Buu dediğimm arkadass diğer odaya gidince de aynı muameleyi yapıoo, "bu ne yaa? kapayn su klimayı off çok sıcakk pöff" tavırlarındaa hepp tabi oradan da nasibini alıooo...bende çok memnun oldum canımmm hoşbuldum
Herkes aynı sorunu yaşıyo sanırım.Koca yerde tek başıma duruyorum ve hiç bi şekilde oturduğum yere sıcaklık gelmiyor. gelen geçen burası çok sıcak diye klimamı kapatıyo.hayır kime ne benim oturduğum yerin sıcaklığından anlamıyorum. ellerim buz gibi şuan. ve yaklaşık 2 aydır hastayım buda kimsenin umrumda değil :2:
cnm bildiğin terbiyesiz... kendiliksiz ve bencil!Evet gizosum o ve iki dk sonra hicbise olmamis gibi davranabilio...
İnanmiyorum pelos yaaaa bir de erkek olacak yani yok ya gercekten bazilarina ne desen bos resmen odunluk bu yani cok sinirlendimmmm
Buu dediğimm arkadass diğer odaya gidince de aynı muameleyi yapıoo, "bu ne yaa? kapayn su klimayı off çok sıcakk pöff" tavırlarındaa hepp tabi oradan da nasibini alıooo...
en nefrett ettiğim insan profiliii başka bişi değilll...
Allah sana da kolaylık versinn canım, zorrr, çokk zor karaktersizlerle uğraşmakk...
Allah hepimize kolaylık versin canımm
canım arkadaşın ile ilgilimi bu sanırsam iş yerinde eski bir arkadaşınla beraber çalışıyordun
kızlar günaydınlar ben pek giremiyorum akşamları ya ders yada dışarlarda takılıyorum yakın bir zamanda kpss genel kültür die bir konu açıp ne öğreniyorsam oraya yazacağım:)))))
canım ne kadar iyi olur konu açman bikaç konu var ama takip edilmiyo pek
bende çalıştıgım için takipçin olurumm yani
ayrıca çağlacımm pelincimm üzüldümm yaa size :/ dengesiz insanlarr çokk yanii
allahtan tekim benn benimde yanımda birileri olsa bende çook atışırımda iştee
sıkmayınn sizz canınızıııı
sibelll yemin ediyorum aklımdan sana msj atmak geliyordu kpss konularında yazdıkjlarını arkadşlarma toplu msj atıyorum saat 1 den beri baya aktif takılıyorsun bende data anayasa aldım ordada 2011 ve 2010 yılı önemli gelişmeler var sen bu bildiklerini nereden öğrendn çok hoşuma gitti araştırmaya bayılırım bende
bide sizin konuyu takibe almak istiyorum nasıl abonolik oluyor kaybetmek hiç istemiyorum canım
canımm bendee ihtiyaç yayınlarından çalışıyorum şuan önümde açık hattaa bide kpsscafe den işte güncel bilgilerimi falan ordan takip ediyorumm bide facede online kpss sayfaalrına aboneyim bende onları takip ediyorum gördüğümü hemen not alıyorum flan böyle cnm kendi çapıda çalışmaya çalışıyorummm bide sen lisansdan giriceksin sanırm dimi ??
benim önlisans ta..:26:
Canımm çok haklısınn çok, o kadar net acıklamıssınnki durumu dicekk söz yok yani...çağlam, pelinim, tubacım çok üzüldüm şimdi okuyunca
böyle bencil insanlar, böyle karaktersiz insanlar, hatta insan bile olamayanlar varken şeytana hiç gerek yok onlar yeterince günaha sokuyo insanı
empati kurmak bu kadar mı zor ya
canım ne kadar iyi olur konu açman bikaç konu var ama takip edilmiyo pek
bende çalıştıgım için takipçin olurumm yani
ayrıca çağlacımm pelincimm üzüldümm yaa size :/ dengesiz insanlarr çokk yanii
allahtan tekim benn benimde yanımda birileri olsa bende çook atışırımda iştee
sıkmayınn sizz canınızıııı
bende önlisans eylülde gircem :)))))
ihtiyaç konu anlatımlı modüler set var ama benim sırf mat eksik hayatım diğer herşy maşallahım var iyi :)))))))
yargının cep kitapları datanında anayasa ve tarih var konu anlatımlı yolda gidip gelirken bakıyorum canım ben
inşalllah başarıcaz kpss yiii
Hep 2014 gelini olucağımı düşünürdüm ama kararımı verdim bende 2013 gelini olucam inş.
hadii hayırlısıı cnmmmhepimiz şafakçıyızz
kızlaaar kızlarrrr !!
kariyer.netten bir iki hafta önce özel bir havayolunun hostetslik için açtığı ilana başvurmuştum
mesaj geldi az önce telefonuma
cv mi incelemişler,
başvurunuz kabul edildi ingilizce sınav için arayıp randevu alın yazıyor.
ay heyecanlandım :103:
Hep 2014 gelini olucağımı düşünürdüm ama kararımı verdim bende 2013 gelini olucam inş.
ayy sorma canımm sayısal okudum lisede ünide :) şuanda meslek muhasebe sayıların içinde çırpınırken mat testlerde falan sıfırımm en sona bıraktım matı bende valla şu konuyu aç sende genel paylaşım falan yaparızz yararlı olurr ya en ufak şeyi yazıorum ben saten ..vallaa bi atlatsakk gzemcmm inşlahha başarırız dediğin gibidee
kızlaaar kızlarrrr !!
kariyer.netten bir iki hafta önce özel bir havayolunun hostetslik için açtığı ilana başvurmuştum
cv mi incelemişler,
aaa hosteslikmiişaşırdım yani kuşumm biyoloji okudun yaa
hayırlı olsun bakalım çok sevindimmmm
canım nasıl yani hosteslikmi oooooooooo süper sevindim canım hava yolu şirketi nerede peki istanbulamı geliyorsun yoksam
kızlaaar kızlarrrr !!
cv mi incelemişler,
hoş geldin canım aramıza
aslında ortak bir konumuz olabilir genl kültürle ilgili çok konu var biz açssak ayıp olmaz demi kpss güncemiz olsun mesela :))))) ünite ünite takibe alallım birimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?