Günaydın canlar.. en güzel günler haftalar bizimle olsun....
Çokkk güzell teşekkürler kurabişiiimmmmmHerkese gunaydiinnnnn hepnize mustafa ceceli nin SEVGİLİM sarkisini armagan ediyorum fistiklarimmmmm :)) guzel bir hafta olsunnnnnn
günaydınnnnn canlarımmm
sizde ben gibi pazartesi sendromu yaşıomusunuzzzz kiii
günayydııın hatta tünaaayyydııınn bebekleeriiimmmgeç kalktım sanmayııın hee baya oldu kalkalı aşk uyandırdı ben bugun ona suprız yapmayı dusunurken meger oda bana yapma peşindeymiş eşek bugun izinliymiiş bugun napıcan dıyıp durdu bende sana suprız yapcam dıyemedıgım ıcın bıton şey salladım en sonunda ben ızınlıyım bugun yaa dedı ıkımızınde suprizi patladı sanırım o buraya ben oraya gıdıcektımm gerçekten suprız olcaktı ıkımızede yerim yerim onuuuu çılgıncaaa
günayydııın hatta tünaaayyydııınn bebekleeriiimmmgeç kalktım sanmayııın hee baya oldu kalkalı aşk uyandırdı ben bugun ona suprız yapmayı dusunurken meger oda bana yapma peşindeymiş eşek bugun izinliymiiş bugun napıcan dıyıp durdu bende sana suprız yapcam dıyemedıgım ıcın bıton şey salladım en sonunda ben ızınlıyım bugun yaa dedı ıkımızınde suprizi patladı sanırım o buraya ben oraya gıdıcektımm gerçekten suprız olcaktı ıkımızede yerim yerim onuuuu çılgıncaaa
oooh ne güzel nazlım bu soğuk havada birbirinizi ısıtırsınız işte
Yaa pastaaaam harika buuu :) cok sevindimmm benim ask da yapsa bi supriz gelse bu cuma keske hihi
uuuuwwwbenım ıcımde nası güneşler açtı bi bilseennn
Pelimimmkoooommmm konusmadık napıcamızı kuşumcuuum :26: 4 gıbı uyanıcak paşam bende sımdıden basladım hazırlanmayaa ancaa
Kurabiiiyeeeeeeeeeeeeeeeeeemmm çizelgeneeee baaaaa-yılll-dıııııımmmmmmmmmmmmmmm!!!Yaa pastaaaam harika buuu :) cok sevindimmm benim ask da yapsa bi supriz gelse bu cuma keske hihi
uuuuwwwbenım ıcımde nası güneşler açtı bi bilseennn
Pelimimmkoooommmm konusmadık napıcamızı kuşumcuuum :26: 4 gıbı uyanıcak paşam bende sımdıden basladım hazırlanmayaa ancaa
kızlarrr selamlar nasılsınız bakimmm
yardımınıza ihtiyacım varr
13 mayısta istemeye geldiklerinde nişanda olucak,onun için uygunmudur bu elbise fikir almak istedim :18:
erkek arkadaşım ısrarla bunu almamı istedi,çok beğendi.bende sevdim.sizce nasıl
Eki Görüntüle 386213
13 mayısta istemeye geldiklerinde nişanda olucak,onun için uygunmudur bu elbise fikir almak istedim :18:
Eki Görüntüle 386213
Eki Görüntüle 386213
Pelimiim bi uyansaa kurbaacıkkta nabcamızı ayarlasaak şıkşıkıdım kalmam inş
hayırlı olsun canımmm , burdan bi arkadasımızda bunu almayı dusunuyodu Nil, belki tanırsın. Onunla beraber magzada inceledik biz bu kıyafeti göğüs işlemesini ben hiç beğenmedim acıkcası. Sütyen formu vermişler elbise cici kız elbisesiyken garip bi vamp hava olmuş ama çok eğreti durmuş magazaya gidip inceleyerek almanı tavsiye ederim bende arkadasıma resımden gordugumde bunu al demıstım ama ıyıkıde almamıssın dedım magzada goruncee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?