'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

[video=youtube;XudB2G8F-hQ]http://www.youtube.com/watch?v=XudB2G8F-hQ[/video]
kızlar sabahtan beri 20 olmuştur dinleyeni başa sarıp dinliyorum ağlıyorum ya regliden sanırım yaşlar gözümün ucunda duruyor süzülüyor öylece rezil olcam birine ya
ama ki ben aşkımla yaşamak istiyorum artık ya boğazım düğümlendi şuan yemin ederim ondan ayrılmak istemiyorum yanından

bende öle demiştim de öle değilmiş nerdeyse 1 kişilik fiyatı 4bin 5bin arası oda geçen yıldı seneye ne olur bilmem o yüzden kuzum..
inş.gidebiliriz aman beraber olalım da PAŞALARIMIZLA heryer PARİS OLUR BİZE YAA

ben balayına gitmicem galiba yaa

çok masrafımız olcak... evliligimizin 1.yılına artık kısmetse bakalım

giderim yine biyerlere ama bikaç günlüğüne sapanca taraflarına kaçarız en çok öle büyük organizasyona gidemicez... 1.yıla seyiri cıkmazsa Praq

aşkım söz verdi kendi gittiğinde getircem buraya seni de diye... o yüzden 1.yıl donumune kaldı gibi artık

bebeğim malesef 10 civarı tutuyo ama mesela normal otel bolumunde 2 gun bıde suda olan odada 2 gun kalırsan fıyatlarda oynama olabılıomus bide gitmişken turla ekvatora gitmeyi, dalmayı falan katarsan gene yuvarlak hesap 10 mılyarı bulur kusum maldıvler herkesın hayalı ama kuzum soyle dusunuyorum benim için orda en fazla yapılıcak aktııvıtelerle beraber 4 gun eglencelı gecer sonrası yok 4 gun ıcınde okadar para verıp o kadar yola gıtmeye degermi bilemiyorum İnşallah hepimiz hayallerimize kavusuruzz ama bütçeyi sıkı tutarsak en azından evlendıkten sonra 2 senede 1 yurt dısına cıkmak cokta lükse kacmaz dıye dusunuyorum cunku turkıyede bıle balayı olunca soz konusu uçuk fıyatlar oluyo heryerr

Son düzenleme:

olimpossss bende istiyorum bu yaz gidicektik ama artık gitmicez beraber biryere birikim yapcaz gibi geliyor bu yaz için ama bir çılgınlık yapadabilirz :))))) bide peribacaları annem cuma günü yola çıkıyor ama bu hafta sevgilicik burda olcak die hayalime veda ediyorum oda son 5 yıl planlarında

prag barcelona venedik birde türkiyenin heryeriiiii :)))))))))))))))

yağmurucum maldiv dediğin gibi öyle pahalıysa kalsın ama düğün istemekten vazgeçtim düğüne para verlceğne maldivlere verir ailesi durumları varsa yoksada ortak ayarlar gideriz zaten bir balayıda ben hediye edicem öyle o tarafa yüklenmicem erkek tarafı ne yapıyorsa bizde yapcaz kısmetse:) benim arkadaşım 3000 tl ye gidiyor balayına 2. haftada izin aldı nişanlısına süpriz balayıda o hazırladı 2 defa gidiyorlar bende süpriz yapacağım

vallla şu anda durumun ciddiyetini kavraım cidden pahl olur nazım

nazım zaten alpleride istiyorum 2 yda bir sonuçta türkiyedeki yaz tatiline 3000 tl vereceğimize alırız vizemizi 5 yıllık 10 yıllık sadece pasaport ve biletlermizle yurtdışı yaparız kiiiiii

