evet canım sen baya tatlı canlısın galibası kalmamış
oooh tatlışım kavuşuunzaman hiç geçmesin birlikteyken
nazlım evet canım doğum anında acı yok bişey yok.. sancılara da dayanıvercez.. sıkıverin kocanızın elini :) herkes normal doğuracak işte o kadar
nurayım ya keşke bende böle düşünebilrsem ama her ark.bana anlatır ne ettiğini ki benim bi ark.vardı 6.ay yapamadı
bi tanesi 2 hafta falan ama 2hafta razyım ya 6aydansa
allah korusun oyy bitanemle olursa eğer tabiki helaliz ama işte insan birazcık dersem inanma .çok tırsıyorummmmmmmmmmmm
6 ay mııııı
Canımmm bence bu aşkkk vee tenlern uyumuna bağlııı yani ne biliyimmm aynı yatakta yatıosun tenin değiyo birbirinee illaki bi etkileşimm istek doğar.. hiç duymamştım 6 ay yapmayanııı
kuzu bu yorumuna çok katılıyorum ama işte bu hastalık derecesinde korkanlar var canım benim istek etkileşimolsa bile korku onların hepsini siliyor işte vajinamus olanlarda bu yüzden hasta canım
ayyy kötü bişi allah öyle olanlara yardım etsin yaaa ben burda forumdan arada onların yazdıklarına bakıyorumda üzülüyorum
Evettt gizoşumm haklısınnn... Allah yardımcıları olsunn onlarındaa(
Ama bana kalırsa bunlar hepp eskiden kalma normlar aslında çok fazla dillendirmemekte lazımm mesela yağmura arkadası anlatms ve yağmur suan korkmuss eğer arkadası anlatmamış olsaydı belki de önyargısı oluşmayacaktı ya da oluşsa bile bunu atlatabilecekti
Benimde evli arkadaslarımm varrr hiç anlatmadılarr amaa anlatmasınlar zaten:) sonucta bu onların özel hayatıı..
ayyyyy o videoyuu izledimmm içimm tuhaff olduu hatun hiçç zorlanmadı sankii yaaa hemencikk yaptı çoçuuu
bende göbişinee bakıorum kadınınn pıs diee inceek diee ama oda inmedi bebek çıkınca sonradan inio herhalll
ya anlatsınlar canım sorunları yakın arkadaşıyla paylaşmıcakta kiminle paylaşcak bilgilendirmek için öğrendiğim çokta şey oldu ama bilmiyorum belki ilerde bizde anlatcaz suan abest geliyor anlatılmaz diyoruz ama:s bilemeyiz ki
evet yılbaşı günü gelin olmuştu hatta haziranda evlenmişti tam boşanmak üzerelerdi konular geçiyordu
şimdi bende izledim aynen bekledim inmedi ya ama o ana bakamaım gözümü çevirdim:18:
Yagmuus ne var bunda korkcak balimmm yaaa ASK var askkk hepsininicinde birak kendini askin buyusune baska bise dusunme evliligin en ozel yonlerinden biri olcak bence bole deyip herkesten once ben kacarmisim
hayatım 2miz olursak zaten alevler çıkar o kesin ten uyumumuz süper şimdilik yan yana gelince
ama iş o raddeye gelince durdururum gibime geliyor ayyh ALLAHIM kızlar vallaha benim yanımda olun o güne kadar çok tırsağım onu nasıl atlatcam psikolojik benimkisi ya:18:
evett canım paylaşabilirler ama korkutmuşlar seni biraz sanki:26: abeslikten değil tatlım anlatılabilir tabiki güvenilen kişiye..
eee noldu sonra ayrıldılar mı yoksaaaaa kafam karıştı anlamadmmm
acısadaaa öldürmezzzzz yaymuuyyyyy
anam o kadar kişi yapmış bende yaparım da benim korktuğum o anki acı hani o an nasıl anlatayım anacım duvarı delip geçme gibi diyim anlayın ayhh ondan tırsıyorum nasıl bişey oraya kadar normal oluruzda orda ben kasarım durdurum die düşünüyorum weeeee sonrası
anam o kadar kişi yapmış bende yaparım da benim korktuğum o anki acı hani o an nasıl anlatayım anacım duvarı delip geçme gibi diyim anlayın ayhh ondan tırsıyorum nasıl bişey oraya kadar normal oluruzda orda ben kasarım durdurum die düşünüyorum weeeee sonrası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?