- 10 Kasım 2011
- 897
- 75
- 118
sonradann gördümmm ay çok güldümm kendimee şuan bendee
rahatsaa sende rahat olursun saten cnmm arayabılıosada ne güzel iştee
Ben çok paranoyak biriyim galba ya kendi kendime ya şöle olduysa ya böle olduysa diye düşünüp duruyorum o yüzden çok stresli geçiyor.Gece rüya görüp gecenin 2sinde aradığımı biliyorum
çağlamm sağol canım. peki hiç nasıl olduğu hakkında bir fikrin var mı?Nuraycim bnm arkadaslar girdi hep vakti zamaninda birde ogrencim vardi hostes o yuzden ing siavindan hic korkma cok temel seler soruyolar girenlerin cogu gecio.zaten kafadan onemli olqn sonrasi yani mulakatlar orda eliolar iste hayirlisi olsun kuzum hakkinda ins....
teşekkür ederim kuzumaaaaCnmmmmm hosteslikk uuuhhhh yakısırr boyy poss endammmmyakısırr hatunumaaaa
hayırlısııı olsn bebeğimm çok sevindimmmm başarılarrr diliormm simdidennnn
canım şimdi üst tarafta seçenekler kısmı var, sağ tarafta beğeni sayısını gösteren butonun altında ..nuraycım yaa kpss konularını takip etmek istiyorum sen geçen nilin konusunu takibe almıştın nasıl alıyoruz konuları takibe ben bu topikide alayım takibe
forumda hiç bişi bilmiyomuyum neyim ben mesela hep sayfada f5 yapıyorum bunun daha kolay yolu varmıdır arkadaşlar
çağlamm sağol canım. peki hiç nasıl olduğu hakkında bir fikrin var mı?
yani üds/kpds gibi test mi yapıyolar ilk, yoksa klasik sorular mı soruyorlar.. sonradan bir de sözlü mülakat olacak sanırım
teşekkür ederim kuzumaaaa
yarın sınav randevusu için arayacağım .. umarım antalya da değildir sınav :) merkezi antalya görünüyo çünkü.
canım şimdi üst tarafta seçenekler kısmı var, sağ tarafta beğeni sayısını gösteren butonun altında ..
seçeneklere tıklayıp bu konuya abone ol a tıklıycaksın :)
nburayyy sağol bunu eve gidince yapcam çok sao balımmmm abonoliktiii abone olcam bende:))
mekseline hoşgeldin bu arada, ben görmemişim seni ..
askerine de hayırlı tezkereler
Canımm benim Allah kolaylık versin, tez zamanda su gibi bitirsin inşallah... Çok zorr orada askerlikkk((
Sağol canım ya.Askerliğin bir zorluğu olmadı ama hasretlik çok zor geldi.Evliliğe bir engel kalmasın aradan çıksın diye gitti ama araya hasret girince keşke erteleyebildiğim kadar erteleseydim dedi
Canım vaktinde gitmesi emin ol çok daha iyi. Eğer gitmemiş olsaydı ilerde keşke gitseydim diyecekti buna emin ol. Çünkü o zaman daha zor gelecekti. Şuan sana zor geliyo anlıyorum ama inan sende iyiki gitmiş diyeceksin. :34 :
Selam kızlar.. bugün çok kötü bi gün geçirdim.. iş yerinde uzun süredir dargın olduğumuz kişi bugün benim odama geldi beni çocuk gibi azarladı yaptığım herşeyi yanlış anlamışım çay almamı bile ona tavır olarak anlamış bana böyle yapamazsın bi derdin varsa bana geleceksin yok öyle yok böyle resmen bana saydı saydı gitti ve ben hiç bişey diyemedim sustum kaldım o odadan çıkınca öyle bi boşaldım ki saatlerdir içimi çeke çeke ağlıyorum.. Hak etmedim böyle bi davranışı herkes duydu bana bağırıdğını ve herkes beni haklı buldu... ama yinede kendimi çok kötü hissediyorum çünkü hiç bişey diyemedim ona bi cvp veremedim.... sadece ağladım o kadar...
Çağla ve pelin bugün üçümüzde iş yerinde kötü bi gün geçirmişiz...
Canımm evett maleseff(
Kuzummm kıyamamm sanaaa için açılsınn ağla daaa onu bu kadar doldurann ne yaa? :S
Nedenn darıldınız kiii?
