pelimimmmmm napoosunnnn
uyumusum pelimimkom dün çok yorulmuştum İremle gezmenin dibine vurduk hala bacaklarım ağrıyo
ohh zuzum hayat sana güzel vallabende sınavdan gedim öğleden sonra bi daha gidicem... pöööffff
nasıl gectı kuzummm sınavvv?
dünküler kötüydü bugünkülerde şöyle böyle geçti .. çalışmayınca böyle oluyo işte ama hem iş hem ders yürütemiuorum bennn
günaydın kızlaaaarrr
gizoşum ve hayatım başarılar sınavlarınızdaaa
dün ben de dayanamayıp attım kendimi dısarı pastaaam askımın gemisi kalkmamıs marmara tarafında demirlemişler onlarda dısarı cıkmıs üsküdara kadar gelmişler yemek falan yemek için paşam da bu fırsatı kacırmak istemedi ben de koştum koştum gittim yanına iki saatcik daha da olsa gördüm böğürtlüşümü sonra bir daha uğurladım tabi orası kötü oldu gün içinde iki kere uğurlayınca hep bir daha arıcakmış yine gel kollarıma pamuuum dicekmiş gibime geldi
sizi gidi aşk kumruları sizi....
ay pastam yerım sızııkeske her yemekte oraya demır atsalar bende ozledım sevgılıcımı yaa ızınlerı ıptal oldu heep
ah keşke pastamm keşkeeeee... nerde o günler ayın 27 sine kadar denizlerde olucak telefon da kapalı
aa neden iptal etmişler ki izinleri ama :26:
oy pastam ya telefon can kurtarıcı oluyo valla bole durumlardadıger otelde camlara yalıtım yapılıomus pastam ekstra elemanda onlarla calıısomus 2 hafta surcekmıs dedım ıns yıldonumumuzde sıkıntı olmaz restımı cekerım dıyo eşek
meraba kızlar sanırım bende bu topiğin kriterlerine uygunum
inşallah benim düğünümde 2013 haziran da olacakaranıza katılabilir miyim
meraba kızlar sanırım bende bu topiğin kriterlerine uygunum
inşallah benim düğünümde 2013 haziran da olacakaranıza katılabilir miyim
hoşgeldin canım. bahsetsene birazcık kendinden???
aynen pastamm ama maalesef işte arada derede çekerse diye gözüm telefonda olucak bir ihtimal o güzel o büyülü sesini duyucam AŞK'ın
çok kötü olmuş yaa hiç sevmem şöyle sürprizleri... çeksin tabi restini
inşallah beraber olursunuz kuzuuuummm.... ben de söyliyim eğer 2013 te haziran ayına süpriz yaparlarsa benimki de çeksin restiniyoksa gidip ben konuşcam çıkıcam donanmanın karşısına aşkın önünde siz bile duramazsınız bırakın bizi evlenicez dicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?