'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ben aceminin bile acemisiyim bak için rahat olsun tarihleriniz belli miss gibi düğün hazırlıkları sizi bekler.

ben daha erkek arkadaşımı tanıştırmadım bile.

ben aceminin bile acemisiyim bak için rahat olsun tarihleriniz belli miss gibi düğün hazırlıkları sizi bekler.

ben daha erkek arkadaşımı tanıştırmadım bile.

olsun canım tez vakitte tanıştırırsın inşallah
sizler 2013 hangi ayında planlıyorsun düğünlerinizi canlarım

ben heeep burdakiii fıstıkların yardımlarıyla atlattım o günleri sen de atlatacaksın inşallah canım hhhiiiiç dert etme

zaten o gün öyle heyecanlı olacaksın ki nasıl geçip gitmiş anlamıcaksın bile, sade ve şık giyin güler yüzlü ol bitti gitti işte ay çok güzel heyecanlar yaaa ama ben o kadar strese girmiştim ki stres ve heyecandan ne oldugunu anlayamadım yani

düğünümde her dakikayı sindire sindire yaşamak istiyorum o yüzden Allah nasip ederse, o yüzden tavsiyem heyecanlan ama stres yapma kuzumm

ahh canım ben zaten fıtrat olarak takıntılı ve stresli bi insanım nasıl olacak hiç bilmiyorum
bir de ben çok teleş yapıyorum ama erkek arkadaşım çok sakin onun bu sakinliği canımı sıkıyor

oouuy aşk böcüğüm benim yaaa gerekırse topik ahalisi olarak gelır basarız donanmayı inş beraber oluruz valla pastaam sıkıntı yaptım şimdideen (

hmyrali hoşgeldın aramıza tatlımmmm

yirim siziiiiii bizi görünce korkarlar zaten alın siz geçin başına bırakıyoruz derler

sıkıntı yapma kuzucummm inşallah beraber olacaksınız kalpleriniz bir herseyden önce

ahh canım ben zaten fıtrat olarak takıntılı ve stresli bi insanım nasıl olacak hiç bilmiyorum
bir de ben çok teleş yapıyorum ama erkek arkadaşım çok sakin onun bu sakinliği canımı sıkıyor

canım hiç kafana takma özellikle erkeklerin rahatlığı kısmını, çünkü hepsi öyle...

benimki de ben kendimi sıktıkça niye sıkıyorsun ya gecicek biticek işte diyordu şimdide aynı mevzu düğün için var, aşkım bana kalsa nikah yapalım eşyaya falan da gerek yok tek derdim sensin teferruat umrumda değil diyor adam

erkekler işte...

kızlar bu arada tchiboya alışveriş çantası gelmiş, oradakini alır mıyım bilmiyorum ama görünce fikrim geldi...

bulabilirsem sevimli bir tekerlekli alışveriş çantası alıcam zaten, evim markete yakın ama yine de bir 5 dk yürüyüyosunuz, poşet taşımayı da hiç sevmem o yüzden alıcam ama az alışveriş için de böle bi çanta mı alsam?

aldıklarımı direk çantanın içine atarım takarım koluma giderim evime, cok pratik hem de tarzıma uygun birşey bulursam şıkta olur

pastam yaa ben bıyerde gordum retro bi alışveriş poşeti ama nerdeydı hatırlayamadım ya gratiste olabilir :44:

aklımda olsun bende bakiim kuşuumm bulursam atarım futurafını begenırsen sende alırız sana

oyy pastammm yirim seniiii hemencik at rastlarsan bana futurafını

annişkoya söledim şimdi de hee zaten bi alışveriş çantan eskik kalmıştı kızım herşeyin tamamdı dedi büyük parçalara başlayayım istiyor ama benim de pek niyetim yok daha bekliyoruz bakalım

hahaha bende akseuar falan bakıyorum ortada ne mobılya ne renk bellı aksesuarım kaldı Pastam yaa mesela suanda teflonları almıs olsaydım seramıklere ıcım gıdıcektı ıyıkı almamısım dıyorum valla ne yalan sölim en ıyısı cıdden para bırıktırmekkmiş nevresım falan neysede buyuk parcalarda ay sunuda alım bunuda alım yapmak zor cunku cıddı rakamlar tutuyo, beyaz esyalarda moda geçmez dıyodum bak sımdı rengarenk seyler cıktı o an ıcımden ne gelırse onları alıcam para bırıktırıcem bu aradayarın süpriizz yapıcam aşkaa yaa gidiceem yanınaa izin falan bekleyemicem artık

onu ben de yapıyodum yaa ama şükür bıraktım artık birikime yöneldim ben de ama sıkışcaz gibi de duruyo pastam... yavaştan alıp caktırmadan taksitleri eritmek de mantıklı geliyo bir yandan

ocak ayında düğün mekanını tutmak için artık kararımızı vermiş olmak istiyorum arkasından da gelinlik ve damatlığı halletmeliyiz sezon acılmadan daha uygun oluyomus cunku herkes ole diyo o araya kadar da beyaz esyaları cıkarsak aradan iyi olurdu

