'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

AAAAA nazo ben ceceli hayranıyım neden yasakmış dinlemen bee... o dinlenmez miiiiiiiiiiii

ruyasında benı cecelıyle gormus agzını yuzunu dagıtmıs ama alamamıs hırsını telefonu actım nbr bıle demeden dırek bundan sonra cecelıyı dınlemek falan yok dedı

Tuğçem valla 2 3 kişinin ağzının payını verince soramaz oldular

İlahi kıskançlığında bu kadarı...

ne dedinn canımm?

hayattaki tek arzumun onlar gibi sadece evlilik olmadığını ve onlar gibi ergenlikte evlenıpte 5 lafımdan 4ünün kocam kocam kocam olmasındansa olgunlastıktan sonra evlenmenın daha mantıklı oldugunu anlattım kendılerıne kıbar bı dille (!)

ne güzel tatlım cevaplarını vermişsin
bizim ne ailede ne de çevremde erken evlenen var. kimse de rhatsız edici bir şekilde sormuyor,iyi niyetle sorduklarını biliyorum.

hatta ne acelen var tepkileri daha çok

ne güzel tatlım cevaplarını vermişsin
bizim ne ailede ne de çevremde erken evlenen var. kimse de rhatsız edici bir şekilde sormuyor,iyi niyetle sorduklarını biliyorum.

hatta ne acelen var tepkileri daha çok

banada aılelerden yana bı baskı yok cok sukur genelde erken evlenen evden dısarı cıkmayan coluk cocuga karısmıs arkadaslarım tarafından gelıyo "eee askerlıkte bitti düğün ne zaman engelde kalmadı" dıye orkıdem 1-2 neysede bı yerden sonra can sıkıyo ama sorsan kendı kocaları daha yapmamıs askerlıgı engelse eger neden evlendın dıyesın geliveriyo ama şakayla karısık senınkıde oğlunla beraber gitcek askere heralde diyorum

Son düzenleme:

iyi demişsin canım. :)

Helllöööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööö

bendeki durumun özet hali cidden bu olurdu

bizim ailede erken evlenen yok hep üniversitede tanışmıştır kuzenlerim ve hepiciği 27 28 yaşlarında evlendiler genel olarak 7 sene flört ettiler ve bana daha erken küçüksün diorlar

iş yerindekilerde bu yaş aralığı ama nedense benm yaşıma ve 89 90 kuşağı pat pat gidiyo şirkette kim varsa evli hattaha 90 lı kızın çocuğu oldu bütün millet şaşkın daha 84 lüler bu yaz evlenicek düşün minnağım ve benim yaşımda olanlar bana evlensenize kaç sene oldu haydi ama diolar fikirlerimin olgunlaşmadığını ve bir evi düzene sokarken yorulacağımdan bahsettim onlar gibi evlenip ilgisizlikten şikayet etmicem inşallah

benimkinede okul arkadaşları benim yanımda abi evlenen biz sıkıldık siz flörtünüzden sıkılmadınız diolar yani düşünüünce o çocuklara kızamıyorum espiri yapyorlarşu özellikle evlenen kocacım kocacım die ortalarda dolanıp ben bilmem beyime sorayım dieni dövesim geliyor

hekesciklere günaydınlar benim aöf sınavı yarın biraz çalışayım öpüldünüz tatlışlar

günaydın gelinciklerimeee
gizemimm allah kolaylıklar versin..sınavında başarılar.

Günaydın bebekler. Nasılsınız?

Gizemcik e de bol bol başarılar

iyidir kuşum sen nasılsın?
bugün arkadaşım geliyo iskenderundan.. saat 2 gibi üni.den diğer kızlarla da buluşcaaaz, hava da çok güzel.arkadaşım da akşam bizde kalıcak..

Gizoşummmm başarılarrr cnm Allah zihin açıklığı versinnnn:109:

Nurayıma da iyi gezmelerrr

Nasısınızz bebitolarr?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…