'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

amin canımmm hepimiz için hayırlısııı inşallah hiç belli olmaaaaz senin mandiş kaçırıverir bakarsın seni

ayy ben onu yerim yaaa

severim senin tatlı dilini......

amin canımmm hepimiz için hayırlısııı inşallah hiç belli olmaaaaz senin mandiş kaçırıverir bakarsın seni

ayy ben onu yerim yaaa

Ayyy yokk be kurabiş Benzetmene deee bayıldımmm mandişş

Hayatcımmmm hiç mi hiç belli olmazz, kısmett bu işler canımm benim... Allah herkesin gönlüne göre versn tatlım..

Gunaydin kizlar cok canim skkn Allah bana sabir versin yoksa yanimdakiyle cok fena kapiscaz bigun

daha iyi guvenilir hayirli bi is ciksa karsima su alanda ins da bende kurtulsam kaprislerinden biktim artikkkkkk biktim yani simdidennn calismak zorunda olmak ne kotu bisey

amin canım benimde inş..
Evet çalışmayı seviyoruz belki ama zorunlu olucağı zamanlar insana nasıl koyuyor dimi

canım arkadaşın ile ilgilimi bu sanırsam iş yerinde eski bir arkadaşınla beraber çalışıyordun

kızlar günaydınlar ben pek giremiyorum akşamları ya ders yada dışarlarda takılıyorum yakın bir zamanda kpss genel kültür die bir konu açıp ne öğreniyorsam oraya yazacağım:)))))

Ah canım ne güzel olurrr beraber çalışırız

ı-ıhh tanışmamıştık :26:

tuba ben :)
:))

Pelin bende canımm, çok memnunn oldummm:) Hoşgeldinnn topiğimizeee gelincikkkk

Cnmm sabahtann beri aynı sıkıntıyı yasıormm blio musun!! ruhumm daraldııı kafesin içinde gibi hissediormm! sabahh geldikk şirkete klimayı açtm, biz burda klima ile ısıınıorz herneysee bu aptal iş arkadasım(erkek) geldii direk camı açıp klimayı kapadı!! bende dedimkiii hem camı acıosun hem klimayı kapıosunn, sen üşümüo olabilirsin ama ben bi bayanm ve üşüyorm dedimm. ağzının içinden bişiler söledii bende devamm ettimm herkes kendine müslüman olmş burda kimse kmsenin umrunda değil dedim bu odayı 2 kişi paylasıosa kmse kafasına gore hareket edemez dedimm...
daha sonra diğer odadan bayann arkadassm var o geldi sinirli oldgmu anladı zaten cnm hayırdır sabah sabah noldu dedi, nolucakk dedm herkes kendi keyfnde donuyoruz burda kimsenin umrunda değil dedim...
oralı bilee olmuo yaaa
bu nası bi terbiyesizlik...
nası bi vurdumduymazlıkkk(

sabahtan beri montla oturuorm ustelikkkk

Allah hepimize sabır versin...

bende çok memnun oldum canımmm hoşbuldum

Herkes aynı sorunu yaşıyo sanırım.Koca yerde tek başıma duruyorum ve hiç bi şekilde oturduğum yere sıcaklık gelmiyor. gelen geçen burası çok sıcak diye klimamı kapatıyo. hayır kime ne benim oturduğum yerin sıcaklığından anlamıyorum. ellerim buz gibi şuan. ve yaklaşık 2 aydır hastayım buda kimsenin umrumda değil :2:

Evet gizosum o ve iki dk sonra hicbise olmamis gibi davranabilio...

İnanmiyorum pelos yaaaa bir de erkek olacak yani yok ya gercekten bazilarina ne desen bos resmen odunluk bu yani cok sinirlendimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…