Yok herangı bı sorun yada sıkıntı yasıcamızı dusunmuyorum daha dogrusu bunun ıcın sımdıden beyınımı yıyorumm en içime sineni makul fiyatlarla ayarlamaya calısıyorumm nasip işte hepimizin yardımcısı olsun Allah'ımmm
annem şimdiden bıtlamaya başladı...
evlenirsen çulsuz adamla öle olur uğraş çağla hanım adamı ev köy edicem diye... onun için okudun dimi onun için kazan paraları diyor...
oturup kendin kazanıp catır catır kendin yiyemedin al sen ye diceksin evlenince görcem seni diyor
kendim ettim kendim buldum derim o zamanda ne yapayım.. aşk kapımı çalmış yaaa kusura bakma sen zengin degilsin deyip geri mi gönderseydim
mantık muntuk o işler bana göre deel
çıldırmaya az kaldı doktorum nerde modundayım ben de
en cok dugn işi sıkıyo canımı pastam of yaaa meeehh isyanlara bagladım getirin sezaiyi
Nasıl kanın ısındı mı ilk tanışma önemlidir elti olaylarında
annem şimdiden bıtlamaya başladı...
evlenirsen çulsuz adamla öle olur uğraş çağla hanım adamı ev köy edicem diye... onun için okudun dimi onun için kazan paraları diyor...
oturup kendin kazanıp catır catır kendin yiyemedin al sen ye diceksin evlenince görcem seni diyor
kendim ettim kendim buldum derim o zamanda ne yapayım.. aşk kapımı çalmış yaaa kusura bakma sen zengin degilsin deyip geri mi gönderseydim
mantık muntuk o işler bana göre deel
çıldırmaya az kaldı doktorum nerde modundayım ben de
en cok dugn işi sıkıyo canımı pastam of yaaa meeehh isyanlara bagladım getirin sezaiyi
kızlar nerdesinz yahu BİRŞEY PAYLAŞTIM ARADA KAYNADI GALİBA ELTİ ADAYIYLA TANIŞTIM AMA HİÇ HEYECANLANMADIM YAHU:44:
elti adayı aynı andamı giyosunuz balım yoksa onun kaç senesi varr bakalım
gizooş uzağa gitmiyorum kuzuuu annem evi iki sokak ötesinden aldırttı yaaaaaa yoksa uzağa mı gidicem Allah mı söyletti
ama gitmek istemem ben seviyorum oraları istanbulda dısında hiç yapamam zaten gitmek zorunda kalmaktan korkuyorum inşallah askım gelir temelli ben gitmembaska yerde yapamam cunku işim gucum hayatım hep burda
anneme bi haller oldu ama noldu bilmiorum sabır deyip susuyorum, hayırlısı artık bir de ona takmak istemiyorum kafamı
yagmus sanırım zaten evli olan bir eltiyle tanısmıs
ne demiş senin hakkında ogrenebildin mii yagmur ( ne meraklıyım yalnız)
gizooş uzağa gitmiyorum kuzuuu annem evi iki sokak ötesinden aldırttı yaaaaaa yoksa uzağa mı gidicem Allah mı söyletti
ama gitmek istemem ben seviyorum oraları istanbulda dısında hiç yapamam zaten gitmek zorunda kalmaktan korkuyorum inşallah askım gelir temelli ben gitmembaska yerde yapamam cunku işim gucum hayatım hep burda
anneme bi haller oldu ama noldu bilmiorum sabır deyip susuyorum, hayırlısı artık bir de ona takmak istemiyorum kafamı
yagmus sanırım zaten evli olan bir eltiyle tanısmıs
ne demiş senin hakkında ogrenebildin mii yagmur ( ne meraklıyım yalnız)
İyiyim ama yorgunum vallahi şimdi dönücemm işlere devammm, bitirmem lazımmm bu akşam da bulgaristandann gelen kuzenmlee buluşçammm mesaiye de kalamammm bitmeli bu işler:)Sabaha göre daha iyiyim pelincim sağol..
