kuzum doğum günü için şey yapsan şu an aklıma geldi
misal 25 yaşına giriyosa 25 tane ayrı mektup yazsan her yaşı için.. ama her mektupta sevdiğin özelliklerinden ayrı bi tanesini yazsan ve onunla ilgili bir anın varsa onu anlatsan senin gözünden görmeye çalışsa.. hatta bir fotoğrafınız varsa onuda koysann..
içinden ne gelıyosa onlarla dolduu ayda olur kuzum nolcak maksat senın dusunup bişiler yapmaan
Pelimimin kuzentoşu yılmak yoookk becerıcem bu işide altından kalkiiciiiimm şekerhamurlu pastanındaaolumsuz düşünmiiciim kuzuuucuuumm
Geçmiş olsun yagmur, tombala olayını ben geneldede yapıcam, bugun cekelım dıcem cekıcez ole bellı bı gunu yook yanii geniş kapsamlı bi süpriz
Gizemim tutuyorum görsen birde aynı odada 5 erkekle çalışıyorum
torba işyerinde yok ki güldenim küçük sobayı açtım ayağıma
sağol canım...
hmm..d.günü için değil anladım zaten daha anlamlı olmalı dimi ben ne yapıcam yahu ben hep puzzle istiyordum ama bilmemki:S
birde demiştim ya 1000.gün diye 12mayıs pasta falan demiştik eğer olmazsa ben ona meyvesepeti göndericem o geçen yıl bana göndermişti çokkk güzeldi canım ya
Eki Görüntüle 391758 bak bunun biraz büyüğüydüü herkes bayılmıştı ya bebekimi saklıyorum
sağol canım...
hmm..d.günü için değil anladım zaten daha anlamlı olmalı dimi ben ne yapıcam yahu ben hep puzzle istiyordum ama bilmemki:S
birde demiştim ya 1000.gün diye 12mayıs pasta falan demiştik eğer olmazsa ben ona meyvesepeti göndericem o geçen yıl bana göndermişti çokkk güzeldi canım ya
Eki Görüntüle 391758 bak bunun biraz büyüğüydüü herkes bayılmıştı ya bebekimi saklıyorum
ayy bak tuttuuumm bu fıkrıdee dogum gunusundee yapım hatta kayınannımle ısbırlıgı yapıp onun her yasındakı fotolarını koyarım bensız gecen yıllarının ne kadar sıkıcı kotu oldugundan bahsedıp benle olan yıllardan sonra ne kadar neselı oldugunu anlatırım hahahahahaha
içinden ne gelıyosa onlarla dolduu ayda olur kuzum nolcak maksat senın dusunup bişiler yapmaan
Pelimimin kuzentoşu yılmak yoookk becerıcem bu işide altından kalkiiciiiimm şekerhamurlu pastanındaaolumsuz düşünmiiciim kuzuuucuuumm
Geçmiş olsun yagmur, tombala olayını ben geneldede yapıcam, bugun cekelım dıcem cekıcez ole bellı bı gunu yook yanii geniş kapsamlı bi süpriz
kuzum doğum günü için şey yapsan şu an aklıma geldi
misal 25 yaşına giriyosa 25 tane ayrı mektup yazsan her yaşı için.. ama her mektupta sevdiğin özelliklerinden ayrı bi tanesini yazsan ve onunla ilgili bir anın varsa onu anlatsan senin gözünden görmeye çalışsa.. hatta bir fotoğrafınız varsa onuda koysann..