Küçücükkk şeyleri fındıkk kadar beyinlerinde büyütenn insanlardan da nefrett ediormm ona karar verdimmm
Selam kızlar.. bugün çok kötü bi gün geçirdim.. iş yerinde uzun süredir dargın olduğumuz kişi bugün benim odama geldi beni çocuk gibi azarladı yaptığım herşeyi yanlış anlamışım çay almamı bile ona tavır olarak anlamış bana böyle yapamazsın bi derdin varsa bana geleceksin yok öyle yok böyle resmen bana saydı saydı gitti ve ben hiç bişey diyemedim sustum kaldım o odadan çıkınca öyle bi boşaldım ki saatlerdir içimi çeke çeke ağlıyorum.. Hak etmedim böyle bi davranışı herkes duydu bana bağırıdğını ve herkes beni haklı buldu... ama yinede kendimi çok kötü hissediyorum çünkü hiç bişey diyemedim ona bi cvp veremedim.... sadece ağladım o kadar...
canım
seni çok iyi anlıyorum.. ah ya( bu benim de başıma geldi işte. benimki hocalarım tarafından yapılan azarlardı ( insan haklıyken sayılan şeyler karşısında şoktan cevap bile veremiyo
ben de senin gibi ağladım ağladım gözlerim şişene, morarana dek ...
biliyorum, isterse bütün dünya bilsin haklı olduğunu ama senin içine öyle bir oturuyo ki o acıbir daha o ortama gitmek o insanların yüzünü görmek istemiyorsun.
kıyamam sana ya
Yazdım aslında hep ama dikkat etmedin galiba canım ya bende diyorum Allah'ın dağı ulaşım yok nasıl çok seviyor bu kız burayı nerden biliyor.Muhabere olarak gittiği için içim çok rahat gece vardiyada oluyor gece 12den sabah 7ye kadar 2 saat nöbeti var ondan sonra boşta bizimki de uykuyu çok sever paso uyuyorBirde taburda o yüzden güvende ama yinede günde 2-3 kez mutlaka arar yoksa biliyor merak edip askeriyeyi birbirine kattığımı Ulaşana kadar tüm santrali arıyorumda
canım şırnak allah kolaylık versin benim çevremdede çok giden oldu ama rahat ettiler vallla hep birliktelerdei ve merkezdeydiler canım ama onların arkalarında bekleyenleri olmadı
şimdi sana sorum olcak benim sevdiceğim mühendis ve mühendisleri doğuya gödneriyorlar ağustosta gidicek neresi bilinmiyor ama doğudur herhalde hiç istemesemde beklicem sabırla ama şu telefonla ulşama mevzusu nasıl oluyor canım santralimi arıyorsun ulaşamıyınca veriyorlarmı sevgiline mesela ankasörlüyü arayıp adını soyadını bölüğünümü veriyorsun ayyy biliyorum daha şimdiden soruyorum ama çok aşırı korkuyorum bennnn:18::18::18:
kızlar canlar bugün ne oldu hepicğinize yaa çağla pelom hayatım hattaha geçen haftadan kalma derdi olan nurayım kuzularım hepiciğinize dua ediyorum feraha erip mutlu olun kendiniz gibi temiz insanlarla karşılaşın o insanlarada allah akıl fikir versin empati yoksunları ne olucaklar
canım şırnak allah kolaylık versin benim çevremdede çok giden oldu ama rahat ettiler vallla hep birliktelerdei ve merkezdeydiler canım ama onların arkalarında bekleyenleri olmadı
şimdi sana sorum olcak benim sevdiceğim mühendis ve mühendisleri doğuya gödneriyorlar ağustosta gidicek neresi bilinmiyor ama doğudur herhalde hiç istemesemde beklicem sabırla ama şu telefonla ulşama mevzusu nasıl oluyor canım santralimi arıyorsun ulaşamıyınca veriyorlarmı sevgiline mesela ankasörlüyü arayıp adını soyadını bölüğünümü veriyorsun ayyy biliyorum daha şimdiden soruyorum ama çok aşırı korkuyorum bennnn:18::18::18:
kızlar canlar bugün ne oldu hepicğinize yaa çağla pelom hayatım hattaha geçen haftadan kalma derdi olan nurayım kuzularım hepiciğinize dua ediyorum feraha erip mutlu olun kendiniz gibi temiz insanlarla karşılaşın o insanlarada allah akıl fikir versin empati yoksunları ne olucaklar
canım çok sağol o güzel yüreğinden geçirdiğin iyi dileklerin için..
