'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ya sahillerde biri görür diye ben cesaret edemiyorum ki zaten HEP BİRİ GÖRCEK DİYİP DURUYORUM
abin varmı?yada baban karışan bir tipmi?yada annen çok durma hemen gel ws.diyen biri mi?

amiinn amiinn.. canım benim yaa.. evet alışınca çok zor oluyoo.. deniz subayıydı dimi tatlım?? kaç yıl daha deniz görevi var
çok güzel yapmışsın ben çok severim anılarımı yaşandığı yerde hatırlamayı o günlere dönerim..
Rabbim nazarlardan sakınsın sizi tatlımm yazdıklarını okurken beni de bi huzur kapladı gerçekten sevginize nazar değmesiin..
ya sahillerde biri görür diye ben cesaret edemiyorum ki zaten HEP BİRİ GÖRCEK DİYİP DURUYORUM
abin varmı?yada baban karışan bir tipmi?yada annen çok durma hemen gel ws.diyen biri mi?

kuzumm anlıyorum senii.. benim ailemde herkes biliyo.. babamın katı kuralları yoktur bana karışmaz bende onun güvenini sarsıcak şeyler bu zamana kadar yapmadım bundan sonrada öyle bi hataya düşmem Allah'ın izniyle..
erkek kardeşim var o da tanıyo hatta kanka oldular diyebilirim araları çok iyi.. çoğu zaman beraber takılırız.. severler birbirlerini..
annemde tanıdığı için ona da güveniyo.. bende dediğim gibi onları üzücek bişi yapmadım Allah utandırmasın bundan sonrada.. misal 5 te eve gel dediyse 4 te giderdim ki bir daha dışarı çıkmaya yüzüm olsun.. şimdide haliyle sınırlarımı bildiğimi bildiğinden şu saatte gel evde ol gibi cümleler duymuyorum..

Son düzenleme:

amin canımmm hiçbirimizinkine değmesinn

evet canım öyle maalesef denizci 5 ya da 6 yılımız daha var gemi görevimiz uzun zaman yani sabredicez artık napalımm

dua ediyorum ama belki açık falan olursa kadroda (olursa mucize olur tabi) istanbulda ya da tuzla da falan seyire fazla cıkmayan yada en azından uzaga gitmeyen bir gemiye gelse diye

bir umut işte Allah kabul eder duamı bir mucize olur belki bakalım

canlarım ben çıkıyorumm..
hepinize güzel bir haftasonu diliyorumm..
iyi bakın kendinizee..

passtaaam senın askını anlatışını yeeriim askerdeyken bende hep mail olarak yazardım herkes bile bile acı cektirme kendine derdi ama ben acı değil mutluluk doluyodum hep onunlaymışım gibi ay yerim askımı ben Pelimimin kuzentoşuu ben bılem artık yememm pizza aşkımı kötü etti pis pizzaaa lahmacun forever nasolsa bızım aşk yemegımız

bende haftada 1 yada 2 hafta bir dominos Cici pizza incecik hamırrrrrr

tahmin edebiliorummm dün benim arkadaş da manyak mısın sen böyle yaparsan günler tabi ki geçmez dedi, o burdayken de düğün için yapıyorum durmadan ay şu kadar kaldı bugün 1 sene şu kadar ay ş kadar hafta şu kadar gün kaldı diye yada aşkım arıyo hadi hayırlı olsun 13.5 kaldı aşkım diyee şu aşağıdaki tickerdan ona da yaptım da telefonunda var görenler gülüyolar bize ah yavrum ikinizde delirmeden evlenirsiniz inşallah bu kadar evlenme manyağı başka çift görmedik diyolar

pastam bir süre sonra geçer merak etme ben domates çorbası yiyemezdim mesela yediğimiz bir yerde dokunmuştu gece çok fena olmuştum iki sene kokusundan bile midem bulandı gördüğüm yerde kaçıyodum ama sonra geçti artık yiyebiliyorum

aman aman size afiyet olsun ama bizden uzun bi süre uzak olsun pizzaaa

Pastaam ya ben midyeden falan zehirlenmiştim ama hiçte etki etmedi hala bi oturuşta 40 tane yerim bana uzaylı gibi baksalarda yaparım bunu yanii

aman aman size afiyet olsun ama bizden uzun bi süre uzak olsun pizzaaa

Pastaam ya ben midyeden falan zehirlenmiştim ama hiçte etki etmedi hala bi oturuşta 40 tane yerim bana uzaylı gibi baksalarda yaparım bunu yanii

oyyy afiyet olsun pastamaaaa baksınlar kuzucummm yemeye devammm

ay aklıma kayıntoşum geldi... abisiyle konusurlarken damara devam yengeye selam diyo her seferinde eşşek

oyyy afiyet olsun pastamaaaa baksınlar kuzucummm yemeye devammm

ay aklıma kayıntoşum geldi... abisiyle konusurlarken damara devam yengeye selam diyo her seferinde eşşek

bikere ben ole abartmısımkı 50ye yakın yemıstım sanırım sahılde mılletı cevırıyolar sızce bu kız kac tane mıdye yer dıye rezıl olmustum

haaha damara devam pastama selaaamm ozaman guzelmıs ttuuttum bunu

onu hiç yemedim yaa nasıl bir şey yaa tadı falan görüntüsü cezbetmiyo pek o yüzden yemedim hiç cesaret edip bir de öle yapan temiz bir yer göremedim hiç açıkçası

bızım burda var pastam getirimmi bende ılk ekmegını ıslatıolar sandıgımdan yememıstım ama irem el koydu olaya ve yedırdı bana o gun bugundurr vazgecılmezım oldu cok guzel bı sos yapıyolar

bu arada ıslak hamburger istiyo bu bünyeee pastaam yaa su dıyet bıtsındee dibine vurayım

biri ıslak hamburgermi dedi 5 gündür üst üste motora yetişriken bostancı marmaris büfede deli gibi yiyorum eskiden sevmezdim ama bana bir halle oluyor ordan geçerken almadan duramıyorum ve ışıklara kadarda 1 tanesini hüpletiyorummm ayyyyy bostancıyamı gitsem ne etsem bilemedimmmm fenalardayımm

kızlar selam bu arada inşallah herkescikler iyidir

ayy giziim inanılmaz güzeel diimiiiiii istiklal caddesinde bı yer var galatasaray lısesının karsısında hemen oranın sosunda bıde sarımsak var bayılıyorum oranınkınedeee adaya gelırken doldururum sepetimii ıslak burburlarla kuşuuumm

bızım burda var pastam getirimmi bende ılk ekmegını ıslatıolar sandıgımdan yememıstım ama irem el koydu olaya ve yedırdı bana o gun bugundurr vazgecılmezım oldu cok guzel bı sos yapıyolar

ay cok meraaak ettimmmm bir yerde rast gelip böğürtlenle yemezsek görüştüğümüz bir gün yiyelimmm ada da var mı oraya gelince de yiyebilirz ımmmm

iyiyiz gizoşşş ben çevir kazı yanmasın modundayım yoksa o beni yakacak hazirana kadar bitmezse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…