ayyy lütfennn gelin kızlar ne olursunuz hattaha o hafata sonuna karar verelim iş güç koymayalım rededlim planları harika olur ayayorgiede yemek yer foto çekilirz :)))))))) waffle yeriz felan ohhhhh midemize çalışalım bid ebol bol yürüyelim ohh olsun
ayyy lütfennn gelin kızlar ne olursunuz hattaha o hafata sonuna karar verelim iş güç koymayalım rededlim planları harika olur ayayorgiede yemek yer foto çekilirz :)))))))) waffle yeriz felan ohhhhh midemize çalışalım bid ebol bol yürüyelim ohh olsun
Keşkeee bende gelebilseeeemmmm
Keşkeee bende gelebilseeeemmmm
nazlimum mailini aldım kuzum sağolasın
valla sık açmam mailimi msn acıkken denk geldı attıgın maıl yoksa beklerdın gene bikaç güüün neden kaydetmedın sen numaramıı kii önemsemedin demeeekkk alındım vallaa
Yeeeğrimmmmpelimiiimmm gelsen yaa keşkee ciddeeennnn evimiin kapıları açıkk hepppp sanaaaaa
Gelllcemmm annemm gelcemmmmkuzum yaa evet keşke gelebilseennn..
pelomm benimde evimin kapıları ardı ardına açık geleblceğne inanıyorum bebek
Yeeeğrimmmm
İnşallahhhh kuzucummmm inşallah öylee cok istiorummkiiiiiiii
Gelllcemmm annemm gelcemmmm
Bakalımm buraya ilk senn mi gelcennn yoksa oraya ben mii blmiorumm ama bulcaz bi yolunu
Gizommm yaaaa cnm bnmm eksikk olmaaaa inşallah yuzyuzee gorusmekte nasip olurrr.. harika olurrrr:)
Kızlarr iyiki varsınız, eksik olmayın bebiklerimmm
olmadı bız toparlanıpp geliciiizz pelimimmmm hasretlik sona ericiiiikkkk
Bitsinnn kuzencimmm bitsinnnnnnnnkuzuumm görüşelimdeee sen gelmişsiiinn ben gelmişiiimm hiiiiç farkı yok inankiii...
bitsin bu hasretlik yahuu
Biliorumm hayatımmm biliorummm eksikk olmaaa bitanemmmm akşamaa annemeee bu teklifi suncammpeloşuuummm söylememe gerek bile yok benim evim seninde evinn...
sen yeterki gelicemm de işlerini ayarlaaa hepimiz çok istiyoruzz gelmeniii
olmadı bız toparlanıpp geliciiizz pelimimmmm hasretlik sona ericiiiikkkk
Bitsinnn kuzencimmm bitsinnnnnnnn
Biliorumm hayatımmm biliorummm eksikk olmaaa bitanemmmm akşamaa annemeee bu teklifi suncamm
Oyyy bennn ne edemmm nere gidemmm mutluluktannnn uçarımm yaa huuuuuu
Gelinnnnn yüffennn gelinnnn minumimkommmm
Sizeee özell sofralarrrr rakılarrr biralarr mezelerrr ee malum burası trakyaa
off off offf yine mi güzelizz yine mi çiçeeekk pelimimmmdu bi gidim gelim yugoslavyaya plan projelere dalıyorum vede ayarlıyoruuummm hatta üzüm rakısı getiririm bulabilirsem
O zaaamaannnn bi an öncee git ve gelll minumimkommmmHangi tarihlerde gidiosunn bakiiimmm?
Bende sana ahududu şarabıııı veee nargileeee vaat ediorummm:))
Bunlarınn yanındaaa satırrr et sofrası daaaaa var tabiiii:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?