askerlik konusunda da ben tecrübeli olarak açıklama yapayım sana.. ben de cepten ulaşamadığımda karakolu arıyordum.. adını soyadını söyleyip görüşebilir miyim diyordum. bi dk diyip çağırıyolardı. nöbetteyse veya devriyeye çıkmışsa falan şimdi nöbette, devriyede biz aradığınızı söyleriz diyolardı..
hatta sona doğru artık alışmışlardı, yenge arıyo kooş diye çağırıyolardı :)
yatağından kaldırttığımı bilirim :26:
canım çok sağol o güzel yüreğinden geçirdiğin iyi dileklerin için..
askerlik konusunda da ben tecrübeli olarak açıklama yapayım sana.. ben de cepten ulaşamadığımda karakolu arıyordum.. adını soyadını söyleyip görüşebilir miyim diyordum. bi dk diyip çağırıyolardı. nöbetteyse veya devriyeye çıkmışsa falan şimdi nöbette, devriyede biz aradığınızı söyleriz diyolardı..
hatta sona doğru artık alışmışlardı, yenge arıyo kooş diye çağırıyolardı :)
yatağından kaldırttığımı bilirim :26:
canım valla sen çok yaşa benim arkadaşlarımın çoğunun sevgilisinin cep teli vardı yani ama benimkinde şans olmayabilir ama bilgisayarlada olabilir işi hiç bilmiyorum içimden bir ses 12 ay bekliceğimi ve yakın biryere düşceğni sölüyo kısa dönem olursada uzağa gidicek diyor ayyy daha varda ben aceleciyim korkuyorum nurayım büte kalmadan mezun olursa gidicekkk:18::18::18::18:
canım varya senin yerinde olsam o hocalaa inat o yüksek lisansı yapar suratlarında atardım diplomammı pes etme sakın nuraycım valla biliyoruz senin orda ne kadar dirsek çürütüğünnü o yüzden allah senin hakkını vercek bırakma peşlerini canım
gizemiim. ben bırakmasam da onlar ellerinden geleni yapıyorlar. 95 aldığım sınavı, günlerce kafa yorduğum uykusuz kaldığım çalıştığım, stresten karnımda ağrılarla girdiğim sınavımın notunu 95 almışken ben, 75 yapmışlarcanım valla sen çok yaşa benim arkadaşlarımın çoğunun sevgilisinin cep teli vardı yani ama benimkinde şans olmayabilir ama bilgisayarlada olabilir işi hiç bilmiyorum içimden bir ses 12 ay bekliceğimi ve yakın biryere düşceğni sölüyo kısa dönem olursada uzağa gidicek diyor ayyy daha varda ben aceleciyim korkuyorum nurayım büte kalmadan mezun olursa gidicekkk:18::18::18::18:
canım varya senin yerinde olsam o hocalaa inat o yüksek lisansı yapar suratlarında atardım diplomammı pes etme sakın nuraycım valla biliyoruz senin orda ne kadar dirsek çürütüğünnü o yüzden allah senin hakkını vercek bırakma peşlerini canım
zaten y.lisansta geçme notu 70. utanmasalardı bıraksalardı ya nolcaktı, umurlarında mı sanki.
ama okulla, bölümle alakası olmayan kişilere de 90 vermişler.
ben anlamadım bunların hocalığından birşey.
benim kişiliğime çok ters kişilikler onlar. yapamıyorum. hasta oluyorum, kendimi hep kötü hissediyorum
şöyle düşündüm, belki eylül de başka bi üniversiteye başvururum..
nurayimm uds kpds kadar zor bir sinav degil yine o da test seklinde ama sorulari cok basit okuma parcalari gramer sorulari oluyo ama dedigim gibi ole karmasik zor degil kpds gibi neyte bi bak istersen ing hosteslik ya da ing seviye belirleme sinavlari diye ornekleri vardir sanirim tarzini anlamis olursun balim
hyatcimmm balimmm kiyamam sana ben agla rahatla tabi keske ben de aglayabilsem icime atiyorum ama durmadankim bilir neye takti da sana patladi benimkinin de psikilojisi bozuk resmen kaprislerini hava atmalarini cekiyorum her allahin gunu sabret sabir diorum hep napim bir de yalaka bi tip ki anlatamam oyle yalaka oldugu icin millet de onun tarafinda korler sagirlar birbirini agirlar modundalar bi aglasam rahatlicam 2 gundur pasamin sesini de duyamadim zaten Allah yardimcimiz olsun kuzucuklarim zor milletle ugrasmak ben hep hayirli olan is icin dua etmistim vardir bir hikmey diyorum
haklısın canım bi netten inceliyim ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?