'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

pelimiim yaa cok sevımlı sarkıııı

Ne karanlık odalardan, Ne masallardaki cadılardan korktum sensizlikten korktugum kadaaarrr

yirim senii hepimiz öleyiz kiii hepimiz piirenseees gibi olucaaaazzz :123:

Awkblm cok tesekkur ederimmmm kuzummm aminnnnnn insallahhhh

pastaaaammm o zaman 10 gun sonra artik bir yildan dusuyorsun bende 9 hazirani bekliorum bir seneden az kalinca dqha cabuk gecicek gibi gelio ne alakaysa

saatçi kızlar :) gizim pelinimm.
netvarium diye bi alışveriş sitesi var, oraya üye olanlara hediye saat gönderiyorlar. sadece kargo ücreti ödüyosun..
geçen gün tesadüfen görmüştüm reklamını, şimdi aklıma geldi

çağloşuum sana çok yakışır böyle
ben de böyle istiyorum şimdilik :)

pelommm seni seviyorum kocamanda öpüyorum dkny saatlerine bende bayılıyorum hayatım

aslında çok sade şeler sevsemde hattaha sevgilim geçen yıl bu saati almıştı swatchtan
ama şu sıra tarzımı tamamen değiştirip şu swatchtan almak istiyorum bakır ve pudra karışmı sarı altınlarlada olur bu saat ne bileyim buna taktım

bu benim olsunnnnnnn

kuzum aynı böyle istiyorum ama bana anniş alcak bu kolyeyi ki benimkide annen almasın dior annem onun alacağı almayı planladığı ne varsa bana alıyorduda kız erkek ele ele tutuşan kolyeler var yaa annem nazar boncukluyu aldım sevdicekte kız erkekliyi aldı şimdide annem sonsuzluk alırsa yarış kızışıcak

seninkiiiiii çok güzelllll istiyorumda istiyorum ihtiyaç listesi çıkardım saatde iphonde sonsuzlukta haziran sonuna kadar benim olsunnnnnnnn

burcu güneşin şarkısını bugünlerde çok dinliyorum

kızlar burda hava çok kötü makinemi aldım çıktım dışarıya bişiler yakalayım die minnoş kedi ve köpekler çektim hattaha ağaçta kedi öyle süper pozlar verdiki bide yağmura yakalndım tabiiii arkadaşımla zor eve sığındık

Son düzenleme:
Awkblm cok tesekkur ederimmmm kuzummm aminnnnnn insallahhhh

pastaaaammm o zaman 10 gun sonra artik bir yildan dusuyorsun bende 9 hazirani bekliorum bir seneden az kalinca dqha cabuk gecicek gibi gelio ne alakaysa

banada nedense öle gelıyoo pastaaamm yaa, seneye yerıne X ay sonra demek daha kolay degılmı

Kuzuuuum bunu solediğinn çok iyi olduuu hemen araştırıciiimmmmm

Gizimmmm begendiğinn saat harika!!! bende ya altın sarısı ya da bakır istiorumm bunlar beyazlı olucak tabisi:)
Sevgiliciğinn aldığı saatte muthişş hemen hemen ikimizde benzer şeyler istiorum gizoşummm senin gardırobunu açsamm pek de şaşırmıcam hissi var içimde nedensee

hepsiii senin olsunn gizoşummmm hakkındırr hakediosunnnn

Kızlarrr yorucu bi gündüüüü iştenn sonra arkadsmlaa bulustukk biraz çay kahve yaptıkk şimdik eve geldimm yorgunum ama yarınnn çok daha yorgun bi gün olcakk Salı günüüüüü bitanecikkk müşavirimm geliooo cnm bnmm ayh ne sevimli bi günn
Hatunu seviorum iyi anlaşıoruz da bildiğiniz diktatör

pelinim saatin modelinide kendin seçiyosun hatta.. yani öyle ünlü bi marka değildi sanırım ama güzel olan modeller vardı.
sen napıyosun pelinim. gündüz gördüm seni burda yazdım ama yazım altta kaldı görmedin sanırım :) enişte napıyo nasıl gidiyo bu aralar kuzucuumm