Nasılsın?
kuzum uzağa gitme açısından değil seninki seyire gidiyor yaa yoksa evinin annene yakın olduğunu biliyorum ama işte bak benim aklıma bu geliyor bahanesi olarak düzelcek annen kaynanan nasıl biraz düzeldi oda düzelcek eskisi gibi
ayyy çağlam takılma annişinide biryerde bakınca anlıyorum kendince haklı :)))))))
ayyy pelommm hislerime tercüman oldun vallla cundada cunda diyorum başkada demiyorum hee bide venedikkk
ayyyy ayyy mektup isterim fikir olsun :)))))))) seni öpüyorummmm oyyy yerim kiiii
İyiyim ama yorgunum vallahi şimdi dönücemm işlere devammm, bitirmem lazımmm bu akşam da bulgaristandann gelen kuzenmlee buluşçammm mesaiye de kalamammm bitmeli bu işler:)
gizoşş biz beraber gitsek yaaa balayına ahahaha
4 kişi hem daha ucuza kaparız belkimm
akşammm hemen mektubuu yazıcamm gizoşum blogumda olması lazımm ama eskidee kaldı ben onu guncellerimm tekrardann
akşam mailindee goruceksinn balımm, öpüyorum snii kocamannnnnn
Çağlammm kurabiyemm dönem dönem oluyor bilio musun? bizimmm hikayelerimiz de az çok benziyordu snnle.. annemm evrenin hayatmda olduğunu duydugundaa ilk cok sasırmıss ama akabnde sevinmişti, çünkü aile dostumuzun oğluydu ve ailesini tanıo olmanın vermiş oldugu bi huzur vardııı sonraa birdenn annem döndü nolduysa anlamadım:S istenmeyenn damat pozisyonuna geçmişti evrenn.. ama sonra yine düzeldiii bu sanırımm onların kafaya bişey takmasıyla alakalı ya da zamanlaa acaba hata mı yaptık die dusunuolar kafalarında buyutuolar.. gibime gelioo:26: şuann annem nötrr biraz daha sabrett kuzumm bakk görceksn annişin bole sertliği kalmıcakkk hayret ediceksn ama düzelcek bebeğimm üzülme sakınn, çok iyi anlıorm seniiii
Daha daa bitmediii 2 saatte 8 yevmiye kaydı yaptımmm bi sürü giriş çıkış vuhu kendimi seviorum hızır gibiyim:)Ooh iyice dağıt kafanı ne güzel çalıştın akşam sıra eğlenmede
pelommm pelommmm seni seviyoreeeee gidelimmmiiiii ne kadan mükemmel olur cundadn başlar gökçeadaya uğrar kaz dağlarında dinlenirik ne dersin sonrda izmir selçuk yaparız hayal gücüm beni oralara götüyürorrrrr bu sene gidemicemmm üzülüyorum
blogunada bakarım mailimde bakarım bitir işlerine gez kuzeninlen bu gece bende dışardayım herhalde arkadaşlarda beni bekliyor sürekli bir dışarda gezmelerim sevgilim geldğnde bitcek yazın arkdşlarımla görşmyorm onla görşmekten pleintoşm sen iyi vakit buluyon ama galiba günde 5 saat yol artık ben yıldırdı
kızlar çıkıyorum öpüldünüzzzzzz gelirim yineee bennnnn hepinizi öptüm
Daha daa bitmediii 2 saatte 8 yevmiye kaydı yaptımmm bi sürü giriş çıkış vuhu kendimi seviorum hızır gibiyim:)
Sağ ol Yağmurcummm inşallah dağıtıcam vallaa kaç gündür görüşemedik sürekli işimiz çıktııı erkek bi de kuzenm evren bey de çatlasın.
bendee seni sevioreee gizoşkammmm:))
ayyy geçen yaz bizz ole yapmstkkk blio msnnn geze geze gittikkk 12 bucuk 1 di burdann cıkarkenn akşammüstü 6 bucuk gibi oradaydık:)
dönüş daha güzeldi dediğin gibi kazdağlarında küçükkuyu falan vardıı 2-3 köye ugrayıp döndükkk:)
bu sene bende gidemicemm üzgünümm gizoşmmm ama napalımm olsunn(
vakit buluorum ben kuzum nobetleri oluo yaa o bakımdann buluorm baska turlu olsaaa zorr
gerçi son zamanlarda acaippp takıntılı olduu dışarı çıkmama karışıo edioo bazen daralıorum ama napiim ben yaa
öptümmm bebikommm çokkk ii eglencelerr sana daa bebegmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?