'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

sibelcim bizimkinin maaşından kesilmeyeceği gibi bir de maaşına 30 tl eklenecekmiş devlet teşvikiymiş bu.
ay neyse. babacığı düşünmüş yapmış sağolsun

doğrudurrr tatlıskommm belkı benmkıdedee var ölee bişi bilmioree anlatıodudaa işimee gelmedıgı içinn pek kulakk vermedmm benn heh

saçmala ama yaa bende 46ıydım sevmedim hiç kendimi afrikalılar gibi
ben 36yı bile kendimde sevmedim 38 iyi yaa her giydiğin yakışıyor tabi boy 1,60 aşağısında olmamalı yoksa kilolu durabilir

doğrudurrr tatlıskommm belkı benmkıdedee var ölee bişi bilmioree anlatıodudaa işimee gelmedıgı içinn pek kulakk vermedmm benn heh

ay aynı ben
işime gelmeyince ben de bazen başka şeyler düşünüyorum o anlatırken. sonra bişey sorunca şapşal şapşal bakakalıyorum çok kızıyo çok yine beni dinlememişsin :130:

saçmala ama yaa bende 46ıydım sevmedim hiç kendimi afrikalılar gibi
ben 36yı bile kendimde sevmedim 38 iyi yaa her giydiğin yakışıyor tabi boy 1,60 aşağısında olmamalı yoksa kilolu durabilir

ıste ınsan kendıne yakısanı bılıyo canım boyum 164 ama ben kendımde sevmedım o kilocukları göbüşü 38 beden pantullarım var ama zaten tarzım salaş oldugu ıcın bol bol dökümlü duruyo ben ınce bacak düz karın sevorum hatunda popi biraz olmalı tabi

ay aynı ben
işime gelmeyince ben de bazen başka şeyler düşünüyorum o anlatırken. sonra bişey sorunca şapşal şapşal bakakalıyorum çok kızıyo çok yine beni dinlememişsin :130:

hahah aynenn bende ölee ama o yapıncaa aynısını kıyametı koparıoruımmmm sen benı neden dınlemıosnnn falan hemen tripleree gırerımm

BENİM TOTO BİRAZ KALKIK ÇOK ZAYIFKENDE ÖYLEYDİ ANNEM EVDE JENNEFİER DİYE SESLENİYORDU
hee çok kalkık değil ama var totom gögüste varr hele kilo alınca ımmm yemede yanında yat oldu ayyh çok utandım

ohh maşalahh yagmurcumm daha ne hepsi var sendee ben hiçbirisi yok ben napıyımm

ohh maşalahh yagmurcumm daha ne hepsi var sendee ben hiçbirisi yok ben napıyımm

ta çoğu zarar azı karar ama işte..bu kilolardan sonra göbişte çıktı göbiş gittmi tamamım ben aşkım çokkk beğeniyor böle yaaaa ben zayıfken kilo al kilo al diyip durdu yeme yiyemezdim çubuk krakerle besleniyordum salatalık falan
rahatsızlıgım bi çıktı gördü ebesinin nikahını dedim ama benim için şimdi daha güzelsin dio yaaaaaa delü

benım popi tam 91 suanda ne demısler yemegın salcalısı hatunun kalcalısı buyuk gogus sonradan cok saglık sorunu yapıyo teyzemden bılıyorum belınde sorun oldu goguslerı yuzunden, annemın bız olmadan once benım kadar bıle yokmus gogsu cocuktan sonra 80 takmaya baslamıs hala taş gibi valla masallahı var ne sarkma ne bişi ben sımdı 75i dolduruorum cocuktan sonrada gene 80 falan olur sanırım oda bana yeterde artar bıle, genetık bızde miniklik hiç yaşlanmıcaaz

Topiğimizinnn bütün gelinlerinin maşallahı varr yaaa, hepimizz düşman çatlatırızz vallahii

benim gögüs 90-95 arası oldu
80den 2sene de fark etti hee öle göbeğimde manyak bi gögüs yok ama işte ölee iri dolgun benimkiler diyim yinede şükür daha kötü olabilirdi:18:

yağmur aynı durum aynı laflar bendede mevcut hatta ünnide tüm yurt jennıfır diyordu

bide bidee ben totişi ölçmedim ölçsem 90 da geçer malesef kızlar ben sevmiyorum onu bel 60 tan ince gibiyken yok denecek kadar inceyken totişin böle olması hoşlaşmıyorum

benim gögüs 90-95 arası oldu
80den 2sene de fark etti hee öle göbeğimde manyak bi gögüs yok ama işte ölee iri dolgun benimkiler diyim yinede şükür daha kötü olabilirdi:18:

maşallah vucudun kaldırması onemlı canım rakkamlar okadar önemli değiill

Pelimiiimmm vallahii maşallah kız hepiciimizee

pilintoşum sana da

benim bi arkadaşım var, üni.den. başka şehirde oturuyo. aöf için buraya geliyo, bizde kalıcak.. onun göğüsleri de çok büyük ya çok üzülüyo. amelyat olmayı düşünüyo hatta. sırt ağrısı falanda oluyormuş. o da evlilik aşamasında. çokta kilolu.

evett yaa sırt agrısı yapıomuss benımde ünide bi akrdasm mınyon tıplıydı amaa çook büyüktüüü kamburlasıodu yavastandaa:26:
ayy allah korusunn hepimizi

maşallah vucudun kaldırması onemlı canım rakkamlar okadar önemli değiill

Pelimiiimmm vallahii maşallah kız hepiciimizee

aynen öle
gizoşum yaa benim belde genişledi malesef işte kilo genişletti enim genişledi sanki ya ayy ben ne kötü olmuşum aslında beğeniyorum ama eski fotoma bakınca anladımki genişlemişi enime sağlıkta tam düzelmedi zararıma oldu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…