'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

aynı bennn evet yaaa şöyle açsak gözümüzü kapasak da o gün gelmiş olsa noluurrr

Benimde aşkımla başbaşa bir manzara karşında ona sarılasım var bide çok masum öpesimmmmmm Ayhh ama malesef oturuyorum oturduğum yerde hıh

ben de oturuyorum buracıkta aşk da uzaklardaa aah ahh

2012 gelinciklerinin topiciğine bakıyorum arada, yaa ne güzel gün sayıyorlar.. biz de o günleri yaşayacak mıyıııızzzz

hihihi ben de bakıyorum onların topiğineeee

ne güzel sıcacık heyecanlar... geçen sene 2011 ler sayıyodu onlar bekliyodu kuzum, şimdi sıra biz de artık seneye biz de o durumda olcaz çok bişey kalmadı aslındaaa su ticker ımdaki 1 year ifadesi düşünce çok mutlu olucamm aylar kalmış olcak cunkuuuuuuuuu artık

çağlam, bana nişanlanırsak süreç daha hızlı geçermiş gibi geliyo nedense
sık sık gelir artık babamdan çekinmemiz gerekmez, bizde bile kalır ben giderim onlaraa daha çok birlikte oluruz yani.

günaydın kızlaar pastaaam cok sevındım senın ıcın kusuuuummm Pelimiimmm hazır ol aşkkuşuumm

Kızlar gece sevgılım zehırlenmıs pizzadan ole kotu olmuski bayılmıs artık istifra etmekten

çağlam, bana nişanlanırsak süreç daha hızlı geçermiş gibi geliyo nedense
sık sık gelir artık babamdan çekinmemiz gerekmez, bizde bile kalır ben giderim onlaraa daha çok birlikte oluruz yani.

biz de fark etmedi kuzum hala zor gecio zaman

akşmaları beni eve bırakıyo yaaaa işte o annnn çok kötüü koyuyo hep diyo artık seni evine bırakmadıgım ikimizin de aynı kapıdan girdigi günler gelsin diye

oyyy

günaydın kızlaar pastaaam cok sevındım senın ıcın kusuuuummm Pelimiimmm hazır ol aşkkuşuumm

Kızlar gece sevgılım zehırlenmıs pizzadan ole kotu olmuski bayılmıs artık istifra etmekten

ayyyyyyyyy pastaaaaam iyi mi şimdiiiiiiiiiiiiiiiiii çok geçmiş olsunnn

pizzaline sanırım dedide ben o an anlayamadım panikten şimdi cokta ıyı degıl serum ye diyorum ama cumayı beklıyoo ya bılmıyorum cevrenızde varmı ıstıfra ederken burnundan gelır onun daha beter bişiymiş ölse mide bulantısından o yüzden istifra etmez ama öyle fenalasmıski 6 kere falan istifra etmiş cok fenayım falan dedı kolay kolay hastayımda demezz offff gelim dedim gerek yok dedi ama aklım ondaaaaaa

yanında kimse yok mu hemen acile götürsünler canım..cuma'ya daha var, ya camide kötü olursa iyi ki istifra etmiş ama.. azıcık yiyebiliyorsa yoğurt iyi gelir aslında bide..

yanında kimse yok mu hemen acile götürsünler canım..cuma'ya daha var, ya camide kötü olursa iyi ki istifra etmiş ama.. azıcık yiyebiliyorsa yoğurt iyi gelir aslında bide..

gece götürmemiş yanındaki salaaaaaakkk nasıl uyuz olduuummmm anlatamammm!! istifra edince baygınlıgıda gecınce rahatlamıs ama kalmamısmıdır dahaa yaa bişiler Allah korusuuun yoğurt ye dedım bende ama su içsem bulanıyo midem dedi

kuzum bende gıda zehirlenmesi geçirdim.. bende çok kötü oldum ateş yaptı defalarca istifra ettim hatta mide özsuyum geldiğini hatırlıyorumm.. tansiyonumu falan düşürmüştü.. bayılmıştım.. acile gittiğimde iyiiki istifra etmişsin yoksa daha kötü olurdun demişti doktor.. yinede bi gitsin doktora serummla daha çabuk toparlanır..
yani istifra etmesi iyi bişey..

nazlıcım şu an bişi yiyemez içi almazz tansiyonuda düşer zaten yiyemediği için.. yine istifra eder.. eğer istifra etmemiş olsaydı kötüydü midesini yıkarlardı.. şu an sadece serumla iyileşir.. beklemesin gitsin kuzum..

gidiyooo şimdi kusuuumm cok sukurr lafıma geldiii Ay Allah'ım korusuuunnn yaa deliririmm ona bişiii olsa çok fena oldum buguun of ((

nazımm kuzum çok geçmiş olsun eğer işteyse tut kolundan doktora götür pes yani sinilrndm şimdi nasıl gitmez 6 kere ne demek allah korusun canım cumayı felan neden bekliyor yaa gitsin doktora vakit kaybetmeden

gidiyooo şimdi kusuuumm cok sukurr lafıma geldiii Ay Allah'ım korusuuunnn yaa deliririmm ona bişiii olsa çok fena oldum buguun of ((

Allah korusun tatlımm kötü düşünceleri hemen kov aklındaann...
Rabbim'in izniyle hemen iyileşicekk 2 saat acilde serum yer sonra toparlanır kuzucum..
sen kötü şeyleri aklına getirmee iyi olucak toparlanıcak sevdiceğinn..

nazımm kuzum çok geçmiş olsun eğer işteyse tut kolundan doktora götür pes yani sinilrndm şimdi nasıl gitmez 6 kere ne demek allah korusun canım cumayı felan neden bekliyor yaa gitsin doktora vakit kaybetmeden

sağol bebeğim cok sagoll gece aslında yanındakının goturmesııı lazımmdı nasıl bı ınsansa ınanılmaz sınırlendııımm bayılmıs zaten kusum artık dayanamayıp yanındakıde yatınca ıyı olur dıye dusundu heralde nası bı zıhnıyetseee sımdı gıdıyo canım bu seferlık cumada kacsın candan önemli mi yaa

Pastaam bbegım gıdıyo ıns ıyı olcaakk ya lanet edıyorum bole durumlarda uzakta oturmamızaaa yaaa

Canım benım Allah razı olsun vallahi rahatlattınz içimi hepiniz bende zehırlenmeler yasadım ama işte onun basına gelınce daha bi paniklediim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…