'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

adaya bostancıdan gideriz pastaaam doldururuz sepetii oohhh kuşlarımla ıslak buburlu güzel bi güün olur

İşte Düğünnnn İşte Saç İşte Makyaj İşte Konsept!!!

Heeleee o pastaya bayıldımmmm barbie evi gibi kesinlikle istiyorum galiba ondan

[video=youtube;O1pPxfbY0HA]http://www.youtube.com/watch?v=O1pPxfbY0HA&feature=fvwrel[/video]

çağloşuum çooookkk ciciii :)
ben çok mutluyuum aşkım mülakatı geçmiş, insan kaynakları departmanından arayıp iş teklifinde bulunmuşlar bugün, şartları falan anlatmışlar.. eğitime davet etmişler 8 hafta eğitimi sürecek, bu süreç boyunca asgari ücret vereceklermiş. 8 hafta sonunda normal maaşını alacakmış, sigorta ve yemek ticketı bir de araba verilecek..
pazar günü test sürüşü yapacaklar.
sanırım 26 sında da eğitimi başlıyoo
bu durumda ramazandan sonra beni istemeye gelebilirleeeeerrrrr
allahım

yaa çok güzel düğün dimiiiii rüya gibi masal gibi gerçektennn

çok sevindim canımmm o kaar dua ettik enişteye bak kabul oldu hemencik ramazan gelsin geçsin

yaa çok güzel düğün dimiiiii rüya gibi masal gibi gerçektennn

çok sevindim canımmm o kaar dua ettik enişteye bak kabul oldu hemencik ramazan gelsin geçsin

çok sağolun canlarıımmmmm
eveet pastası çok güzeel görünüyo :) sen saçlarını böyle açık mı istiyosun balım

süppppeeeeeerrrr pastaaam yaaaaa rüya gibiiii darısı bizeeee inşallaaahhh

Nurayım cok sevndım bebegım Allah dualarımızı kabul etti inş oda cok memnun kalır işinden başarılarını kutlarız burada , çok mutlu oluuunn heeepp

bebeğiimm, amin inşallah, çok sağol. ya yirim sizi yiir yir

Nurayyyyyy süper bir haber buu!!!
çok sevindim canımm... haydi gözünüz aydın.. daha güzel günler yakın Allah'ın izniylee..

ben yiriiim asılll ya bende bölee düğün istiyoorum yaa ufff saçlarım nikahta acık olcak benımmm kocaman dalgalı ama düğünde topuzz olcak inşallaaahhhh
kuşum siz nikahla düğünü ayrı mı yapcaksınız..
aslında ben de 8 mayısta evlenelim istiyoruum. ama 8 mayısta açık alanda yapamayız düğünü diyo bizimki :) hava şartları malum haziranda bile soğuk oluyo artık diyo ağustos olsun diyo.
8 mayısta da nikah yapsak 3 ay arası çok oluyo olmaz ki

Nurayyyyyy süper bir haber buu!!!
çok sevindim canımm... haydi gözünüz aydın.. daha güzel günler yakın Allah'ın izniylee..
canııım, güldenim çok sağol

çok sağolun canlarıımmmmm
eveet pastası çok güzeel görünüyo :) sen saçlarını böyle açık mı istiyosun balım

evet ya açık istiyorum kuzum benim istediğim konsepte de açık saça daha hoş gider ama herkes karşı çünkü nişanda açıktı, günlük hayatımda da hep açıktır başım ağrıdığı için saçımı toplayamıyorum en fazla yarım toplarım

düğününde bari değişiklik olsun hem boy farkı kapanır az daha diyolar ama bilmiorum yıllardır saç toplamadığım icin bana toplu sac yakısmıyomus gibi geliyo güzel bir kuaför bulabilirsem artık provalarda iki şekilde de denicem duvağımla hangisini begenirsem artık cok kararsızım yani aklıma giriyolar

amiiiiiiiiin inşallah keşke burada bu tarz düğünler çok pahalı olmasaydı ama o videoda asagıda yazan bi yorumu okudum da kız şey demiş benim de hayalimde sadece "düğün falan hikaye ben kocamın olayım yeter" tarzı bir düğün var

sanırım sonunda benim hayalimdeki düğünde o olcak

gelinin üstünde ki cicisine bayıldııımm .. düğün günü gelinlik giyene kadar bununla dolaşmak çook güzel olur

nurayım valla mayısta olcak madem dugun, ben nıkahımı yaparım nisandaa yaa bananee zaten 3 hafta falan olcak arasında olur diiimiii

pastaam benımde ılk amacım o artık napalım ama ıstemedıgım tarzda bı dugunude yapmıcaam! nikahla gideriim umrumda değil

aynen katılıyorum sana ..
ben de istediğim konseptte yapamıcaksam nikah yaparım sadece daha iyi. ama sanırım sonradan hep başının etini yerim benim bu huyum kötü biraz.. çok uzun zamandır hayalini kuruyoruz çünkü. napıyım az kişi çağırsınlar onlarda bütçemize göre olsun..
3 hafta iyidir :) ama evlilik yıl dönümünüzü nikaha göre kutlıycaksınız dimi

kuzum biz eğer bütçe sebebiyle düğüne az kişi çağrmak zorunda kalırsak nikahı herkes görsün gelsin ayıp olmasın diye ikisini aynı gün yapıcaz öğleden sonra nikah akşam da düğün olcak yakınlarla

ikisi ayrı ayrı olsun isterdim nikah icin farklı planlarım vardı ama olmuyo zaten hiçbir türlü

evet nikaha yani aşkımızın yıldönümüne göre kutliciiizzz beni güzel bi balayıyla kandırabilir ya

ben cevremdekıler nıkahta dugunde bir olsun dıye direttikleri için teredutte kalmıstım pastam ama benım nıkahımada baskaları karar verıcekse ben evlenmım daha ıyı yaaa düğüne karar vereme nikaha vereme gelınlıge veremee düğün benım düğünümden cıkıyo

çağlooşş öğleden sonra fotoğraf çekimi yapıcaksınız kuzum he ona göre

evet işte kuzummm bir de o vaaar hep koşturmacayla geçicek günnn herşeye yetişirsek iyi valla düşündükçe afakan basıyo ya bir düşünsenizeeeee kına dügün ev eşya tadilat nikah kuafor fotograf aman allahımmmmm

ben de nikahta dugunde olsun istiodum pastoşumm ama o zaman 500-600 kişi çağırcaz bizim bütçe patlar... düğünü yapar boş evde otururum o yüzden mecbur öle olcak keşke bütçem olsaydıda herkesi düğünüme çağırsam nikah dugun bir yapsamdı

stres, yorgunluk, mutluluk, heyecan, hüzün herşey bir arada ..
ya razıyım valla gelsin o günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…