aslında korkuyordum beğenmem diye ama acele etmiyorum ve severek aldığım için beğenmemek gibi bir durumum olmucak ama cidden baya bir eksiğim var almak için

sana katılıyorum tatlım..
benim de arkadaşlarım benden çok uzakta. yılda bir defa ya görebiliyorum ya göremiyorum
burdaki arkadaşlarım desen hiç samimi bulmuyorum, normal işte bi derdimi anlatmam etmem..
iyiki sizler varsınız..
aşkımda asker zaten

bende bende

tatlm ben toriumdaki mağazasındaym hatta toriumu biz açtk haramideredeki, yakında olanlar gelsin görüşebilirz yemek fln yeriz konusuruz da:))
49luk olanlardan bende aldm cnm etiketleri yaparken inanamıodm tüm kış 49dan saatıığımz seyler 3te birine düşünce insan deli gibi alışveriş yapıo:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…