'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

O değil de benim doğum fobim varr, acaipp korkuorumm doğumdan ve doğumdan sonraki kilolardann( boylee hantal bi vucudum olmasından nası korkuorum yaaa(( ooffff ooofffff

evet nurayım ya saglık cok onemlı ben eskıden cok takıodum gogusumu doktora sormustum benım minişler buyumuyo dıye bana bu vucuda ne beklıosunkı demıstı bıde cok buyuk goguslerın sorunlar sırt agrısı boyun agrısı cocuktan sonra sarkma arkadasım artık badısını kaldırıp emzırıo belınde gogusunun ucu resmeen ole olcanaa hiç olmasın daha ıyı aldıgım kıloların tek ıyı yanı goguslerım kıvamına geldı ve sımdı zayıflayınca gitmedi vucut kaldırıosa 90 95te guzel ama bana koy sımdı o gogusu kaldıramam

O değil de benim doğum fobim varr, acaipp korkuorumm doğumdan ve doğumdan sonraki kilolardann( boylee hantal bi vucudum olmasından nası korkuorum yaaa(( ooffff ooofffff

oy bebeğim korkma.. bi mucizeyi gerçekleştireceksin.. doğum bir mucize.
ben onlarca normal doğum seyrettim..
bizim bilinçli olmamız öyle önemli ki. şimdi görüyorum da çevrem de korkuyorum diyen her anneye doktoru sezeryanı öneriyor. sezeryan bir doğum şekli asla ve asla değil. sezeryan; bebegin ve annenin riske girdiği durumda başvurulacak cerrahi bir müdahale.
üstelik narkozun %20 si vücuttan atılamıyor. bebeğe annenin organlarına işliyor.

normal doğumda da vajinaya makas atılmasına öyle karşıyım ki. ebeler doktorlar çok sabırsız. beklemek istemiyorlar.

hamilelik zamanlarımızı da birlikte geçiririz inşallah pelintoşuuumm burda hepbirlikte
hamilelik egzersizleri, yogaları, nefes hareketleri öyle yardımcı oluyor ki..
bak bir doğal doğum videosu paylaşıyorum şimdi. hiç acı çekiyor gibi duruyor mu?

Amazing video of underwater childbirth with Dolphin.qt - YouTube

allahım hepimiz bundan nasip etsin :)

pelimimm benım ablam senın gibi daha olmamıs cocugu sezaryanla dogurmayı dusunuyo bende bıraz delı cesaretı var sanırım saglık sorunu olmassa eger normal dogum yaptırırım Allah'ta saglık sorunu gostermesın tabi bezelyemde Normal dogumla yenıden dogmus gıbı temızlenıyomus ınsan ne buyuk bı mucızee.. ama korkutucuda tabı acısıı ınsanın dayanabılıce acıdan daha fazla bı acıymıs dogum acısı oyuzden annelerın kıymetını bılelım bılmeyenlere ogretelım

çok merak edeim ama izleyemem hayatta

tuylerım dıken dıken olduuuu suda dogum daha acısızz dıyolar bı havuza doluşuğ doğursak yaa bızde

ben dayanamamki çok isterim normali ama korkuyorum valla:18:

çok merak edeim ama izleyemem hayatta
canım izlenmicek hiç bişey yok. aç bak.. garanti veriyorum korkmayacaksın.

tuylerım dıken dıken olduuuu suda dogum daha acısızz dıyolar bı havuza doluşuğ doğursak yaa bızde
amin balımm.. evet suda doğum hem çok faydalı hem de acısız :) bebişin annesinin karnında da amniyon sıvısı içinde zaten, sıvı bir ortama geçişi daha rahat. üstelik suyun rahim kaslarını gevşetici etkisi de var.. daha ne olsun :)

ben dayanamamki çok isterim normali ama korkuyorum valla:18:
seninkisi bir ön yargı tatlım.
bizimki canda bunca insanın ki patlıcan mı :))
çok vahim birşey olsa anneler ikinciyi, beşinciyi doğurur mu hiç..
rabbimin kadına bahşettiği bir mucize bu.
bunu yaşamayı öyle çok istiyorum ki ben :)

bNDE DOĞUMDAN VE İLİŞKİDEN ÇOK TIRSIYORUM VALLA FOBİM BENİMDE
Doğumm doğummm başka bişey değil yağmurcumm inan o psikoloji o acı nasıl olur Allahım yaaa
bnm cnm annemm kimbilir nasıl acı cektiii kıyamam ki ben onaaaa((

