- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
- 358
çok şükür işimin saatleri çok iyi pek çok arkadaşımda ayyy ne güzel derler sabah 8 akşam 5 hafta sonu tatil.. ohh daha nii isterim ki... Şükür..
Görüşürüzz cnmm
Ooohhhhhhh eve gittinn karnını doyurdunn topiğee bile hayatcımm yaaaaa
Bennn hala şirketteym saatlerin alınması hiç hoş olmadı yaaa( bizim çıkmamızz 7yi hatta 7bucuğu buluoo ( milleti dağıtırkennn ben en sona kalıorm bile diyeblirim (
Miniiimmiiyim kuzummm sen nasılmışsın bakennselaam hayatttıımm nasısıın
hayatım iyiim bende tatlımm inş banada senın gibi bi iş nasip olur
Çooook begendııım orkidem miis gibi ve lezizz yemekler yap onlarlaa
aynen bi de kutlama öpücükleri ile sürekli çekilen fotolar
aaayy bıde o var yaaaa en beterlerden biri o vallahii
kız o duvar değil
perde gibi bir şey, perdeyi aralamak gibi camı açmadan önce.
bende sen gıbıyım kusuumm agdamı falan kendım yaparım canıma acımam hiç tatlı canlı degılım ama ısterdım nazlanmak falanbu kum dokme olayıda sırf bu tatlı canlı olmamam yuzunden bukadar geç farkedıldı zaten agrıya dayandım dayandım en son bayılıodum agrıdan benı goturun hastaneye dıye atıverdım kendımı anacımın kucanaa bıde benım doktorcugum sen artık normal dogum yaparsın bundan daha cok canın acımaz demıstı kum ve taş agrısıda en az dogum kadar beter bısımıs kusum senede 1 - 2 vurdugu ıcın alıstım artık acıyaa
yagmurcum korkma hıc zaten acı dogum sırasında degıl anladıgım kadarıyla ılk sancısı var bebek gelmeye basladıgında acı falan olmuyo sanırım umarım inşallah
değiştirmee orkideem çook güzelleerr
bide bazı teyzeler böyle kafandan tutuyo şapur şupur öpüyo iki yanağındanne saç kalıyo ne makyaj..
benim bi arkadaşım nişanından sonra öpücük hastalığına yakalandı.. şaka gibi ilk duyunca baya gülmüştük ama kız 1 hafta enfeksiyon hastalıkları bölümünde hastanede yattı lenf düğümleri falan şişmiş bildiğiniz tedavi gördü .. allah korusun bizi ..
orkideem çok güzelsenin aldığının modelini daha çok beğendim bence değiştirme
canım bakarken gördüm yorumunu. bende geçen gün artık sancılarıma dayanamayıp gittiğimde kum döktüğümü söylediler. o gün bikaç kere çok sancım oldu ama iki gündür şükür hiç bi ağrım yok. bu böyle tekrarlar mı sürekli :2:
canım maleseef bana senede 2 kere vuruyo sancı, ilaç verdılermı canım oralet gıbı bı ılac var suya atıyosun ama tadı iğğğreeeennnççç ötesi tuzlu su gibii
çok teşekkür ederim tatlışlar.
bunun servislerini ve damacana örtüsünü de alacağım inşallah. bi de fazla poşet torbası da vardı.
çok tatlılar zor dayanıyorum
kızlar iyi akşamlarrr...
nasılsınızz?
Yaa ben şimdi nişanlandım ama herkes ne zaman evlencen diye soruyor.
ama biz nerden baksanız daha 1 sene evlenemeyiz iş olayları yüzünden.
bende bişeyler sallıyorum sürekli.
size böyle soranlar var mı?
askerden geldıgınden berı en cok duydugum soru bu canım
awkblm; ılaclarını ıhmal etmee benım kum sıkıntımın sebeplerınden bırıde aşırı ilaç kullanmam canım zamanında hersey ıcın ılaca yüklenıyodum böbreklerimi etkilemiş hep o yuzdende hala devam edıyo olabılır
canım bende aldıklarını çok beğendim güle güle kullan damacana örtüsüdemi varmış ayy hiç dikkat etmemişim ona bak :) bende diğer eklediğin fotodaki takımı alcam ama öyle perde felan değil ekmeklik eldiven önlük felan
kızlar iyi akşamlarrr...
nasılsınızz?
Yaa ben şimdi nişanlandım ama herkes ne zaman evlencen diye soruyor.
ama biz nerden baksanız daha 1 sene evlenemeyiz iş olayları yüzünden.
bende bişeyler sallıyorum sürekli.
size böyle soranlar var mı?
AAAAA nazo ben ceceli hayranıyım neden yasakmış dinlemen bee... o dinlenmez miiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?