Gizemcim bizde geçen konuştuk eğer güzel bişey istiyorsak dedik taksitle sanırım yapıcaz evlendikten sonra ortak ödicez bakalım kısmet yinede..
ama bencede 10bin falan tatile dökcek para yok değmez de zaten kuşum ya

kesınlıklee gizim yaa en guzelii olur hemdee olimposa ben askerden geldıkten sonra cok ıstedım ama nasip olmadı kusumm bide salaş yerleri seviyorum ben yaa orda tam doganın ortasında agaz evlerde cok zevklı olur yanartas turuna gıderız gece safarı yaparız yat turuyla koy koy gezerız paristen daha cok ıstıyorum valla olimposuu

pastaaam bende masraf cok fazla olursa hepsını bırden ısteyemem ama zamana yayabılırız sizin gibi bıde hergun dugun kokteyl falan ıcın fıkır degıstırır oldum nolcak benım sonum

pastaaam bende masraf cok fazla olursa hepsını bırden ısteyemem ama zamana yayabılırız sizin gibi bıde hergun dugun kokteyl falan ıcın fıkır degıstırır oldum nolcak benım sonum

nazlım biz yay burcuyuz ya ateş ve değişken o yüzden sürekli değiştiriyoruz yahu..
sende kararsızsın galiba:44:

nazlım biz yay burcuyuz ya ateş ve değişken o yüzden sürekli değiştiriyoruz yahu..
sende kararsızsın galiba:44:

aslında kararsızlık degıl saplantı yuzunden dugunmu olsun yemeklımı olsun yoksa kokteylmı olsun dıye dusunuyorummm yaa fıkırlerım sabit ama butceye ayarlamaya calısmaktan bole beyın egzersizleri yapıoruuummmm

ah pastaaam artık dusunmuyorum valla bas donmelerine kaldım dusune dusune bole giderse eriyip tukencem...

ben bir evleneyim de bogurtlenimle... evim en guzel mekan o evde basbasa olmak da en güzel balayı olcak...

evdeki huzur, mutluluk budur... yemişim düğünü balayını yaaa

e canım çok basit aşkoşuna danışcan oda hangisini istiyorsan o olcak yani sen 3ünü sun o seçsin

çağlam bende diyorum ya onlarla olalım hiç ayrılmayalımda her yer PARİS OLUR BİZE
Tabi evleniriz kesin deriz ayy gidemedik biyere tatil yüzü görmedik balayı yüzü görmedik iiçimizde kaldı o zamanda kesin öle dertleniriz şimdi yanımızda olsunlar demesi kolay sıkıntyı çekince görcem ben bizleri

e canım çok basit aşkoşuna danışcan oda hangisini istiyorsan o olcak yani sen 3ünü sun o seçsin

ona danısmadan zaten dusunmuyorumkı oda benle beraber dusunuyo aıleler yemez etmez ımkanlar sunar ama hersey aynı anda olmuyo işte bi tek dugunlede bıtmıyo eviydi kınasıydı nısanıydı balayıydı varda var maşallah..

ne guzel amaaa evdekii huzur, mutluluk budurrrr bende sıyırcam dusunmekten kuzuumm aha böle dolaşcaam

ayy dimi nişan düğün kına balayı pehhhhh..hepsi bir telaş tatlı telaşlar tabide..
çoğu insanda da he o zamanlarda sıkıntı çıkıyor ya aileler arasında yada nişanlılar arasında Allah korusun ya inş.bizler bunları yaşamayız ya

annem şimdiden bıtlamaya başladı...

evlenirsen çulsuz adamla öle olur uğraş çağla hanım adamı ev köy edicem diye... onun için okudun dimi onun için kazan paraları diyor...

oturup kendin kazanıp catır catır kendin yiyemedin al sen ye diceksin evlenince görcem seni diyor

kendim ettim kendim buldum derim o zamanda ne yapayım.. aşk kapımı çalmış yaaa kusura bakma sen zengin degilsin deyip geri mi gönderseydim

mantık muntuk o işler bana göre deel

çıldırmaya az kaldı doktorum nerde modundayım ben de

en cok dugn işi sıkıyo canımı pastam of yaaa meeehh isyanlara bagladım getirin sezaiyi

benim annemde öyle...belki haklılar ama biz mantıklı düşünmüyoruz şuan AŞK la düşünüyoruz ne yapalım inş.yüzlerini kara çıkarmayız bu konuda amin...

Son düzenleme:

Yok herangı bı sorun yada sıkıntı yasıcamızı dusunmuyorum daha dogrusu bunun ıcın sımdıden beyınımı yıyorumm en içime sineni makul fiyatlarla ayarlamaya calısıyorumm nasip işte hepimizin yardımcısı olsun Allah'ımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…