allla allla taş çatlasa 5000 tutar gibi gelmişti bana öyle 10000 binlermi ben düğün yapmıcam canım belkide evde alamıcaz evlendiğimin ilk seneside borç ödemek istemiyorum biraz şimdiden koyduğum paradan alırım :))))))) gitmezsem antalya mac royal olur oda aynı para gibi
yağmurcum bende hayal ediyorum gitmeyedebilirim ama hayali güzel yaniiiii kiiii ben asla şu olsun bana şu alınsın demem ama maledivleri görmek çok istiyorum prag ve barcelonaa buralarda hayalden bizimkide bakalım neler olcak o zaman
cunda adası bile olur yaniii kiii daha anlamlı olurr aslında
allla allla taş çatlasa 5000 tutar gibi gelmişti bana öyle 10000 binlermi ben düğün yapmıcam canım belkide evde alamıcaz evlendiğimin ilk seneside borç ödemek istemiyorum biraz şimdiden koyduğum paradan alırım :))))))) gitmezsem antalya mac royal olur oda aynı para gibi
yağmurcum bende hayal ediyorum gitmeyedebilirim ama hayali güzel yaniiiii kiiii ben asla şu olsun bana şu alınsın demem ama maledivleri görmek çok istiyorum prag ve barcelonaa buralarda hayalden bizimkide bakalım neler olcak o zaman
cunda adası bile olur yaniii kiii daha anlamlı olurr aslında
bende önce paris sonra olimpos istiyoorumm kusuuummzaten genelde paris turları 3 gece 4 gün oluyo 1 bucuk haftalık bı ızın olsa gerısındede olımpostaa geçsiiiinnn ordan yat turlarına cıkarız ( 3-5 saatlık olanlar tabiii yoksa balayımda istifra etmek istemem )
Sanırım öle kalmıs aklımda yagmur bende daha denemdım valla yarın baslıcam yapmaya ıns halledebılırım hallettıkten sonra detaylı anlatırım hatta fotograflarım yaparken
bebeğim malesef 10 civarı tutuyo ama mesela normal otel bolumunde 2 gun bıde suda olan odada 2 gun kalırsan fıyatlarda oynama olabılıomus bide gitmişken turla ekvatora gitmeyi, dalmayı falan katarsan gene yuvarlak hesap 10 mılyarı bulur kusummaldıvler herkesın hayalı ama kuzum soyle dusunuyorum ben orda en fazla yapılıcak aktııvıtelerle beraber 4 gun eglencelı gecer sonrası yok 4 gun ıcınde okadar para verıp o kadar yola gıtmeye degermi bilemiyorum İnşallah hepimiz hayallerimize kavusuruzz ama bütçeyi sıkı tutarsak en azından evlendıkten sonra 2 senede 1 yurt dısına cıkmak cokta lükse kacmaz dıye dusunuyorum cunku turkıyede bıle balayı olunca soz konusu uçuk fıyatlar oluyo heryerr
olimpossss bende istiyorum bu yaz gidicektik ama artık gitmicez beraber biryere birikim yapcaz gibi geliyor bu yaz için ama bir çılgınlık yapadabilirz :))))) bide peribacaları annem cuma günü yola çıkıyor ama bu hafta sevgilicik burda olcak die hayalime veda ediyorum oda son 5 yıl planlarında
prag barcelona venedik birde türkiyenin heryeriiiii :)))))))))))))))
yağmurucum maldiv dediğin gibi öyle pahalıysa kalsın ama düğün istemekten vazgeçtim düğüne para verlceğne maldivlere verir ailesi durumları varsa yoksada ortak ayarlar gideriz zaten bir balayıda ben hediye edicem öyle o tarafa yüklenmicem erkek tarafı ne yapıyorsa bizde yapcaz kısmetse:) benim arkadaşım 3000 tl ye gidiyor balayına 2. haftada izin aldı nişanlısına süpriz balayıda o hazırladı 2 defa gidiyorlar bende süpriz yapacağım
vallla şu anda durumun ciddiyetini kavraım cidden pahl olur nazım
nazım zaten alpleride istiyorum 2 yda bir sonuçta türkiyedeki yaz tatiline 3000 tl vereceğimize alırız vizemizi 5 yıllık 10 yıllık sadece pasaport ve biletlermizle yurtdışı yaparız kiiiiii
pastaaam bende masraf cok fazla olursa hepsını bırden ısteyemem ama zamana yayabılırız sizin gibibıde hergun dugun kokteyl falan ıcın fıkır degıstırır oldum nolcak benım sonum
nazlım biz yay burcuyuz ya ateş ve değişken o yüzden sürekli değiştiriyoruz yahu..
sende kararsızsın galiba:44:
pastaaam bende masraf cok fazla olursa hepsını bırden ısteyemem ama zamana yayabılırız sizin gibibıde hergun dugun kokteyl falan ıcın fıkır degıstırır oldum nolcak benım sonum
aslında kararsızlık degıl saplantı yuzunden dugunmu olsun yemeklımı olsun yoksa kokteylmı olsun dıye dusunuyorummm yaa fıkırlerım sabit ama butceye ayarlamaya calısmaktan bole beyın egzersizleri yapıoruuummmm
ah pastaaam artık dusunmuyorum valla bas donmelerine kaldım dusune dusune bole giderse eriyip tukencem...
ben bir evleneyim de bogurtlenimle... evim en guzel mekan o evde basbasa olmak da en güzel balayı olcak...
evdeki huzur, mutluluk budur... yemişim düğünü balayını yaaa
e canım çok basit aşkoşuna danışcan oda hangisini istiyorsan o olcak yani sen 3ünü sun o seçsin
ah pastaaam artık dusunmuyorum valla bas donmelerine kaldım dusune dusune bole giderse eriyip tukencem...
ben bir evleneyim de bogurtlenimle... evim en guzel mekan o evde basbasa olmak da en güzel balayı olcak...
evdeki huzur, mutluluk budur... yemişim düğünü balayını yaaa
ona danısmadan zaten dusunmuyorumkı oda benle beraber dusunuyo aıleler yemez etmez ımkanlar sunar ama hersey aynı anda olmuyo işte bi tek dugunlede bıtmıyo eviydi kınasıydı nısanıydı balayıydı varda var maşallah..
ne guzel amaaa evdekii huzur, mutluluk budurrrrbende sıyırcam dusunmekten kuzuumm aha böle dolaşcaam
çağlam bende diyorum ya onlarla olalım hiç ayrılmayalımda her yer PARİS OLUR BİZE
Tabi evleniriz kesin deriz ayy gidemedik biyere tatil yüzü görmedik balayı yüzü görmedik iiçimizde kaldı o zamanda kesin öle dertleniriz şimdi yanımızda olsunlar demesi kolay sıkıntyı çekince görcem ben bizleri
ona danısmadan zaten dusunmuyorumkı oda benle beraber dusunuyo aıleler yemez etmez ımkanlar sunar ama hersey aynı anda olmuyo işte bi tek dugunlede bıtmıyo eviydi kınasıydı nısanıydı balayıydı varda var maşallah..
ne guzel amaaa evdekii huzur, mutluluk budurrrrbende sıyırcam dusunmekten kuzuumm aha böle dolaşcaam
ayy dimi nişan düğün kına balayı pehhhhh..hepsi bir telaş tatlı telaşlar tabide..
çoğu insanda da he o zamanlarda sıkıntı çıkıyor ya aileler arasında yada nişanlılar arasında Allah korusun ya inş.bizler bunları yaşamayız ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?