2012 gelinciklerinin topiciğine bakıyorum arada, yaa ne güzel gün sayıyorlar.. Biz de o günleri yaşayacak mıyıııızzzz
kuzum benimm yaaaa
bende öyleyim sıcak havada evlenmek isterim soğukta soğuğu bahane ederimmm... artık evlensekte bu mevsimlerde rahat etse dimi
ah canım yaa bencede şöyle akıp geçseee bi an önce kavuşsak
Benimde aşkımla başbaşa bir manzara karşında ona sarılasım var bide çok masum öpesimmmmmmAyhh ama malesef oturuyorum oturduğum yerde hıh
2012 gelinciklerinin topiciğine bakıyorum arada, yaa ne güzel gün sayıyorlar.. biz de o günleri yaşayacak mıyıııızzzz
günaydın kızlaar pastaaam cok sevındım senın ıcın kusuuuummmPelimiimmm hazır ol aşkkuşuumm
Kızlar gece sevgılım zehırlenmıs pizzadan ole kotu olmuski bayılmıs artık istifra etmekten
çağlam, bana nişanlanırsak süreç daha hızlı geçermiş gibi geliyo nedense
sık sık gelir artık babamdan çekinmemiz gerekmez, bizde bile kalırben giderim onlaraa daha çok birlikte oluruz yani.
günaydın kızlaar pastaaam cok sevındım senın ıcın kusuuuummmPelimiimmm hazır ol aşkkuşuumm
Kızlar gece sevgılım zehırlenmıs pizzadan ole kotu olmuski bayılmıs artık istifra etmekten
pizzaline sanırım dedide ben o an anlayamadım paniktenşimdi cokta ıyı degıl serum ye diyorum ama cumayı beklıyoo ya bılmıyorum cevrenızde varmı ıstıfra ederken burnundan gelır onun daha beter bişiymiş ölse mide bulantısından o yüzden istifra etmez ama öyle fenalasmıski 6 kere falan istifra etmiş cok fenayım falan dedı kolay kolay hastayımda demezz offff gelim dedim gerek yok dedi ama aklım ondaaaaaa
yanında kimse yok mu hemen acile götürsünler canım..cuma'ya daha var, ya camide kötü olursaiyi ki istifra etmiş ama.. azıcık yiyebiliyorsa yoğurt iyi gelir aslında bide..
pizzaline sanırım dedide ben o an anlayamadım paniktenşimdi cokta ıyı degıl serum ye diyorum ama cumayı beklıyoo ya bılmıyorum cevrenızde varmı ıstıfra ederken burnundan gelır onun daha beter bişiymiş ölse mikde bulantısından o yüzden istifra etmez ama öyle fenalasmıski 6 kere falan istifra etmiş cok fenayım falan dedı kolay kolay hastayımda demezz offff gelim dedim gerek yok dedi ama aklım ondaaaaaa
nazlıcım şu an bişi yiyemez içi almazz tansiyonuda düşer zaten yiyemediği için.. yine istifra eder.. eğer istifra etmemiş olsaydı kötüydü midesini yıkarlardı.. şu an sadece serumla iyileşir.. beklemesin gitsin kuzum..
gidiyooo şimdi kusuuumm cok sukurr lafıma geldiiiAy Allah'ım korusuuunnn yaa deliririmm ona bişiii olsa çok fena oldum buguun of ((
nazımm kuzum çok geçmiş olsun eğer işteyse tut kolundan doktora götür pes yani sinilrndm şimdi nasıl gitmez 6 kere ne demek allah korusun canım cumayı felan neden bekliyor yaa gitsin doktora vakit kaybetmeden
Allah korusun tatlımm kötü düşünceleri hemen kov aklındaann...
Rabbim'in izniyle hemen iyileşicekk 2 saat acilde serum yer sonra toparlanır kuzucum..
sen kötü şeyleri aklına getirmee iyi olucak toparlanıcak sevdiceğinn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?