pamuk saten dersen 150-200arası değişio cnm iyi markalarn bundan yukarısı pahalı gelir sahsen bana
sirenaycm naptn kıs sen öle siteyi toplamıssın vallahi, çok pahalı cnm öle herseyini alırsan ben koskoca yemk takımını 295 aldm
takımın kendini göstericek parçalarını al geri kalan kaseler vs kırmızı beyaz tek renk normal kaselerle takıma uydurark çok parça elde edebilirsn bence, 245 çok fazlahem hepsi aynı desen çok boğar kimisi desenli kimisi düz olsa daha güzel dur, hem çaydanlık tereyağlık peynirlk fln gereksiz bence
ay kızlar 277.sayfamıza geçemiyorum nedense:S:44:
güzlmiş cnm takım olarak 150den fazla vermezdm ben buna burda da peçetelk sütlük vs fazla mesela:)
ama ben tam takım olsn diorm dersen değerlndirebilirsn tabiki
ne kdrmış fiyatı bu şekilde
güzlmiş cnm takım olarak 150den fazla vermezdm ben buna burda da peçetelk sütlük vs fazla mesela:)
ama ben tam takım olsn diorm dersen değerlndirebilirsn tabiki
ne kdrmış fiyatı bu şekilde
tek eksiği yumurtalk olsn cnm onu da porlandtan alıverirsn 2 tane nolcak
hemde kedilisi de var bak
Evet tatlım ama şimdi baktımda o çatal kaşık yok ya kullanamam ben toplaması daha ii olucak balım şu markofoniyi falan dolaşayım bu aralar haftaya maaşımı alıyorum. Karacaya falan bakim içime sinen hoşuma giden olursa alırım kızlar.Bu arada çok teşekkür ederimmmmm
bende 2013 olsun istiyorum ama 2014 te olabilir sizce çeyiz düzmeye başlıyım mı mesela yemek takımı çatal, bıcak takımı ,tencere takımı ,çaydanlık cezve ,çay takımı, nevresim, bornoz takımı, anneannemin aldığı yorgan battaniye ,dantellerim felan var .. ama daha ince ayrıntı şeyler yok kesme tahtasıdır yok baharatlığıdır felan bunlardan almalımıyım ? bide günlük yemek takımımı , çatal bıçağımı almadım belki ilerde daha güzel bişey çıkar diye zamanı belli olmayınca insan heves ediyo ama kendini frenliyo
ev tekstilibulda bunlar da indirmde şu ara eğer siyahn varsa böle açık renklerde düşünebilirsn siteyi incelemeni öneririm cnmcm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?