AAAAA nazo ben ceceli hayranıyım neden yasakmış dinlemen bee... o dinlenmez miiiiiiiiiiii
ruyasında benı cecelıyle gormus agzını yuzunu dagıtmıs ama alamamıs hırsınıtelefonu actım nbr bıle demeden dırek bundan sonra cecelıyı dınlemek falan yok dedı
Tuğçem valla 2 3 kişinin ağzının payını verince soramaz oldular
aynen özellkle bu şarkıya bayılıyorum aşkımı en güzel anlatan şarkı
her sarkısı ayrı guzel cıdden orkıdeembide eksik cok guzeldii sevgilicik askerdeyken sürekli dinliyodum hey gidii heeeyy
İlahi kıskançlığında bu kadarı...
ruyasında benı cecelıyle gormus agzını yuzunu dagıtmıs ama alamamıs hırsınıtelefonu actım nbr bıle demeden dırek bundan sonra cecelıyı dınlemek falan yok dedı
Tuğçem valla 2 3 kişinin ağzının payını verince soramaz oldular
ne dedinn canımm?
hayattaki tek arzumun onlar gibi sadece evlilik olmadığını ve onlar gibi ergenlikte evlenıpte 5 lafımdan 4ünün kocam kocam kocam olmasındansa olgunlastıktan sonra evlenmenın daha mantıklı oldugunu anlattım kendılerıne kıbar bı dille (!)
ne güzel tatlım cevaplarını vermişsin
bizim ne ailede ne de çevremde erken evlenen var. kimse de rhatsız edici bir şekilde sormuyor,iyi niyetle sorduklarını biliyorum.
hatta ne acelen var tepkileri daha çok
hayattaki tek arzumun onlar gibi sadece evlilik olmadığını ve onlar gibi ergenlikte evlenıpte 5 lafımdan 4ünün kocam kocam kocam olmasındansa olgunlastıktan sonra evlenmenın daha mantıklı oldugunu anlattım kendılerıne kıbar bı dille (!)
banada aılelerden yana bı baskı yok cok sukur genelde erken evlenen evden dısarı cıkmayan coluk cocuga karısmıs arkadaslarım tarafından gelıyo "eee askerlıkte bitti düğün ne zaman engelde kalmadı" dıye orkıdem 1-2 neysede bı yerden sonra can sıkıyo ama sorsan kendı kocaları daha yapmamıs askerlıgı engelse eger neden evlendın dıyesın geliveriyo ama şakayla karısık senınkıde oğlunla beraber gitcek askere heralde diyorum
Günaydın bebekler. Nasılsınız?
Gizemcik e de bol bol başarılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?