pelommmm aynı demi zevkimiz bu arada paylaştığım pudra bakır karışımın herkeste altın sarısı vardı swatch azcık sadelerinde çıkardı şimdi bir uyum yakalıyim die istiyorum bu bakırıda :)))))

evet evet gardırobumda kendine bişiler bulabilirsin kuzum benzer şeyler alabilceğimizi düşünüyorum bende senin beğendiğin ne varsa bende beğeniyorum şu dkny saaten sonra işte bu dedim yani o ikisinide bir ara yakın markaja almıştım sonra vazgeçtim yakınlarım aldı die ama istersem alcam yine plodan beğenmiştim bende bembeyaz bir ara ama son tercih bu hepte pahalı şeler tercih ediyoruz be pelintoşum :)))))))))))) ömürlük alallım demi ama valla bu saatlere verdiğimiz paralarla pırlanta alırık gibi geliyoreeeee ama amaaa birikimci giz olmucam artık 3 ay kadar lüks yaşıyayyım dioreeeee

Canım benim gözümden kaçmış olmalı(
Çok çok özürr dilerimmmm
Kuzucummm teşekkür ederimmm sayendeee bi saatm olduuu:)
bu bana bi süree daha giderrr

İyi gidio cnm yuvarlanıp gidioruz:) biraz üzüldüm yıprandımmm bu ilişki içinn değicek mi bilmiorumm ben artık akışına bıraktım canım.. hayal kurmayı unuttumm ama böyle yaşamak da güzel
Carpe dieemm diorum:)
Dün 11. ayımızdı bizim, yemeğe gittik.. rakı içtikk sonra cafede nargilee:))
güzeldi:)

Umarımmm senin için de herşey yolundadır nurayımm eniştenin işi olucakk ne guzel kısmetsee ramazanda da seni evericezz mutluyum da mutluyummm

yaaa mağazada da aynısını yapıorum ben hep nereye girsem en pahalısını mıknatıs gibi çekiorumm( bu huyumu sevmiorum gizoşum arkadaşlarım ucuz ucuz bulurken ben neden hep kazık yiorum anlamıorum
bende ille donna karan diorum gizoşum çok seviorm saatimden çok da memnunum swatch da aşırı iyi bi marka bu bi takıntı olmamalı ama iyiler yapıcak bişi yokk
erkekte de weilder beğeniorum gerçekten butun kreasyonları bi harikaa gizimmm
eğerki sevdiceğe hediye düşünüren saat weilder derimm:) bazen limangoda çıkıooo hatta kampanyası.. tabi kampanyadan sayılırsa
lüküsss hayattt lüküsss hayat diorumm gizimm yaşasınn hayat bize güzelll ve bekarlık sultanlık modundayım

peliniimmm ne özürü duymamış olayım kuzum benim
ooh güle güle kullan saatini :) aşkımcım eve gelsin de bizde alalım onunla :) benim kredi kartım yokta artık..
1.yılınıza az kalmış şekerim, bişey düşünüyo musun :26: o güzel gönlüne göre olsun herşey inşallah.. ama hayallerinden asla vazgeçme

Nedenn kuzumm(
Evet canım mayıs 14 1. yılımız olucak Allah nasip kısmet ederse. Valla onca şey yaşadım acı ve tatlı olmak üzere nasıl geçti 1 yıl anlamadım bile:) Henüz geçmedi ama neyse öyle işte.
Dün de ben ona hediye alıcaktımm ama arkadaşımın burosuna gittim işten çıktığı gibi yanıma geldi vakit bırakmadı eşek
Ne alıcağımı bilmiyorum canım, bi ara gizoşumla konusuyorduk neler yapabiliriz diye gerçi gizoşun doğum günü hediyesi olucaktı 10 kasım onların yıldonumu:) neyse kucuk bi kutuda hediyeler ve kalp kağıtlarda güzel bize ait notlar olabilir canım. henüz karar veremedim
esas hediye ne olur blmiyorum bi eksiği gediği olsa hemen tamamlıcam saat desen 3 taneeee gömlekkk kravat tişörtt trikoo hepsinden bi mağaza... Offf offf yardım et nurayımmmm
hıı bi de kutunun içinee bole kırmızı woswoss koyucammm çok sevioo woswoslarııı

