evet işte kuzummm bir de o vaaarhep koşturmacayla geçicek günnn herşeye yetişirsek iyi valla düşündükçe afakan basıyo ya bir düşünsenizeeeee kına dügün ev eşya tadilat nikah kuafor fotograf aman allahımmmmm
ben de nikahta dugunde olsun istiodum pastoşumm ama o zaman 500-600 kişi çağırcaz bizim bütçe patlar... düğünü yapar boş evde otururum o yüzden mecbur öle olcak keşke bütçem olsaydıda herkesi düğünüme çağırsam nikah dugun bir yapsamdı
canımmm çok sevindim
İşte Düğünnnn İşte Saç İşte Makyaj İşte Konsept!!!
Heeleee o pastaya bayıldımmmm barbie evi gibi kesinlikle istiyorum galiba ondan
[video=youtube;O1pPxfbY0HA]http://www.youtube.com/watch?v=O1pPxfbY0HA&feature=fvwrel[/video]
kınayla dugun arasında 3-5 gun olsun barı kusum sen cıdden cok yorulcaksın kıyamamm sanaaa gönül benımde ole ıster kusuum ama ımkanlar sınırlı olunca elden bişi gelmiyo işte, bende güvensemki 24 nisanda hava güzel olucak bende sen gıbı gunduzden nıkah yaparım aksamda eglenceye sınırlı kısı cagrırım ama ne havaya guvenıyorum nede haftaıcı ınsanları yorup zorda bırakmak ıstemıyorum
Kızlaarr iyi gecelerrr herkeseeee
Kurabiyemmmm ben buna BA-YIL-DIMM!!!
istioooormm daaa istioooormmmm
Nuraycımmm dualarımızz kabul oldu, içime doğmuştuuuuu çok sevindimmm hep mutluuu olunnnn
ramazan da birr ann öncee gelsinnn ve topiğimizdekiii nadidee nişanlılardan biri de sen ol bebeğimmmmmm
çağlaam sana nişanda set taktılar mı :26:
ben de istiyorummmmmmm kuzumm ben deee annişe gösterdim şimdi o da çok beğendiii
hayatımızın en hareket 1 ayı falan olucak sanırım pastaaamPelimim hoşgeldiin kuşuuuumm bende ıns bıan evel iş bulurum kızlaar yaa
Sendeee çokkk seviliosunnn Nurayımmmmpeliniiimmmo dua eden yüreklerinize sağlık.
sizi çok seviyoruuum
ben de istiyorummmmmmm kuzumm ben deee annişe gösterdim şimdi o da çok beğendiii
hayatımızın en hareket 1 ayı falan olucak sanırım pastaaamPelimim hoşgeldiin kuşuuuumm bende ıns bıan evel iş bulurum kızlaar yaa
ben hiç mi hiiiiç sevmiyorum ya. çevremde hep görüğüm kadarıyla trabzon set falan aldırıyorlar. ay bide sonra onu gelinlikle takıyolarhiiiç sevmiyoruum.
minişim bulacaksın inşallah..ben de bulucam inşallah
Hoşbulldukkk miniiiiimmmmm
Yaaa sendee böyleeee bi kalpp güzelliği ve yetenekkk varkenn iş bulmamann gibi bi durumm söz konusu değilll annemmmmm niçinn bulamıcaksın yaaaaa sinirr etme beni oraya getirtmeee
Neysekiii sen gelceksinnn
Nurayımmm ümitsizlikkk yokk!!! bulucaksınızzz hemdeee paşalarr gibi iş bulucaksınızz fıstığımmmmm
ben hiç mi hiiiiç sevmiyorum ya. çevremde hep görüğüm kadarıyla trabzon set falan aldırıyorlar. ay bide sonra onu gelinlikle takıyolarhiiiç sevmiyoruum.
