Aminn canımm benimmm bende görünse görünseee 2 yıl 11 ay şeklinde gözükürr malum şafak karanlıkk
Hayırlısıı balımm yaaa
Miiiniiimm faceee fotograff bilee eklemiş çokk güzel beyazz çiçeklerr oyhh maşallah maşallahhhh
ayyy inşallah çıkmasın kuzucum yaa zaten zorlu bir süreç bizi bekliyo her anlamda Allah yardımcımız olsun
neden hayal olsun canım eninde sonunda olacak zaten hayırlısı olsun hayırlı zamanda olsun senin için dileğim bubelki hepimizden önce evleneceksin Allah bilir
benden önce evlenmemiş olursan kocaman harflerle yazarım ayakkabıma sürterim bi güzel ayakcıklarımı da hem de kazıyana kadarhiiiiç merak etme
amin canımmm hepimiz için hayırlısııı inşallah hiç belli olmaaaaz senin mandiş kaçırıverir bakarsın seni
ayy ben onu yerim yaaa
severim senin tatlı dilini......
Ayyy yokk be kurabişBenzetmene deee bayıldımmm mandişş
Hayatcımmmm hiç mi hiç belli olmazz, kısmett bu işler canımm benim... Allah herkesin gönlüne göre versn tatlım..
Günaydınlar herkeseeee
Günaydıııınnn canımmmm
Tanışmış mıydıkk seninleeeee:26:
ı-ıhh tanışmamıştık :26:
Tuba ben :)
bende hatırlayamadım ki ama hoşgeldiniz:26:
Yağmur ben
gunaydin kizlarcok canim skkn allah bana sabir versin yoksa yanimdakiyle cok fena kapiscaz bigun
daha iyi guvenilir hayirli bi is ciksa karsima su alanda ins da bende kurtulsam kaprislerinden biktim artikkkkkk biktim yani simdidennncalismak zorunda olmak ne kotu bisey
Gunaydin kizlarcok canim skkn Allah bana sabir versin yoksa yanimdakiyle cok fena kapiscaz bigun
daha iyi guvenilir hayirli bi is ciksa karsima su alanda ins da bende kurtulsam kaprislerinden biktim artikkkkkk biktim yani simdidennncalismak zorunda olmak ne kotu bisey
canım arkadaşın ile ilgilimi bu sanırsam iş yerinde eski bir arkadaşınla beraber çalışıyordun
kızlar günaydınlar ben pek giremiyorum akşamları ya ders yada dışarlarda takılıyorum yakın bir zamanda kpss genel kültür die bir konu açıp ne öğreniyorsam oraya yazacağım:)))))
:))ı-ıhh tanışmamıştık :26:
tuba ben :)
Gunaydin kizlarcok canim skkn Allah bana sabir versin yoksa yanimdakiyle cok fena kapiscaz bigun
:))
Pelin bende canımm, çok memnunn oldummm:) Hoşgeldinnn topiğimizeee gelincikkkk
Cnmm sabahtann beri aynı sıkıntıyı yasıormm blio musun!! ruhumm daraldııı kafesin içinde gibi hissediormm! sabahh geldikk şirkete klimayı açtm, biz burda klima ile ısıınıorz herneysee bu aptal iş arkadasım(erkek) geldii direk camı açıp klimayı kapadı!! bende dedimkiii hem camı acıosun hem klimayı kapıosunn, sen üşümüo olabilirsin ama ben bi bayanm ve üşüyorm dedimm. ağzının içinden bişiler söledii bende devamm ettimm herkes kendine müslüman olmş burda kimse kmsenin umrunda değil dedim bu odayı 2 kişi paylasıosa kmse kafasına gore hareket edemez dedimm...
daha sonra diğer odadan bayann arkadassm var o geldi sinirli oldgmu anladı zaten cnm hayırdır sabah sabah noldu dedi, nolucakk dedm herkes kendi keyfnde donuyoruz burda kimsenin umrunda değil dedim...
oralı bilee olmuo yaaa
bu nası bi terbiyesizlik...
nası bi vurdumduymazlıkkk(
sabahtan beri montla oturuorm ustelikkkk
Allah hepimize sabır versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?