'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

selam kızlarrr

aşkımı gönderdim 2 hafta yok bu güzel havada elele sahilde olmak vardı halbuki gecmez artık zaman

şu düğün ne zaman mevzusu bizde de var, biz direk seneye diyoruz o zaman bişey demiyolar sanırım seneye kelimesi pek uzak bir tarihmiş gelmiyo insanlara önceden 2013te diyoduk ohoooo naptınız siz ya o kadar beklenir mi diyorlardı

ama seneye deyince bişey demiyolar kelime oyunu yapıyoruz

ben de seneye diyorum canım.

ben de seneye diyorum canım.

biz hep 2013ten seneye lafına terfi edince sanırım hafiflemiş göründü gözlerine

aslında gerçekten de uzak bir tarih değil geçen yılı düşününce ne çabuk bir yıl olmuş diyorum, geçen yıl haziran ayında söz-nişan hazırlıklarına bakarken üye olmuştum buraya

1 yıl olmak üzere...

kızlar bilir o zamanlar daha evlenme teklifi bile almamıştım sadece sonbaharda gelecekler istemeye diye konuşuluyodu aramızda...

aşkımla nişan günümüze geri saymaya başladığımızda 3 ay vardı, o 3 ay geçti üzerine bir de 7 ay geçti sayarken hiç geçmiyo gibi geliyodu ama

zaman işte...

çok sihirli bir şey aslında, an be an büyük güne yaklaşıyoruz

bu arada beyaz eşyalarım 10 milyar tutuyo kızlar kabataslak hesap yaptım bir ara 8 bile çok görünmüştü şimdi baktım 10 milyar tutuyor

napıcaz biz moralim bozuldu valla :26:

iyii gezınmeler nurayıım bende iremi beklıyoorum hazırlansın cıkıcaaz hava ccookk guzeeell Pastaam yaa düşününce cidden pek bişi kalmadı bak 1 seneyi geçirdik nerdeyse bu bi senede geçip gidiiceek ay heycan bastı bu ara cok pis evlenesim geliyooo alıp kaçırcam kurbaayı o olcak

en güzeli pastam masraftan da kurtulmuş olursunuz

düşündükçe beni de sıkıntı basmaya başlıyo eşya ve mekan fiyatlarını görünce aşkımın saçı omzuna dökülmüştü dün bak gör saçım dökülmeye başladı stresten düğünde kel bi damat olcam bu gidişle dedi kıyamam ona ben yaaa

benımde ıcım akıp gıdıyoo yaa mekanlara( dun işe giderken yılmaz düğün salonu görmüş bak sana burda yapim düğünü söz en pahalı limonatayla kurupastalardan alırım diyoo eşeekkk yaa pabucumu ye dedım bendee istediğim konseptte yapcakmıs dugunu ama ıstedıgım yerlerde belkı olmayabılırmıss yaa sen ol benımle artık umrumda değiiill didiiimm

evet canım 1 sene hızlı geçer.
ben daha çeyizlerimi tamamlamadım.
son 2-3 ay kala alırım diyorum.
bende temmuzda sözlendim. sonra ağustosta askere gitti. ocak ayında da geldi.

herkesss hava güzel demiş yaa burası niyee karanlıkkkk yağmurluu vee sıkıcııı
aşkıtoda sınavdaa :26: inş bitirirrrr bu senee dua edınn hatuncuklarrr son senesii bitirirr inş

aynı muhabbet bizde de oldu biliyo musuuuuuunnn ne dalgacılar bunlar yaaa pis eşşekler

düğün salonunun önünden geçiyoduk bence düğünü burda yapalım bak ne güzel eve de yakın hemen evimizde oluruz akşam dedi,

ben de aynen senin gibi pabucumu yersin dedim, o da tamam sorun yok pabucunu yiiyim ama düğün de burda olsun dedi

tamam düğün burda olsun ama sen tek başına yap kendin çalıp kendin oynarsın dedim

bizde dün artık son çare nikah-düğün ayrı yapıcaz heralde dedik... kişi sayısı azalırsa mekan fiyatı da daha makule düşüyo malum

konseptten vazgecmemek adına iki iki nikah-düğün koşturcaz
halbusi ne kadar istiyorum nikahım düğünümde olsun diye

ah pastacığım ben de artık ona kavusıyımm yeter diyorum ama ona belli etmiyorum yoksa attığım pası direk avantaja dönüştürüp gole çevirir sadece nikahla evleniriz biz

