nım nım nımmmm tatlılı hayat oh ne rahaattt resmen enerjım yerıme geldı pastam yaa cogu kısının yasam enerjısını gunes olabılır ama ben tatlıdan alıyorum sanırımpastam bıde yukardakıı resmı yenı gordumm sende prensessiiinnkiii sende öle olucaaksın hatta dahada guzeeell
Pelimim şimcik dinliciim fırına mamişi atimm önce
yirim senii hepimiz öleyiz kiii hepimiz piirenseees gibi olucaaaazzz :123:
kızlar dün saçlardan konuşmuştuk işte mesela burdaki saç model olarak ve renk olarak beğendiğim saçlardan biri...
tacı da böyle seviyorum kate middleton'ın tacı da hoşuma gitmişti... prenseslerin saç, duvak ve taç tarzlarını seviyorum SOLDAKİ RESİM SARIŞIN OLAN SAĞDAKİ İLE ALAKAM YOK
Gelincikolarımm selaammmm
Bugün şirkete geldimm, dün çalışmadımm ama evraklarım fena biriktiği ve faturaları toparlmam gerektiği için sabahtann beri nescafe cay ve muzik eşliğindee son hızla çalışıorummBiraz kafa dağıtıyımm diee topiğimize uğrıyımm dedimmm:)
Gizoşummm isteklerimizz bile aynı ya hu.. bende tutturmustum bir ara iPhone dieee ama şuan bütçem izin vermio ne yazıkki, bi de önümüzdeki ay taksitimm bitse cok rahatlıcammm sonraa hemen bi arabaaa
saat konusunaa gelinceee evet kuzum kesnlkle bnmde suan kullandğm bi saat var ama snn gibi değiştirmelikk istiorummm
şuankiii saatimm buuEki Görüntüle 391116 abişiminnn doğum günü hediyesiydiii
şimdilerde istediğim tarz isee buu Eki Görüntüle 391117 daha klasikk olsun istiorumm:)
yeni gelişmelerr var sende bu arada gizoşum vuhuuu diorum boncuğumu da eksik etmioorummm
Çağlaammmm kurabişimmmmmm inşallah ama inşallah bundan sonrakii özel günlerinizdee hiç ayrılmazsınızzz boyle guzell gunlerde hep yanyana olursunuzz dua ediorumm sizinn için kuzummmm, çokk mutluu ol hep mutlu oll dondurmammm
Hayatcımmmm bendee ruyanın bilinçaltından kaynaklandığını düşünüorum, onlara hesap sormakk hatta sana bu kötülüğü yaptıkları için yuzlerine haykırmakk istiosunn bu da bi şekilde beynine yerleşmişkii ruyana girmiş canımm, hayırlara vesile olsun inşallah kuzum.
Su perisi canımm( anlatmak istersen dinleriz, hepimiz...
Nurayımm ordaysann sess ver kuşummmmm
giz'iimm nilin çeyiz topiğinde sonsuzluk kolyesinden bahsetmişsin .. benim de vaaarrbizim aşkımızın başlangıcı 8 mayıs 2008 olduğu için hem 8 i temsilen hem de sonsuzu temsilen almıştı aşkım bana yıl dönümümüzde
Eki Görüntüle 391077
senin istediğin nasıl bişey tatlım?
Awkblm cok tesekkur ederimmmm kuzummm aminnnnnninsallahhhh
pastaaaammm o zaman 10 gun sonra artik bir yildan dusuyorsun bende 9 hazirani bekliorum bir seneden az kalinca dqha cabuk gecicek gibi gelio ne alakaysa
Kuzuuuum bunu solediğinn çok iyi olduuu hemen araştırıciiimmmmmsaatçi kızlar :) gizim pelinimm.
netvarium diye bi alışveriş sitesi var, oraya üye olanlara hediye saat gönderiyorlar. sadece kargo ücreti ödüyosun..
geçen gün tesadüfen görmüştüm reklamını, şimdi aklıma geldi
pelommm seni seviyorum kocamanda öpüyorum dkny saatlerine bende bayılıyorum hayatım
aslında çok sade şeler sevsemde hattaha sevgilim geçen yıl bu saati almıştı swatchtanEki Görüntüle 391253
ama şu sıra tarzımı tamamen değiştirip şu swatchtan almak istiyorum bakır ve pudra karışmı sarı altınlarlada olur bu saat ne bileyim buna taktım
Eki Görüntüle 391252 bu benim olsunnnnnnn
kuzum aynı böyle istiyorum ama bana anniş alcak bu kolyeyi ki benimkide annen almasın dior annem onun alacağı almayı planladığı ne varsa bana alıyorduda kız erkek ele ele tutuşan kolyeler var yaa annem nazar boncukluyu aldım sevdicekte kız erkekliyi aldı şimdide annem sonsuzluk alırsa yarış kızışıcak
seninkiiiiii çok güzelllll istiyorumda istiyorum ihtiyaç listesi çıkardım saatde iphonde sonsuzlukta haziran sonuna kadar benim olsunnnnnnnn
burcu güneşin şarkısını bugünlerde çok dinliyorum
kızlar burda hava çok kötü makinemi aldım çıktım dışarıya bişiler yakalayım die minnoş kedi ve köpekler çektim hattaha ağaçta kedi öyle süper pozlar verdiki bide yağmura yakalndım tabiiii arkadaşımla zor eve sığındık
Kuzuuuum bunu solediğinn çok iyi olduuu hemen araştırıciiimmmmm
Gizimmmm begendiğinn saat harika!!! bende ya altın sarısı ya da bakır istiorumm bunlar beyazlı olucak tabisi:)
Sevgiliciğinn aldığı saatte muthişş hemen hemen ikimizde benzer şeyler istiorum gizoşummm senin gardırobunu açsamm pek de şaşırmıcam hissi var içimde nedensee
hepsiii senin olsunn gizoşummmm hakkındırr hakediosunnnn
Kızlarrr yorucu bi gündüüüü iştenn sonra arkadsmlaa bulustukk biraz çay kahve yaptıkk şimdik eve geldimm yorgunum ama yarınnn çok daha yorgun bi gün olcakkSalı günüüüüü bitanecikkk müşavirimm geliooo cnm bnmm ayh ne sevimli bi günn
Hatunu seviorum iyi anlaşıoruz da bildiğiniz diktatör
Canım benim gözümden kaçmış olmalıpelinim saatin modelinide kendin seçiyosun hatta.. yani öyle ünlü bi marka değildi sanırım ama güzel olan modeller vardı.
