anladım canım Rabbim sizide tez zamanda kavuştursunn..
ya mesela şöyle bişey var biz çıkışlarda 1 saat falan görüşüyoruz.. ondada yürüyoruz zaten..
haftasonuda paramız yoksa hava güzelse ben evden bişeyler hazırlıyorum beraber sahile felan iniyoruz ya da bi parka gidiyoruzz.. alıyoruz gazetimizi kitabımızı piknik havasında vakit geçiriyoruz..
önemli olan beraber olmak zaten..
sizde böyle bişiler yapabilirsiniz.. paranız olmadığı zaman.. yazda geliyo Allah ın izniyle..
kocamaaaaan bir amin diyorummmm
Allah da sizi hiiiç ayırmasınalışınca çok kötü oluyo tatlımmm ilk zamanlar daha da zorlanıyodum her aksam yolunu gözlüyordum sonra işte cuma aksamlarını beklemeye basladım cuma günü donmeye baslamıstı cunku, ama dun gelemedi mesela seyirleri basladı artık şimdide buna alısmaya calısıyorum
biz onla beraberken eve yolu uzatarak doneriz hele de hava guzelse yürümeyi cok seviyoruz ikimiz de, dun ben de yolu uzattım tek basıma beraber gectigimiz yollardan gectim cok tuhaf ama sanki yanımda gibiydi her adımda bir anımız var burda askımla soyle yapmıstık burda boyle yapmıstık diye dusune dusune dondum yürüdüm bir yandan da askımla mesajlasıyoduk ona anlatıyodum askım sevdigimiz kedi yine orada, sokak lambası patlamış, ağacımızın altında başka bir çift vaaar diye
garip bi huzur kapladı içimi, ne sıcacık anılarımız varmıs dedim aglaya aglaya geldim eveee, gercek ask bu galiba dedim aklına dustgunde hissettigin bu sonsuz, kalbinden vücuduna yayılan sıcak cıkolata kıvamındaki huzur ve mutluluk hissi
ya sahillerde biri görür diye ben cesaret edemiyorum ki zaten HEP BİRİ GÖRCEK DİYİP DURUYORUM
abin varmı?yada baban karışan bir tipmi?yada annen çok durma hemen gel ws.diyen biri mi?
canım benim yaa.. evet alışınca çok zor oluyoo.. deniz subayıydı dimi tatlım?? kaç yıl daha deniz görevi var
çok güzel yapmışsın ben çok severim anılarımı yaşandığı yerde hatırlamayı o günlere dönerim..
Rabbim nazarlardan sakınsın sizi tatlımm yazdıklarını okurken beni de bi huzur kapladı gerçekten sevginize nazar değmesiin..
canlarım ben çıkıyorumm..
hepinize güzel bir haftasonu diliyorumm..
iyi bakın kendinizee..
ne güzel kuzum yaa benim böğürtlenim de burda oldugu zaman biz de iş çıkışlarında görüşürdük her gün ama her günnn beraberdik
artık haftasonları bile göremiyorum çoğu zaman
en kısa zamanda kavuşursunuz inşallah canımmm
passtaaam senın askını anlatışını yeeriim askerdeyken bende hep mail olarak yazardım herkes bile bile acı cektirme kendine derdi ama ben acı değil mutluluk doluyodum hep onunlaymışım gibi ay yerim askımı benPelimimin kuzentoşuu ben bılem artık yememm pizza aşkımı kötü etti pis pizzaaa lahmacun forever nasolsa bızım aşk yemegımız
passtaaam senın askını anlatışını yeeriim askerdeyken bende hep mail olarak yazardım herkes bile bile acı cektirme kendine derdi ama ben acı değil mutluluk doluyodum hep onunlaymışım gibi ay yerim askımı benPelimimin kuzentoşuu ben bılem artık yememm pizza aşkımı kötü etti pis pizzaaa lahmacun forever nasolsa bızım aşk yemegımız
aman aman size afiyet olsun ama bizden uzun bi süre uzak olsun pizzaaa
Pastaam ya ben midyeden falan zehirlenmiştim ama hiçte etki etmedihala bi oturuşta 40 tane yerim bana uzaylı gibi baksalarda yaparım bunu yanii
oyyy afiyet olsun pastamaaaa baksınlar kuzucummm yemeye devammm
ay aklıma kayıntoşum geldi... abisiyle konusurlarken damara devam yengeye selam diyo her seferinde eşşek
bikere ben ole abartmısımkı 50ye yakın yemıstım sanırım sahılde mılletı cevırıyolar sızce bu kız kac tane mıdye yer dıye rezıl olmustum
haaha damara devam pastama selaaamm ozaman guzelmıs ttuuttum bunu
ay inanmıyorum yaaama insan sevdigi bişey olunca yiyoo
bu arada ıslak hamburger istiyo bu bünyeee pastaam yaa su dıyet bıtsındee dibine vurayım
onu hiç yemedim yaanasıl bir şey yaa tadı falan görüntüsü cezbetmiyo pek o yüzden yemedim hiç cesaret edip bir de öle yapan temiz bir yer göremedim hiç açıkçası
bu arada ıslak hamburger istiyo bu bünyeee pastaam yaa su dıyet bıtsındee dibine vurayım
biri ıslak hamburgermi dedi 5 gündür üst üste motora yetişriken bostancı marmaris büfede deli gibi yiyorum eskiden sevmezdim ama bana bir halle oluyor ordan geçerken almadan duramıyorum ve ışıklara kadarda 1 tanesini hüpletiyorummm ayyyyy bostancıyamı gitsem ne etsem bilemedimmmm fenalardayımm
kızlar selam bu arada inşallah herkescikler iyidir
bızım burda var pastam getirimmibende ılk ekmegını ıslatıolar sandıgımdan yememıstım ama irem el koydu olaya ve yedırdı bana o gun bugundurr vazgecılmezım oldu cok guzel bı sos yapıyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?