çağloşuum sana çok yakışır böyle
ben de böyle istiyorum şimdilik :)

Eki Görüntüle 391237

ayy bu da çok güzelmiş kiiiii offf yaa her gördüğümü beğeniorum tek tek secilmesi gereken onca sey var napıcaz bakalım

banada nedense öle gelıyoo pastaaamm yaa, seneye yerıne X ay sonra demek daha kolay degılmı

aynnenn öyle kuzummm daha az kalmış gibi geliyo böle aylar kalmış gibi 11 ay kaldığı zamanı görsem o zaman bile böle kalbim pıtırcık pıtırcık atıcaaaaak

kızlaaar çok güzel bir dogumgunu gecirdim bu aradaaa epidir görmedigim kuzenlerimi gördüm sehir dısında okuyanlar vardı onlar bile gelmişler cocuklugumuzda hep beraber olurduk buyukannemin evinde... beraber buyumusuzdur simdi hepimiz buyuduk en kucuklerimiz üniversitede ama yine bir araya gelince sanki yine cocuk oldk valla gülmekten karnımıza agrılar girdi

sanırım aranızda tek saat özürlüsü benim ömrü hayatımda sadece 1 kere taktım saat oda swatchın 2005 olması lazım içi görünen bi sevgililer günü saatiydii bileklerim cok ınce oldugu ıcın ben takamıyorum saat her tarafından demırlerını kısaltınca 3er cm bişi kalıyo kayışı uyuz oluyorum ole oluncada

Pastammm cok sevindim güzel geçmesineee hep böle mutlu gir yeni yaşınaa

minumuşkammm gizoşlaa benm bileklerimizde çokk inceee malesef bu bizimmm kusurumuzz değil ama güzel bişey bence ne güzelll narin kızlarız biz ya huuu Abimmm saatimi alırken 2 taraftanda bir kısım aldırmış, çıkarılabiliomuşş o şekilde:26: iyiki de aldırmış koluma şuan tam oluo saatimi de seviorum bi de bende oyle takı takma huyu yoktur o yuzden saatim bnm kurtarıcım kıyafetimi tamamlıooo bi günnn bende süslü olcam mı aceba almaya hevesim çok daa takmaya pek yokk(
gerçi yazınnn bluz ustune takılan uzun kolyeleri seviorumm
ayaklarımm miniminnakkk bileklerim ipince ben nie yaşıorum yaaa

yerım senın mınıcıklıgını yaa kurbaan olduguumm ben bılegımın ıncelıgınden deılde kuzum ıstedıgım saatlerın yakısmamasından sıkayetcıyım buyuk saat sevıorum ozaman kayıs 3 cm oluyo hoşuma kaçmıyo bende bıleklıklerle ıdare edıyorum işte ben kadar bıleklıklerım var ben takıyı çoook sevoorumm kuşuuumm annaneme cekmısım hatun hala ıncı kolyeyle dolasıyo

ayyy bebeğim unutmamışsın 14 mayıstada sevdiceğin doğum günüsü ayy azda kaldı düşünüyorum düşünüyorum ne yapsam die

vosvoslar harikulade çook sevdim ki vuhuuu rakı nargile süperdir balım hakediyorsun eğlenmeyi biraz

pelommm saat tavsiyeni işleme aldım ama benim sevdiceğimde minnak gibi saat takma özürlüsü sevemiyor bana saat alma sakın diyip duruyor ne edeceğimi bilemedim damattan atkı cüzdan aldım şimdide polodan bişiler almayı planlıyorum bakalım az kaldı 14 mayıs ne etcez acaba

netvarium nurayım siteye bakcam hemen

çağlam bak ne güzel aile arasında kuzenlerinle harika gün geçirmişsin çok sevindim canımcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…