yılmak yok bebemm sen her türlü becerirsinn ortayada şahane şeyler çıkarırsın
tombala olayını çok sevdims bende bugün ne yapsak diye düşünmekten kurtarır bizi
oyy ne güzel süprüssslerrr ciciler bicilerrr hediyelerr paylaşıosunuzz sizz ya hepsini yazıorumm aklımaa hıhh çalıcamm hepsindeenn
nazımm tombala olayınıda beynime yazıyorum evlennince yapacğım çok eğlenceli olur :))))))
ayyy kızlar sizi seviyorum ne güzel fikirleriniz var 24 yaşına giriyor güldencim :)))))))))24 tane ayrı ayrı mektup yazacağım ona hatta 1 yaşından başlıcam azda olsa konuştuğun birgündü şöyleydi böyleydi gerekirse o senelerde onun doğum gününn olduğu senelrde ayında önemli olayları araştırıp yazıcam ooooo yoooo harika bir fikirrrr
evet bende onun ıcın dusundum kusumbıde balayı fıkırlerını koyucam 3 kere üst üste cekılen yere gıdıcez hahaha ay yerım ıns paris cıkar
üff koyduk yamuldu oda yaaaa plastik ya canı ne ki buruştu hemen
sabaha göre daha iyiyim ilaç içtim 1 saat önce sobada açık piştimde ama olsun
evet bende onun ıcın dusundum kusumbıde balayı fıkırlerını koyucam 3 kere üst üste cekılen yere gıdıcez hahaha ay yerım ıns paris cıkar
ayyyyy süper süper bende maldiv istiyorum hattaha paramı kenara koyarken maldiv maldiv die die koyuyorum şu sıra hoooooop bir adadan çıkıp bir adaya gidesim varrr yada puket adasıı çünkü türkiyedeki otelde balayı için 3000 4000 vereceğime yurtdışında geçirim daha iyi olur ama hayalim maldivvv bide bir baalyını o hediye edicek bir balayınıda ben 2 kez balayına gidiceğik
Güldencim çok güzel dimi bende ona göndericem ya kafaya koydum ama ne zaman gönderirim bilmem özel bir günümüzde...
Nazlım yapmak istiyorum diye 1,2 ay önce konuşmuştuk yine onu hatırlıyorsundur canım:44:
kendim puzzle nasıl yapıcam ki yahu tam mantığını anlayamadım nasıl yapmam gerektiğini
ayyyyy süper süper bende maldiv istiyorum hattaha paramı kenara koyarken maldiv maldiv die die koyuyorum şu sıra hoooooop bir adadan çıkıp bir adaya gidesim varrr yada puket adasıı çünkü türkiyedeki otelde balayı için 3000 4000 vereceğime yurtdışında geçirim daha iyi olur ama hayalim maldivvv bide bir baalyını o hediye edicek bir balayınıda ben 2 kez balayına gidiceğik
çok beğendimmm gerçektenn
ayy bendemi yapsamkii
bende önce paris sonra olimpos istiyoorumm kusuuummzaten genelde paris turları 3 gece 4 gün oluyo 1 bucuk haftalık bı ızın olsa gerısındede olımpostaa geçsiiiinnn ordan yat turlarına cıkarız ( 3-5 saatlık olanlar tabiii yoksa balayımda istifra etmek istemem )
Sanırım öle kalmıs aklımda yagmur bende daha denemdım valla yarın baslıcam yapmaya ıns halledebılırım hallettıkten sonra detaylı anlatırım hatta fotograflarım yaparken
hmm başla bakalım canım görürüz inş..
nazlım biliyormusun küçüklüğümdne beri ben hep parise gitmek istiyorum dermişim diyorum da gerçi birde maldivleride bikaç yıldır çok istiyorum ama çok pahalı oralar ya aah bi imkan olsa varyaa ne güzel..
inş.sizler gidebilirsiniz ya dilerim gizimle sen gidebilirsin
paris turları okadar pahalı değil aslında bütçe ayarlanırsa imkansız değil. Benım hayallerım makedonya, paris, şeysel adaları vee tayland suanlıkmakedonyaya gıdıorum zaten, parise balayında gıtsem daha sonrada taylanda gıderım ama iremde olcak cunku onla beraber hayalim bu, şeysellerde 10. yılımızda falan olsa Allah ömür verirse gözlerim açık gitmemm
maldivi bende çok istiyorum ama bize hayal anca kuzum yaa 10binden aşağı değilmiş nerdeeeeee
bizim yerimizede gezersin oracıklarda beni hatırlarsın kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?