'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

canım benim bence en önemli onun sağlığı yanındaki insan değilmi yaaa cidden çok sinirlerim bozuldu ama neyseki gidiyoo doktora büyük geçmiş olsun canım hemencik toplarlasın bol bol patates haşlaması yer kabuklu gıdalar tüketmesinde hemen ayaklansın :)

nazlıcım tekrar geçmiş olsun. hastaneye gidiyo olmasına sevindim.. allahın izniyle bişeyciği kalmaz inşallah.. o pizza firmasınıda şikayet etmek lazım

sormayın kızlar ya ınsan hayatını ne kadar hafife alıyolar nurayıımm taşlamak lazım bidee been cok darlandım kızlaar az bi dışarı cıkım hepınızı coook sevıyoorummm

pastaam canm korkma bişey olmazz gidiyo olmasına çok sevindim o serum onu hemen ayağa kaldırır merak etme benim annişkoma olmustu iki kere kabus gibiydi ama serum alınca düzeliyo hemen

Allah sevdiklerimizi korusun inşallah hep sakınsın onları

bizi onlarsız, onları da bizsiz bırakmasın ...

pastaam yaa amiinnnnn amiinnn basımızdan eksik etmesiinn Allah'ım şu ezan vaktii duysun sesimizii

günaydın kızlaar pastaaam cok sevındım senın ıcın kusuuuummm Pelimiimmm hazır ol aşkkuşuumm

Kızlar gece sevgılım zehırlenmıs pizzadan ole kotu olmuski bayılmıs artık istifra etmekten

Miiiniiim kıyamammmm bennn sanaaaa(( Çok geçmiş olsun eniştemeee Alsın serumu kendine gelsin inşallah..

üzüldümm şuannn çokk(

kızlar fissler in kampanyasını görürseniz aklınıza geliyim olur mu... iyi bir indirim yakalarsam düdüklümü alıcam seneye kadar onun modellerinde bir değişme olmaz sanırım fix zaten :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…