'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ben tamamım kuzum günü belırleyelımm kavuşalım artık cok uzun zaman olduuu yaaaaa pastamda ayarlar kendınıı hep beraber olruuz ay yerım bızııı nede guzel olucak pekte guzeeel olucaaak ıcım kıpırdandı vallahiii fındık kurdum berfınımızede haber edeliiimmm

waffleee
süper olur kuzum yaa ben seve seve gelirim ama izin günüm pazar :44::44:

valla sık açmam mailimi msn acıkken denk geldı attıgın maıl yoksa beklerdın gene bikaç güüün neden kaydetmedın sen numaramıı kii önemsemedin demeeekkk alındım vallaa

yaaaaaaaaa alınma bak valla ben bi alınırım küserim he çocuk gibi
gel buraya gel
ya canım benim mail temizliyordum seninkide toplu gitmiş arada suçum yok ki valla istemeden oldu

peloşuuummm söylememe gerek bile yok benim evim seninde evinn...
sen yeterki gelicemm de işlerini ayarlaaa hepimiz çok istiyoruzz gelmeniii

pelimiiimmm gelsen yaa keşkee ciddeeennnn evimiin kapıları açıkk hepppp sanaaaaa
Yeeeğrimmmm
İnşallahhhh kuzucummmm inşallah öylee cok istiorummkiiiiiiii

kuzum yaa evet keşke gelebilseennn..
Gelllcemmm annemm gelcemmmm
Bakalımm buraya ilk senn mi gelcennn yoksa oraya ben mii blmiorumm ama bulcaz bi yolunu

pelomm benimde evimin kapıları ardı ardına açık geleblceğne inanıyorum bebek

Gizommm yaaaa cnm bnmm eksikk olmaaaa inşallah yuzyuzee gorusmekte nasip olurrr.. harika olurrrr:)

Kızlarr iyiki varsınız, eksik olmayın bebiklerimmm

kuzuumm görüşelimdeee sen gelmişsiiinn ben gelmişiiimm hiiiiç farkı yok inankiii...
bitsin bu hasretlik yahuu

kuzuumm görüşelimdeee sen gelmişsiiinn ben gelmişiiimm hiiiiç farkı yok inankiii...
bitsin bu hasretlik yahuu
Bitsinnn kuzencimmm bitsinnnnnnnn
peloşuuummm söylememe gerek bile yok benim evim seninde evinn...
sen yeterki gelicemm de işlerini ayarlaaa hepimiz çok istiyoruzz gelmeniii
Biliorumm hayatımmm biliorummm eksikk olmaaa bitanemmmm akşamaa annemeee bu teklifi suncamm
olmadı bız toparlanıpp geliciiizz pelimimmmm hasretlik sona ericiiiikkkk

Oyyy bennn ne edemmm nere gidemmm mutluluktannnn uçarımm yaa huuuuuu
Gelinnnnn yüffennn gelinnnn minumimkommmm

Sizeee özell sofralarrrr rakılarrr biralarr mezelerrr ee malum burası trakyaa

off off offf yine mi güzelizz yine mi çiçeeekk pelimimmm du bi gidim gelim yugoslavyaya plan projelere dalıyorum vede ayarlıyoruuummm hatta üzüm rakısı getiririm bulabilirsem

off off offf yine mi güzelizz yine mi çiçeeekk pelimimmm du bi gidim gelim yugoslavyaya plan projelere dalıyorum vede ayarlıyoruuummm hatta üzüm rakısı getiririm bulabilirsem

O zaaamaannnn bi an öncee git ve gelll minumimkommmm Hangi tarihlerde gidiosunn bakiiimmm?

Bende sana ahududu şarabıııı veee nargileeee vaat ediorummm:))
Bunlarınn yanındaaa satırrr et sofrası daaaaa var tabiiii:)))

aç kapıyı açç geldiiim bile been yerim senı kuzum sen ol yeteeerrrr 26 nisan - 1 mayıs arası kusum tur sonakı haftasonuda hıdrellez var parkormana gıdıcem % 70 daha bılet almadık ama buyuk ıhtımalle gıdıcez mayısın ortası gıbın ben olabilir diyoreeee topik ahalisinden gelen varmidur ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…