kızlarrr bişi sorucammm sizee forumda aradımm baya amaa bulamadım bişi herkes farklı bişiler yazmış yüzümde sadece adet dönemi bikaç sivilce çıkıyo(malesef ) bunların izi kaldı tek tükkk onların gitmesini istiyorum aranızdan bölee bu sorunla ilgilii karşılaşıp ürün kullanan ve iyi sonuç alan varmı yaaaa :26::26:
2 yıldır bende de var 3-4 tane iz hatta AŞKIM HER GöRDÜĞÜNDE BEN SANA TIRNAKLA KAZIMA DEDİM DİNLEMEDİM BAK BİRİ DELİNMİŞ HATTA DİYOR İÇİM ACIYOR
birde t bölgem kızarıyor ya
kızlarrr bişi sorucammm sizee forumda aradımm baya amaa bulamadım bişi herkes farklı bişiler yazmış yüzümde sadece adet dönemi bikaç sivilce çıkıyo(malesef ) bunların izi kaldı tek tükkk onların gitmesini istiyorum aranızdan bölee bu sorunla ilgilii karşılaşıp ürün kullanan ve iyi sonuç alan varmı yaaaa :26::26:
Cnmm ben garnier da kullandımm kükürtlü sabunda kullandım cildimee en iyi gelen şeyin Dalin olduğuna karar verdimm hatta daha önce de kurabiyemle muhabbeti geçmişti burada..
Bildiğinn Dalin bebek sarı şampuanla yüzünü yıkıoosunnn hem yumusacıkk mis gibi oluoooo hemde temizlenms oluo.. bende ne sivilcee ne siyah nokta cıkıo... çok memnunummmm
nazlım 4 diye konuşsaydık ben şimdiye en fazla 2 kez aramıştımsonrada ne olurdu bilmem
vucudumuuuu bileemmmm duşta yıkıoooorm bazennn ohh misss annemde bayılıooodenmekten zaarr cıkmaz kuşuumm deniyim bi bakıyımm napıcaakk yüzümüü
tam kesın saat vermedıkte 4 gıbı uyanırım fazla uyumım sonra gecede uyuyamıorum dedı vaktımız var zaten uyusun kuzucuukk alsın uykusunuu cıkmak uzereyken kayınannimi ararıımm uyandırır
Pelimim uyku benden tatlı geldı heraldee hesabını sorucam
sormaa pelimimkooomm minimusuunn yap yakıstır tak takıstır yaptı sevgılıcının uyanmasını beklıyooo
kayınannımı aradıım 5 bucukta kaldır benı demıs aşkcıgııımm , kaldırımmı sımdı dedı yok dedım 10 dk 10 dkkadır uyusun az dahaa
yok bebiilopumm direk metrobüse binip buluscaaz bıraz kalabalık oluyoo tabiicıkıyorum ballışiim öptüm herkescikleri
Kurabiiiyeeeeeeeeeeeeeeeeeemmm çizelgeneeee baaaaa-yılll-dıııııımmmmmmmmmmmmmmm!!!
Çağlaaaa bende bayıldım bende... ne güzel olmuş yaaa.... çabuk geçsin günler.... mutlu mutlu girin dünya evine.....:123:
ay kuzucummm aminnnnn inşallaaah
senden de güzel güzel haberler bi heyecanlı kıpırtılar duymak istiyorum en kısa zamanda inşallah
bende kendimden bekliyorum öyle şeyler ama herşey nasip...
ben sizin mutluluklarınızlada mutlu oluyorum... İyiki varsınız... sizin düğün tarihi kesinleştimi....
sen de iyi ki varsın hayatımmmmn güzel haberlerinle daha daha bi mutlanalımmmm biran öncee inşallah dualarımız seninle
valla kesinleşmesi biraz zor, ancak ocaktan sonra tam kesinleşir heralde belki de çok daha sonra bizimkinin seyir takvimi ne zaman cıkarsa o zaman kesin bu tarih bir engelimz yok dicez cunku böğürtlenciime izin vermiyolar hiç bir sebeple seyir süreleri dahilinde önceki yıllarda bu yüzden düğün iptal edenler olmuş başımıza böle birşey gelsin istemiyoruz
ama bir manimiz Allahtan bir engelimiz çıkmazsa o tarih olcak kuzum iyice kaptırdık kendimizi... habire tarihle ilgili özel bişeyler buluyoruzailelere de söyledik siz bilirsiniz dediler öyle işte kuzucum
bu 9 Haziranda da aşkımın kuzeni evleniyo hatta... olursa tam bir yıl sonra da biz evleniyo olucaz şimdiden aramızda muhabbetler dönüyo işte artık beraber kutlarız yıldönümlerini diye şakalaşıyoruz
Oyyy ne güzel ya.. inşallah karşınıza hiç bi engel çıkmaz.. ha çıkarsada onlar sizin sınavınız olur...Allah yardım eder sıkmayın canınızı...
Belki ayağınızı sürürsünüz... bi bakmışın o dünya evine bende girmişim.... (hayal)
darısı senin çizelgene balııımmm
tahmini tarih belirleyince dayanamadım artık baslayayım dedim geri sayıma
pastammm aşka kavusmus oh ne guzelll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?