sibelcim bizimkinin maaşından kesilmeyeceği gibi bir de maaşına 30 tl eklenecekmişdevlet teşvikiymiş bu.
ay neyse. babacığı düşünmüş yapmış sağolsun
44üm orda canım final projelerı benı o hale getırmiştişimdi 49um canım son 1 - 1 bucuk kılo daha verıp bırakıcam dıyetı ben zayıflıgı sevıyorum yaa kendımı bole daha ıyı hıssedıyorum 34 beden pantolun vardı tee ünide aldıgım ıcıne gıremeyınce cok uzulmustum dun girdim içinee nıhayyeet
doğrudurrr tatlıskommm belkı benmkıdedee var ölee bişi bilmioree anlatıodudaa işimee gelmedıgı içinn pek kulakk vermedmm benn heh
saçmala ama yaa bende 46ıydım sevmedim hiç kendimi afrikalılar gibi
ben 36yı bile kendimde sevmedim 38 iyi yaa her giydiğin yakışıyor tabi boy 1,60 aşağısında olmamalı yoksa kilolu durabilir
ay aynı ben
işime gelmeyince ben de bazen başka şeyler düşünüyorum o anlatırken. sonra bişey sorunca şapşal şapşal bakakalıyorumçok kızıyo çok yine beni dinlememişsin :130:
kızlarr süpersinizzzz41,5 keree sizeeee
ıste ınsan kendıne yakısanı bılıyo canım boyum 164 ama ben kendımde sevmedım o kilocukları göbüşü38 beden pantullarım var ama zaten tarzım salaş oldugu ıcın bol bol dökümlü duruyo ben ınce bacak düz karın sevorum hatunda popi biraz olmalı tabi
BENİM TOTO BİRAZ KALKIK ÇOK ZAYIFKENDE ÖYLEYDİ ANNEM EVDE JENNEFİER DİYE SESLENİYORDU
hee çok kalkık değil ama var totom gögüste varr hele kilo alınca ımmm yemede yanında yat olduayyh çok utandım
ohh maşalahh yagmurcumm daha ne hepsi var sendee ben hiçbirisi yok ben napıyımm
BENİM TOTO BİRAZ KALKIK ÇOK ZAYIFKENDE ÖYLEYDİ ANNEM EVDE JENNEFİER DİYE SESLENİYORDU
hee çok kalkık değil ama var totom gögüste varr hele kilo alınca ımmm yemede yanında yat olduayyh çok utandım
kızlarr süpersinizzzz41,5 keree sizeeee
benım popi tam 91 suandane demısler yemegın salcalısı hatunun kalcalısı buyuk gogus sonradan cok saglık sorunu yapıyo teyzemden bılıyorum belınde sorun oldu goguslerı yuzunden, annemın bız olmadan once benım kadar bıle yokmus gogsu cocuktan sonra 80 takmaya baslamıs hala taş gibi valla masallahı var ne sarkma ne bişi ben sımdı 75i dolduruorum cocuktan sonrada gene 80 falan olur sanırım oda bana yeterde artar bıle, genetık bızde miniklik hiç yaşlanmıcaaz
benim gögüs 90-95 arası oldu
80den2sene de fark etti hee öle göbeğimde manyak bi gögüs yok ama işte ölee iri dolgun benimkiler diyim yinede şükür daha kötü olabilirdi:18:
pilintoşum sana da
benim bi arkadaşım var, üni.den. başka şehirde oturuyo. aöf için buraya geliyo, bizde kalıcak.. onun göğüsleri de çok büyük ya çok üzülüyo. amelyat olmayı düşünüyo hatta. sırt ağrısı falanda oluyormuş. o da evlilik aşamasında. çokta kilolu.
maşallahvucudun kaldırması onemlı canım rakkamlar okadar önemli değiill
Pelimiiimmm vallahii maşallah kız hepiciimizee
evett yaa sırt agrısı yapıomuss benımde ünide bi akrdasm mınyon tıplıydı amaa çook büyüktüüü kamburlasıodu yavastandaa:26:
ayy allah korusunn hepimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?