essedeki indirimi kaçırdım ama üzülmedim bende herşeyi planladım aslında korkuyordum beğenmem diye ama acele etmiyorum ve severek aldığım için beğenmemek gibi bir durumum olmucak ama cidden baya bir eksiğim var almak için
orchidea tatlıım
bişey itiraf edicem:
ya gün içinde ben sizi özlüyorum
gerçek isimlerinizi bile bilmiyorum, sizi hiç görmedim ama böyle dertleşmek, sohbet etmek, destek olmak öyle bambaşka ki.. en yakınımda duran çoğu insandan bile daha yakın hissediyorum sizleri
tatlm ben toriumdaki mağazasındaym hatta toriumu biz açtk haramideredeki, yakında olanlar gelsin görüşebilirz yemek fln yeriz konusuruz da:))
49luk olanlardan bende aldm cnm etiketleri yaparken inanamıodm tüm kış 49dan saatıığımz seyler 3te birine düşünce insan deli gibi alışveriş yapıo:))
essedeki indirimi kaçırdım ama üzülmedim bende herşeyi planladım aslında korkuyordum beğenmem diye ama acele etmiyorum ve severek aldığım için beğenmemek gibi bir durumum olmucak ama cidden baya bir eksiğim var almak için
kızlar bende sizleri çok sevdim ya tanımadığm insanlarla hiç yakınlaşmam normalde soğuk nevalenin tekiym ama buranın ayrı bi havası var,seviyorum sizi minnoşlarr:)
sirenayda birakmıo bizi sanırm mutlandmm
aynen aynennn
bende uyanır uyanmaz burayı acıyorum yaaaklıma geliyosunuz hatta bikere seninle minnakı ruyamda gordum canımm nasıl gordugumu hatırlamasam da
kısa zamanda sizleri yıllardır tanıyormusum gibi oldum.. facebook um tweet im falan yoktur... bi msn im vardı artık onuda kullanmıyorum.. normal arkadasların cogu bos, çoğu ile samimi olmaya gelmiyo burda anlattıklarımı onlara anlatamıyorum...
nedense art niyetsiz yaklasamıo artık birbirine insanlar ama burası oyle degil... herkes birbirine oyle icten davranıyorki
sineraycım donem donem insanlar boyle anlar yasıyor
bak ben birara kişisel gelişimle cok ilgiliydim.. bunun icin arastırmalar yapan ozel gruplarla calısıyordum yurtdısından.. özel forum sitelerinde paylaşımlarda bulunuyorduk, ilk basta cok hevesliydim ama sonra onlardaki gelişmeleri yakalayamayınca ole icerlemiştimki vazgecip uzaklasma kararı aldım.. ama uzaklasınca anladımki cok sey kacırmısım aslında bana cok yararlı cok faydalı oluyormus da farkında degilmişim
sonra geri donup devam etmiştim ve gercekten hayatımda belkide birdaha yasayamacagım deneyimler yasadım ve her kulturden farklı insanlar tanıyıp bambaska yerler gordum..
biz seni ve paylasımlarını cok seviyoruz
hersey yoluna girecektir erkekler bole biraz bizim kadar dusunmuyor herseyi takılma buna sakın
kızlar bende sizleri çok sevdim ya tanımadığm insanlarla hiç yakınlaşmam normalde soğuk nevalenin tekiym ama buranın ayrı bi havası var,seviyorum sizi minnoşlarr:)
sirenayda birakmıo bizi sanırm mutlandmm
ederm tabiki cnm benm indirimlerimiz 2 dnemde oluo zaten bi kış dönemi yılbaşındna hemen sonra bide yaz döneminde
bende bu gün kitlendm resmen buraya yarn full çalışıorm giremicem ben yokken sayfaları idareli kullanın gelince hepsini tek tek okucam zorluk çıkarmayınnhehe:)
cnm benm ya su son dediğine güldm baya:)ben de öyleyimdir malesef.. biri merhaba demese girdiğim ortamda dönüpte selam vermem.veremem.. ama insanlara güvenmek istiyorum onları sevmek istiyorum.. en en yakın arkadaşımın bana yaptıklarından sonra bi mesafeli durmaya başladım yeni tanıyacağım kişilere..
