'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

çok şükür işimin saatleri çok iyi pek çok arkadaşımda ayyy ne güzel derler sabah 8 akşam 5 hafta sonu tatil.. ohh daha nii isterim ki... Şükür..
selaam hayatttıımm nasısıın
Miniiimmiiyim kuzummm sen nasılmışsın bakenn

kızlar bugün english home'a uğradım ve borçlu çıktım.

alabildiğim mutfak ürünlerini alayım dedim ve işte bu deseni tercih ettim:

masa örtüsü, mutfak önlüğü, eldiven ve tutacakları ile ekmek sepetini aldım.

annemin dantelli mutfak takımı yapmasına engel olmak için erken davrandım.

duruma göre damacana kılıfı, ekmek kılıfı ve masa üstüne atılan şu uzun örtülerden de alacağım.

umarım beğenirsiniz.

hayatım iyiim bende tatlımm inş banada senın gibi bi iş nasip olur

Çooook begendııım orkidem miis gibi ve lezizz yemekler yap onlarlaa

aynen bi de kutlama öpücükleri ile sürekli çekilen fotolar

aaayy bıde o var yaaaa en beterlerden biri o vallahii

bide bazı teyzeler böyle kafandan tutuyo şapur şupur öpüyo iki yanağından ne saç kalıyo ne makyaj..
benim bi arkadaşım nişanından sonra öpücük hastalığına yakalandı.. şaka gibi ilk duyunca baya gülmüştük ama kız 1 hafta enfeksiyon hastalıkları bölümünde hastanede yattı lenf düğümleri falan şişmiş bildiğiniz tedavi gördü .. allah korusun bizi ..

orkideem çok güzel senin aldığının modelini daha çok beğendim bence değiştirme

kız o duvar değil

perde gibi bir şey, perdeyi aralamak gibi camı açmadan önce.

ayyy orkidem canım valla bu şarkıya o açıdan bakmamıştım ahahaha çok süper valla bide tarkandan seni gidi fındık kıran yılanı deliğinden çıkaran varya şu sıra onu dinleyince tuaf şeler geliyor aklımaşarkılardan böyle anlamlar çıkarıyorum şu sıra ilginç ama heee

nurayım bizi bilgilendirdiğin için saol balım vallla beğenerek okudum yazdıklarımı skıntı çekecek olsak bile atlatırırz böyle yorumlar olunca canım

canım bakarken gördüm yorumunu. bende geçen gün artık sancılarıma dayanamayıp gittiğimde kum döktüğümü söylediler. o gün bikaç kere çok sancım oldu ama iki gündür şükür hiç bi ağrım yok. bu böyle tekrarlar mı sürekli :2:

değiştirmee orkideem çook güzelleerr

çok teşekkür ederim tatlışlar.

bunun servislerini ve damacana örtüsünü de alacağım inşallah. bi de fazla poşet torbası da vardı.

çok tatlılar zor dayanıyorum

canım maleseef bana senede 2 kere vuruyo sancı, ilaç verdılermı canım oralet gıbı bı ılac var suya atıyosun ama tadı iğğğreeeennnççç ötesi tuzlu su gibii

canım maleseef bana senede 2 kere vuruyo sancı, ilaç verdılermı canım oralet gıbı bı ılac var suya atıyosun ama tadı iğğğreeeennnççç ötesi tuzlu su gibii

öyle bi ilaç vermediler. zaten direk acile gittiğim için pek bişey söylenmedi. ilaçlarım bitince tekrar gitmeyi düşünüyorum. benimde haplardan birinin tadı çok iğrençççç :2:

çok teşekkür ederim tatlışlar.

bunun servislerini ve damacana örtüsünü de alacağım inşallah. bi de fazla poşet torbası da vardı.

çok tatlılar zor dayanıyorum

canım bende aldıklarını çok beğendim güle güle kullan damacana örtüsüdemi varmış ayy hiç dikkat etmemişim ona bak :) bende diğer eklediğin fotodaki takımı alcam ama öyle perde felan değil ekmeklik eldiven önlük felan

hernekadar mustafa ceceli dinlemem sevgilicim tarafından yasaklansadaa bu sarkıyı sevoorum

İnan, inan sevmem kendimi
Hiçbir zaman senin kadar..
Sensiz sevinçlerim solar
Sonra ne yaparım ben ?
N’olur anla n’olursun
Sana bir şey olsa ölürüm
Ben acılardan
Ne olur anla ne olursun
Ölüm bile ayıramaz bizi Ölüm bile

[video=youtube;co8LNn7noHw]http://www.youtube.com/watch?v=co8LNn7noHw&feature=relmfu[/video]

kızlar iyi akşamlarrr...
nasılsınızz?
Yaa ben şimdi nişanlandım ama herkes ne zaman evlencen diye soruyor.
ama biz nerden baksanız daha 1 sene evlenemeyiz iş olayları yüzünden.
bende bişeyler sallıyorum sürekli.
size böyle soranlar var mı?

askerden geldıgınden berı en cok duydugum soru bu canım

awkblm; ılaclarını ıhmal etmee benım kum sıkıntımın sebeplerınden bırıde aşırı ilaç kullanmam canım zamanında hersey ıcın ılaca yüklenıyodum böbreklerimi etkilemiş hep o yuzdende hala devam edıyo olabılır

benimde en sevmediğim soru bu oldu canım şu günlerde

var cnm var çok tatlıydı. ben de iki takım arasında kaldım ama kendi aldığım çok cıvıl cıvıl hoşma gitti de öyle karar verdim.
bazen mağazada kalamış oluyor o sebeple görmemiş olabilirsin.

sana öyle soruyorlar nişanlısın en azından, bizde resmi hiçbir şey yok, en az 6 ay da olmaz ama yine de herkes sorar oldu bu aralar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…