sen napıyosun pelinim. gündüz gördüm seni burda yazdım ama yazım altta kaldı görmedin sanırım :) enişte napıyo nasıl gidiyo bu aralar kuzucuumm
pelommmm aynı demi zevkimiz bu arada paylaştığım pudra bakır karışımın herkeste altın sarısı vardı swatch azcık sadelerinde çıkardı şimdi bir uyum yakalıyim die istiyorum bu bakırıda :)))))
evet evet gardırobumda kendine bişiler bulabilirsin kuzum benzer şeyler alabilceğimizi düşünüyorum bende senin beğendiğin ne varsa bende beğeniyorum şu dkny saaten sonra işte bu dedim yani o ikisinide bir ara yakın markaja almıştım sonra vazgeçtim yakınlarım aldı die ama istersem alcam yine plodan beğenmiştim bende bembeyaz bir ara ama son tercih bu hepte pahalı şeler tercih ediyoruz be pelintoşum :)))))))))))) ömürlük alallım demi ama valla bu saatlere verdiğimiz paralarla pırlanta alırık gibi geliyoreeeee ama amaaa birikimci giz olmucam artık 3 ay kadar lüks yaşıyayyım dioreeeee
peliniimmm ne özürü duymamış olayım kuzum benim
ooh güle güle kullan saatini :) aşkımcım eve gelsin de bizde alalım onunla :) benim kredi kartım yokta artık..
1.yılınıza az kalmış şekerim, bişey düşünüyo musun :26: o güzel gönlüne göre olsun herşey inşallah.. ama hayallerinden asla vazgeçme
banada nedense öle gelıyoo pastaaamm yaa, seneye yerıne X ay sonra demek daha kolay degılmı
sanırım aranızda tek saat özürlüsü benimömrü hayatımda sadece 1 kere taktım saat oda swatchın 2005 olması lazım içi görünen bi sevgililer günü saatiydii bileklerim cok ınce oldugu ıcın ben takamıyorum saat her tarafından demırlerını kısaltınca 3er cm bişi kalıyo kayışı uyuz oluyorum ole oluncada
Pastammm cok sevindim güzel geçmesineee hep böle mutlu gir yeni yaşınaa
minumuşkammm gizoşlaa benm bileklerimizde çokk inceee malesef bu bizimmm kusurumuzz değil ama güzel bişey bence ne güzelll narin kızlarız biz ya huuuAbimmm saatimi alırken 2 taraftanda bir kısım aldırmış, çıkarılabiliomuşş o şekilde:26: iyiki de aldırmış koluma şuan tam oluo saatimi de seviorum bi de bende oyle takı takma huyu yoktur o yuzden saatim bnm kurtarıcım kıyafetimi tamamlıooo bi günnn bende süslü olcam mı aceba almaya hevesim çok daa takmaya pek yokk (
gerçi yazınnn bluz ustune takılan uzun kolyeleri seviorumm
ayaklarımm miniminnakkk bileklerim ipince ben nie yaşıorum yaaa
Nedenn kuzumm(
Evet canım mayıs 14 1. yılımız olucak Allah nasip kısmet ederse. Valla onca şey yaşadım acı ve tatlı olmak üzere nasıl geçti 1 yıl anlamadım bile:) Henüz geçmedi ama neyse öyle işte.
Dün de ben ona hediye alıcaktımm ama arkadaşımın burosuna gittim işten çıktığı gibi yanıma geldi vakit bırakmadı eşek
Ne alıcağımı bilmiyorum canım, bi ara gizoşumla konusuyorduk neler yapabiliriz diye gerçi gizoşun doğum günü hediyesi olucaktı 10 kasım onların yıldonumu:) neyse kucuk bi kutuda hediyeler ve kalp kağıtlarda güzel bize ait notlar olabilir canım. henüz karar veremedim
esas hediye ne olur blmiyorum bi eksiği gediği olsa hemen tamamlıcamsaat desen 3 taneeee gömlekkk kravat tişörtt trikoo hepsinden bi mağaza... Offf offf yardım et nurayımmmm
hıı bi de kutunun içinee Eki Görüntüle 391305 bole kırmızı woswoss koyucammm çok sevioo woswoslarııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?