'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ayyy keşke bu seferde bir süpriz olsada gelse dicem çağlam inşallah yanında olur bugünde gelebilme ihtimali varmıydı

ailllecek güzel birgün geçirin canım hakediyorsun

canım ticker yapayım dedim bende katıldım :)korkuyorum çağlacım bakalım artık kaçamıcam tanışcam mecburen canım inşallah iyi olur herşey

Selam kızlar.. ya dün gece yine çok ilginç bi rüya gördüm..

tahmin etmişsinizdir zaten yine onu gördüm..

bi yolda yürüyorum benim yanımda bi erkek var onun kolundayım sonra yanımızdan o geçiyo ve bizi görüyo..

ben tabi çok tuhaf oluyorum ... sonra hayalimde hep yapmak istediğim şey onunla onun ailesiyle yüzleşmek ve bunu rüyamda yapıyorum ailesi işte şurda bi kız var onu isteyecez oğluma diyo..

ben bağırıp çağırıyorum sonra babası benim saçımdan tutuyo sanki dövecekmiş gibi tam o anda uyanıyorum...

hafızamdan bi türlü silip atamıyorum ya.. şimdi eve gelirken yine arabasını kapıda gördüm... ondan intikam almak istiyorum...

benim kadar o da üzülsün istiyorum ama hiç bişey yapamıyorum... Delireceğim artık....

Çağlacım direk kendi derdimle daldım konuya ama kusura bakma bitanem...

Doğum günün mutlu olsun.. sevdiklerinle sevdiceğinle bir ömür geçirmen dileğiyle...

İYİKİ DOĞDUN.............

maalesef öyle bir ihtimal yok kuşum... denizin ortasında ayın 27 sine kadar da dönmeyecekler bu sefer yok yani öle bi ihtimal çünkü hediyemi bile önceden verdi gelemeyeceği kesin olduğu için...

çok iyi yapmışsın darısı düğün geri sayımı için tickera diyorummm canımm iyi olacak merak etmee

hayatcım bilinç altı bunlar canım... içten içe sana yaptıgı canını cok acıttıgı icin oluyor maalesef biraz daha zaman gerek demek ki... hemen unutulmuyor işte

Çağlammm doğum günün kutlu olsunn tatlımm...
yeni yaşın beraberinde sevdiceğinle ailenle dostlarınla geçireceğin nice mutlu umutlu sağlıklı aşklı bol kazançlı yıllar getirsin..
iyiki doğdun!!

Çağlacım direk kendi derdimle daldım konuya ama kusura bakma bitanem...

Doğum günün mutlu olsun.. sevdiklerinle sevdiceğinle bir ömür geçirmen dileğiyle...

İYİKİ DOĞDUN.............

çok teşekkür ederim kuzummm rica ederimm ne demeek üzme lütfen kendini dile kolay biliyorum ama gececeeek geri dönüp bakınca buna mı üzülmüşüm diyeceksin

kuzum benimmmmmmmm çok teşekkür ederimmm aminnn çok mutlu ettiniz benii iyiki varsınız hepiinizi çok seviyorummm

aaa şu saatler itibariyle doğmuş oluyorum sanırımm 15 nisan cuma gününe denk geliyormuş ben doğduğumda Cuma selası ile doğmuşum ben

canım evet bıraktım kesin olarak. ancak kaydımı yarın gidip sildiricem. annemle falan konuştum yani.. zorla gidemezdim napıyım.
bu arada kayınvalidene hediye için bence de anneler gününü bekle kuzum, hem o zaman bir hediye alacaksın zaten şimdi de masraf etme boşa, anneler gününde biraz daha fazla bütçeyle daha iyi birşey alırsın..

gizemimmm sağol kuzucum.
iphone ve saat konusunda da kendi bütçeni kendin bilirsin ve almaya karar vermişsen de doğru bi karar vermişsindir. o kadar çalışıyorsun, bu dünyaya on kere gelmiyoruz, alabilecek durumdaysan hiç kendini suçlu hissetme bence almasaydım şöyle olurdu gibisinden.
anneni de tebrik ettim
ayrıca ben de nişanı evde istiyorum. umarım istediğim gibi olur.

