'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

o zaman tek bu nasıl canım ?

güzlmiş cnm takım olarak 150den fazla vermezdm ben buna burda da peçetelk sütlük vs fazla mesela:)
ama ben tam takım olsn diorm dersen değerlndirebilirsn tabiki
ne kdrmış fiyatı bu şekilde

Son düzenleme:
çok beğendiysen içinde kalmssn cnm zaten çok da beğendn:)
keşke ev hediyesi böle seyler getirseler fincan takımı bardak borcam yerinee, çok mutlu olurdm vallahi

tek eksiği yumurtalk olsn cnm onu da porlandtan alıverirsn 2 tane nolcak
hemde kedilisi de var bak

Eklentiler

• $1353455-thumb.webp
    1,1 KB · Görüntüleme: 24
tek eksiği yumurtalk olsn cnm onu da porlandtan alıverirsn 2 tane nolcak
hemde kedilisi de var bak

Evet tatlım ama şimdi baktımda o çatal kaşık yok ya kullanamam ben toplaması daha ii olucak balım şu markofoniyi falan dolaşayım bu aralar haftaya maaşımı alıyorum. Karacaya falan bakim içime sinen hoşuma giden olursa alırım kızlar. Bu arada çok teşekkür ederimmmmm

Eklentiler

• $FileCARCON64.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 26
  • $xxx.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 25
Son düzenleme:

ben de bu kedicikleri çok begeniyorum ya cat 1 desenlisini aldım markafoniden alıyorum baya ucuza geliyo

bende 2013 olsun istiyorum ama 2014 te olabilir sizce çeyiz düzmeye başlıyım mı mesela yemek takımı çatal, bıcak takımı ,tencere takımı ,çaydanlık cezve ,çay takımı, nevresim, bornoz takımı, anneannemin aldığı yorgan battaniye ,dantellerim felan var .. ama daha ince ayrıntı şeyler yok kesme tahtasıdır yok baharatlığıdır felan bunlardan almalımıyım ? bide günlük yemek takımımı , çatal bıçağımı almadım belki ilerde daha güzel bişey çıkar diye zamanı belli olmayınca insan heves ediyo ama kendini frenliyo

ben acele etme derim ama ufak tefek sevdıgın seylerı alabılırsın bnde oyle yapıcamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…