ececim çalışmalıyız ben 3 teyim ve 2 senedir çalışmadığımdan geçemiyorum ama bu sene finallerde notlarım iyidi şimdi büttede vergiyi verirsem tamamdır mutlu olcam biraz sıkcam dişimi yarın iş yerinde felan arada bakıcam öğle aramda bakalım ne kadar iyi bir sonuç alcam merak ediyorum
sıkma kendini biraz rahatla ve ara ara çalış canım
ben birincisini beğendim canım ben olsam onu alırdım
sirenaycm ben 3.yü x5 olan yemek takımını almak üzereydm 3 ay önce fln sonra herkes engel oldu o kdr para verilirmi die daha ne modeller çıkar fln die, sonra çoğu kişide görmeye de başladm hevesm gittisiyah beyaz bi yemek takımı beğendm ben onu alıcam uzun zmandr kafamda o var ve değişmicek,çok beğendm sıkılmam diosan ben hala 3.yü şık buluorm bunlarn arasndan 1.yi de mağazada görmüştm kareler ayna şeklindeydi baya şıkır şıkır:) 2.de kahvaltı takımı sanırm bence kahvaltı takımı biraz daha canlı cıvıl cıvıl olmalı insann içini açmalı, tabki senin tercihin hangisi içine sinerse onu al:)
sirenaycm ben 3.yü x5 olan yemek takımını almak üzereydm 3 ay önce fln sonra herkes engel oldu o kdr para verilirmi die daha ne modeller çıkar fln die, sonra çoğu kişide görmeye de başladm hevesm gittisiyah beyaz bi yemek takımı beğendm ben onu alıcam uzun zmandr kafamda o var ve değişmicek,çok beğendm sıkılmam diosan ben hala 3.yü şık buluorm bunlarn arasndan 1.yi de mağazada görmüştm kareler ayna şeklindeydi baya şıkır şıkır:) 2.de kahvaltı takımı sanırm bence kahvaltı takımı biraz daha canlı cıvıl cıvıl olmalı insann içini açmalı, tabki senin tercihin hangisi içine sinerse onu al:)
nil canım bence senin yeteri kadar yemek takımın var alma bak valla çok olduminik ev aletlerini al canım sen blendır setinde çok güzel gerçi bende ondan alcam ama ben korkuyorum bozulur garantisi geçer felan almıyorum o yüzden.
kedili dediğine göre kesin cats by luyanodan beğenmişssin:) bende sevmiştm ama bizimkisi sevmio vazgeçtm, en önemlisi de içine sinmesi zaten cnmm gerisi boş
kedili dediğine göre kesin cats by luyanodan beğenmişssin:) bende sevmiştm ama bizimkisi sevmio vazgeçtm, en önemlisi de içine sinmesi zaten cnmm gerisi boş
zaman zman limangoda indirime girio cnm takip et görürsem bende sölermm
Evettt hatta buldum
Eki Görüntüle 252338
buydu cnm benmkiyle bakmıştık hayran kalmıştık parça parça satılıyodu çok pahalı gelmişti dedik tabaklarını alalım e takımıda bozmak istemedim ben aldırmadım :) İnternette bulursam alırım hemen hatta haftaya alırım inanmıyorum yaaa çok şekerlerrrrrBenmkide sever böle seyleri
valla moralinin böyle hemen düzeliceni bilseydm daha önce gösterirdm sirenaycmm
canım markafoniyi takipet orada indirime giriyor şanslısın erkek arkadaşın beğenmiş benimki kedileri görünce şaşkın şaşkın baktı tuaf geldi biraz ona.
kızlar ben gidiyorum yarın sabah tekrar gelirim aöf çalışıcam birazcım
ececim sende bak istersen biraz biraz oku birşeyler
nilcim bu arada şimdiden iyi çalışmalar kolay gelsin
kızlar herkesi öpüyorum yarın sabah 8 30 da görüşmek dileğiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?