'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

vallahi cok zormus pastam bole olucanı derlerdıde ınanmazdım hiiiç ben bıle bazen konusmaktan yoruluyorum beyın fırtınası yapıyorum hergun kesıntısız düşünüyorum vallahı stresten vazgeccem pastam bu gidişle herşeyi ayarlamak lazım dediğin gibi , buarada kusum bak okadar dalgınım kı eksık cevap verıyorum sana sımdı farkettım gemıde dugun yapma olayı buyuklerım hepsı korkuyoo malesef bıde bende en fazla 4 saat falan dayanabılırım sonra benıde tutuyo denız

aynen ben de öyleyim pastam baska bir yere odaklı kalamıyorum uzun süre hemen aklıma bu konular geliyo kitabım için de hiç iyi olmuyo tabi bu durum onun da stresi var yetişmicek diye editörüm en yakın arkadasım ama nedense uyuzluk yapıyo zamanında bitmezse extra süre tanıyamam gibilerinden böyle böyle yapıcam sonunda ona

olumlu düşünmeyi denicem düşünce gücünü kullanıcam bu düğün işinde de artık umarım işe yarar

ona bende:104: yaparımm tum stresımıde ondan alrıımm pastam tatlı krizim geldi vallahi bugun sımarma gunum olsun gidim maketi tarumar ediimde geliim

ona bende:104: yaparımm tum stresımıde ondan alrıımm pastam tatlı krizim geldi vallahi bugun sımarma gunum olsun gidim maketi tarumar ediimde geliim

ben sabahtan beri evdeki stokları tükettim yetmedi yengemin stoklarını da tükettim... şuan da içim bayılmış durumda çikolata ve kurabiye yemekten

sıramı sana savıyorum pastam şimdiden afiyet olsun

ben sabahtan beri evdeki stokları tükettim yetmedi yengemin stoklarını da tükettim... şuan da içim bayılmış durumda çikolata ve kurabiye yemekten

sıramı sana savıyorum pastam şimdiden afiyet olsun

mmmmmm yaa tatlıı gibiiisii yokkk pastammmm sıra bende artık bu görevi başarıyla yerıne getırıceeeemm

iyi akşamlar canlarım

aynı durum bizde de var..
bizimkilerin evleri 2 katlı müstakil, altta da 4 dükkan var.. arsası da büyük. mütahit istiyormuş. ordaki evler hep o tip. hepsi tamam derse yıkılacakmış ve site yapılacakmış. bunlara da ev verilecek ordan. 6 ayda bitirme garantisi de veriyor. öyle olsaydı bizde kirada oturmayacaktık.
ama babası istemiyo
istanbulda kirada oturmakta zor.

düğün mekanı da ibb tesislerine bakın kızlar menü fiyatları falan da belli zaten.
boğaz manzaralı da var kır düğünü konsepti de..

nuraycım zaten bizim bahsettiğimiz beltur ibb nin tesisleri galiba bizim istediğimiz konsept orda da pahalı

nuraycım zaten bizim bahsettiğimiz beltur ibb nin tesisleri galiba bizim istediğimiz konsept orda da pahalı

aaa :26:

(yüksek lisans)
bölüm başkanı çirkeflikte son notalara doğru hızla ilerliyo..
95 aldığım sınav notumu 75 e düşürmüş..
kendisine 'hayallerimi karartma' yolunda attığı adımlarda başarılarının devamını diliyorum..
bu dünyanın bir de öbür dünyası var.
elimde olmadan ağlamaktan bıktım. hep hüzünlenmekten bıktım. tansiyonum düşüyo artık düşündükçe. atamıyorum aklımdan.

canım benim seni öyle iyi anlıyorum ki benim o hocalardan yüzünden hayatım mahvoluyordu neredeyse hastanelik ettiler beni altı üstü bir tez için yüksek lisans hayallerime o yasadıklarımdan sonra veda ettim anladım ki deli bozuk kaprisli insanlarla ugrasmak bana göre değil

şimdi çok memnunum verdiğim karardan bir hayır varmış diyorum o zaman ne kadar üzülmüştüm, üzülme ve içinden ne geçiyorsa onu yap mutlaka bir hayır var olanlarda balım kıyamam sana benn yaa kıyamam göz yaşlarına hiç yazık etme o güzel gözlerine

yaşadıklarımda yalnız olmadığımı bilmek aslında ne acı çağlam eğitim kurumu bu ya. nasıl böyle kişiselleştirip nasıl insanlıktan çıkıyorlar ..
ne kadar çapsız, hiçbişeyden anlamayan insan varsa hoca oluyor. çünkü torpiller, emirler büyük yerden. senin benim gibi garibanın yükselmeye hakkı yok.

aynen öyle tatlım o ortamı görünce zaten soğuyorsun ister istemez çünkü ben bu şekilde bir ortamda bana şans tanınsa da mutlu olamazdım

bu şekilde düşünme yükselmek burayla odaklı değil ki başka alanlarda da yükselebilirsin çok daha mutlu oldugun bir yerde... ki bence öyle olacak bunu kaçan bir fırsat olarak değil dönen bir şans olarak düşün, seni daha iyileri beklediği için zaman kaybından kurtulmak olarak

çağlaammm. canım benim.. iyiki burdasın. iyiki tanımışım seni, sizi..
çok sağol desteğin için bitanem.

kızlar şimdiden hakkınızı helal edin sabah 6.55 uçağıyla vana dönüyorum.

hafta boyu 09.00-18.00 arası seminerim olacak. artık ilk fırsatta size mesaj atarım.

hayırlı yolculuklar Orkıdem Allah yolunu acık etsın

Nurayııımm elbet gun donup dolasıcaak onların bu yaptıklarıda yanlarına kalmıcak ınan sen elınden gelenı fazlasıyla yaptın onların sana donusu hep haksızlık olarak dondu sen artık uzulme lutfen aılenle konusucaktın konustun mu?

Pastam sanırım bızım ıstedıgımız konsptlerde sorun var

çağlaammm. canım benim.. iyiki burdasın. iyiki tanımışım seni, sizi..
çok sağol desteğin için bitanem.

canımmm nurayımmmm ben de iyi ki tanımısım seniii sen hiç üzülme bak arkanda kapı gibi kader arkadaşların ve sevgiliciğin var, aşk var hayatında geri kalanlar süsü hayatın esası sende

kızlar şimdiden hakkınızı helal edin sabah 6.55 uçağıyla vana dönüyorum.

hafta boyu 09.00-18.00 arası seminerim olacak. artık ilk fırsatta size mesaj atarım.

orkidemmmm kuzummm iyi yolculuklar balımmm seramikte bugun yine ben baktım sitelere çok yüksek ihtimal moneta alıyorum ceramica serisi varmış galiba ondan seramiklerin tek patentli üreticisi oymuş başka markaya güvenemedim şimdilik

Pastam sanırım bızım ıstedıgımız konsptlerde sorun var

galina öyle pastacımm

konuşmadım daha canım. iki gündür de arkadaşım gelmişti bizdeydi. açmadım onun yanında bu konuyu..
yarın gündüz annemle konuşucam önce akşamına da babaya söylerim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…