bebişlerim. size bişey sormalıyım
filli boya reklamında zerrin tekindorun kıyafetini nedense çok sevdimsizce evde olursa nişanım onun zümrüt yeşilini diktirsem nasıl olar ki
Filli Boya Reklamı - Fahir Atakoğlu & Zerrin Tekindor - YouTube
tatlımmm nasıl sevindim bilemezsin ben de
böyle içi kıpır kıpır cümleler okuyunca içime heyecan doldu benim de
insanın gerçekten ömrü uzar :) gençleşiverir :)
tosbagacıgımın bundan 4 sene evvel (ilk tanıştığımız zamanlar) saçlarında ne çok beyaz vardı.. ama şimdi simsiyahgençleşiverdi yahu..
aşk iyi geliyor. insan güzelleşiyor.. gülücükler eksilmiyor suratındanoyy
Orkidemmm pastammmm gizosum pelosummm cok yesekkur ederim kizlarrr AMİN Allah hicbirimizi ayirmasin hep mutlu etsin kat kay ins.
Hayat isigim yasama sevincim benim bogurtlenim yaaa o gidince karanlikta kaliyorum
her baktiginizda elini her tuttugunuzda tamamlandiginizi hissetmek ne guzel bisey ins hayatcigima naslp olur en kisa zamanda gercek ask insanin omrunu uzatir valla
Pelimimkom benım annanem 34 annemde 35 giyiyoo o yuzden hep ozel yaptırmak zorunda kalıolar valla kıyamam sanada cok zorlanıosundurr
miiiinnniiiiiiiiiiiiimmm öylee zorkiiii(( hayır yani 36 dediğin nedirkiii miniminnakkk ama onu giyiyorum ayaklarım içerdeee bildiğinnn dans edio hele yazınnnn heppp kafesli ayakkabı olmaya özen gosteriormm meselaa çok güzel dolgu topuk modeller var bu senee ama yururken ayagımdan cıkacakms gibi hissediorm hiçbirini alamıorum (
nişan ne zaman cnm seninn yakınmı ?:26:
ay yavruuşumm benım kucuk ayakkannem en cok ayaklarınız bana cekmedı dıye sevınıorum dıyoo ay bıde hatunun kapileri öle güzelkii bazen dıyorum keske büyük olsaymıs annemın kapileri hemen konardım üstünee
nurayyy canım bende bu elbiseyi çok beğendim benim göğüsler ufak tefek bu model üst kısımları olcak gelinliğimin bilebende çok sade birşey alcam inşallah daha önce söz elbisesi almıştım ama birtane daha alabilirim belki evde söz olur sonra arkadaşlar a biryere giderim die başka bir kıtafet bile kullanabilirim
kızlar ben çok yoruluyorum yaa uyumak istiyorum sadece canlarım
filmi izlerkendee bayılmışştım sadece sırt kısmınaa tabisi altı benlikk diiiiiiiiiill
ben komplesine bayıldımda kuzum gelınlıgımı denizkızı modelinde istiyorum cok benzer seyler olsun ıstemıyorum o yuzden belkı mını bıle olabılır nısan elbısemm
huhuuu dimii bendee öle hayal ediodum mini altınaa converse diee amaa nerdeee şimdi ben giysem beni gelin kabul etmezlerr heralde
hehehe ben dugunumde azıttıkmaya baslamadan önce giynicem converselerimi valla tepinemem yoksa topukluylabiizmkiler kabul eder hatta hosuna bıle gıder kayınannım benım 40 yasımdakı halım oldugundan sıkıntı yok ben zaten salonda falan yapmıcam nişnanı sevdıklerımızle kutlama yemegı yapıcaz o yuzden sıkıntı olmaz mini elbisemm sanırsaam umarım yaa ben siyaahh giymeeek istiiiiyooorrrrrrrrruuuummmmm neden gıyınılmıyooo nişannda isyeaaaaannnn
henüz kesin degil ama biz eylül gibi söz/nisan ve 2013 yilinin mayis/haziran ayinda dügün düsünüyoruz..
ama bu sadece ikimizin arasinda gecen konular, henüz ciddiyet yok
hhoşgeldinnnn esmerrimsnnn hayırlısı olsunnnnn adınızdaa
amin insallah.. insallah hayal kalmaz.. size müjdeli haberlerimi vermeyi cok isterim
yapmaaaa minnaaamm ne siyahıı insanlarınn içinii karaammm karaamm karartcanmıııbeyaz en makbulüdürr yahuuu
hhoşgeldinnnn esmerrimsnnn hayırlısı olsunnnnn adınızdaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?