'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

I ♥ Jennifer :76:

[video=youtube;bjgFH01k0gU]http://www.youtube.com/watch?v=bjgFH01k0gU&feature=g-all&context=G2fb2db8FAAAAAAAABAA[/video]

Hellönneskaaa

uyumusum pelimimkom dün çok yorulmuştum İremle gezmenin dibine vurduk hala bacaklarım ağrıyo

günaydın kızlaaaarrr

gizoşum ve hayatım başarılar sınavlarınızdaaa

dün ben de dayanamayıp attım kendimi dısarı pastaaam askımın gemisi kalkmamıs marmara tarafında demirlemişler onlarda dısarı cıkmıs üsküdara kadar gelmişler yemek falan yemek için paşam da bu fırsatı kacırmak istemedi ben de koştum koştum gittim yanına iki saatcik daha da olsa gördüm böğürtlüşümü sonra bir daha uğurladım tabi orası kötü oldu gün içinde iki kere uğurlayınca hep bir daha arıcakmış yine gel kollarıma pamuuum dicekmiş gibime geldi

sizi gidi aşk kumruları sizi....

ay pastam yerım sızıı keske her yemekte oraya demır atsalar bende ozledım sevgılıcımı yaa ızınlerı ıptal oldu heep

ah keşke pastamm keşkeeeee... nerde o günler ayın 27 sine kadar denizlerde olucak telefon da kapalı

aa neden iptal etmişler ki izinleri ama :26:

oy pastam ya telefon can kurtarıcı oluyo valla bole durumlarda dıger otelde camlara yalıtım yapılıomus pastam ekstra elemanda onlarla calıısomus 2 hafta surcekmıs dedım ıns yıldonumumuzde sıkıntı olmaz restımı cekerım dıyo eşek

aynen pastamm ama maalesef işte arada derede çekerse diye gözüm telefonda olucak bir ihtimal o güzel o büyülü sesini duyucam AŞK'ın

çok kötü olmuş yaa hiç sevmem şöyle sürprizleri... çeksin tabi restini

inşallah beraber olursunuz kuzuuuummm.... ben de söyliyim eğer 2013 te haziran ayına süpriz yaparlarsa benimki de çeksin restini yoksa gidip ben konuşcam çıkıcam donanmanın karşısına aşkın önünde siz bile duramazsınız bırakın bizi evlenicez dicem

meraba kızlar sanırım bende bu topiğin kriterlerine uygunum
inşallah benim düğünümde 2013 haziran da olacak aranıza katılabilir miyim

hoşgeldin canım. bahsetsene birazcık kendinden???

öncelikle hoşbuldum canım
sağ olsun cookie_dough vasıtasıyla geldim aranıza. Telaşlı hazırlık dönemimde sizlerin yardımına çok ihtiyacım olacak. Temmuzda nişanım 2013 haziranında da düğünüm olacak inşallah ama ben bu konularda o kadar acemiyim ki buralardan ne öğrendiysem o yani. O yüzden sizler neler yaptınız nasıl yaptınız yada nasıl yapacaksınız bunlar benim için çok önemli

oouuy aşk böcüğüm benim yaaa gerekırse topik ahalisi olarak gelır basarız donanmayı inş beraber oluruz valla pastaam sıkıntı yaptım şimdideen (

hmyrali hoşgeldın aramıza tatlımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…