'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Herkese gunaydiinnnnn hepnize mustafa ceceli nin SEVGİLİM sarkisini armagan ediyorum fistiklarimmmmm :)) guzel bir hafta olsunnnnnn

günaydınnnnn canlarımmm
sizde ben gibi pazartesi sendromu yaşıomusunuzzzz kiii

günayydııın hatta tünaaayyydııınn bebekleeriiimmm geç kalktım sanmayııın hee baya oldu kalkalı aşk uyandırdı ben bugun ona suprız yapmayı dusunurken meger oda bana yapma peşindeymiş eşek bugun izinliymiiş bugun napıcan dıyıp durdu bende sana suprız yapcam dıyemedıgım ıcın bıton şey salladım en sonunda ben ızınlıyım bugun yaa dedı ıkımızınde suprizi patladı sanırım o buraya ben oraya gıdıcektımm gerçekten suprız olcaktı ıkımızede yerim yerim onuuuu çılgıncaaa

oooh ne güzel nazlım bu soğuk havada birbirinizi ısıtırsınız işte

Miniiiiimmm süppperrrr buuuuuuuu

Napçaksınızzz bakalımmmm

oooh ne güzel nazlım bu soğuk havada birbirinizi ısıtırsınız işte

uuuuwww benım ıcımde nası güneşler açtı bi bilseennn

Pelimimmkoooommmm konusmadık napıcamızı kuşumcuuum :26: 4 gıbı uyanıcak paşam bende sımdıden basladım hazırlanmayaa ancaa

Yaa pastaaaam harika buuu :) cok sevindimmm benim ask da yapsa bi supriz gelse bu cuma keske hihi

pastam kıpır kıpır oldum valla sanki yeni ilişkiye başladığımız dönem gibi hoş 4 sene önce bu günlerde birbirimize kur işve vede cilve yapıyoduk dejavu yaşıyorum eniştemiizzdeee gellsiin bian eveeellllllll

Son düzenleme:
Yaa pastaaaam harika buuu :) cok sevindimmm benim ask da yapsa bi supriz gelse bu cuma keske hihi
Kurabiiiyeeeeeeeeeeeeeeeeeemmm çizelgeneeee baaaaa-yılll-dıııııımmmmmmmmmmmmmmm!!!

uuuuwww benım ıcımde nası güneşler açtı bi bilseennn

Pelimimmkoooommmm konusmadık napıcamızı kuşumcuuum :26: 4 gıbı uyanıcak paşam bende sımdıden basladım hazırlanmayaa ancaa

Miiiinniiimuşşşşmmm şimdideennn iyi eğlenceleeerrr yepisssyeniii fotolarrr bekliooorzzz

kızlarrr selamlar nasılsınız bakimmm
yardımınıza ihtiyacım varr
13 mayısta istemeye geldiklerinde nişanda olucak,onun için uygunmudur bu elbise fikir almak istedim :18:
erkek arkadaşım ısrarla bunu almamı istedi,çok beğendi.bende sevdim.sizce nasıl

hayırlı olsun öncelıkleee güzelmişş elbisende bende beğendimm cnmm

Pelimiim bi uyansaa kurbaacıkkta nabcamızı ayarlasaak şıkşıkıdım kalmam inş

hayırlı olsun canımmm , burdan bi arkadasımızda bunu almayı dusunuyodu Nil, belki tanırsın. Onunla beraber magzada inceledik biz bu kıyafeti göğüs işlemesini ben hiç beğenmedim acıkcası. Sütyen formu vermişler elbise cici kız elbisesiyken garip bi vamp hava olmuş ama çok eğreti durmuş magazaya gidip inceleyerek almanı tavsiye ederim bende arkadasıma resımden gordugumde bunu al demıstım ama ıyıkıde almamıssın dedım magzada goruncee

Acıcııııkkk kalmışşşşş
Çokk güzeeelll

Daha önce de görmüştüm

Forever New koleksiyonları birbirindenn güzell oluooooo

Şimdidennn hayırlısı olsunn amelieecimmm:))

Uyanmadıı mıııı halaaaaaaa( Uyanırr nerdeysee minimmmmm:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…