biemiyorum ki canım anlayamadım hiç tavrını çözemedim inşallah iyi olur herşey inşallah kimseye ihtiyacımız kalmaz ne onun ne de benim aileme :26:
çıkıcaz zaten büyükannemlere davetliyiz doğum günümü orada kutlıcaz aile boyu aşkımsız tadı çıkmıcak ama olsuninşallah dedigin gibi bundan sonrakilerde hep benle olsun
tickerına bayıldııııııııııımmm
bu arada bence de artık tanışmaya gitmelisinn ailesiyle canımmm çok güzel geçsin inşallah
ayyy keşke bu seferde bir süpriz olsada gelse dicem çağlam inşallah yanında olur bugünde gelebilme ihtimali varmıydı
ailllecek güzel birgün geçirin canım hakediyorsun
canım ticker yapayım dedim bende katıldım :)korkuyorum çağlacım bakalım artık kaçamıcam tanışcam mecburen canım inşallah iyi olur herşey
Çağlacım direk kendi derdimle daldım konuya ama kusura bakma bitanem...
Doğum günün mutlu olsun.. sevdiklerinle sevdiceğinle bir ömür geçirmen dileğiyle...
İYİKİ DOĞDUN.............
Çağlammm doğum günün kutlu olsunn tatlımm...
yeni yaşın beraberinde sevdiceğinle ailenle dostlarınla geçireceğin nice mutlu umutlu sağlıklı aşklı bol kazançlı yıllar getirsin..
iyiki doğdun!!
canım evet bıraktım kesin olarak. ancak kaydımı yarın gidip sildiricem. annemle falan konuştum yani.. zorla gidemezdim napıyım.yok kuzumm bizim sözden nişana çevrildi biliyosunn extra bi organizasyon olmadı nişan için vazgeçtik ya, söz günü kayın validem sordu gelin ne istiyo diye biz bir şey demedik sonradan bizimkilerle konustular o zaman set alıcağını solemiş ama zaten o cimrilikle gidip de o kadar pahalı bişey almaz hoş ne alırsa alsın nişanlıma ödetmesin onu da razıyım!
ben de zaten sevmiyorum hele sarı altın hiç sevmiyorum benim alyansım bile beyaz... yine beyaz altından zarif minik bişey aldırıcam ben gelinlikte takının ön plana cıkmasını sevmiyorum gelinliğin saf ve asil durusunu bozuyo gibi geliyo
hazır kayınvalide demişken... bana kurdela işi havlu yaptırmış bir de uğur böcükleri almış kapı süsü gibi bişey ben de ona hediye alıyım diyorum ama anneler gününü beklesem olur dimi? ayrıca alamama gerek var mıdır yoksa? cimri falan ama arada böle hediyeler falan alıyo evine gittim mi bir sürü sey hazırlamıs oluyo ve iki dakika oturmadan bana hizmet ediyo biraz rahatsız olmaya basladım altında kalmak istemiyorum...
iş konusuna gelince ballar merak etmeyinnnn dua edin cok cok bizler de ediyoruz hiç bir neden yok işsiz kalmanız için hayırlısı olsun yeter ki...
nurayım bu arada sen naptım y.lisansı tamamen bıraktın mı kesin olarak?
gizemimmmçağlam canım dün yazmışsınız ıslak hamburger bostancıda marmaris büfede adaya gelirken nazlımla yersiniz:)))))))))))) kesin bekliyorum herkes ayarlasın kendini
bide bide 15 nisan senin doğum günündü demi balım yanlış hatırlamıyorsam mutlu yılllar:)
nurayyyyy çok sevindim kuzum inan maşallah en yakın zamanda sende iş bul hazırlıklar hız kazansın balım
nazlım aynı dilekler senin içinde geçerli beraberce çalışın :)
kızlar ben galiba hayallerimin düğününden vazgeçiyorum ortamımda var burda ama bilmiyorum yemeksiz yapcağım halde pahalı tutmasından korkuyorum ama kokteyl tarzı 7000 tutuyor babamlar nişan yapmazlarsa ortak düğün olcak, benim arkadaşım nişanı evde yaptı karşı tarafta düğün istemedi kızın babasıda nişan evde oldu masrafmz olmadı ben illa düğün isterim ortak düğün olsun dedi harikulade düğün çıktı ortaya ayyy inşallah bizimkiler anlaşırda bütçe yükselir die düşünüyorum çünkü biz nişan yaparsak 5000 tl yi geçicek offff
