heyyooooooo nabersiniz kızlaarr????? gene sayfalar dolmui taşmışşu kedicikli takımın markası nedirrrr, sayfaları hep okumadm, ama çok sevmlileerrrrr
Eki Görüntüle 252357
benm migrostan aldığım kupalara uygun alıcam tabaklarmda bunlar kızlar malum biz kedicik sevmiorz bunlarda karar kılmıstk fikir olur belki sizede çıkmadan ekliym dedm
işte romantik kahvaltı takımımızın bazı parçaları
Eki Görüntüle 252357
benm migrostan aldığım kupalara uygun alıcam tabaklarmda bunlar kızlar malum biz kedicik sevmiorz bunlarda karar kılmıstk fikir olur belki sizede çıkmadan ekliym dedm
işte romantik kahvaltı takımımızın bazı parçaları
erkeklerin sağı solu belli olmuo kızlar kediliyi beğenmeyen çocuk bunlara bayıldı:)bence onlara sormayn alın gitsn kullandkça sevicek mebcurr
Eki Görüntüle 252356
kızşar bunu beğendim,taç kendisi. 100 tl olmuş %49 indirimle.
alsam mı ki??? zaten bi tane de siyah var,bu da siyahlı,kafam karıştı,az daha bakayım
kızlar bi yorum yapınnnnnn
Eki Görüntüle 252356
kızşar bunu beğendim,taç kendisi. 100 tl olmuş %49 indirimle.
alsam mı ki??? zaten bi tane de siyah var,bu da siyahlı,kafam karıştı,az daha bakayım
kızlar bi yorum yapınnnnnn
cnm eğer siyahın varsa çok değişik gelmicek gözüne daha açık ferah modellere bakabilirsn bence,seçm senin tabiki
Balım beyazlısı yok mu bunun pek bi koyu geldi bana.. Ama yatak odası takımın beyaz lursa süper olur. ;Hem siyah renk ağırabilir ilerde yıkandıkçakızlarrrrrrrrrrrrrrr:):)
2 kişilk olucak zaten cnm çok pahalıya gelmez belki ne bilm çokk sevmliler pazar kahvaltılarını bunlarla yaptını düşünsene
ben de bakıcam işte.
kızlar saten nevresim takımı fiyatları nasıl olur? kazıklanmıyım da:)
pamuk saten dersen 150-200arası değişio cnm iyi markalarn bundan yukarısı pahalı gelir sahsen banaben de bakıcam işte.
kızlar saten nevresim takımı fiyatları nasıl olur? kazıklanmıyım da:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?