'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

çağlamm sağol canım. peki hiç nasıl olduğu hakkında bir fikrin var mı?
yani üds/kpds gibi test mi yapıyolar ilk, yoksa klasik sorular mı soruyorlar.. sonradan bir de sözlü mülakat olacak sanırım

Cnmmmmm hosteslikk uuuhhhh yakısırr boyy poss endammmm yakısırr hatunumaaaa
hayırlısııı olsn bebeğimm çok sevindimmmm başarılarrr diliormm simdidennnn
teşekkür ederim kuzumaaaa
yarın sınav randevusu için arayacağım .. umarım antalya da değildir sınav :) merkezi antalya görünüyo çünkü.

canım şimdi üst tarafta seçenekler kısmı var, sağ tarafta beğeni sayısını gösteren butonun altında ..
seçeneklere tıklayıp bu konuya abone ol a tıklıycaksın :)

mekseline hoşgeldin bu arada, ben görmemişim seni ..
askerine de hayırlı tezkereler

nburayyy sağol bunu eve gidince yapcam çok sao balımmmm abonoliktiii abone olcam bende:))

nburayyy sağol bunu eve gidince yapcam çok sao balımmmm abonoliktiii abone olcam bende:))

rica ederim canım benim.. ben de kendi kendime oraya buraya tıklaya tıklaya bulmuştum onu
çokta iyi oldu,
sonra abone olduğun konuları kullanıcı kontrol paneline tıklayarak görebiliyor oradan takip edebiliyorsun

Selam kızlar.. bugün çok kötü bi gün geçirdim.. iş yerinde uzun süredir dargın olduğumuz kişi bugün benim odama geldi beni çocuk gibi azarladı yaptığım herşeyi yanlış anlamışım çay almamı bile ona tavır olarak anlamış bana böyle yapamazsın bi derdin varsa bana geleceksin yok öyle yok böyle resmen bana saydı saydı gitti ve ben hiç bişey diyemedim sustum kaldım o odadan çıkınca öyle bi boşaldım ki saatlerdir içimi çeke çeke ağlıyorum.. Hak etmedim böyle bi davranışı herkes duydu bana bağırıdğını ve herkes beni haklı buldu... ama yinede kendimi çok kötü hissediyorum çünkü hiç bişey diyemedim ona bi cvp veremedim.... sadece ağladım o kadar...

Çağla ve pelin bugün üçümüzde iş yerinde kötü bi gün geçirmişiz...

Canımm evett maleseff(

Kuzummm kıyamamm sanaaa için açılsınn ağla daaa onu bu kadar doldurann ne yaa? :S
Nedenn darıldınız kiii?
Küçücükkk şeyleri fındıkk kadar beyinlerinde büyütenn insanlardan da nefrett ediormm ona karar verdimmm

ya sadce bana da değil benim yanımda çalışan arkadaşımla beni kendine düşman etti sanki kaç aydrı yüzümüze bakmıyo biz laft atarsak öyle konuşyodu sonra baktık bize sureat asıyo bizde konuşmamamaya başladık.... Bugünde diğer arkadaşım yanımda yoktu bem yanlızken geldi bağırdı çağırdı gitti biz bu insanla bi zamanlar .çok iyi arkadaştık bide .. yok yok bu dünyada anandan babandan başka kimseye güvenip dost bilmeyeceksin... ya bi de yüz yüze bakıyoruz bi insanla küs kalmak en nefret ettiği şeydir....
Arkadaşlar sen rahat ol bi suçun yok diyo ama çok ağladım ya çok üzüldümmm işte... napıcamı bilmiyorum ..

canım
seni çok iyi anlıyorum.. ah ya ( bu benim de başıma geldi işte. benimki hocalarım tarafından yapılan azarlardı ( insan haklıyken sayılan şeyler karşısında şoktan cevap bile veremiyo
ben de senin gibi ağladım ağladım gözlerim şişene, morarana dek ...
biliyorum, isterse bütün dünya bilsin haklı olduğunu ama senin içine öyle bir oturuyo ki o acı bir daha o ortama gitmek o insanların yüzünü görmek istemiyorsun.
kıyamam sana ya

aynen öyle canım ya şimdi işe yarın nası gidicem bilmiyorum.. bi yandan surat asmak istemiyorum çünkü haksız değilim ama bi yandan da moral bu hadi düzel diyince düzelmiyo ki...

napıcam
:18:

nurayimm uds kpds kadar zor bir sinav degil yine o da test seklinde ama sorulari cok basit okuma parcalari gramer sorulari oluyo ama dedigim gibi ole karmasik zor degil kpds gibi neyte bi bak istersen ing hosteslik ya da ing seviye belirleme sinavlari diye ornekleri vardir sanirim tarzini anlamis olursun balim

hyatcimmm balimmm kiyamam sana ben agla rahatla tabi keske ben de aglayabilsem icime atiyorum ama durmadan kim bilir neye takti da sana patladi benimkinin de psikilojisi bozuk resmen kaprislerini hava atmalarini cekiyorum her allahin gunu sabret sabir diorum hep napim bir de yalaka bi tip ki anlatamam oyle yalaka oldugu icin millet de onun tarafinda korler sagirlar birbirini agirlar modundalar bi aglasam rahatlicam 2 gundur pasamin sesini de duyamadim zaten Allah yardimcimiz olsun kuzucuklarim zor milletle ugrasmak ben hep hayirli olan is icin dua etmistim vardir bir hikmey diyorum

İnsanla uğraşmaktan daha zor ne olabilir ki zaten.. ben işimi seviyorum çok şükür birlikte çalıştığım arkadaşımlada iyi anlaşıyoruz .. ama bu insanlada bi zamanlar çok iyiydik aynı odada değildik ama yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi... evde yaşadığı sorunları işe yansıtıyo surat asıyo bizimde onun sürekli üstüne düşüp alttan almamızı bekliyo bugün bi gör bana saydıklarını kendi sütten çıkma sanki de bide küçücük şeyleri bi büyütmüş hadi onuda geçtim konuşmanında bi adabı vardır bende on yaş büyük ablam dediğim insan bi anda bi geldi gözlerinden ateş çıkıyo saydı sövdü gitti bide beni gör dona kaldım hiç bişey diyemedim ona diyemediklerim şimdi beni yiyo....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…