hayırlı olsun canımm
teşekkür ederim tubacım.. aslında hayırlı olsun değil de hayırlısı olsun :) daha bişey olmadı çünkü. sadece sınavlara kabul edilmişim .. geçer miyim meçhul
hoş geldin canım aramıza
Hoşbulduk
kızlaaar kızlarrrr !!
kariyer.netten bir iki hafta önce özel bir havayolunun hostetslik için açtığı ilana başvurmuştum
mesaj geldi az önce telefonuma
cv mi incelemişler,
başvurunuz kabul edildi ingilizce sınav için arayıp randevu alın yazıyor.
ay heyecanlandım :103:
Hoşbulduk kızlar:) Muhasebeciyim ben91 doğumluyum.Bizim ki askerde şafak sayıyoruz o yüzden bekliyoruz.Hep 2014 olur diye düşünüyordum yaştan dolayı ama 2013 olması daha hayırlı olucak
Meslektaşız:)
Kaç gününüz kaldı canımmm, nerede asker sevdiceğinn bakalımm? Hakkınızdaa hayırlısı olsunn tatlımm
Hoşbulduk kızlar:) Muhasebeciyim ben91 doğumluyum.Bizim ki askerde şafak sayıyoruz o yüzden bekliyoruz.Hep 2014 olur diye düşünüyordum yaştan dolayı ama 2013 olması daha hayırlı olucak
nuraycım yaa kpss konularını takip etmek istiyorum sen geçen nilin konusunu takibe almıştın nasıl alıyoruz konuları takibe ben bu topikide alayım takibe
forumda hiç bişi bilmiyomuyum neyim ben mesela hep sayfada f5 yapıyorum bunun daha kolay yolu varmıdır arkadaşlar
oyy meslektaşş gelmiş hoşgelmişş sevgilinnn güzel yerde yapıo askerliğini amaa
İlk oraya düştüğünde formu alt üst ettim kimsenin fikri yoktu orayla ilgili fikir duymak şaşırtıcı geldi şimdiEvet Allaha şükür korktuğum gibi olmadı kebap askerlik diye bizimkine denilir ama yinede korkuyor insan şırnak deyince elimde değil:18:
oyy meslektaşş gelmiş hoşgelmişş sevgilinnn güzel yerde yapıo askerliğini amaa
İlk oraya düştüğünde formu alt üst ettim kimsenin fikri yoktu orayla ilgili fikir duymak şaşırtıcı geldi şimdiEvet Allaha şükür korktuğum gibi olmadı kebap askerlik diye bizimkine denilir ama yinede korkuyor insan şırnak deyince elimde değil:18:
ben görsemm yorumunu atlardım direekkçoook severimm akçayı süper biyer gerçekten cnm kebapmışş gerçektenn
allah tez zamanda kavuştursunn
ben görsemm yorumunu atlardım direekkçoook severimm akçayı süper biyer gerçekten cnm kebapmışş gerçektenn
allah tez zamanda kavuştursunn
ya çok merak ettim yanlış anlamadım dimi şırnak/akçay'dan bahsediyoruz.Balıkesir/akçaydan değil:26:
ya çok merak ettim yanlış anlamadım dimi şırnak/akçay'dan bahsediyoruz.Balıkesir/akçaydan değil:26:
hiiiiiiiiiiiiii tatlımm şırnak desenee sen ben sanıorm balıkesirrr :26:
eee konusabılıomusunuzz pekii şırnakta zordurr yani benim sözlümdee ordaydı çok zor falan diyodu hep bana :26::26: yazmıssındaa şırnak diee ama ben görmemısımm şırnak ürperticii cnm adını bile duyuncaa !
Canımm benim Allah kolaylık versin, tez zamanda su gibi bitirsin inşallah... Çok zorr orada askerlikkksağol canım :)Akçay/Şırnak'da 91/4 gitti:2:
nuraycım yaa kpss konularını takip etmek istiyorum sen geçen nilin konusunu takibe almıştın nasıl alıyoruz konuları takibe ben bu topikide alayım takibe
forumda hiç bişi bilmiyomuyum neyim ben mesela hep sayfada f5 yapıyorum bunun daha kolay yolu varmıdır arkadaşlar
hiiiiiiiiiiiiii tatlımm şırnak desenee sen ben sanıorm balıkesirrr :26:
eee konusabılıomusunuzz pekii şırnakta zordurr yani benim sözlümdee ordaydı çok zor falan diyodu hep bana :26::26: yazmıssındaa şırnak diee ama ben görmemısımm şırnak ürperticii cnm adını bile duyuncaa !
Yazdım aslında hep ama dikkat etmedin galiba canım ya bende diyorum Allah'ın dağı ulaşım yok nasıl çok seviyor bu kız burayı nerden biliyor.Muhabere olarak gittiği için içim çok rahat gece vardiyada oluyor gece 12den sabah 7ye kadar 2 saat nöbeti var ondan sonra boşta bizimki de uykuyu çok sever paso uyuyorBirde taburda o yüzden güvende ama yinede günde 2-3 kez mutlaka arar yoksa biliyor merak edip askeriyeyi birbirine kattığımı Ulaşana kadar tüm santrali arıyorumda
Yazdım aslında hep ama dikkat etmedin galiba canım ya bende diyorum Allah'ın dağı ulaşım yok nasıl çok seviyor bu kız burayı nerden biliyor.Muhabere olarak gittiği için içim çok rahat gece vardiyada oluyor gece 12den sabah 7ye kadar 2 saat nöbeti var ondan sonra boşta bizimki de uykuyu çok sever paso uyuyorBirde taburda o yüzden güvende ama yinede günde 2-3 kez mutlaka arar yoksa biliyor merak edip askeriyeyi birbirine kattığımı Ulaşana kadar tüm santrali arıyorumda
sonradann gördümmm ay çok güldümm kendimee şuan bendee
rahatsaa sende rahat olursun saten cnmm arayabılıosada ne güzel iştee
Canımm benim Allah kolaylık versin, tez zamanda su gibi bitirsin inşallah... Çok zorr orada askerlikkk((
Sağol canım ya.Askerliğin bir zorluğu olmadı ama hasretlik çok zor geldi.Evliliğe bir engel kalmasın aradan çıksın diye gitti ama araya hasret girince keşke erteleyebildiğim kadar erteleseydim dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?