'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

gizcm esse indirimi bitti m ki ya, daha ben bayramn son günü gitmiştm hala devam ediodu, aslnda çok da güze silikon kek kalıpları muffinler beğenmiştm ama kendimi nasıl olduysa dururabildmm onları almadan çıktm

kızlar bende sizleri çok sevdim ya tanımadığm insanlarla hiç yakınlaşmam normalde soğuk nevalenin tekiym ama buranın ayrı bi havası var,seviyorum sizi minnoşlarr:)
sirenayda birakmıo bizi sanırm mutlandmm

Son düzenleme:

aynen aynennn

bende uyanır uyanmaz burayı acıyorum yaa aklıma geliyosunuz hatta bikere seninle minnakı ruyamda gordum canımm nasıl gordugumu hatırlamasam da

kısa zamanda sizleri yıllardır tanıyormusum gibi oldum.. facebook um tweet im falan yoktur... bi msn im vardı artık onuda kullanmıyorum.. normal arkadasların cogu bos, çoğu ile samimi olmaya gelmiyo burda anlattıklarımı onlara anlatamıyorum...

nedense art niyetsiz yaklasamıo artık birbirine insanlar ama burası oyle degil... herkes birbirine oyle icten davranıyorki

sineraycım donem donem insanlar boyle anlar yasıyor

bak ben birara kişisel gelişimle cok ilgiliydim.. bunun icin arastırmalar yapan ozel gruplarla calısıyordum yurtdısından.. özel forum sitelerinde paylaşımlarda bulunuyorduk, ilk basta cok hevesliydim ama sonra onlardaki gelişmeleri yakalayamayınca ole icerlemiştimki vazgecip uzaklasma kararı aldım.. ama uzaklasınca anladımki cok sey kacırmısım aslında bana cok yararlı cok faydalı oluyormus da farkında degilmişim
sonra geri donup devam etmiştim ve gercekten hayatımda belkide birdaha yasayamacagım deneyimler yasadım ve her kulturden farklı insanlar tanıyıp bambaska yerler gordum..

biz seni ve paylasımlarını cok seviyoruz
hersey yoluna girecektir erkekler bole biraz bizim kadar dusunmuyor herseyi takılma buna sakın

nil indirim olduğunda lütfen bilgilendir özelden msj atı 100 msjm dolduğunda sana msj atarım en azından sürekli alışverişe gidemicem kışın vapur saalerim uymucak bilerek indirimde olduğu günleri ayarlar giderim yazın aldım gerçi bişiyler ama olsun muhakkak oraya yolum düşerse uğrucam yanına.

bu arada bende burayı bu topiği çok sevdim huzur buluyorum sizler çok iyisiniz kötülük yok ve yardımcı oluyorsunuz bu aşırı mutlu ediyor hep böyle olalım ben bugün bütün gün bu topükteydim bağlandım resmen çok sevdim sizleri

ederm tabiki cnm benm indirimlerimiz 2 dnemde oluo zaten bi kış dönemi yılbaşındna hemen sonra bide yaz döneminde
bende bu gün kitlendm resmen buraya yarn full çalışıorm giremicem ben yokken sayfaları idareli kullanın gelince hepsini tek tek okucam zorluk çıkarmayınn hehe:)

Son düzenleme:
kızlar bende sizleri çok sevdim ya tanımadığm insanlarla hiç yakınlaşmam normalde soğuk nevalenin tekiym ama buranın ayrı bi havası var,seviyorum sizi minnoşlarr:)

ben de öyleyimdir malesef.. biri merhaba demese girdiğim ortamda dönüpte selam vermem.veremem.. ama insanlara güvenmek istiyorum onları sevmek istiyorum.. en en yakın arkadaşımın bana yaptıklarından sonra bi mesafeli durmaya başladım yeni tanıyacağım kişilere..
oysa beni tanıyanlar ya sen hiç dışardan göründüğün gibi değilsin diyolar

cookiem rüyalarda buluşalım kuzuuum :)

gizcim :) bugünki sohbetleriniz sayesinde çeyizimdeki büyük eksikliklerimi gördüm :) ben de seviniyodum ooh benim çay takımım var, üç beş parça nevresimim var diye :)
biz kocişle yatıp kalkıp çay içicez heralde
ben de başlayayım eksikleri tamamlamaya

Evlensemde sanırım bu topicde olucam çok sevdim sizleri bi kça gündür gerginim zaten. Bişiler almam lazım artık diyip duruyorum benmkinide bunaltıyorum. Sıkılıyo oda. Ama bazı heycanları bazı seyler 6 senedir yaşamayı bekliyorum ben Çok zor geliyo artık.