oysa beni tanıyanlar ya sen hiç dışardan göründüğün gibi değilsin diyolar
cookiem rüyalarda buluşalım kuzuuum :)
gizcim :) bugünki sohbetleriniz sayesinde çeyizimdeki büyük eksikliklerimi gördüm :) ben de seviniyodum ooh benim çay takımım var, üç beş parça nevresimim var diye :)
biz kocişle yatıp kalkıp çay içicez heralde
ben de başlayayım eksikleri tamamlamaya
ben de öyleyimdir malesef.. biri merhaba demese girdiğim ortamda dönüpte selam vermem.veremem.. ama insanlara güvenmek istiyorum onları sevmek istiyorum.. en en yakın arkadaşımın bana yaptıklarından sonra bi mesafeli durmaya başladım yeni tanıyacağım kişilere..
oysa beni tanıyanlar ya sen hiç dışardan göründüğün gibi değilsin diyolar
cookiem rüyalarda buluşalım kuzuuum :)
gizcim :) bugünki sohbetleriniz sayesinde çeyizimdeki büyük eksikliklerimi gördüm :) ben de seviniyodum ooh benim çay takımım var, üç beş parça nevresimim var diye :)
biz kocişle yatıp kalkıp çay içicez heralde
ben de başlayayım eksikleri tamamlamaya
oley canım ya aşırı mutlu oldum ben yılbaşına kadar paramı çarçur etmem belki kurbandan önce indirim olursada haberleşiriz en sevdiğim yer stradi zara ve mangoyu atık sevemiyorum stradi takıda bana hitap ediyoru kahve sevdiğim için hep benim tarzım ohh bee valla ne kadar mutlu oldum orda çalıştığını duyunca anlatamam nil
cnm benm ya su son dediğine güldm baya:)
bende sevgilme aşkm artk yatak odamızda tamam mutfak da idare eder bi yemek pişirip önüne koyabilirm, yatağını hazırlayıp uyutabilirm seni diodm:)
ececim şimdi sıkıntı basmış seni anlıyorum. bu haldeyken daha fazla zorlama kendini çalışmak için. çünkü sonra işin sonu nefrete gidiyo malesef.hafta sonu aöf sınavı var ama ben çalışamıyorummmmmmmm offfff aklım almıyorrrrrrrrrrrrr
ayy evlenelim artııık. benimki askerde bide nasıl özledim anlatamam..
ececim şimdi sıkıntı basmış seni anlıyorum. bu haldeyken daha fazla zorlama kendini çalışmak için. çünkü sonra işin sonu nefrete gidiyo malesef.
yarın için plan yap kendine. sonuna da ödül koyödül seni senden alan bişey olsun, asla hayır diyemeyeceğin. bak nasıl güzel çalışıyosun
:)) hehe sonunda şu mağazanın bi işe yaradığını görmek güzel personel indirimi bile yaparz gel yeterki sen
ben erkek arkadaşıma herseyi pulland beardan alıorm mesela, kışlıklarımı aldm bu yaz deri ceketler 100den 50ye düşmüştü, çoraplar trikolar hırkalar
çeyizciklere kalıcak tüm paramheveslendiğimden beri kıyafet merakım gitti inanırmısınız çok boş gelio paçavralara o kdr para yatırmak dolaba sığmazken halada bi sürü sey alırdm artk bıraktm neyseki:)
hiç çalışasım yok zaten şimdi ders moduna sokamadım kendimi çok tembelim sanırım
Eki Görüntüle 252330
Eki Görüntüle 252331
Eki Görüntüle 252332
kızlar bu 3 ü arasında kaldım hangisi daha şık zarif ve modern misafir için kahvaltı takımında ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?