'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

hehe peki benim kurbaamın sacındakı eksılmelere ne demelı bana sen benjamin bttn gibi gencleşirken ben çöküyorum diyo yaa yerim kel sevgilimiiiiii

yaa cıddennnn ömüür uzaaattıııırrr pastaaamm beee inşş Hayatımıda hayata baglayan bi aşk cıkıcak karsısına ınnanıorummmm

Pelimimkom benım annanem 34 annemde 35 giyiyoo o yuzden hep ozel yaptırmak zorunda kalıolar valla kıyamam sanada cok zorlanıosundurr

kusuum nurayım bu arada bakltım elbıseye kibarcık bişi cidden göğüs kısmı falan gayet ustrupluu

Pelimimkom benım annanem 34 annemde 35 giyiyoo o yuzden hep ozel yaptırmak zorunda kalıolar valla kıyamam sanada cok zorlanıosundurr

miiiinnniiiiiiiiiiiiimmm öylee zorkiiii(( hayır yani 36 dediğin nedirkiii miniminnakkk ama onu giyiyorum ayaklarım içerdeee bildiğinnn dans edio hele yazınnnn heppp kafesli ayakkabı olmaya özen gosteriormm meselaa çok güzel dolgu topuk modeller var bu senee ama yururken ayagımdan cıkacakms gibi hissediorm hiçbirini alamıorum(

ay yavruuşumm benım kucuk ayakk annem en cok ayaklarınız bana cekmedı dıye sevınıorum dıyoo ay bıde hatunun kapileri öle güzelkii bazen dıyorum keske büyük olsaymıs annemın kapileri hemen konardım üstünee

nurayyy canım bende bu elbiseyi çok beğendim benim göğüsler ufak tefek bu model üst kısımları olcak gelinliğimin bile bende çok sade birşey alcam inşallah daha önce söz elbisesi almıştım ama birtane daha alabilirim belki evde söz olur sonra arkadaşlar a biryere giderim die başka bir kıtafet bile kullanabilirim

kızlar ben çok yoruluyorum yaa uyumak istiyorum sadece canlarım

sabahtan beri 10 tane ayakkabı begendim alıp almamakta kararsızım ama dayanamıcımm sanki kuşum yaaa

Elbise bnmde çok hoşuma gitti zümrüt yeşili de harikaa olurr cnm yaa..

gizoşmm bende hep uyumakk istiorumm sabahhh zor kalkıorm yaaaaa

filmi izlerkendee bayılmışştım sadece sırt kısmınaa tabisi altı benlikk diiiiiiiiiill

ben komplesine bayıldımda kuzum gelınlıgımı denizkızı modelinde istiyorum cok benzer seyler olsun ıstemıyorum o yuzden belkı mını bıle olabılır nısan elbısemm

Son düzenleme:

ben komplesine bayıldımda kuzum gelınlıgımı denizkızı modelinde istiyorum cok benzer seyler olsun ıstemıyorum o yuzden belkı mını bıle olabılır nısan elbısemm

huhuuu dimii bendee öle hayal ediodum mini altınaa converse diee amaa nerdeee şimdi ben giysem beni gelin kabul etmezlerr heralde

huhuuu dimii bendee öle hayal ediodum mini altınaa converse diee amaa nerdeee şimdi ben giysem beni gelin kabul etmezlerr heralde

hehehe ben dugunumde azıttıkmaya baslamadan önce giynicem converselerimi valla tepinemem yoksa topukluyla biizmkiler kabul eder hatta hosuna bıle gıder kayınannım benım 40 yasımdakı halım oldugundan sıkıntı yok ben zaten salonda falan yapmıcam nişnanı sevdıklerımızle kutlama yemegı yapıcaz o yuzden sıkıntı olmaz mini elbisemm sanırsaam umarım yaa ben siyaahh giymeeek istiiiiyooorrrrrrrrruuuummmmm neden gıyınılmıyooo nişannda isyeaaaaannnn

henüz kesin degil ama biz eylül gibi söz/nisan ve 2013 yilinin mayis/haziran ayinda dügün düsünüyoruz..

ama bu sadece ikimizin arasinda gecen konular, henüz ciddiyet yok

yapmaaaa minnaaamm ne siyahıı insanlarınn içinii karaammm karaamm karartcanmııı beyaz en makbulüdürr yahuuu
henüz kesin degil ama biz eylül gibi söz/nisan ve 2013 yilinin mayis/haziran ayinda dügün düsünüyoruz..

ama bu sadece ikimizin arasinda gecen konular, henüz ciddiyet yok

hhoşgeldinnnn esmerrimsnnn hayırlısı olsunnnnn adınızdaa

Yagmurcum nuraycim sibelcimmmmm hepiciginize tesekkurler ins diyorum :) aminnn

nurayim bence d guzelmis elbise bir an once nisanlariz seni de umarim

esmerimsin hosgeldin canim :) ins dilediginiz gibi olur hersey

yapmaaaa minnaaamm ne siyahıı insanlarınn içinii karaammm karaamm karartcanmııı beyaz en makbulüdürr yahuuu

hhoşgeldinnnn esmerrimsnnn hayırlısı olsunnnnn adınızdaa

nişandada mı beyaz giyniliyoooo yaaa pabucumu yesiiinleeer ben siyah istiyorum yaaaa (((

Esmerimsiiinnn hoşgeldin canımmm aramıza bızde mujdelı haberlerını beklıyoruuuzz

esmerim hoşgeldin.. dilediğiniz gibi olur umarım herşey..

minişkomm siyaha çalan bordo, mor, lacivert falan da olabilir belki :26: direk siyah olmayacaksa madem :)
ya da iki renk kullanabilirsin.. krem siyah gibi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…