çünkü düğünlerden nefret ediyo

erkekler hep böyle yaa...
benimkine kalsa nikah yapıp geççek.
ben de düğün isterim valla.
nişanımı da yemekli müzikli yaptım geçen hafta. düğün gibi oldu.
çok kalabalık olmasın ama düğün yapalım istiyorum ben dee...

evet canım 1 sene hızlı geçer.
ben daha çeyizlerimi tamamlamadım.
son 2-3 ay kala alırım diyorum.
bende temmuzda sözlendim. sonra ağustosta askere gitti. ocak ayında da geldi.

benim de doğru dürüst bişeyim yok tatlım almayı da bıraktım para biriktiriyorum

karar da veremiyoruz napsak diye, taksite girip beyaz eşyaları falan başlasak mı almaya yoksa parayı biriktirip bikaç ay kala mı alsak napsak oof of

sibelim başarılar enişteyeee

hepimizdeee aynıı sorunn yaa :18: benimkidee para biriktiriyo bende tık yok biriktirmeye kalmıyo çünkü
kendimidee kötü hissediorum böleee aşkıtoo arabada almak ıstıyo ama almadı ne zamandırr düğün için birikim yapıooo geçen dedim artık aşkımm al arabanı sen yaa daha biriktirizz dedim

son andada alabilirsiniz para biriktirip canım.
hem peşin alırsanız daha indirimli alırsınız.
hem de toptan hepsini alcağınız için indirimli olur.
ayrıca evinize göre de seçmiş olursunuz.

Hep bizle uğraşıyo bu eşekler pastam yaa bu arada ben cok stres olmaya basladım düğün için garip bi şekilde isteksizlik var :S nişan içinde nie böle oldu bilmiyorum:44:

benimkininde arabası vardı benle tanıştığında ama ben sattırdım

canım sana diyim araba varken para biriktirmesi çok zor çünkü araba para yiyo durmadan bizimkininki sıfırdı bir de düşün ama yine de vergisiydi puluydu sunuydu bunuydu derken habire masraf cıkarıyodu ona

sattı kurtuldu resmen, düğün öncesi çok harcamanız olcak ne kadar biriktirseniz o kadar kar tatlım

son andada alabilirsiniz para biriktirip canım.
hem peşin alırsanız daha indirimli alırsınız.
hem de toptan hepsini alcağınız için indirimli olur.
ayrıca evinize göre de seçmiş olursunuz.

öyle olcak galiba canım ama sole de bi durum var taksite girsen mecbur oduyorsun onu ama para biriktiriyim dersen sıkısınca bişeye harcayabiliyosun o kötü oluyo

Hep bizle uğraşıyo bu eşekler pastam yaa bu arada ben cok stres olmaya basladım düğün için garip bi şekilde isteksizlik var :S nişan içinde nie böle oldu bilmiyorum:44:

pastam hep stresten, nası olcak nerde olcak diye çok düşününce insan öyle oluyo bazen herşeyden vazgecesim geliyo benim de gecen de söluyodum ara ara oluyo bunlar daha da olucak

kalan son birkaç ayın daha da zor gececegini söylüyolar her bakımdan bunlara hazırlıklı olmalıyız yani

Son düzenleme:

gercekten cogu zaman vazgecesım gelıyo ıkna etsemde sevgılıcıgı kucuk bısı yapsak keskee hem ıkımızınde ıstegı olmus olur ne guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…