'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

nurayım ya keşke bende böle düşünebilrsem ama her ark.bana anlatır ne ettiğini ki benim bi ark.vardı 6.ay yapamadı
bi tanesi 2 hafta falan ama 2hafta razyım ya 6aydansa
allah korusun oyy bitanemle olursa eğer tabiki helaliz ama işte insan birazcık dersem inanma .çok tırsıyorummmmmmmmmmmm

ama annecim 2 çocuğunuda sezeryanla yaptı genetiklikle alaskalımıdır nurayım bu mevzu bende korkuyorum normal doğumdan malesef offff offf

kızlar nasıl konulara girmişsiniz kaçtığım ne varsa burda masaya yatırıldı poofffy

6 ay mııııı

Canımmm bence bu aşkkk vee tenlern uyumuna bağlııı yani ne biliyimmm aynı yatakta yatıosun tenin değiyo birbirinee illaki bi etkileşimm istek doğar.. hiç duymamştım 6 ay yapmayanııı

kuzu bu yorumuna çok katılıyorum ama işte bu hastalık derecesinde korkanlar var canım benim istek etkileşimolsa bile korku onların hepsini siliyor işte vajinamus olanlarda bu yüzden hasta canım

ayyy kötü bişi allah öyle olanlara yardım etsin yaaa ben burda forumdan arada onların yazdıklarına bakıyorumda üzülüyorum

Evettt gizoşumm haklısınnn... Allah yardımcıları olsunn onlarındaa(

Ama bana kalırsa bunlar hepp eskiden kalma normlar aslında çok fazla dillendirmemekte lazımm mesela yağmura arkadası anlatms ve yağmur suan korkmuss eğer arkadası anlatmamış olsaydı belki de önyargısı oluşmayacaktı ya da oluşsa bile bunu atlatabilecekti
Benimde evli arkadaslarımm varrr hiç anlatmadılarr amaa anlatmasınlar zaten:) sonucta bu onların özel hayatıı..

ayyyyy o videoyuu izledimmm içimm tuhaff olduu hatun hiçç zorlanmadı sankii yaaa hemencikk yaptı çoçuuu
bende göbişinee bakıorum kadınınn pıs diee inceek diee ama oda inmedi bebek çıkınca sonradan inio herhalll

ya anlatsınlar canım sorunları yakın arkadaşıyla paylaşmıcakta kiminle paylaşcak bilgilendirmek için öğrendiğim çokta şey oldu ama bilmiyorum belki ilerde bizde anlatcaz suan abest geliyor anlatılmaz diyoruz ama:s bilemeyiz ki
evet yılbaşı günü gelin olmuştu hatta haziranda evlenmişti tam boşanmak üzerelerdi konular geçiyordu

şimdi bende izledim aynen bekledim inmedi ya ama o ana bakamaım gözümü çevirdim:18:

evett canım paylaşabilirler ama korkutmuşlar seni biraz sanki:26: abeslikten değil tatlım anlatılabilir tabiki güvenilen kişiye..
eee noldu sonra ayrıldılar mı yoksaaaaa kafam karıştı anlamadmmm

şimdi bende izledim aynen bekledim inmedi ya ama o ana bakamaım gözümü çevirdim:18:

bendee bakamammm dıodumm daa içimm kalkıo falann hemen böleee bu suda olunca bakabıldım heralde
cıksss amaa ben normaaall aslaaa yapamamm
annecımm benı normal doğurmus hiçç zor olmadı falan dıodu aamaa yok yok

Yagmuus ne var bunda korkcak balimmm yaaa ASK var askkk hepsininicinde birak kendini askin buyusune baska bise dusunme evliligin en ozel yonlerinden biri olcak bence bole deyip herkesten once ben kacarmisim

Yagmuus ne var bunda korkcak balimmm yaaa ASK var askkk hepsininicinde birak kendini askin buyusune baska bise dusunme evliligin en ozel yonlerinden biri olcak bence bole deyip herkesten once ben kacarmisim

hayatım 2miz olursak zaten alevler çıkar o kesin ten uyumumuz süper şimdilik yan yana gelince
ama iş o raddeye gelince durdururum gibime geliyor ayyh ALLAHIM kızlar vallaha benim yanımda olun o güne kadar çok tırsağım onu nasıl atlatcam psikolojik benimkisi ya:18:

acısadaaa öldürmezzzzz yaymuuyyyyy

evett canım paylaşabilirler ama korkutmuşlar seni biraz sanki:26: abeslikten değil tatlım anlatılabilir tabiki güvenilen kişiye..
eee noldu sonra ayrıldılar mı yoksaaaaa kafam karıştı anlamadmmm

yok evlilier sanırım 4 biticek çocuk yok daha:18:
korkutma değil ama ben onu görünce kendiliğimden korktum yoksa onlar nişanlıyken nişanlısının görmüştü anladınmı o haliyle bile yapamadı yabancı değildi yani olaya görüntüye ws.
çok özür dilerim kızlar üstü kapalı ancak böle anlatabildim:18:

acısadaaa öldürmezzzzz yaymuuyyyyy

anam o kadar kişi yapmış bende yaparım da benim korktuğum o anki acı hani o an nasıl anlatayım anacım duvarı delip geçme gibi diyim anlayın ayhh ondan tırsıyorum nasıl bişey oraya kadar normal oluruzda orda ben kasarım durdurum die düşünüyorum weeeee sonrası

yavrular derinnnnnnnnnn mevzulara girmişiz.

korkmayın kızlar yaa doğal şeyler bunlar, onları gözünde büyütetn bizleriz mikroskop gibi hem de...

bişilerrrr iç yağmurcum (alkol ) gevşersinn belkii
şakaa tabi bebişimdeee allah kolaylıgını verirr diee düşünüyorumm çok takılmaa bencee yaa anı yaşaarsn
sonra burayaa gelip yazarsınn acımadikiiiiiiiii acımadikiiiiiiiiiiii dieeeee

kız o duvar değil

perde gibi bir şey, perdeyi aralamak gibi camı açmadan önce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…