bişilerrrr iç yağmurcum (alkol )gevşersinn belkii
şakaa tabi bebişimdeee allah kolaylıgını verirr diee düşünüyorumm çok takılmaa bencee yaa anı yaşaarsn
sonra burayaa gelip yazarsınn acımadikiiiiiiiii acımadikiiiiiiiiiiii dieeeee
yok canım, erken doğum mu olmuş annen de hep..ama annecim 2 çocuğunuda sezeryanla yaptı genetiklikle alaskalımıdır nurayım bu mevzu bende korkuyorum normal doğumdan malesef offff offf
kızlar nasıl konulara girmişsiniz kaçtığım ne varsa burda masaya yatırıldı poofffy
canım kadının karnında daha bebek dışında bebek kadar olan bir plasenta var. kordonun anneye ait kısmı var.. doğumdan 10dk ile yarım saat sonrasına kadar o atılıyo. ve yavaş yavaş iniyo karın. rahim kocaman olmuş içerde 9 ay boyunca :) zamanla toparlayıp küçülecek ki annişin karnı da zamanla küçülecek.. ayol balon mu bu sönsün hemenayyyyy o videoyuu izledimmm içimm tuhaff olduu hatun hiçç zorlanmadı sankii yaaa hemencikk yaptı çoçuuu
bende göbişinee bakıorum kadınınn pıs diee inceek diee ama oda inmedi bebek çıkınca sonradan inio herhalll
kız o duvar değil
perde gibi bir şey, perdeyi aralamak gibi camı açmadan önce.
anam bakma bana kapalı anlattım ya ondan üle dedim yahu
perdeyi açmak kolaymı sanıyorsun sen sonra camı aralamak aaah ahh orkidem ya:44:
yok evlilier sanırım 4 biticek çocuk yok daha:18:
korkutma değil ama ben onu görünce kendiliğimden korktum yoksa onlar nişanlıyken nişanlısının görmüştü anladınmı o haliyle bile yapamadı yabancı değildi yani olaya görüntüye ws.
çok özür dilerim kızlar üstü kapalı ancak böle anlatabildim:18:
yok canım, erken doğum mu olmuş annen de hep..
hamilelik döneminde yaşananlar genetik olabilir biraz. mesela benim annemin hiç midesi bulanmamış vs. umarım benimde bulanmaz
canım kadının karnında daha bebek dışında bebek kadar olan bir plasenta var. kordonun anneye ait kısmı var.. doğumdan 10dk ile yarım saat sonrasına kadar o atılıyo. ve yavaş yavaş iniyo karın. rahim kocaman olmuş içerde 9 ay boyunca :) zamanla toparlayıp küçülecek ki annişin karnı da zamanla küçülecek.. ayol balon mu bu sönsün hemen
yağmurcum elbette yakın arkadaşlar paylaşabilir, peki sordun mu o 6 ay bekleyene, beklediğine korktuğuna değdi mi diye?
hiç sanmıyorum.. acısa acısa neden acır biliyo musun, sen kendini kastığın için vajen kasları da kasılıyor ve açılamıyor eşinde zorlamak durumunda kalıyor. ve sen acı duyuyorsun.
oysa akışına bırakmalısın. aşkın, birbirine dokunmanın getiri olacak o. direk amaç değil o, sonuç diye düşünülmeli.. amaç sevdiğine dokunmak vs. olmalı.
aman acıyacak mı, şimdi mi acıyacak, ne zaman acıyacak diye düşünüldüğü için vajinusmus oluyor kadınlar.
gizemim ben de arada bakıyorum ve çok üzülüyorum onlara..
bana eşinle, sevdiğinle ilişki yaşayacak olmak hiç ayıp, acı, korku hisleri uyandırmıyo. aksine vajinusmus tedavisinde yararlanılan parmak egzersizleri falan var ya o çok kötü geliyo.
sibelcim sezeryan olmaz. doğal doğum yapacaksın canım .. cısss kızarım bak
Ayyy anlatışaa bak yaa yerimmm
sibelciiiimn dediği gibi ACISA DA ÖLDÜRMEZZ
görüşürüz balımmm bal :)yi beniiii
haydiyin ben kaçıore ba ba
afiyet olsun kuşum size de..hadi bebişlerrrrr bennnn kaçarrrr pazardan beri yeni görüşcezzz aşkıtoşlaaaa kızcamm ona dahaa bennn
yemeklerrr yapmışşş bakalımmm evee gidiorummöpeeeerrimm hepiniziii hayırlııı akşamlarrrr
ay orkideeemm okadar cok guldummkii anlatısına ölürüm senin pencereni aç perdeni arala kısmını o gece hatırladıkça gülerim ben artık
ne güzel işte güle eğlene gidelim biz de kocişlere
korkuyaa yer yoookkkonca sene beklemısım, düğünü yapmısım, eve gelmişim korkmusuum yooooook artık düğünde topukluyla dolaşmak daha çok korkutuyo beni valla
Selamlaaaaarrrr.....:122: :122: :122: :122:
s:76:elamlar tatlış nasılsın???
aynen bi de kutlama öpücükleri ile sürekli çekilen fotolar
yi beniiii
haydiyin ben kaçıore ba ba
Selamlaaaaarrrr.....:122: :122: :122: :122:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?