'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bende 3ten devam ediyorum canım 4 dersim var birini bıraktım zaten seneye otomatikman :) bende işyerinde bakıcam artık sadece çıkmış sorulara çalışıcam ama hiç istek yok yaa

sirenaycm ben 3.yü x5 olan yemek takımını almak üzereydm 3 ay önce fln sonra herkes engel oldu o kdr para verilirmi die daha ne modeller çıkar fln die, sonra çoğu kişide görmeye de başladm hevesm gitti siyah beyaz bi yemek takımı beğendm ben onu alıcam uzun zmandr kafamda o var ve değişmicek,çok beğendm sıkılmam diosan ben hala 3.yü şık buluorm bunlarn arasndan 1.yi de mağazada görmüştm kareler ayna şeklindeydi baya şıkır şıkır:) 2.de kahvaltı takımı sanırm bence kahvaltı takımı biraz daha canlı cıvıl cıvıl olmalı insann içini açmalı, tabki senin tercihin hangisi içine sinerse onu al:)

Son düzenleme:

nil canım bence senin yeteri kadar yemek takımın var alma bak valla çok oldu minik ev aletlerini al canım sen blendır setinde çok güzel gerçi bende ondan alcam ama ben korkuyorum bozulur garantisi geçer felan almıyorum o yüzden.

Tatlım kararlarımdan vazgeçemiorum ne yazıkki yemek takımımı aldım modası geçsede kullanırım çünkü aşık oldum. Bu kahvaltı takımları misafir için tatlım günlük değil kocişim için olanı 2 kişilik alıcam kedili bi yerde görmüştüm harikaydı o duruyosa özdilekte alıcam bu hafta inş. cnm

ay evt sorma sevgilmn annesi de almıs bi takım ama hiç göremedm onu da görsem bi fikir olurdu en azından, 6 kişilk 2 tane yemek takımm var cnm misafirlk almadm ki hiç:)
çok göründüğüne bakma ben kahvaltılık olarak da kullanıcm o bernardoyu kapaklı kahvaltılığını kaselerini fln da alıp tamamlamıstm, kahvaltı takımından kurtuldm yani o yüzden misafirlk şık bi yemek takımı alabilrm ama son aşamada tabiki, bundan sonraki hedefm elektrikli ev aletleri zaten, ütü spürge fln..eğer çok uyguna bulursam garantisini düşünmeden alıcam cnm ben blendrımı öle aldm mesela hiç pişman deilm, zaten çoğu aletn garantisi süresi bittikten sonra arızası olu ha garantili 2 yıl sorunsuz kullanmısm ha garantisi bittikten sonraa:119:

Son düzenleme:
kedili dediğine göre kesin cats by luyanodan beğenmişssin:) bende sevmiştm ama bizimkisi sevmio vazgeçtm, en önemlisi de içine sinmesi zaten cnmm gerisi boş

kedili dediğine göre kesin cats by luyanodan beğenmişssin:) bende sevmiştm ama bizimkisi sevmio vazgeçtm, en önemlisi de içine sinmesi zaten cnmm gerisi boş

Evettt hatta buldum

buydu cnm benmkiyle bakmıştık hayran kalmıştık parça parça satılıyodu çok pahalı gelmişti dedik tabaklarını alalım e takımıda bozmak istemedim ben aldırmadım :) İnternette bulursam alırım hemen hatta haftaya alırım inanmıyorum yaaa çok şekerlerrrrr Benmkide sever böle seyleri

ayyy bu erkekler beğenmiyor ki birşey canım bende beğenmiştim yoksa ordan hım bu arada bernordadan senin takımından arkadaşım aldı hem günlük kullancak hemde kahvaltılık bugünde baktık bende çok beğendim aslında pembeli turkuazlıda bir model vardı çokta uygun fiyatları ayy alsammı diye şeytan dürttü açıkçası nil.

evt o modeli de biliorm gizcm hatta onun fiyatı daha uygun, ne bilm bernardoyu daha soft buluorm ben beğenince de düşünmdn aldm, gören herkes beğendi demekki güzel seçim yapmısm diorm bende neseki onu beğendirebildm bizimkine ona kalsa herseymiz siyah beyaz olucakk

canım markafoniyi takipet orada indirime giriyor şanslısın erkek arkadaşın beğenmiş benimki kedileri görünce şaşkın şaşkın baktı tuaf geldi biraz ona.

kızlar ben gidiyorum yarın sabah tekrar gelirim aöf çalışıcam birazcım
ececim sende bak istersen biraz biraz oku birşeyler
nilcim bu arada şimdiden iyi çalışmalar kolay gelsin

kızlar herkesi öpüyorum yarın sabah 8 30 da görüşmek dileğiyle

valla moralinin böyle hemen düzeliceni bilseydm daha önce gösterirdm sirenaycmm

canım markafoniyi takipet orada indirime giriyor şanslısın erkek arkadaşın beğenmiş benimki kedileri görünce şaşkın şaşkın baktı tuaf geldi biraz ona.

Kedileri bizde sevmeyiz ama öyle tatlı çizmişler kiiii
Valla balım günlerdir kedili kahvaltı takımı diye arıyodm gece rüyalarıma bile girmişti takmıştım yani bişiyi begenincede başka bişi beğenemiyorum ne kadar teşekkür etsem azdır yaaaaaa

Görüşürüzzz canımmm iyi dersler tatlım
Bende hesap yapim kızlar ne kadar tutar diye ay pek sevindim yaaa

ii geceler gizcm hatta bende birazdan yatıym yarn erkenden işte olucam
herkese tatlı uykular kızlar yarn görüşmek üzere hepinize öpücükler

lafımı olur sirenaycm sen beğendiğin seyleri tarif et ben sana sölerm hangi mağzada adı ne, baya bi fikir sahibi olmusm farketmeden
iyi geceler herkesee

Son düzenleme:
heyyooooooo nabersiniz kızlaarr????? gene sayfalar dolmui taşmış şu kedicikli takımın markası nedirrrr, sayfaları hep okumadm, ama çok sevmlileerrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…