esmerim hoşgeldin.. dilediğiniz gibi olur umarım herşey..
minişkomm siyaha çalan bordo, mor, lacivert falan da olabilir belki :26: direk siyah olmayacaksa madem :)
ya da iki renk kullanabilirsin.. krem siyah gibi
bordoyu kınamda gıycem kusum, ondan ben koyu zumrut yeşili dusunuyorum ama sıyahı daha cok ıstıyorum ya ne yalan soyliiiim( siyah gıysem cokmu ayıplanırım yaa bıde ben sevgılıcımınde komple sıyah olmasını ıstıorum ahhahaha isyankar nişanlılar gibi olcaz ama cok yakıstırıorum sıyahı onada beyaz gömleek sıyah takım sevmıorum erkektee :44:
aynen balım ben de beyaz gömlek sevmiyorum siyah takımın içinde.. mezuniyetimizde de simsiyah giydirmiştim :82:
Eki Görüntüle 384345
ama ben böyle bir elbise giydiğim için çok pişmanım. arkadaşlarımın gazına gelip almıştım.
şimdi düşünüyorum da keşke miniş bişey giyseydim
aynen balım ben de beyaz gömlek sevmiyorum siyah takımın içinde.. mezuniyetimizde de simsiyah giydirmiştim :82:
Eki Görüntüle 384345
ama ben böyle bir elbise giydiğim için çok pişmanım. arkadaşlarımın gazına gelip almıştım.
şimdi düşünüyorum da keşke miniş bişey giyseydim
canım ayyy çok güzelll maşallah çok çok beğendim binlerce kez beğeniyorum arkadaşlarım o kız kim maşallah saçına bak ne hoş bir görüntü dediler benimde saç rengim seninkine benziyor ördürdünmü saçını canım, elbisede çoook hoşuma gitti ayyy herkes çok güzel burda
valla çok beğendim bide boyunuzun uyumu çok hoş topuklu giymişmiydin canım sen
bizde sımsıyahtık mezunıyette kusumm tek pişmanlıgım sac rengımm ve cok bronz olmak
Eki Görüntüle 384359
awkblm ve abebek hoşgeldiniz kızlar
ne büyük tesadüf oldu böle ikinizde üye olur olmaz topiğimizi bulmuşsunuz
Tuba hoşgeldiinnn.. Gülden bende
hayırlısı olsuunnn canımm.. kesin bi tarih varmı aklınızda
oyyy bronzluğunu yiriim..
işte keşke böyle bi elbise giyseymişim ben de.. gittim onu aldım sonra bin pişmanlıkla giydim ama neyse geçti gitti..
tanışma-söz-nişan-düğün sonrası da böyle pişman olmamak için hummalı bi araştırma içindeyim :)
bide bende bir huy var ki kahretsin; bugün bayıla ayıla aldığım bişeyi yarın sevmeyebiliyorum
mesela zerrin tekindorun rekalmada giydiği elbiseyi 3 gün düşüneyim ben hala sevecek miyim acaba
bizde sımsıyahtık mezunıyette kusumm tek pişmanlıgım sac rengımm ve cok bronz olmak
Eki Görüntüle 384359
balımm çok teşekkür ederim. evet ördürmüştüm :)
topuklu giymiştim orda :) hemen hemen aynı gibi olduk topukluyla.. o yüzden düğünümde babet giymek istiyorum işte . acıcık uzun olsun beyefendi
bu arada nilin nişanı ne zaman. ben de çeyiz topiğini takibe aldım ordan takip ediyim onu da :)
Resimlerinoz cok ayrintili gorunmuyo kizcelerim malum tel sartlari. Ben tabi masallahimi eksik etmiorum gormeme herek yok biliorummm yirim.sizi
pastammm ben de siyah giydim biliosun kimse de ayiplamadi herkes cok begendi kuzummm sadece arkadasimin annesi bu ne yas mi tutuyosun sevdigine vermiolar miydi.die guldu biraz o.kadar onun disinda kimse yadirgamadi bbenim kuzen de siyah giymisti cok da guzelditakilma ole.selere
nişandada mı beyaz giyniliyoooo yaaa pabucumu yesiiinleeer ben siyah istiyorum yaaaa(((
Esmerimsiiinnn hoşgeldin canımmm aramıza bızde mujdelı haberlerını beklıyoruuuzz
aslında ben de tanışmaya geldiklerinde siyah giyiyim o zaman. o teyzenin mantığına göre. evet yas tutuyorum çünkü babam vermeyebilir
kuzucuklarım, tosbağama babası bireysel emeklilik hesabı açmış.
10 yıl boyunca ayda 150 tl yatıracakmış. çlalıştığı sürece her an maaşına 30 tl eklenecekmiş (yani ayda 120 yatırmış gibi olacak)
ödeme 10 sene. 10 senenin sonunda isterse 40 bin tl alabiliyormuş. isterse 56 yaşına kadar bekleyip sonrasında emekli maaşı alacakmış her ay.
sevdim :)
nişanmı diodunn sen canmmmben direkk düğünn anlamıştmm nişansaaa nolcak cnmmm bşicik olmazzz benceeee
biliyorumm cnmm bunu 3 yıldır benimkidee yapıo bunu bana sanadaa yapalım falan diodu bana saçma gelio(emekli olcagımı düşünmüorum çünkü niye kesilsin boşuna ) diee düşündüğümm içinn yanee ama benimkinin maaaşından da kesilio
iyi bişi aslındaa nuraycımmm düşündüğündee amaaa benlik diiill
kızlar sizediyorumm..
nazlım orda çok zayıfsın benim eski halim azcık kilo al biraz eğer şimdide öyleysen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?