ay cok meraaak ettimmmm bir yerde rast gelip böğürtlenle yemezsek görüştüğümüz bir gün yiyelimmm ada da var mı oraya gelince de yiyebilirz ımmmm
iyiyiz gizoşşş ben çevir kazı yanmasın modundayım yoksa o beni yakacak hazirana kadar bitmezse
çağloşuum çooookkk ciciii :)
ben çok mutluyuumaşkım mülakatı geçmiş, insan kaynakları departmanından arayıp iş teklifinde bulunmuşlar bugün, şartları falan anlatmışlar.. eğitime davet etmişler 8 hafta eğitimi sürecek, bu süreç boyunca asgari ücret vereceklermiş. 8 hafta sonunda normal maaşını alacakmış, sigorta ve yemek ticketı bir de araba verilecek..
pazar günü test sürüşü yapacaklar.
sanırım 26 sında da eğitimi başlıyoo
bu durumda ramazandan sonra beni istemeye gelebilirleeeeerrrrr
allahım
yaa çok güzel düğün dimiiiii rüya gibi masal gibi gerçektennn
çok sevindim canımmm o kaar dua ettik enişteye bak kabul olduhemencik ramazan gelsin geçsin
süppppeeeeeerrrr pastaaam yaaaaa rüya gibiiiidarısı bizeeee inşallaaahhh
Nurayım cok sevndım bebegım Allah dualarımızı kabul ettiinş oda cok memnun kalır işinden başarılarını kutlarız burada , çok mutlu oluuunn heeepp
bebeğiimm, amin inşallah, çok sağol. ya yirim sizi yiir yir
kuşum siz nikahla düğünü ayrı mı yapcaksınız..
ben yiriiim asılllya bende bölee düğün istiyoorum yaa ufff saçlarım nikahta acık olcak benımmm kocaman dalgalı ama düğünde topuzz olcak inşallaaahhhh
canııım, güldenim çok sağolNurayyyyyy süper bir haber buu!!!
çok sevindim canımm... haydi gözünüz aydın.. daha güzel günler yakın Allah'ın izniylee..
çok sağolun canlarıımmmmm
eveet pastası çok güzeel görünüyo :) sen saçlarını böyle açık mı istiyosun balım
süppppeeeeeerrrr pastaaam yaaaaa rüya gibiiiidarısı bizeeee inşallaaahhh
Nurayım cok sevndım bebegım Allah dualarımızı kabul ettiinş oda cok memnun kalır işinden başarılarını kutlarız burada , çok mutlu oluuunn heeepp
nurayım valla mayısta olcak madem dugun, ben nıkahımı yaparım nisandaa yaa bananeezaten 3 hafta falan olcak arasında olur diiimiii
pastaam benımde ılk amacım o artık napalım ama ıstemedıgım tarzda bı dugunude yapmıcaam! nikahla gideriim umrumda değil
nurayım valla mayısta olcak madem dugun, ben nıkahımı yaparım nisandaa yaa bananeezaten 3 hafta falan olcak arasında olur diiimiii
pastaam benımde ılk amacım o artık napalım ama ıstemedıgım tarzda bı dugunude yapmıcaam! nikahla gideriim umrumda değil
aynen katılıyorum sana ..
ben de istediğim konseptte yapamıcaksam nikah yaparım sadece daha iyi. ama sanırım sonradan hep başının etini yerimbenim bu huyum kötü biraz.. çok uzun zamandır hayalini kuruyoruz çünkü. napıyım az kişi çağırsınlar onlarda bütçemize göre olsun..
3 hafta iyidir :) ama evlilik yıl dönümünüzü nikaha göre kutlıycaksınız dimi
kuzum biz eğer bütçe sebebiyle düğüne az kişi çağrmak zorunda kalırsak nikahı herkes görsün gelsin ayıp olmasın diye ikisini aynı gün yapıcaz öğleden sonra nikah akşam da düğün olcak yakınlarla
ikisi ayrı ayrı olsun isterdim nikah icin farklı planlarım vardı ama olmuyo zaten hiçbir türlü
çağlooşş öğleden sonra fotoğraf çekimi yapıcaksınız kuzum he ona göre
ben cevremdekıler nıkahta dugunde bir olsun dıye direttikleri için teredutte kalmıstım pastam ama benım nıkahımada baskaları karar verıcekse ben evlenmım daha ıyı yaaa düğüne karar vereme nikaha vereme gelınlıge veremee düğün benım düğünümden cıkıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?