canım inan harika anlatmıssın.. sezeryana bende karşıyım şimdiki doktorlar 10 hamileden 7sini sezeryan ile doğum yaptırıyorlar.. o da çok acı
offf offffff((
kuzucummm videoyu eve gidince izlicemm malum şirket ortamııı

ayyyy bi alemizzz yaaa minimmm cnmmm senin de gözün kara anladım ben onu aslında bende öyleym blio musunnn.. bişeyi kafayaa koymıyımmm canımmm bana hiç tatlı değill sadece başkasına nazımmmm.. misall 12-13 yaşından beri kendi kendine ağda yapabilen bi bünyeye sahibimm doğum korkumu da boyle guzel pozitif düşüncelerle kovucam inşallah evelallah

Son düzenleme:
pelinimm doğum anı değil öncesinde çekilen sancılar insanı korkutuyor...
dışarda kedicikler, köpüşler nasıl doğuruyor! doğaya baktığımızda bize en doğruyu en temizi gösteriyor bence..

Askima kavusmaya az kaldi su son bikac saat de gecsin yaaaa :))

ben de insallah allahtan bir sorun cikmazsa ben de Bogurtlenli Kurabiyemizi normal yolla dunyaya getirmek istiyorumikikiz icinde en sagliklisi olucak cunku korkmaya gerek yok Allah yardim eder hem o andan sonra ne dileseniz kabul olurmus an be an farkinda olmak bu mucizeye tanik olmak istiyorum ben de :)

bende sen gıbıyım kusuumm agdamı falan kendım yaparım canıma acımam hiç tatlı canlı degılım ama ısterdım nazlanmak falan bu kum dokme olayıda sırf bu tatlı canlı olmamam yuzunden bukadar geç farkedıldı zaten agrıya dayandım dayandım en son bayılıodum agrıdan benı goturun hastaneye dıye atıverdım kendımı anacımın kucanaa bıde benım doktorcugum sen artık normal dogum yaparsın bundan daha cok canın acımaz demıstı kum ve taş agrısıda en az dogum kadar beter bısımıs kusum senede 1 - 2 vurdugu ıcın alıstım artık acıyaa

yagmurcum korkma hıc zaten acı dogum sırasında degıl anladıgım kadarıyla ılk sancısı var bebek gelmeye basladıgında acı falan olmuyo sanırım umarım inşallah

Nurayım tırsıyorum ben çok ondan bile:18:
Bide ilişkiden çok ama çok korkuyorum

hep bunlar bize toplumun baskısı. seni çok iyi anlıyorum canım.. inan canı benden tatlı olan yoktur. annem saçımı tararken azıcık tarağa takılsa ağlıyordum biliyo musun acıdı diye. babam öptüğünde sakalları batarsa ağlıyordum. hiç çekilmez bişeymişim anlayacağın.
kırılma noktam neydi bende bilmiyorum ama pelinin dediği gibi ağdamı bile kendim yapıyorum. acıycakmış. acısın yahu .. acısa da öldürmez

ilişki konusuna gelince de etrafın söylediğine bakma. kimseye de fikrini sorma bence. içindeki sesi dinle. gerçekten kendini dinle. çünkü o doğal olanı yapma taraftarı :) kendini kasmazsan içinden geldiği gibi davranırsan korkmayacaksın canım.
utanma duygusunu bi kenara atmak lazım bunun içinde önce. o senin kocan, o senin helalin. var mı ötesi :)

oooh tatlışım kavuşuun zaman hiç geçmesin birlikteyken

nazlım evet canım doğum anında acı yok bişey yok.. sancılara da dayanıvercez.. sıkıverin kocanızın elini :) herkes normal doğuracak işte o kadar

pelinimm doğum anı değil öncesinde çekilen sancılar insanı korkutuyor...
dışarda kedicikler, köpüşler nasıl doğuruyor! doğaya baktığımızda bize en doğruyu en temizi gösteriyor bence..
Çokkk çokk haklısın canımmm
Bundan sonra bende boyle dusunucemmmm

heyttt maşallah minimuşuumaaaaa
Allahhh onun da kolayını vercekk yaa netice de bi mucizeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…