sağol bebeğim cok sagoll gece aslında yanındakının goturmesııı lazımmdı nasıl bı ınsansa ınanılmaz sınırlendııımm bayılmıs zaten kusum artık dayanamayıp yanındakıde yatınca ıyı olur dıye dusundu heralde nası bı zıhnıyetseee sımdı gıdıyo canım bu seferlık cumada kacsın candan önemli mi yaa
Pastaam bbegım gıdıyo ıns ıyı olcaakk ya lanet edıyorum bole durumlarda uzakta oturmamızaaa yaaa
canım benim bence en önemli onun sağlığı yanındaki insan değilmi yaaa cidden çok sinirlerim bozuldu ama neyseki gidiyoo doktora büyük geçmiş olsun canım hemencik toplarlasın bol bol patates haşlaması yer kabuklu gıdalar tüketmesinde hemen ayaklansın :)
sormayın kızlar ya ınsan hayatını ne kadar hafife alıyolar nurayıımm taşlamak lazım bidee been cok darlandım kızlaar az bi dışarı cıkım hepınızı coook sevıyoorummm
pastaam canm korkma bişey olmazz gidiyo olmasına çok sevindim o serum onu hemen ayağa kaldırır merak etme benim annişkoma olmustu iki kere kabus gibiydi ama serum alınca düzeliyo hemen
Allah sevdiklerimizi korusun inşallah hep sakınsın onları
pastaam canm korkma bişey olmazz gidiyo olmasına çok sevindim o serum onu hemen ayağa kaldırır merak etme benim annişkoma olmustu iki kere kabus gibiydi ama serum alınca düzeliyo hemen
Allah sevdiklerimizi korusun inşallah hep sakınsın onları
Amin kızlar yaaa ay çok ağlıyorum şuan kk da birinin annesi vefat etmiş konuyu okudum ayy darlandım allah ailemizi başımızdan eksik etmesin kurban olurum onlara anama ben ya
kızlar fissler in kampanyasını görürseniz aklınıza geliyim olur mu... iyi bir indirim yakalarsam düdüklümü alıcam seneye kadar onun modellerinde bir değişme olmaz sanırım fix zaten :44: