'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

günaydın gelinciklerimmm
nasılsınıızz?? keyifleriniz nasıll??

Nazlı'mm çok sevindim toparlanmasınaa..
bencede artık pizza yemicektir.. bende öyle olmuştumm

hmm bugün çalışmıyorsun demek ne güzel..
ohh aşkoşunla ne zaman görüşüyorsunuz siz?

oo şu an işyerindeyimm
ctesi günleri rahatım belli bi saatte çıkmama gerek yok.. söylüyorum işim var diye sıkıntı olmuyo
pazar günleri görüşüyoruz.. akşam iş çıkışlarında görüşüyoruzz.. haftaiçi akşam çıkıyoruz bazen

ne güzel kuzum yaa benim böğürtlenim de burda oldugu zaman biz de iş çıkışlarında görüşürdük her gün ama her günnn beraberdik

artık haftasonları bile göremiyorum çoğu zaman

iyiyim bitanem sen nasılsın?
reklam haber işleri var da uğraşıyorum hafta hep

iyiyim ben de canımmm dün aksam bir uyumusum 9 bucukta bu sabah 10 da uyandım iyi bi uyku cektim yani

haftaiçleri bile 12 den once uyumuyorum ama bu cuma gunlerinde ne varsa erkenden uyuyakalıyorum sanırım butun haftanın yorgunlugu cuma gunune birikiyo

ne güzel kuzum yaa benim böğürtlenim de burda oldugu zaman biz de iş çıkışlarında görüşürdük her gün ama her günnn beraberdik

artık haftasonları bile göremiyorum çoğu zaman

canım benim yaaa Rabbim tez zamanda kavuştursun sizii..
çok zor olur senin için canım benim.. bazen bizimde aksilik oluyo çıkışlarda görüşemiyoruz.. böyle bir boşluk hissi oluyo..

hmm..aynen öyle oluyordur canım miss birde annenle karşılıklı türk kahvesi yap için ohh

1 saat var aramızda..ben 6da o 7de çıkıyor ama ailem hayatta izin vermez..pazar bile 3-4 saat görüşebiliyiroum
ki zaten aşkımda hergün buluşalım demez sanmam para lazım yoksa rahat edemiyor anlıyorum

anladım canım Rabbim sizide tez zamanda kavuştursunn..
ya mesela şöyle bişey var biz çıkışlarda 1 saat falan görüşüyoruz.. ondada yürüyoruz zaten..
haftasonuda paramız yoksa hava güzelse ben evden bişeyler hazırlıyorum beraber sahile felan iniyoruz ya da bi parka gidiyoruzz.. alıyoruz gazetimizi kitabımızı piknik havasında vakit geçiriyoruz..
önemli olan beraber olmak zaten..
sizde böyle bişiler yapabilirsiniz.. paranız olmadığı zaman.. yazda geliyo Allah ın izniyle..

canım benim yaaa Rabbim tez zamanda kavuştursun sizii..
çok zor olur senin için canım benim.. bazen bizimde aksilik oluyo çıkışlarda görüşemiyoruz.. böyle bir boşluk hissi oluyo..

kocamaaaaan bir amin diyorummmm

Allah da sizi hiiiç ayırmasın alışınca çok kötü oluyo tatlımmm ilk zamanlar daha da zorlanıyodum her aksam yolunu gözlüyordum sonra işte cuma aksamlarını beklemeye basladım cuma günü donmeye baslamıstı cunku, ama dun gelemedi mesela seyirleri basladı artık şimdide buna alısmaya calısıyorum

biz onla beraberken eve yolu uzatarak doneriz hele de hava guzelse yürümeyi cok seviyoruz ikimiz de, dun ben de yolu uzattım tek basıma beraber gectigimiz yollardan gectim cok tuhaf ama sanki yanımda gibiydi her adımda bir anımız var burda askımla soyle yapmıstık burda boyle yapmıstık diye dusune dusune dondum yürüdüm bir yandan da askımla mesajlasıyoduk ona anlatıyodum askım sevdigimiz kedi yine orada, sokak lambası patlamış, ağacımızın altında başka bir çift vaaar diye

garip bi huzur kapladı içimi, ne sıcacık anılarımız varmıs dedim aglaya aglaya geldim eveee, gercek ask bu galiba dedim aklına dustgunde hissettigin bu sonsuz, kalbinden vücuduna yayılan sıcak cıkolata kıvamındaki huzur ve mutluluk hissi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…