'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ayy bak tuttuuumm bu fıkrıdee dogum gunusundee yapım hatta kayınannımle ısbırlıgı yapıp onun her yasındakı fotolarını koyarım bensız gecen yıllarının ne kadar sıkıcı kotu oldugundan bahsedıp benle olan yıllardan sonra ne kadar neselı oldugunu anlatırım hahahahahaha

yılmak yok bebemm sen her türlü becerirsinn ortayada şahane şeyler çıkarırsın
tombala olayını çok sevdims bende bugün ne yapsak diye düşünmekten kurtarır bizi

Gizemim tutuyorum görsen birde aynı odada 5 erkekle çalışıyorum
torba işyerinde yok ki güldenim küçük sobayı açtım ayağıma

canım demokraside çare çok..
pet şişe varsa içine sıcak suyu doldur hem daha küçük olduğundan daha rahat koyabilirsin karnına..
iyi yapmışsın en çok ayaklardan üşütüyoruz çünkü kuzumm.. acısıda bu regl dönemlerinde çıkıyo işte

oyy ne güzel süprüssslerrr ciciler bicilerrr hediyelerr paylaşıosunuzz sizz ya hepsini yazıorumm aklımaa hıhh çalıcamm hepsindeenn

sen puzzle yaptırmamısmıydın ya ben mi yanlıs hatırlıorum:44: yaptırmadıysan guzel bı fıkır ama kendın yap bence vaktın varsa tabii.

Bu arada kızlar facebookumda eklı olanlardan bi ricaam vaar bana bizim futuraflarımızdan bakıp karar vermemde yardımcı olurmusunuz :26: bızım albumden demım baya fazla var orda ama profıl resımlerınden bi fikir verirseniz cok cok cok mutlu olurum kiiii

ben bunu kendime hediye ederim yahuuu çok güzeeeelll

bayıldım..

kuzum bak akıl akıldan üstün daha iyi olur öylee yaparsann hem espirili bi şekilde yaklaşmış olursunn

nazımm tombala olayınıda beynime yazıyorum evlennince yapacğım çok eğlenceli olur :))))))

ayyy kızlar sizi seviyorum ne güzel fikirleriniz var 24 yaşına giriyor güldencim :)))))))))24 tane ayrı ayrı mektup yazacağım ona hatta 1 yaşından başlıcam azda olsa konuştuğun birgündü şöyleydi böyleydi gerekirse o senelerde onun doğum gününn olduğu senelrde ayında önemli olayları araştırıp yazıcam ooooo yoooo harika bir fikirrrr

yılmak yok bebemm sen her türlü becerirsinn ortayada şahane şeyler çıkarırsın
tombala olayını çok sevdims bende bugün ne yapsak diye düşünmekten kurtarır bizi

evet bende onun ıcın dusundum kusum bıde balayı fıkırlerını koyucam 3 kere üst üste cekılen yere gıdıcez hahaha ay yerım ıns paris cıkar

üff koyduk yamuldu oda yaaaa plastik ya canı ne ki buruştu hemen
sabaha göre daha iyiyim ilaç içtim 1 saat önce sobada açık piştimde ama olsun

oyy ne güzel süprüssslerrr ciciler bicilerrr hediyelerr paylaşıosunuzz sizz ya hepsini yazıorumm aklımaa hıhh çalıcamm hepsindeenn

kuzum çal çall olsunn güzel güzel süprizler yapalım onlarda mutlu olsun bizde olalımm

canım yaa çok güzel bişi çıkıcak ortaya biliyorum benn
şimdiden tasarlamaya başlaa sende çok eğleniceksin yaparken ve biraz daha bağlandığını hissediceksinn

evet bende onun ıcın dusundum kusum bıde balayı fıkırlerını koyucam 3 kere üst üste cekılen yere gıdıcez hahaha ay yerım ıns paris cıkar

kuzum benim yaa inşallahhh

üff koyduk yamuldu oda yaaaa plastik ya canı ne ki buruştu hemen
sabaha göre daha iyiyim ilaç içtim 1 saat önce sobada açık piştimde ama olsun

hadi yaa ben yapıyorum burda işyerinde hiç eridiğini görmedim :26::26:

