selam kızlarrr
aşkımı gönderdim 2 hafta yok bu güzel havada elele sahilde olmak vardı halbukigecmez artık zaman
şu düğün ne zaman mevzusu bizde de var, biz direk seneye diyoruz o zaman bişey demiyolar sanırım seneye kelimesi pek uzak bir tarihmiş gelmiyo insanlara önceden 2013te diyoduk ohoooo naptınız siz ya o kadar beklenir mi diyorlardı
ama seneye deyince bişey demiyolar kelime oyunu yapıyoruz
ben de seneye diyorum canım.
iyii gezınmeler nurayıım bende iremi beklıyoorum hazırlansın cıkıcaaz hava ccookk guzeeellPastaam yaa düşününce cidden pek bişi kalmadı bak 1 seneyi geçirdik nerdeyse bu bi senede geçip gidiiceek ay heycan bastı bu ara cok pis evlenesim geliyooo alıp kaçırcam kurbaayı o olcak
en güzeli pastam masraftan da kurtulmuş olursunuz
düşündükçe beni de sıkıntı basmaya başlıyo eşya ve mekan fiyatlarını görünceaşkımın saçı omzuna dökülmüştü dün bak gör saçım dökülmeye başladı stresten düğünde kel bi damat olcam bu gidişle dedi kıyamam ona ben yaaa
biz hep 2013ten seneye lafına terfi edince sanırım hafiflemiş göründü gözlerine
aslında gerçekten de uzak bir tarih değil geçen yılı düşününce ne çabuk bir yıl olmuş diyorum, geçen yıl haziran ayında söz-nişan hazırlıklarına bakarken üye olmuştum buraya
1 yıl olmak üzere...
kızlar bilir o zamanlar daha evlenme teklifi bile almamıştım sadece sonbaharda gelecekler istemeye diye konuşuluyodu aramızda...
aşkımla nişan günümüze geri saymaya başladığımızda 3 ay vardı, o 3 ay geçti üzerine bir de 7 ay geçti sayarken hiç geçmiyo gibi geliyodu ama
zaman işte...
çok sihirli bir şey aslında, an be an büyük güne yaklaşıyoruz
bu arada beyaz eşyalarım 10 milyar tutuyo kızlar kabataslak hesap yaptım bir ara 8 bile çok görünmüştü şimdi baktım 10 milyar tutuyor
napıcaz biz moralim bozuldu valla :26:
benımde ıcım akıp gıdıyoo yaa mekanlara( dun işe giderken yılmaz düğün salonu görmüş bak sana burda yapim düğünü söz en pahalı limonatayla kurupastalardan alırım diyoo eşeekkk yaa pabucumu ye dedım bendee istediğim konseptte yapcakmıs dugunu ama ıstedıgım yerlerde belkı olmayabılırmıss yaa sen ol benımle artık umrumda değiiill didiiimm
evet canım 1 sene hızlı geçer.
ben daha çeyizlerimi tamamlamadım.
son 2-3 ay kala alırım diyorum.
bende temmuzda sözlendim. sonra ağustosta askere gitti. ocak ayında da geldi.
benim de doğru dürüst bişeyim yok tatlım almayı da bıraktım para biriktiriyorum
karar da veremiyoruz napsak diye, taksite girip beyaz eşyaları falan başlasak mı almaya yoksa parayı biriktirip bikaç ay kala mı alsak napsak oof of
sibelim başarılar enişteyeee
benim de doğru dürüst bişeyim yok tatlım almayı da bıraktım para biriktiriyorum
karar da veremiyoruz napsak diye, taksite girip beyaz eşyaları falan başlasak mı almaya yoksa parayı biriktirip bikaç ay kala mı alsak napsak oof of
sibelim başarılar enişteyeee
Hep bizle uğraşıyo bu eşekler pastam yaa
aynı muhabbet bizde de oldu biliyo musuuuuuunnn ne dalgacılar bunlar yaaa pis eşşekler
düğün salonunun önünden geçiyoduk bence düğünü burda yapalım bak ne güzel eve de yakın hemen evimizde oluruz akşam dedi,
ben de aynen senin gibi pabucumu yersin dedim, o da tamam sorun yok pabucunu yiiyim ama düğün de burda olsun dedi
tamam düğün burda olsun ama sen tek başına yap kendin çalıp kendin oynarsın dedim
bizde dün artık son çare nikah-düğün ayrı yapıcaz heralde dedik... kişi sayısı azalırsa mekan fiyatı da daha makule düşüyo malum
konseptten vazgecmemek adına iki iki nikah-düğün koşturcaz
halbusi ne kadar istiyorum nikahım düğünümde olsun diye
ah pastacığım ben de artık ona kavusıyımm yeter diyorum ama ona belli etmiyorum yoksa attığım pası direk avantaja dönüştürüp gole çevirir sadece nikahla evleniriz biz
çünkü düğünlerden nefret ediyo
hepimizdeee aynıı sorunn yaa :18: benimkidee para biriktiriyo bende tık yok biriktirmeye kalmıyo çünkü
kendimidee kötü hissediorum böleee aşkıtoo arabada almak ıstıyo ama almadı ne zamandırr düğün için birikim yapıooo geçen dedim artık aşkımm al arabanı sen yaa daha biriktirizz dedim
son andada alabilirsiniz para biriktirip canım.
hem peşin alırsanız daha indirimli alırsınız.
hem de toptan hepsini alcağınız için indirimli olur.
ayrıca evinize göre de seçmiş olursunuz.
Hep bizle uğraşıyo bu eşekler pastam yaabu arada ben cok stres olmaya basladım düğün için garip bi şekilde isteksizlik var :S nişan içinde nie böle oldu bilmiyorum:44:
Çağlamm seviyorum seni arkadaşım.....
benimkininde arabası vardı benle tanıştığında ama ben sattırdım
canım sana diyim araba varken para biriktirmesi çok zor çünkü araba para yiyo durmadan bizimkininki sıfırdı bir de düşün ama yine de vergisiydi puluydu sunuydu bunuydu derken habire masraf cıkarıyodu ona
sattı kurtuldu resmen, düğün öncesi çok harcamanız olcak ne kadar biriktirseniz o kadar kar tatlım
aynenn cnm cok masrafı var cokda almak ıstıyo ya alsın sımdı bıraz hevesını alıp satsın yada hıc almasınn yanı gündemimizde bu var baklm bıkac gundurrr
pastam hep stresten, nası olcak nerde olcak diye çok düşününce insan öyle oluyo bazen herşeyden vazgecesim geliyo benim de gecen de söluyodum ara ara oluyo bunlar daha da olucak
kalan son birkaç ayın daha da zor gececegini söylüyolar her bakımdan bunlara hazırlıklı olmalıyız yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?