çağloşuum canım acaba annen kayınvalidenin cimriliği yüzünden mi çekimser kalıyo, hani daha uygununa bak gibisinden .. benim aklıma ilk bu geldi.
hem zaman yaklaştıkça dayanamaz ki sana

bide bideeeee İYİKİ DOĞDUUUNN :119: sağlıklı, huzurlu nice yaşlara canım benim.. sevdiklerinle, sevenlerinle birlikte..

teşekkür ederim canııım benimmm inşallahhh hepimiz için öle olsunn heppp

kararının hakkında hayırlı olmasını diliorum ki bence oyle oldu bitanemmm kafan göre bir iş bulur belki cok daha iyi yerlere gelirsin hem dugununu ertelemek zorunda da kalmazsın anneler gününü beklemeyi dusunuyorum canım zaten cok bişey kalmadı surda...

benim de aklıma o geldi... kayınvalideme inat yapıyor olabilir ama ucu bana dokuncak vazgecse bu tavrından iyi olur cok sinir ediyo beni sonucta ben de yoksa napıcak mecburen vericek ve yapıcaklar yani... bir ara gizoşum diyodu yapmaları lazım ben burda kendimi sıkıyorum diye... aynen ben de artık kendimi cok sıkmıcam ne bu yaaa zayıflıyorum dusundukce kendimi yedikçe para biriktircem diye annemin su tavrından sonra artık saldım gitti hiç sıkamam kendimi... yapmaları gerekeni yapıcaklar nasıl karsı tarafa kızıosam onlara da kızıorum yani herkes elini tasın altına koyucak yok öle cocuk evlendriyim ama cebimden bes kurus cıkmasıncılık....

superisiii canım neden attın nişanı ki? ne olduu?

giz'iimm nilin çeyiz topiğinde sonsuzluk kolyesinden bahsetmişsin .. benim de vaaarr bizim aşkımızın başlangıcı 8 mayıs 2008 olduğu için hem 8 i temsilen hem de sonsuzu temsilen almıştı aşkım bana yıl dönümümüzde

senin istediğin nasıl bişey tatlım?

peliniimm napıyosuun bu muhteşem pazar günü :)
enişteyle nasıl gidiyo cicişim..

kızlar dün saçlardan konuşmuştuk işte mesela burdaki saç model olarak ve renk olarak beğendiğim saçlardan biri...

tacı da böyle seviyorum kate middleton'ın tacı da hoşuma gitmişti... prenseslerin saç, duvak ve taç tarzlarını seviyorum SOLDAKİ RESİM SARIŞIN OLAN SAĞDAKİ İLE ALAKAM YOK

Son düzenleme:
Gelincikolarımm selaammmm

Bugün şirkete geldimm, dün çalışmadımm ama evraklarım fena biriktiği ve faturaları toparlmam gerektiği için sabahtann beri nescafe cay ve muzik eşliğindee son hızla çalışıorumm Biraz kafa dağıtıyımm diee topiğimize uğrıyımm dedimmm:)

Gizoşummm isteklerimizz bile aynı ya hu.. bende tutturmustum bir ara iPhone dieee ama şuan bütçem izin vermio ne yazıkki, bi de önümüzdeki ay taksitimm bitse cok rahatlıcammm sonraa hemen bi arabaaa

saat konusunaa gelinceee evet kuzum kesnlkle bnmde suan kullandğm bi saat var ama snn gibi değiştirmelikk istiorummm
şuankiii saatimm buu abişiminnn doğum günü hediyesiydiii
şimdilerde istediğim tarz isee buu daha klasikk olsun istiorumm:)

yeni gelişmelerr var sende bu arada gizoşum vuhuuu diorum boncuğumu da eksik etmioorummm

Çağlaammmm kurabişimmmmmm inşallah ama inşallah bundan sonrakii özel günlerinizdee hiç ayrılmazsınızzz boyle guzell gunlerde hep yanyana olursunuzz dua ediorumm sizinn için kuzummmm, çokk mutluu ol hep mutlu oll dondurmammm

Hayatcımmmm bendee ruyanın bilinçaltından kaynaklandığını düşünüorum, onlara hesap sormakk hatta sana bu kötülüğü yaptıkları için yuzlerine haykırmakk istiosunn bu da bi şekilde beynine yerleşmişkii ruyana girmiş canımm, hayırlara vesile olsun inşallah kuzum.

Su perisi canımm ( anlatmak istersen dinleriz, hepimiz...

Nurayımm ordaysann sess ver kuşummmmm

Beennn bu şarkıyııı çok sevdimmmm, siz dee seviiiinnnnnn

[video=youtube;5gT_CKskaUI]http://www.youtube.com/watch?v=5gT_CKskaUI[/video]

afiyet olsun pastamm

ben henüz açamadım ama aşkımm gelsin onu hemen Ben&Jerry's e sokup kafamı cookie dough kasesinin içine gömüceeeem

nım nım nımmmm tatlılı hayat oh ne rahaattt resmen enerjım yerıme geldı pastam yaa cogu kısının yasam enerjısını gunes olabılır ama ben tatlıdan alıyorum sanırım pastam bıde yukardakıı resmı yenı gordumm sende prensessiiinnkiii sende öle olucaaksın hatta dahada guzeeell

Pelimim şimcik dinliciim fırına mamişi atimm önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…