Gunaydin kizlaarrr
pastammm cok sevindimmm yaaa cok gecmis olsun tekrar
Gunaydin kizlaarrr
pastammm cok sevindimmm yaaa cok gecmis olsun tekrar
günaydın gelinciklerimmm
nasılsınıızz?? keyifleriniz nasıll??
Nazlı'mm çok sevindim toparlanmasınaa..
bencede artık pizza yemicektir.. bende öyle olmuştumm
iyi keyfim benim çok şükür ya senin canım?
bende iyiyim canım çok şükür..
birazdan arkadaşıma gidicem süslendim bi güzel bi baktım yağmurr yağıyo
inşallah kazasız belasız gidebilirimm
hmm bugün çalışmıyorsun demek ne güzel..
ohh aşkoşunla ne zaman görüşüyorsunuz siz?
hoşgeldin kiiii
cok sagol pastaaamm artık kolay kolay pizza yemez
hoşbuldum canımmmm nasılsınnn
bence de yiyemez kuzumbana da birkaç kere bişeyler dokunmuştu ve uzun süre yiyememiştim
oo şu an işyerindeyimm
ctesi günleri rahatım belli bi saatte çıkmama gerek yok.. söylüyorum işim var diye sıkıntı olmuyo
pazar günleri görüşüyoruz.. akşam iş çıkışlarında görüşüyoruzz.. haftaiçi akşam çıkıyoruz bazen
oo şu an işyerindeyimm
ctesi günleri rahatım belli bi saatte çıkmama gerek yok.. söylüyorum işim var diye sıkıntı olmuyo
pazar günleri görüşüyoruz.. akşam iş çıkışlarında görüşüyoruzz.. haftaiçi akşam çıkıyoruz bazen
iyiyim bitanem sen nasılsın?
reklam haber işleri var da uğraşıyorum hafta hep
ne güzel kuzum yaa benim böğürtlenim de burda oldugu zaman biz de iş çıkışlarında görüşürdük her gün ama her günnn beraberdik
artık haftasonları bile göremiyorum çoğu zaman
öyle evet canımm
iş saatlerinizmi uyuşmuyo tatlım..bende haftada 1 oda 4 saat gördüğüme şükrediyorum
iyiyim ben de canımmm dün aksam bir uyumusum 9 bucukta bu sabah 10 da uyandımiyi bi uyku cektim yani
haftaiçleri bile 12 den once uyumuyorum ama bu cuma gunlerinde ne varsa erkenden uyuyakalıyorum sanırım butun haftanın yorgunlugu cuma gunune birikiyo
iş saatlerinizmi uyuşmuyo tatlım..
1 saat var aramızda..ben 6da o 7de çıkıyor ama ailem hayatta izin vermez..pazar bile 3-4 saat görüşebiliyiroum
ki zaten aşkımda hergün buluşalım demez sanmam para lazım yoksa rahat edemiyor anlıyorum
canım benim yaaa Rabbim tez zamanda kavuştursun sizii..
çok zor olur senin için canım benim.. bazen bizimde aksilik oluyo çıkışlarda görüşemiyoruz.. böyle bir boşluk hissi oluyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?