çeyizede ara verdim kendime ciciler alcam telefonum eskidi biliyorum çok gereksiz ama iphone alcam öderim taksitle çok istiyorum o kadar çalışıyorum birikim yapıyorum bu lüks ama hakettim :))))))saatim varken saat alcam benimkiyle tartışıyoruz sürekli kızıyor iphone ve saat alcam die ama gerçekten kızlar birşeye ihtiyacım var yorulduğuma değsin hep birikim hep koşturma yiter beeee
annişde destek olmaya başladı maaş kartını babamdan alarak işe koyuldu ki annişimin maaşıyla ödemeler yapılıyodu annemde sağolsun bana çeyiz alcağna bankada ek hesap açtırdı yatırmış kızlar annem yardım ederse sırtım yere gelmez, beğendiğim yatak odası 8000 tl annem dediki ben onu taksitle alcam sana şimdi bu birikimle başka şeler yaparız yazın tencereleri alırız dior ama evde yer yok bir depomu kiralasam ki annemde korkuyor ki birikim yapmaya başladı ıncığa cıncığa para gidicek giz dior elindekiler kaycak kızım biryerden başlamalıyız dedi yetişemeyebilirik
inşalllah karşı taraf benim bu sıkıntım gibi işi ciddiye alırda birşeylere başlar yoksa gerçekten kimseyi zorlayamam kızlar ben uğraşıyorum umarım karşımdaki gerçek anlamla hakediyordur, ailesiyle tanışma fikri şu günlerde mantıklı gelmeye başladı belki ailesiyle haftaya tanışırım oda diplomasını alır almaz babamla tanışcak haziranda:)
çağloşuum canım acaba annen kayınvalidenin cimriliği yüzünden mi çekimser kalıyo, hani daha uygununa bak gibisinden .. benim aklıma ilk bu geldi.
ayy gizoşum çok tteşekkür ederimm doğru hatırlıyorsunnn bugün benim doğum günümmm aşksız ve anlamsız geçen bir doğum günü de olsa... çok teşekkür ederim kuzummm
senin annen ne güzel yardım ediyor benim anneme de birşeyler oldu bu ara ben altından kalkamıcam sanırım yatak odasını babamın alması gerekecek ama annem lafını ettirmiyor biliyor musun? daha ucuzuna bakarsın falan diyo yani sen al demeye getiriyo hani nişan yapmayalım o parayla cocuklara yardım ederiz lafı nerde? kendi annemi tanıyamama basladım inşallah zaman yaklastıgında da böle yapmaz gercekten anneme cok sasırdım sok oluyorum
umarım yanlıs anlıyorumdur.... yani zaten alırsa babam alır biliorum lafını da ettirmez ama annemden sanki müdahele edicekmiş gibi bir izlenim aldım
bugun dogum gunum ama cok moralim bozuk kendi öz annem tarafından da yalnız bırakıldıgımı hissediyorum ki bana ne kadar düşkün ve baglıdır ondan uzaga gidicem diye aklını kacıran biridir şimdi neden böle yaptıgını çözemedim
ah su hayallerdeki dugunbizim dugun de nasıl olcak hiç bilemiyorum valla fiyatlar ucuyo eylül gibi ya da daha önce cıkıp arastırcaz fiyat alıcaz heryerden o zaman sapka düser kel görüünür sanırım
canım evet bıraktım kesin olarak. ancak kaydımı yarın gidip sildiricem. annemle falan konuştum yani.. zorla gidemezdim napıyım.
bu arada kayınvalidene hediye için bence de anneler gününü bekle kuzum, hem o zaman bir hediye alacaksın zaten şimdi de masraf etme boşa, anneler gününde biraz daha fazla bütçeyle daha iyi birşey alırsın..
çağloşuum canım acaba annen kayınvalidenin cimriliği yüzünden mi çekimser kalıyo, hani daha uygununa bak gibisinden .. benim aklıma ilk bu geldi.
hem zaman yaklaştıkça dayanamaz ki sana
bide bideeeee İYİKİ DOĞDUUUNN :119: sağlıklı, huzurlu nice yaşlara canım benim.. sevdiklerinle, sevenlerinle birlikte..
Aminnnn kurabiyemmmm inşallahhhhteşekkür ederimmm pelimikoooommm aminnnnnnnnnnnn
siz de hep mutlu olun inş bitanemmmmmmm
vatana mıllete hayırlı olsun dondurma sezonunu acmıs bulunuorumbnden mutlusu yooookk
vatana mıllete hayırlı olsun dondurma sezonunu acmıs bulunuorumbnden mutlusu yooookk
afiyet olsun pastamm
ben henüz açamadım ama aşkımm gelsin onu hemen Ben&Jerry's e sokup kafamı cookie dough kasesinin içine gömüceeeem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?