'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

günaydınnnnn ayyy geçmişii okudumm ne kadaann güzeel görüşcekmişsinizzz yaaaaahh
bi ben kalıorumm sankimmmm tuhaff oldummm huhhhh

Gunaydin kizlaaarrrr

gune askin mesajiyla baslamak gibisi yok bes gundur telefonu kapaliydi pasamin aksamlari gemiden ariyodu azcik ama bugun cekmeye basladi kiyiya yakinlarmis nasil mutluyum anlatammmm :)

Günaydınlar kızlarr

Bu habere koptumm bittimm dağıldımmm
Hemennn organize ediorm minumimmkooo çok sevinçliyimmm çoookkkkk

Son düzenleme:
günaaaaydııınn

nazlım daha var o döneme ama öyle bi istek ki anlatamam en son baygınlık geldi çikolata yemekten

Tesekkur ederim yagmurcummmmm

kizlar hosgeldinizzz hava ne kadar guzel yaaa bole havalarda daha bir evlenesim.geliyooo :))

çıok şükür iyiyim bitanem sen?

iyiyim canıımm.. çok şüküüürrr...

Tesekkur ederim yagmurcummmmm

kizlar hosgeldinizzz hava ne kadar guzel yaaa bole havalarda daha bir evlenesim.geliyooo :))

kuzum benimm yaaaa
bende öyleyim sıcak havada evlenmek isterim soğukta soğuğu bahane ederimmm... artık evlensekte bu mevsimlerde rahat etse dimi

hoşbulduuukkk

benim de böyle güzel havalarda aşkımla birlikte olasım var.. istanbul'da
yaa zaman neden çabuk geçmiyooooo

ah canım yaa bencede şöyle akıp geçseee bi an önce kavuşsak

Benimde aşkımla başbaşa bir manzara karşında ona sarılasım var bide çok masum öpesimmmmmm Ayhh ama malesef oturuyorum oturduğum yerde hıh

2012 gelinciklerinin topiciğine bakıyorum arada, yaa ne güzel gün sayıyorlar.. biz de o günleri yaşayacak mıyıııızzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…