'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kuzum benim çizegelem yoktu takip çizelgesi gibi onu yaptımda kızlar beğendi :))))))

boşken bi bakıyımm canım geçmişteeenn merak ettim valla

çok teşekkür ederim kuzucummmmmm sağoool

günaydın gelinciklerimmmmmmmm

çağlacımmm geçmiş doğum güünnn kutlu olsun bebekimmm nicee mutlu senelereeee çok geç kalmadım umarım dün falan hiç giremedim netede nicee musmutlu yıllaraa tatlımm

kuzum benim yaaaa..
sen başla yavaş yavaş çok zevkli oluyo zaten başladdınmı bir kez kaptırıyosun kendini

sorma pelimimim kuzentoşu bi başladımı kapanman zor oluyo sonra yapmadıgım ne kaldı acaba dıye dusunuyosun benım gıbı hattat yazısıyla ısımlerımızı yazdırmıstım ben keske kendım becerebıleydım kendım yazaydım bakalım bu yıldonumunde gene resımlı bısı olcaak ama olsun artık napalımm bıde pasta yapiiciiiimmmm aşkımaaa

oooo pastamııı süperr kuzum yaaa eniştecim çok sevinicekkk

çağlacımmm geçmiş doğum güünnn kutlu olsun bebekimmm nicee mutlu senelereeee çok geç kalmadım umarım dün falan hiç giremedim netede nicee musmutlu yıllaraa tatlımm

teşekkür ederimmm sibelimmmmmm aminnn

kızlar ya sabahtan beri başım dönüyo ve nefes alırken sıkısıyorum bahar alerjisi falan olabilir mi yoksa usuttu mu anlayamadım regl de olmak uzereyim onun sıkıntısı mı anlayamadım

haftaiççi kan veriyim diorum ama reglken kan tahlili yaptırmak sorun olmaz dimi değerlerde falan sorun cıkmaz yani? bileniniz var mı?

oooo pastamııı süperr kuzum yaaa eniştecim çok sevinicekkk

İnşallah elime yüzüme bulastırmam kusuum yaaa yarın bi eminönüne gidicem malzemeler içiinn

Çağlamm balım geçmişş olsunnn reglyken bi sorun olmaz sanırımm ama hormonlarda degıstıgı ıcın bılemıyorum nurayımızz gelsın bı onada soralım

hormon testi olarak trioit yaptırcam sadece etkisi olur mu bilmem... nurayım gelse de sorsammm

canım hoşgeldiinn...
valla regl döneminde bende böyle bi afakanlı olurumm sıkılırım falan belki sendede öyle olmuştur.. :26:
bu arada geçmiş olsun tatlımm.. vallahi hiç duymadım kan verilirmi verilmezmii bilmiyorumm.. :26:

kuzumm sen yaparsında güzel olmazmııııı hiiçç eline yüzünede bulaştırmazsıın böyle olumsuz düşünceleri kafamızdan atalım lütfenn

Nuray'ımm hemen gell sana ihtiyacımız varr

ayyy bunu kendim yapsammı çok beğendim ama 365 yapamasamda çıktığımız ay kadar yapayım diyorum

kızlar nasıl notlar olcak

mesela beğendiğim şarkı sözlerinde nota yazsammı beğendiğim şarkı sözlerini şiirleri böyle şeylerdenmi bahsetsem notlarda

ben geldim kızlar çağlamla mailleşiyorduk biliyor ama sabahtan beri çok kötüyüm regl olucam diyordum vee sabah yerimden 2,5 saat kalkamadım ağrıdan yapştım tam kalkıyım dedim 3.kata çıkana kadar wc ye battım yemekte yiyemedim ağrım sızım çok ilaç içtim şimdi yürüyemiyorum ya batıolar

valla kuzumm ben şarkı sözüde yazdımm..
bugün seni çok özledim gibi şeyler yazdımm..
önerilerde bulundum.. beni ilk gördüğün an sımsıkı sarılmalısın gibi.. böylelikle o notu o gün okuduğunu anlıyodum..
hem kuzum günlük yapsan bile sonuç olarak yıldönümünüzde vermicekmisin? ikinizin birlikteliğe adım attığınız ilk gün sonuçta.. bu da bir nevi yılbaşı

Nazlım ya tombala işi güzelde benim sevdiceğin de 23 haziran doom günüsü nasıl olcak yazdık koyduk doğum gününde mi çektircez?:44:
Bizim bugün ay yıldönümümüz 2yıl 8 ay bitti tam 974 gün

hoşgeldin canım...
yaa geçmiş olsun canımm.. keşke izin alsaydın..

canım valla bunlarıda dikkate alacağım güzel fikirler

ayyy 14 mayıs doğum günü ben doğum günü için ne yapayım bu kalpleri o gün yapıp vereyim diyordum ben

yağmurcum durumun fena hayatım acı çekmenidu halinide çok iyi anlıyorum bende aynı dertleri çekiyorum sıcak tut kendini

sağol canım vermezler ki gördü yetkilim bayan ama aa neyin var diyor hayatta vermezler bunun için normalde zaten zar zor izin alabiliyorum

ahhh bu işverenlerrr...
birçoğu böyle canımm ne yazıkkii kendi parmakları kesilse soluğu acilde alırlar ama sana izin vermezler..
sıcak su torbası falan varsa karnına koysan :44::44: iyi gelirr..

içinden ne gelıyosa onlarla dolduu ayda olur kuzum nolcak maksat senın dusunup bişiler yapmaan

Pelimimin kuzentoşu yılmak yoookk becerıcem bu işide altından kalkiiciiiimm şekerhamurlu pastanındaa olumsuz düşünmiiciim kuzuuucuuumm

Geçmiş olsun yagmur, tombala olayını ben geneldede yapıcam, bugun cekelım dıcem cekıcez ole bellı bı gunu yook yanii geniş kapsamlı bi süpriz

kuzum doğum günü için şey yapsan şu an aklıma geldi
misal 25 yaşına giriyosa 25 tane ayrı mektup yazsan her yaşı için.. ama her mektupta sevdiğin özelliklerinden ayrı bi tanesini yazsan ve onunla ilgili bir anın varsa onu anlatsan senin gözünden görmeye çalışsa.. hatta bir fotoğrafınız varsa onuda koysann..

ahhh bu işverenlerrr...
birçoğu böyle canımm ne yazıkkii kendi parmakları kesilse soluğu acilde alırlar ama sana izin vermezler..
sıcak su torbası falan varsa karnına koysan :44::44: iyi gelirr..

Gizemim tutuyorum görsen birde aynı odada 5 erkekle çalışıyorum
torba işyerinde yok ki güldenim küçük sobayı açtım ayağıma

sağol canım...
hmm..d.günü için değil anladım zaten daha anlamlı olmalı dimi ben ne yapıcam yahu ben hep puzzle istiyordum ama bilmemki:S
birde demiştim ya 1000.gün diye 12mayıs pasta falan demiştik eğer olmazsa ben ona meyvesepeti göndericem o geçen yıl bana göndermişti çokkk güzeldi canım ya

bak bunun biraz büyüğüydüü herkes bayılmıştı ya bebekimi saklıyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…