'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Buu dediğimm arkadass diğer odaya gidince de aynı muameleyi yapıoo, "bu ne yaa? kapayn su klimayı off çok sıcakk pöff" tavırlarındaa hepp tabi oradan da nasibini alıooo...
en nefrett ettiğim insan profiliii başka bişi değilll...
Allah sana da kolaylık versinn canım, zorrr, çokk zor karaktersizlerle uğraşmakk...

Evet gizosum o ve iki dk sonra hicbise olmamis gibi davranabilio...

İnanmiyorum pelos yaaaa bir de erkek olacak yani yok ya gercekten bazilarina ne desen bos resmen odunluk bu yani cok sinirlendimmmm
cnm bildiğin terbiyesiz... kendiliksiz ve bencil!
kendi üşüynce güneşli havada bile klima açıo ama aptal!!! onun da eşi var, kız kardeşi var hatta 10 aylık bebeği varr!! onların yanında bu şekilde cam acıp klimayı kapar mı acaba?
heleki bebeğinin yanında!! had bi kapasın bakiiim
yaa kurabiyemm ben zatennn normalde de üşüyen bi insanmm bizim evimizz öyle sıcak oluoki annemler abimm falan hep yatak örtüsü ile yatarlar bensee hemmm battaniye hem yorgann düşün böyle birine yapılır mıı buuuu
edepsizzz

çağlam, pelinim, tubacım çok üzüldüm şimdi okuyunca
böyle bencil insanlar, böyle karaktersiz insanlar, hatta insan bile olamayanlar varken şeytana hiç gerek yok onlar yeterince günaha sokuyo insanı
empati kurmak bu kadar mı zor ya

canım ne kadar iyi olur konu açman bikaç konu var ama takip edilmiyo pek
bende çalıştıgım için takipçin olurumm yani

ayrıca çağlacımm pelincimm üzüldümm yaa size :/ dengesiz insanlarr çokk yanii
allahtan tekim benn benimde yanımda birileri olsa bende çook atışırımda iştee
sıkmayınn sizz canınızıııı

sibelll yemin ediyorum aklımdan sana msj atmak geliyordu kpss konularında yazdıkjlarını arkadşlarma toplu msj atıyorum saat 1 den beri baya aktif takılıyorsun bende data anayasa aldım ordada 2011 ve 2010 yılı önemli gelişmeler var sen bu bildiklerini nereden öğrendn çok hoşuma gitti araştırmaya bayılırım bende

bide sizin konuyu takibe almak istiyorum nasıl abonolik oluyor kaybetmek hiç istemiyorum canım

canımm bendee ihtiyaç yayınlarından çalışıyorum şuan önümde açık hattaa bide kpsscafe den işte güncel bilgilerimi falan ordan takip ediyorumm bide facede online kpss sayfaalrına aboneyim bende onları takip ediyorum gördüğümü hemen not alıyorum flan böyle cnm kendi çapıda çalışmaya çalışıyorummm bide sen lisansdan giriceksin sanırm dimi ??
benim önlisans ta..:26:

bende önlisans eylülde gircem :)))))

ihtiyaç konu anlatımlı modüler set var ama benim sırf mat eksik hayatım diğer herşy maşallahım var iyi :)))))))

yargının cep kitapları datanında anayasa ve tarih var konu anlatımlı yolda gidip gelirken bakıyorum canım ben

inşalllah başarıcaz kpss yiii

Canımm çok haklısınn çok, o kadar net acıklamıssınnki durumu dicekk söz yok yani...

(
Evet Sibelimm düşüncesiz insanlarla zira insan görünümlü hayvan demek istiorum ben arkadasa anlaşmak zorr..
katlanıorumm ama bakalım nereye kadar...
bugün burnuma kadar geldi, ama bişeey demedi deseydi daha fena olucaktı zatenn

ayy sorma canımm sayısal okudum lisede ünide :) şuanda meslek muhasebe sayıların içinde çırpınırken mat testlerde falan sıfırımm en sona bıraktım matı bende valla şu konuyu aç sende genel paylaşım falan yaparızz yararlı olurr ya en ufak şeyi yazıorum ben saten ..vallaa bi atlatsakk gzemcmm inşlahha başarırız dediğin gibidee

Son düzenleme:
kızlaaar kızlarrrr !!
kariyer.netten bir iki hafta önce özel bir havayolunun hostetslik için açtığı ilana başvurmuştum
mesaj geldi az önce telefonuma
cv mi incelemişler,
başvurunuz kabul edildi ingilizce sınav için arayıp randevu alın yazıyor.

ay heyecanlandım :103:

aaa hosteslikmii şaşırdım yani kuşumm biyoloji okudun yaa
hayırlı olsun bakalım çok sevindimmmm

Hep 2014 gelini olucağımı düşünürdüm ama kararımı verdim bende 2013 gelini olucam inş.

hoş geldin canım aramıza

aslında ortak bir konumuz olabilir genl kültürle ilgili çok konu var biz açssak ayıp olmaz demi kpss güncemiz olsun mesela :))))) ünite ünite takibe alallım birimizi

canım nasıl yani hosteslikmi oooooooooo süper sevindim canım hava yolu şirketi nerede peki istanbulamı geliyorsun yoksam

aaa hosteslikmii şaşırdım yani kuşumm biyoloji okudun yaa
hayırlı olsun bakalım çok sevindimmmm

o başvuruyu da buhran dönemime denk geldiği için yapmıştım.. malum yüksek lisans durumumu biliyorsun.
ay bana ne sorcaklar ingilizce sınavında :26:

canım nasıl yani hosteslikmi oooooooooo süper sevindim canım hava yolu şirketi nerede peki istanbulamı geliyorsun yoksam

tatlım ingilizce sınavı geçebilir miyim ki ben :26:
lisede hazırlık okudum ama yani sonra kapağını açmadım. üniversitedeki ing.sınavları da çok kolaydı temel düzeydi çalışmadan giriyodum.
sun express merkezi antalya ama bulunduğum şehirde ikamet etmemi istiyordu ilanda zaten

hayırlı olsun canımm

hoş geldin canım aramıza

aslında ortak bir konumuz olabilir genl kültürle ilgili çok konu var biz açssak ayıp olmaz demi kpss güncemiz olsun mesela :))))) ünite ünite takibe alallım birimizi

aynenn cnm sende önlsanstan gircekmişsn yani dediğim gibi çokk konu varr ama çok takip eden yok yani berfininn konusunu takip ediyorum ben bi.güncel konular konusu falan çoook geride yani..:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…