'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Bebiklerr günaydınnnn

Miniiiimmm ben senin o bileklerinideee yeğrimm hamlarım humlarımmm
sana herşeyy yakışırr kuzumm ne etsen ne giysennnnn
bende takı özürlüyümm ( her sabah saça kıyafete makyaja zaman var fakatt takıya gelincee hemen saat

unutmadım gizoşumm unutmammmm kiiii

bendee bilmiorumm gizimmm napıcazz ne edicezzz offf offffff

GİZİMMMM ÇİZELGENİİ DE ÇOK SEVDİM BU ARADA SOYLEMEYİ UNUTTUMMM KUZUMM

kızlarr bugunn yogun olucamm herkess kendine iyi baksınn, girmeye calısıcammm vakit bulursamm öpüldünüzzz gelincikoşlarrr

Son düzenleme:
Günaydın GELİNCİKLER
Çağlam h.sonu giremedim K.BAKMA GEÇMİŞ DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN BEBEĞİM SAĞLIKLA SEVDİKLERİNLE İNŞ.NİCE SENELERE

balımmm seviyorum ki ben seni çook

seveceğini biliyodum bende yapayım dedim kervana katıldım kuzucuk

müşavirinmi geliyordu değilimi bugün balım arada mailleşelim seni çok seviyorum

günaydın şekerleriiim
peloşuum akşam feci bi göğüs ağrısıyla çıkıverdim netten.. hala nefes bile alırken göğsüm ağrıyo. dün yürüyüş yaptık arkadaşımla. fena bi soğuk yedim (
kredi kartımın tarihi doldu. üniversiteli max.kartıydı zaten.. ve yeni kartta istemedim malum çalışmıyorum da ben kendime hakim olamam başıma iş alırım diye :)

Günaaayyydııın bebikleeeeriiimm

Pelimimkooommm benım gıbı bı annnanen olaydııı emınım ınanılmaz takıcı bi bebek olurdun benımkı bıraz yaşken eğilme olmuşş bide sevgiliciğin kuzeni yaptı sevgılısınee kutu ıcınde bıtooon not ve bole bı arabaa cocuk cok mutlu olmus kuzuuumm

Gizim ben bu ara ne dusunuyorum bılıomusunn bı yerde okudum ; kartona resımlerı yapıstırıosun sonra yırtıyosun puzzle gibi oluyo ama ben yırtmıcam şeklini aynen puzzle gibi kesıceem o yapıstırsın nasssııı ama

böyle fikirleri ve yaratıcı insanları seviyorum kuzumm... süper olurr

bende aşkı şaşırtmayıı coook sevıyoorummm bıde el emegıı olursaaaa ooohhh yemede yanındaa yaat

kesinlikle kuzum yaa..
emek olunca onun mutluluğuda bi farklı oluyoo...
izninle bende çalabilirmiyim fikrinii
ben 2011 e girerken yılbaşında o tarz bi süpriz yaptım..
3 tane farklı renkte karton aldım 4 5 boy kalp hazırladım kestim üstülerine notlar yazdımm..
hepsini de bi kavanoza koydum tam 365 tane hazırladım ama hergüne bi not :)))))))
çok sevinmiştii sizde öyle bişi yapabilirsiniz :)))

kızlarr ben ne yapayım minnağım bu puzzle olayını biraz açsana ben nasıl yapacağım bişiy bulmam lazım kendi emeğimle notlarmı yazayım

ben şimdi polodan tişört gömlek alcam bide böyle birşey yapayım odunum ben hiç böle bişi yapmadım bony food yollucaktım ama emek yok ondada emekçi olasım var

kızlarrr 365 gün not yazmak için geç kaldm sanırsm

tabıkıııde calabılırsııııınnn bebiiimmmm bıde bu tombala keselerı varya onun ıcıne fikirler yazıcam, sınemaya gıdelım mı? sahile gidelim mi? burger yiyelim mi? falan dıyee arada ondan cekıcez ne cıkarsa onu yapıcaz oyun gıbı buda hosuma gıttı hehehe

kusum bak bı fotomuzu buyuk bı sekılde fotografcıdan cıkarttırıcaz sonra onu daha kalın olsun dıye kartona yapıstırıcaz, enden boydan esıt parcalara bölüp puzzle goruntusu verıceez, kursun kalemle çizeriz. Sonra onları kesicez dikatli bi şekilde başka bi kartonda alıprulo seklınde verırız o sırasını ayarladıgını yapıstırır onun ustunee bende daha denemedım yapan yırtmıs sadece ama o sekılde guzel durucanı dusunmuyorummm

Son düzenleme:
ayyy nazlım bu fikride sevdimmm

kızlar müzik cd lerine fotolarımızızın resmini ekletip bir cd oluştursam dinlemeyi sevdiğimiz parçaları bu olurmu

vayyy Nazlıcım bu fikirde harikaymışşş

ayyy nazlım bu fikride sevdimmm

kızlar müzik cd lerine fotolarımızızın resmini ekletip bir cd oluştursam dinlemeyi sevdiğimiz parçaları bu olurmu

olabilir kuzummm.. slayt gösterisi gibide yapabilirsinn..
hatta bi ajanda alıp beraber fotoğraflarınızı yapıştıırıp o gün neler hissettiğini yazabilirsin altına.. böylelkle o da gün neler hissettiğini düşünür.. aşkınızın günlüğü olurr

o kadar odunum ki şu anda kıkırdıyorum ayyy şaşırıcak ama hayatta benden beklemez utanıyorum bide bennn offff sırıtıyorum siz fikirleri söledikçee yapcam şeytanın bacağını kırıcam son güne bırakmıcam bu işi halledicem :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…