'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Allah ım inş.rabbim biliyor ne çok tırstığımı bilmediğim şey için ya inş.canm
İnş.o konuada hepimiz çok istekli oluruz eşlerimizle beraber hiç sıkılmayız gözleri dışarda olmaz inş.hep bizde olurrrrr

yok canım, erken doğum mu olmuş annen de hep..
hamilelik döneminde yaşananlar genetik olabilir biraz. mesela benim annemin hiç midesi bulanmamış vs. umarım benimde bulanmaz

canım kadının karnında daha bebek dışında bebek kadar olan bir plasenta var. kordonun anneye ait kısmı var.. doğumdan 10dk ile yarım saat sonrasına kadar o atılıyo. ve yavaş yavaş iniyo karın. rahim kocaman olmuş içerde 9 ay boyunca :) zamanla toparlayıp küçülecek ki annişin karnı da zamanla küçülecek.. ayol balon mu bu sönsün hemen

yağmurcum elbette yakın arkadaşlar paylaşabilir, peki sordun mu o 6 ay bekleyene, beklediğine korktuğuna değdi mi diye?
hiç sanmıyorum.. acısa acısa neden acır biliyo musun, sen kendini kastığın için vajen kasları da kasılıyor ve açılamıyor eşinde zorlamak durumunda kalıyor. ve sen acı duyuyorsun.
oysa akışına bırakmalısın. aşkın, birbirine dokunmanın getirisi olacak o. direk amaç değil o, sonuç diye düşünülmeli.. amaç sevdiğine dokunmak vs. olmalı.
aman acıyacak mı, şimdi mi acıyacak, ne zaman acıyacak diye düşünüldüğü için vajinusmus oluyor kadınlar.

gizemim ben de arada bakıyorum ve çok üzülüyorum onlara..

bana eşinle, sevdiğinle ilişki yaşayacak olmak hiç ayıp, acı, korku hisleri uyandırmıyo. aksine vajinusmus tedavisinde yararlanılan parmak egzersizleri falan var ya o çok kötü geliyo.

sibelcim sezeryan olmaz. doğal doğum yapacaksın canım .. cısss kızarım bak

Son düzenleme:
anam bakma bana kapalı anlattım ya ondan üle dedim yahu
perdeyi açmak kolaymı sanıyorsun sen sonra camı aralamak aaah ahh orkidem ya:44:

valla kerim tekin bile demiş rahmetli pencereyi aç, perdeyi arala diye, biz de açalım gitsin zamanı gelince.
vücudun doğası bu, bırak isteklerin,arzuların seni yönlendrsin

Ayyy aman Haydar Dümen gibi oldum

Ayyy anlatışaa bak yaa yerimmm

sibelciiiimn dediği gibi ACISA DA ÖLDÜRMEZZ

nasıl aydınlatttıı hatunn amaaa bizii saol nurayımmmm biyolojı okudugun belli dermişimmm
doğal bende ısterımdee bende ondan korkuyorumm ıstee ayhhhh :26:
bakalımm yaaa hayırlısı allah o günleri göstersındee bizee

yağmuuurrrummmm acımıycak annem ne duvarı ne perdesi
tamamen kapalı falan değil orası, yoksa nasıl her ay regl olacaktık biz kapalı olsaydı :)
herşeyin kolaylığı verilmiş bize.

sen cesur ol. enişte korksun :90:

hadi bebişlerrrrr bennnn kaçarrrr pazardan beri yeni görüşcezzz aşkıtoşlaaaa kızcamm ona dahaa bennn
yemeklerrr yapmışşş bakalımmm evee gidiorumm öpeeeerrimm hepiniziii hayırlııı akşamlarrrr

yi beniiii
haydiyin ben kaçıore ba ba
görüşürüz balımmm bal :)

afiyet olsun kuşum size de..
aşk dolu bi yemek olsun

ay orkideeemm okadar cok guldummkii anlatısına ölürüm senin pencereni aç perdeni arala kısmını o gece hatırladıkça gülerim ben artık

yi beniiii
haydiyin ben kaçıore ba ba

Görüşürüzz cnmm

Selamlaaaaarrrr.....:122: :122: :122: :122:

Ooohhhhhhh eve gittinn karnını doyurdunn topiğee bile hayatcımm yaaaaa

Bennn hala şirketteym saatlerin alınması hiç hoş olmadı yaaa( bizim çıkmamızz 7yi hatta 7bucuğu buluoo( milleti dağıtırkennn ben en sona kalıorm bile diyeblirim(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…