aynen ben de o durumdayım canım napıcaz bakalımdaha yeni başlıyo dertler ama bence en sorunlusu bizim için suan su dugun mekanı ben zaten kararsız bir insanım bir şeye öyle hemen gönlüm ısınmaz içime sinmez, gecen sene yaza kadar kararımı vermiş olurum kış gelmeden de tutarız diyodum cunku gec kalırsan da bu sefer begendigin yerlerde istedigin gune yer kalmamıs oluyo ayrıca pahalı oluyo, ne kadar erken olursa o kadar avantajımıza olucak ama işte gel gör ki çıkamıyorum işin içinden
az önce aradı askım telefonu cekti bi 10 dakikalıgına yine bu muhabbet dondu off askım içim kararmıs durumda zaten yeterince güzel şeylerden bahsedelim olmaz mı dedi
tezata bak pastam yaaaa, düğün mekanımızın güzel şey olması gerekirken konuşmaktan bile yorulur olduk artıknolur ya Allahım duysun bizi içimizde kalmasın düğünümüzzzz
vallahi cok zormus pastam bole olucanı derlerdıde ınanmazdım hiiiçben bıle bazen konusmaktan yoruluyorum beyın fırtınası yapıyorum hergun kesıntısız düşünüyorum vallahı stresten vazgeccem pastam bu gidişle herşeyi ayarlamak lazım dediğin gibi , buarada kusum bak okadar dalgınım kı eksık cevap verıyorum sana sımdı farkettım gemıde dugun yapma olayı buyuklerım hepsı korkuyoo malesef bıde bende en fazla 4 saat falan dayanabılırım sonra benıde tutuyo denız
aynen ben de öyleyim pastam baska bir yere odaklı kalamıyorum uzun süre hemen aklıma bu konular geliyo kitabım için de hiç iyi olmuyo tabi bu durum onun da stresi var yetişmicek diye editörüm en yakın arkadasım ama nedense uyuzluk yapıyo zamanında bitmezse extra süre tanıyamam gibilerindenböyle böyle yapıcam sonunda ona
olumlu düşünmeyi denicem düşünce gücünü kullanıcam bu düğün işinde de artık umarım işe yarar
ona bende:104: yaparımm tum stresımıde ondan alrıımm pastam tatlı krizim geldi vallahi bugun sımarma gunum olsun gidim maketi tarumar ediimde geliim
ben sabahtan beri evdeki stokları tükettim yetmedi yengemin stoklarını da tükettim... şuan da içim bayılmış durumda çikolata ve kurabiye yemekten
sıramı sana savıyorum pastam şimdiden afiyet olsun
off off off kusum solenırken bıle nası buyuyo gozumdee, pastam bızım ev telasımız olcak dedesıyle konusmus gecen gun evi yavastan ayarlayalım dıye dedıgı evın bulundugu bınayı yıkıcaklar yenı bına yapıcaklar ama bıze yetısmez sanırım bız orayı satıp baska yerden alırız dıye dusunuyoduk ama orası 0 olursa ıstedıgımız kattanda secerız en azından dıyorum once kıralık bı yere gecıpmmı oraya gecerız hıc bılmıyorum tasınıp etmekte ıstemıyorum hiiç ama evliliği ertelemekte ıstemıyorumm
iyi akşamlar canlarım
aynı durum bizde de var..
bizimkilerin evleri 2 katlı müstakil, altta da 4 dükkan var.. arsası da büyük. mütahit istiyormuş. ordaki evler hep o tip. hepsi tamam derse yıkılacakmış ve site yapılacakmış. bunlara da ev verilecek ordan. 6 ayda bitirme garantisi de veriyor. öyle olsaydı bizde kirada oturmayacaktık.
ama babası istemiyo
istanbulda kirada oturmakta zor.
düğün mekanı da ibb tesislerine bakın kızlar menü fiyatları falan da belli zaten.
boğaz manzaralı da var kır düğünü konsepti de..
nuraycım zaten bizim bahsettiğimiz beltur ibb nin tesisleri galiba bizim istediğimiz konsept orda da pahalı
aaa :26:
(yüksek lisans)
bölüm başkanı çirkeflikte son notalara doğru hızla ilerliyo..
95 aldığım sınav notumu 75 e düşürmüş..
kendisine 'hayallerimi karartma' yolunda attığı adımlarda başarılarının devamını diliyorum..
bu dünyanın bir de öbür dünyası var.
elimde olmadan ağlamaktan bıktım. hep hüzünlenmekten bıktım. tansiyonum düşüyo artık düşündükçe. atamıyorum aklımdan.
canım benim seni öyle iyi anlıyorum ki benim o hocalardan yüzünden hayatım mahvoluyordu neredeyse hastanelik ettiler beni altı üstü bir tez için yüksek lisans hayallerime o yasadıklarımdan sonra veda ettim anladım ki deli bozuk kaprisli insanlarla ugrasmak bana göre değil
şimdi çok memnunum verdiğim karardan bir hayır varmış diyorum o zaman ne kadar üzülmüştüm, üzülme ve içinden ne geçiyorsa onu yap mutlaka bir hayır var olanlarda balımkıyamam sana benn yaa kıyamam göz yaşlarına hiç yazık etme o güzel gözlerine
yaşadıklarımda yalnız olmadığımı bilmek aslında ne acı çağlameğitim kurumu bu ya. nasıl böyle kişiselleştirip nasıl insanlıktan çıkıyorlar ..
ne kadar çapsız, hiçbişeyden anlamayan insan varsa hoca oluyor. çünkü torpiller, emirler büyük yerden. senin benim gibi garibanın yükselmeye hakkı yok.
aynen öyle tatlımo ortamı görünce zaten soğuyorsun ister istemez çünkü ben bu şekilde bir ortamda bana şans tanınsa da mutlu olamazdım
bu şekilde düşünme yükselmek burayla odaklı değil ki başka alanlarda da yükselebilirsin çok daha mutlu oldugun bir yerde... ki bence öyle olacak bunu kaçan bir fırsat olarak değil dönen bir şans olarak düşün, seni daha iyileri beklediği için zaman kaybından kurtulmak olarak
kızlar şimdiden hakkınızı helal edin sabah 6.55 uçağıyla vana dönüyorum.
hafta boyu 09.00-18.00 arası seminerim olacak. artık ilk fırsatta size mesaj atarım.
hafta boyu 09.00-18.00 arası seminerim olacak. artık ilk fırsatta size mesaj atarım.
sağlıcakla var canım van'a..
hafta boyu da kolaylıklar diliyorum.
Allah' a emanet ol arkadaşım....
çağlaammm. canım benim.. iyiki burdasın. iyiki tanımışım seni, sizi..
çok sağol desteğin için bitanem.
Pastam sanırım bızım ıstedıgımız konsptlerde sorun var
Nurayııımm elbet gun donup dolasıcaak onların bu yaptıklarıda yanlarına kalmıcak ınan sen elınden gelenı fazlasıyla yaptın onların sana donusu hep haksızlık olarak dondu sen artık uzulme lutfen aılenle konusucaktın konustun mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?