Miniiiimmm ben senin o bileklerinideee yeğrimm hamlarım humlarımmm
yerım senın mınıcıklıgını yaa kurbaan olduguummben bılegımın ıncelıgınden deılde kuzum ıstedıgım saatlerın yakısmamasından sıkayetcıyım buyuk saat sevıorum ozaman kayıs 3 cm oluyo hoşuma kaçmıyo bende bıleklıklerle ıdare edıyorum işte ben kadar bıleklıklerım var ben takıyı çoook sevoorumm kuşuuumm annaneme cekmısım hatun hala ıncı kolyeyle dolasıyo
ayyy bebeğim unutmamışsın 14 mayıstada sevdiceğin doğum günüsü ayy azda kaldı düşünüyorum düşünüyorum ne yapsam die
vosvoslar harikulade çook sevdim ki vuhuuu rakı nargile süperdir balım hakediyorsun eğlenmeyi biraz
pelommm saat tavsiyeni işleme aldım ama benim sevdiceğimde minnak gibi saat takma özürlüsü sevemiyor bana saat alma sakın diyip duruyor ne edeceğimi bilemedim damattan atkı cüzdan aldım şimdide polodan bişiler almayı planlıyorum bakalım az kaldı 14 mayıs ne etcez acaba
netvarium nurayım siteye bakcam hemen
çağlam bak ne güzel aile arasında kuzenlerinle harika gün geçirmişsin çok sevindim canımcım
Bebiklerr günaydınnnn
Miniiiimmm ben senin o bileklerinideee yeğrimm hamlarım humlarımmm
sana herşeyy yakışırr kuzumm ne etsen ne giysennnnn
bende takı özürlüyümm( her sabah saça kıyafete makyaja zaman var fakatt takıya gelincee hemen saat
unutmadım gizoşumm unutmammmm kiiii
bendee bilmiorumm gizimmm napıcazz ne edicezzz offf offffff
GİZİMMMM ÇİZELGENİİ DE ÇOK SEVDİM BU ARADA SOYLEMEYİ UNUTTUMMM KUZUMM
kızlarr bugunn yogun olucamm herkess kendine iyi baksınn, girmeye calısıcammm vakit bulursamm öpüldünüzzz gelincikoşlarrr
günaydınnnnn ne çizelgesiymişki o geçmişeee bakamadım hiç vaktim yoook
Günaydın GELİNCİKLER
Çağlam h.sonu giremedim K.BAKMA GEÇMİŞ DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN BEBEĞİM SAĞLIKLA SEVDİKLERİNLE İNŞ.NİCE SENELERE
Günaaayyydııın bebikleeeeriiimm
Pelimimkooommm benım gıbı bı annnanen olaydııı emınım ınanılmaz takıcı bi bebek olurdunbenımkı bıraz yaşken eğilme olmuşş bide sevgiliciğin kuzeni yaptı sevgılısınee kutu ıcınde bıtooon not ve bole bı arabaa cocuk cok mutlu olmus kuzuuumm
Gizim ben bu ara ne dusunuyorum bılıomusunn bı yerde okudum ; kartona resımlerı yapıstırıosun sonra yırtıyosun puzzle gibi oluyo ama ben yırtmıcam şeklini aynen puzzle gibi kesıceem o yapıstırsınnasssııı ama
böyle fikirleri ve yaratıcı insanları seviyorum kuzumm... süper olurr
bende aşkı şaşırtmayıı coook sevıyoorummmbıde el emegıı olursaaaa ooohhh yemede yanındaa yaat
kesinlikle kuzum yaa..
emek olunca onun mutluluğuda bi farklı oluyoo...
izninle bende çalabilirmiyim fikrinii
ben 2011 e girerken yılbaşında o tarz bi süpriz yaptım..
3 tane farklı renkte karton aldım 4 5 boy kalp hazırladım kestim üstülerine notlar yazdımm..
hepsini de bi kavanoza koydum tam 365 tane hazırladım ama hergüne bi not :)))))))
çok sevinmiştii sizde öyle bişi yapabilirsiniz :)))
kızlarr ben ne yapayım minnağım bu puzzle olayını biraz açsana ben nasıl yapacağım bişiy bulmam lazım kendi emeğimle notlarmı yazayım
ben şimdi polodan tişört gömlek alcam bide böyle birşey yapayım odunum ben hiç böle bişi yapmadım bony food yollucaktım ama emek yok ondada emekçi olasım var
kızlarrr 365 gün not yazmak için geç kaldm sanırsm
tabıkıııde calabılırsııııınnn bebiiimmmmbıde bu tombala keselerı varya onun ıcıne fikirler yazıcam, sınemaya gıdelım mı? sahile gidelim mi? burger yiyelim mi? falan dıyee arada ondan cekıcez ne cıkarsa onu yapıcaz oyun gıbı buda hosuma gıttı hehehe
ayyy nazlım bu fikride sevdimmm
kızlar müzik cd lerine fotolarımızızın resmini ekletip bir cd oluştursam dinlemeyi sevdiğimiz parçaları bu olurmu
vayyy Nazlıcım bu fikirde harikaymışşş
olabilir kuzummm.. slayt gösterisi gibide yapabilirsinn..
hatta bi ajanda alıp beraber fotoğraflarınızı yapıştıırıp o gün neler hissettiğini yazabilirsin altına.. böylelkle o da gün neler hissettiğini düşünür.. aşkınızın günlüğü olurr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?