minişim bulacaksın inşallah..ben de bulucam inşallah
heheeh geldiğimde bi patakla beni kendime getiir pelimiiimmm hakettim ben bunubide seni bi hamlarsam görürsüüünnn gününü
çağlam canım dün yazmışsınız ıslak hamburger bostancıda marmaris büfede adaya gelirken nazlımla yersiniz:)))))))))))) kesin bekliyorum herkes ayarlasın kendini
bide bide 15 nisan senin doğum günündü demi balım yanlış hatırlamıyorsam mutlu yılllar:)
nurayyyyy çok sevindim kuzum inan maşallah en yakın zamanda sende iş bul hazırlıklar hız kazansın balım
nazlım aynı dilekler senin içinde geçerli beraberce çalışın :)
kızlar ben galiba hayallerimin düğününden vazgeçiyorum ortamımda var burda ama bilmiyorum yemeksiz yapcağım halde pahalı tutmasından korkuyorum ama kokteyl tarzı 7000 tutuyor babamlar nişan yapmazlarsa ortak düğün olcak, benim arkadaşım nişanı evde yaptı karşı tarafta düğün istemedi kızın babasıda nişan evde oldu masrafmz olmadı ben illa düğün isterim ortak düğün olsun dedi harikulade düğün çıktı ortaya ayyy inşallah bizimkiler anlaşırda bütçe yükselir die düşünüyorum çünkü biz nişan yaparsak 5000 tl yi geçicek offff
çeyizede ara verdim kendime ciciler alcam telefonum eskidi biliyorum çok gereksiz ama iphone alcam öderim taksitle çok istiyorum o kadar çalışıyorum birikim yapıyorum bu lüks ama hakettim :))))))saatim varken saat alcam benimkiyle tartışıyoruz sürekli kızıyor iphone ve saat alcam die ama gerçekten kızlar birşeye ihtiyacım var yorulduğuma değsin hep birikim hep koşturma yiter beeee
annişde destek olmaya başladı maaş kartını babamdan alarak işe koyuldu ki annişimin maaşıyla ödemeler yapılıyodu annemde sağolsun bana çeyiz alcağna bankada ek hesap açtırdı yatırmış kızlar annem yardım ederse sırtım yere gelmez, beğendiğim yatak odası 8000 tl annem dediki ben onu taksitle alcam sana şimdi bu birikimle başka şeler yaparız yazın tencereleri alırız dior ama evde yer yok bir depomu kiralasam ki annemde korkuyor ki birikim yapmaya başladı ıncığa cıncığa para gidicek giz dior elindekiler kaycak kızım biryerden başlamalıyız dedi yetişemeyebilirik
inşalllah karşı taraf benim bu sıkıntım gibi işi ciddiye alırda birşeylere başlar yoksa gerçekten kimseyi zorlayamam kızlar ben uğraşıyorum umarım karşımdaki gerçek anlamla hakediyordur, ailesiyle tanışma fikri şu günlerde mantıklı gelmeye başladı belki ailesiyle haftaya tanışırım oda diplomasını alır almaz babamla tanışcak haziranda:)
Eki Görüntüle 390901
Pastaaaaaaaaaaaaaammmm İyikiii dogduuunnnn bibibitaneeeemmmSüpermaninle nice AŞK dolu huzurlu senelere
ayy gizoşum çok tteşekkür ederimm doğru hatırlıyorsunnn bugün benim doğum günümmm aşksız ve anlamsız geçen bir doğum günü de olsa... çok teşekkür ederim kuzummm
senin annen ne güzel yardım ediyor benim anneme de birşeyler oldu bu ara ben altından kalkamıcam sanırım yatak odasını babamın alması gerekecek ama annem lafını ettirmiyor biliyor musun? daha ucuzuna bakarsın falan diyo yani sen al demeye getiriyo hani nişan yapmayalım o parayla cocuklara yardım ederiz lafı nerde? kendi annemi tanıyamama basladım inşallah zaman yaklastıgında da böle yapmaz gercekten anneme cok sasırdım sok oluyorum
umarım yanlıs anlıyorumdur.... yani zaten alırsa babam alır biliorum lafını da ettirmez ama annemden sanki müdahele edicekmiş gibi bir izlenim aldım
bugun dogum gunum ama cok moralim bozuk kendi öz annem tarafından da yalnız bırakıldıgımı hissediyorum ki bana ne kadar düşkün ve baglıdır ondan uzaga gidicem diye aklını kacıran biridir şimdi neden böle yaptıgını çözemedim
ah su hayallerdeki dugunbizim dugun de nasıl olcak hiç bilemiyorum valla fiyatlar ucuyo eylül gibi ya da daha önce cıkıp arastırcaz fiyat alıcaz heryerden o zaman sapka düser kel görüünür sanırım
canım olsun gelecek senelerde onla geçireceksin inşallah üzme kendini sakın
canım annen ile ilgili olarakta bugünlerde belki birşeye takmıştır kafasını o yüzden çekimserdir öyle sonuçta anne ve baba ben en başından diyorum beyaz eşyanında yatak odasınında altın kalkamıcam bunu anneme demeye gerek yok dün aldı karşısına beni herşeyini ben yapcam dedi sağolsun, senin annende zamanı gelince yapcak belkide bunun güvenini sana vermek istemiyordur
babalar tabi asla kızlarına kıymazlar anneler bişi dese bile babalar kıyamaz kuzum bana bugünlerde annem çok destek oluyor daha bir bağlandım ki ben babama bağlıyımdır babam bile dior hep benden uzaklaştın annenle fiskos:))))))annen belkide sen gidiceksin die ufak çaplı bir üzüntü yaşıyordur bilmiyorum ki senin annen böyle parayı dicek bir kadına benzemiyor çağlam sana herşeyi veren insanlar evlenirkenmi daha ucuzunu alırsın dicek bence o sende böyle düşünceler barındırdığını düşününce üzülcek gibi annemi tanıyamıyorum deme kuzum belkide içinde birşeyler oluyordur bir üzüntüsü vardır konuşup halledersiniz balım
sen bugün çık dışarıyada annişinle dolaş güzel güzel geçir doğum gününüüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?