'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kızşar bunu beğendim,taç kendisi. 100 tl olmuş %49 indirimle.

alsam mı ki??? zaten bi tane de siyah var,bu da siyahlı,kafam karıştı,az daha bakayım

kızlar bi yorum yapınnnnnn

Son düzenleme:

benm migrostan aldığım kupalara uygun alıcam tabaklarmda bunlar kızlar malum biz kedicik sevmiorz bunlarda karar kılmıstk fikir olur belki sizede çıkmadan ekliym dedm
işte romantik kahvaltı takımımızın bazı parçaları
erkeklerin sağı solu belli olmuo kızlar kediliyi beğenmeyen çocuk bunlara bayıldı:)bence onlara sormayn alın gitsn kullandkça sevicek mebcurr

Eklentiler

• $prlnd.webp
    1,9 KB · Görüntüleme: 22
Son düzenleme:
keşke tatlm nerdeee
sadece kupalara denk geldm sans eseri tabakalrı porland yada tepe homedan bulabilirsiniz
kupalar farklı bi markanın tabakları ben uydurucam:119:

Son düzenleme:

çok güzeller cnm yaaaaa valla bende hesap yaptım birazcık yüksek çıktı ama başkada begenmem zaten artık bunları bulmuşummm 1 kere olucak alim gitsin oh valla yaaaa

2 kişilk olucak zaten cnm çok pahalıya gelmez belki ne bilm çokk sevmliler pazar kahvaltılarını bunlarla yaptını düşünsene

cnm eğer siyahın varsa çok değişik gelmicek gözüne daha açık ferah modellere bakabilirsn bence,seçm senin tabiki
yorum yapıcam araya hep başka seyler girio kusura bakma:)
evtekstilibul da taçın başka modelleri de 99tl harmony yada rosaliye bakabilirsn gayet şık hemde gündelk

Son düzenleme:
kızlarrrrrrrrrrrrrrr:):)
Balım beyazlısı yok mu bunun pek bi koyu geldi bana.. Ama yatak odası takımın beyaz lursa süper olur. ;Hem siyah renk ağırabilir ilerde yıkandıkça
2 kişilk olucak zaten cnm çok pahalıya gelmez belki ne bilm çokk sevmliler pazar kahvaltılarını bunlarla yaptını düşünsene

çaydanlığı tereyağı ve peynir kabı saklama kabı 2'li ve 21 parça kahvaltı seti 245.00TLye geldi normal mi kızlarr ??

ev tekstilibulda bunlar da indirmde şu ara eğer siyahn varsa böle açık renklerde düşünebilirsn siteyi incelemeni öneririm cnmcm

Eklentiler

• $TC4126.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 28
  • $TC4128.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 26
sirenaycm naptn kıs sen öle siteyi toplamıssın vallahi, çok pahalı cnm öle herseyini alırsan ben koskoca yemk takımını 295 aldm
takımın kendini göstericek parçalarını al geri kalan kaseler vs kırmızı beyaz tek renk normal kaselerle takıma uydurark çok parça elde edebilirsn bence, 245 çok fazlahem hepsi aynı desen çok boğar kimisi desenli kimisi düz olsa daha güzel dur, hem çaydanlık tereyağlık peynirlk fln gereksiz bence

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…