oley canım ya aşırı mutlu oldum ben yılbaşına kadar paramı çarçur etmem belki kurbandan önce indirim olursada haberleşiriz en sevdiğim yer stradi zara ve mangoyu atık sevemiyorum stradi takıda bana hitap ediyor kahve rengini sevdiğim için hep benim tarzım ohh bee valla ne kadar mutlu oldum orda çalıştığını duyunca anlatamam nil

Son düzenleme:
cnm benm ya su son dediğine güldm baya:)
bende sevgilme aşkm artk yatak odamızda tamam mutfak da idare eder bi yemek pişirip önüne koyabilirm, yatağını hazırlayıp uyutabilirm seni diodm:)

Son düzenleme:
hafta sonu aöf sınavı var ama ben çalışamıyorummmmmmmm offfff aklım almıyorrrrrrrrrrrrr

Son düzenleme:

bende tam tersi yaşadığım yerdekler soğuk der iş yerindekiler aşırı sıcak der ortaya karışığım işte ama herkesle iyi anlaşırım birden ısınırım snaki kırk yıllık arkadaşım gibi olur insanlar nette pek takılmam face twittır yok ama burda ilk kez böyle nette insanlarla konuşup fikir alışverişinde bulunuyorum ve herkesin beğendikleri şey ortak resmen buna çok seviniyorum paylaşımlar çeyiz topikleri mutlu ediyor.

ahhh ama benim en çok eksiğim var tencerem yok çaydanlığım yok ocağa kadar bunları tamamlıcam şimdi evtekstilbuldan taçın yatak örtüsü 100 ytl ye düşmüş milanın çeyizinde görüp aşık olmuştum onu alıcam şimdi ama bakıldığında tencereleride halletmem lazım paylaşalım fikirlerimizi canım.

:)) hehe sonunda şu mağazanın bi işe yaradığını görmek güzel personel indirimi bile yaparz gel yeterki sen
ben erkek arkadaşıma herseyi pulland beardan alıorm mesela, kışlıklarımı aldm bu yaz deri ceketler 100den 50ye düşmüştü, çoraplar trikolar hırkalar
çeyizciklere kalıcak tüm param heveslendiğimden beri kıyafet merakım gitti inanırmısınız çok boş gelio paçavralara o kdr para yatırmak dolaba sığmazken halada bi sürü sey alırdm artk bıraktm neyseki:)

Son düzenleme:
cnm benm ya su son dediğine güldm baya:)
bende sevgilme aşkm artk yatak odamızda tamam mutfak da idare eder bi yemek pişirip önüne koyabilirm, yatağını hazırlayıp uyutabilirm seni diodm:)
ayy evlenelim artııık. benimki askerde bide nasıl özledim anlatamam..

hafta sonu aöf sınavı var ama ben çalışamıyorummmmmmmm offfff aklım almıyorrrrrrrrrrrrr
ececim şimdi sıkıntı basmış seni anlıyorum. bu haldeyken daha fazla zorlama kendini çalışmak için. çünkü sonra işin sonu nefrete gidiyo malesef.
yarın için plan yap kendine. sonuna da ödül koy ödül seni senden alan bişey olsun, asla hayır diyemeyeceğin. bak nasıl güzel çalışıyosun

bu ödül konusu benm ing çalışmamı da teşvik edebilir belki çok iyi fikir:) tabi ödülü kendim kendime almk istemem alıcak birilerini ikna etmeliym
ah ahh bu ing önyargısı da beni tüketti bu zmana kdr başaramadığım bişi yoktu gel gelelim bunda takındm kaldm
sınavnda başarılar cnm umarm istediğin gibi geçerr

hiç çalışasım yok zaten şimdi ders moduna sokamadım kendimi çok tembelim sanırım

gelcem o zaman süper babet beğendim gerçi ordaki herşeyi beğeniyorum bende ağustan beri gereksiz alışveriş yapmıyorum hattaha ihtiyaç listesi yaptım neye ne derece ihtiyacım var diye sıyırdım biraz başak burcuyum buda benim kötü özelliğim hayatım planlı herşeyim bellli ne ediceğim.

birde sen işin içindesin ya artık sıkılmışsındır kıyaffetten canım biz doymuyoruz

hiç çalışasım yok zaten şimdi ders moduna sokamadım kendimi çok tembelim sanırım

ececim çalışmalıyız ben 3 teyim ve 2 senedir çalışmadığımdan geçemiyorum ama bu sene finallerde notlarım iyidi şimdi büttede vergiyi verirsem tamamdır mutlu olcam biraz sıkcam dişimi yarın iş yerinde felan arada bakıcam öğle aramda bakalım ne kadar iyi bir sonuç alcam merak ediyorum

sıkma kendini biraz rahatla ve ara ara çalış canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…