mobilyalar var sonra tadilat var mutfak alıncak en bastan ooof of çok merak ediyorum seneye bu zaman nasıl bir halde olucam

git tabi pastam yaaa ayrı kalmayınnn hasret çok zoooor

off off off kusum solenırken bıle nası buyuyo gozumdee, pastam bızım ev telasımız olcak dedesıyle konusmus gecen gun evi yavastan ayarlayalım dıye dedıgı evın bulundugu bınayı yıkıcaklar yenı bına yapıcaklar ama bıze yetısmez sanırım bız orayı satıp baska yerden alırız dıye dusunuyoduk ama orası 0 olursa ıstedıgımız kattanda secerız en azından dıyorum once kıralık bı yere gecıpmmı oraya gecerız hıc bılmıyorum tasınıp etmekte ıstemıyorum hiiç ama evliliği ertelemekte ıstemıyorumm

kuzum bunca zaman beklediniz aşkına kavusmayı ertelemeee bir kaç ay kirada idare et sonra tanışırsınız evet taşınmak zor ama iyi yönünden bak bir kerelik olcak

benim arkadaşım evlendiğinden bu yana 3 sene de 8 ev değiştirdi... biz üzüldük haline ama gık bile demiyor valla hala iyiki evlenmişim bir daha gelsem dünyaya yine kocamı bulur onla evlenirim diyo önemli olan o...

bu arada bak bun meselelerden bahsedince geldi aklıma kuzum, hani senle konuşmuştuk ya belturun yerlerini hidiv kasrını falan uygun olur diye düşünüyoduk ya

dün işte aşkımı uğurlarken arkadaşları da ordaydı bir tanesi temmuzda evleniyo, onlar sormuslar sanırım orayı 40.000 lira demişler kuzum ya 300 kişiye orası da gitti yaniii

onların evlendigi yere bakıcam küçük çamlıcada evleniyolarmıs orda da acık alan yesillik köşkler falan var bakalım nasıl olcak dugunleri onlarında kişi sayıları az işte 200 kişiye 9 milyar vermişler bizi yine aşar 200 kişi nerde sadece erkek tarafı bile 200 ü gecer bizim

off ya of

ayy 8 keree taşınmakmıııı Allah'ııımmm dayanılmaz vallahii pastaaam. bizim ahmet yalısındamı 40 mılyarmıss yuhaaaaaa yaa hissedarmı olucaaz denız kenarı bı yer ıstıyorum ben pastam yaa , denız kızı gibi olmak ıstıyorummm çokmu sey ıstıyoruumm

balım yalının adı o mu bilmiyorum ama beltur da köşkler kapsamına giren mekanların fiyatları buymuş işte... hidiv kasrı da dahil o kadar para versem zaten fransız bahçelerinde evlenirim gidip gerçekten sanki mala ortak oluyoruz ben de anlamadım

pastam sen ananişin yüzünden gemi düğünü yapamıyordun değil mi? yoksa denizde olsun dersen en güzeli gemi düğünleri ama bizim ailede o sekilde evlenen çok oldu bana bay geldi artık sıkıldım gemi düğünlerinden

paşamın da malum işte düğünü bari gemide olmasın o yüzden eledik o seçeneği...

yalnız ben sunu gördüm, konsept düğün salonundan çıktı mı ister denizde ister bayırda evlen fiyatlar ucuyor...

sultan sarnıcı varmış yine tarihi mekan orası uygun olabilir dedi bahriyelicik damat, onlar sormamıslar gerci ama ole duymus kapalı mekan ama tarihi havası vardır değişik dugun olur dedi bilemiyorum ama ordan da umudum yok eminim yine ucuyodur

vazgecicem dugunden sonunda :18:

sen ne dıosun pastaaaammm soklardayım suanda belturun yerı oyleysee ahmet rasım paşa yalısı bı ev parasıdırr kesiin ay yok bende vazgecıcem düğünden sonunda bu ne yaa tarıhımsi yerde kınamı düşünüyorum kusum antik hotelmi ne var küçük bişi yapcam kınayı zaten bunalıma girdim resmen yaa :44:

aynen ben de o durumdayım canım napıcaz bakalım daha yeni başlıyo dertler ama bence en sorunlusu bizim için suan su dugun mekanı ben zaten kararsız bir insanım bir şeye öyle hemen gönlüm ısınmaz içime sinmez, gecen sene yaza kadar kararımı vermiş olurum kış gelmeden de tutarız diyodum cunku gec kalırsan da bu sefer begendigin yerlerde istedigin gune yer kalmamıs oluyo ayrıca pahalı oluyo, ne kadar erken olursa o kadar avantajımıza olucak ama işte gel gör ki çıkamıyorum işin içinden

az önce aradı askım telefonu cekti bi 10 dakikalıgına yine bu muhabbet dondu off askım içim kararmıs durumda zaten yeterince güzel şeylerden bahsedelim olmaz mı dedi

tezata bak pastam yaaaa, düğün mekanımızın güzel şey olması gerekirken konuşmaktan bile yorulur olduk artık nolur ya Allahım duysun bizi içimizde kalmasın düğünümüzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…