'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Nuraycim bnm arkadaslar girdi hep vakti zamaninda birde ogrencim vardi hostes o yuzden ing siavindan hic korkma cok temel seler soruyolar girenlerin cogu gecio.zaten kafadan onemli olqn sonrasi yani mulakatlar orda eliolar iste hayirlisi olsun kuzum hakkinda ins....

Mekselin hosgeldin cnm aramiza siz neden bekliyorsunuz 2013 u kac yasindasiniz ne is yapiosunuz tanit bize kendini

Cnmmmmm hosteslikk uuuhhhh yakısırr boyy poss endammmm yakısırr hatunumaaaa
hayırlısııı olsn bebeğimm çok sevindimmmm başarılarrr diliormm simdidennnn

Mekseline aramıza hoşgeldinnn gelincikkkkk

Hoşbulduk kızlar:) Muhasebeciyim ben91 doğumluyum.Bizim ki askerde şafak sayıyoruz o yüzden bekliyoruz.Hep 2014 olur diye düşünüyordum yaştan dolayı ama 2013 olması daha hayırlı olucak

Hoşbulduk kızlar:) Muhasebeciyim ben91 doğumluyum.Bizim ki askerde şafak sayıyoruz o yüzden bekliyoruz.Hep 2014 olur diye düşünüyordum yaştan dolayı ama 2013 olması daha hayırlı olucak

Meslektaşız:)
Kaç gününüz kaldı canımmm, nerede asker sevdiceğinn bakalımm? Hakkınızdaa hayırlısı olsunn tatlımm

nuraycım yaa kpss konularını takip etmek istiyorum sen geçen nilin konusunu takibe almıştın nasıl alıyoruz konuları takibe ben bu topikide alayım takibe

forumda hiç bişi bilmiyomuyum neyim ben mesela hep sayfada f5 yapıyorum bunun daha kolay yolu varmıdır arkadaşlar

oyy meslektaşş gelmiş hoşgelmişş sevgilinnn güzel yerde yapıo askerliğini amaa

takip mi varmışki ben bilmiyorm hiç :26: bende f5 yapıorum paso amaa ilk defa duydumm:26:

Son düzenleme:
sağol canım :)Akçay/Şırnak'da 91/4 gitti:2:
Canımm benim Allah kolaylık versin, tez zamanda su gibi bitirsin inşallah... Çok zorr orada askerlikkk((

Bendee oyle yapıormm gizoşum hiç takip makipp yok f5'e yuklenıorm pasoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…