Güldencim çok güzel dimi bende ona göndericem ya kafaya koydum ama ne zaman gönderirim bilmem özel bir günümüzde...
Nazlım yapmak istiyorum diye 1,2 ay önce konuşmuştuk yine onu hatırlıyorsundur canım:44:
kendim puzzle nasıl yapıcam ki yahu tam mantığını anlayamadım nasıl yapmam gerektiğini

Son düzenleme:

ayyyyy süper süper bende maldiv istiyorum hattaha paramı kenara koyarken maldiv maldiv die die koyuyorum şu sıra hoooooop bir adadan çıkıp bir adaya gidesim varrr yada puket adasıı çünkü türkiyedeki otelde balayı için 3000 4000 vereceğime yurtdışında geçirim daha iyi olur ama hayalim maldivvv bide bir baalyını o hediye edicek bir balayınıda ben 2 kez balayına gidiceğik

maldivi bende çok istiyorum ama bize hayal anca kuzum yaa 10binden aşağı değilmiş nerdeeeeee
bizim yerimizede gezersin oracıklarda beni hatırlarsın kuzum

çok beğendimmm gerçektenn
ayy bendemi yapsamkii

bende önce paris sonra olimpos istiyoorumm kusuuumm zaten genelde paris turları 3 gece 4 gün oluyo 1 bucuk haftalık bı ızın olsa gerısındede olımpostaa geçsiiiinnn ordan yat turlarına cıkarız ( 3-5 saatlık olanlar tabiii yoksa balayımda istifra etmek istemem )

Sanırım öle kalmıs aklımda yagmur bende daha denemdım valla yarın baslıcam yapmaya ıns halledebılırım hallettıkten sonra detaylı anlatırım hatta fotograflarım yaparken

Son düzenleme:

hmm başla bakalım canım görürüz inş..
nazlım biliyormusun küçüklüğümdne beri ben hep parise gitmek istiyorum dermişim diyorum da gerçi birde maldivleride bikaç yıldır çok istiyorum ama çok pahalı oralar ya aah bi imkan olsa varyaa ne güzel..
inş.sizler gidebilirsiniz ya dilerim gizimle sen gidebilirsin

paris turları okadar pahalı değil aslında bütçe ayarlanırsa imkansız değil. Benım hayallerım makedonya, paris, seysel adaları vee tayland suanlık makedonyaya gıdıorum zaten, parise balayında gıtsem daha sonrada taylanda gıderım ama iremde olcak cunku onla beraber hayalim bu, şeysellerde 10. yılımızda falan olsa Allah ömür verirse gözlerim açık gitmemm

Son düzenleme:

sende hepsini kurmuşsun canım ya 10.yıla kadar tamam
inş.bakalım hayırlısı olsun hepimiz için..
bi sevdiğimze kavuşsak nefesimiz birleşse bir bütün tek beden olsak reislerimizle herşeyi konuşsak,paylaşsak,yaşasak ömrümüzü...off niye ben bugün çok ağlıyorum durduk yere yaa

maldivi bende çok istiyorum ama bize hayal anca kuzum yaa 10binden aşağı değilmiş nerdeeeeee
bizim yerimizede gezersin oracıklarda beni hatırlarsın kuzum

allla allla taş çatlasa 5000 tutar gibi gelmişti bana öyle 10000 binlermi ben düğün yapmıcam canım belkide evde alamıcaz evlendiğimin ilk seneside borç ödemek istemiyorum biraz şimdiden koyduğum paradan alırım :))))))) gitmezsem antalya mac royal olur oda aynı para gibi

yağmurcum bende hayal ediyorum gitmeyedebilirim ama hayali güzel yaniiiii kiiii ben asla şu olsun bana şu alınsın demem ama maledivleri görmek çok istiyorum prag ve barcelonaa buralarda hayalden bizimkide bakalım neler olcak o zaman

cunda adası bile olur yaniii kiii daha anlamlı olurr aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…