'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

............................... Yanlış mesajı alıntı yapmışım :/

Son düzenleme:

amin bebeğim benim korkum var aileler tanıştıktan sonra bişey ters gitmese bari yaa çok tırsıyorum bundan 2 yabancı aile

ozamannnn; isyeaaaaaannnn geriyee bi avuç yalaaaaaaaan, benii bu derde sen atttıııındaaa gittin ya kafam heep dumaaaaannn ahhh pastaaam ahhhhh ben bı cıkım dısarııı tl yukletiiimm sevgiliciinde bitti o almadan onada alim başımı yiceek gene nıye aldın dıyee ama olsun

Nasıl kanın ısındı mı ilk tanışma önemlidir elti olaylarında

seni ilk defa görüyorum ama kanım ısındımı ısınmadı mı bilemiyorum...
ama ilk gördüm şok oldum daha alımlı bir elti bekliyordum ama hastanede tanıstım oğlu hastaydı ölelikle gittim ama hastane hali dedim ama askım her zamanki yengem dedi..
bakımsız geldi kapalı kendisi kısa boylu esmer biri..nebiliyim beni çok merak ediyordu gördü sonunda rahatlamıştır sanırım..

kuzu annene ne oldu bakkk oğlan bişiler yapıyor bundan başka nasıl durumu iyilik bekler ki bence onun mesleği herşeyin garantisi iş adamı olsa batar ama o çocuk mesleğinde yükselcek nasipse bence öyle olcak kendilerinin yapamadıklarını bizdenmi bekliyor ne üzücü bu şeyler ki bence annen hem streste hemde onun anası bişi yapmyo durumları olduğu halde annende onların yapcağı şeyde senin ödün vermeni istemiyor çevreside etkiliyor çağla anneni senin sevgilinin mesleği güzel bence sen ömür bpyu rahat hayat sürceksin, belki annen senin çalışmanı istemiyordur

benim annem karşındaki trilyon sahibi olsa bile çalışcaksın die yemin verdirdi gücün kuvettin varken çalışcaksın kızım dedi her anne ister kızının kerndi parasını yemesini haklı ama hayat müşterek ortak olcak sıkıntılarda annem senelerdir maaş kartını ev kredisi için babama vermişti yeni aldı ki annemde kredi kartı vardı bir tek babamdan kendi maaş kartını sırf birikim yapması için aldı :)))))))))))))))

şimdi iş ciddiye binince birşeyler annemin hoşuna gitmeyince aynı lafları bende yiyebilirim ama bu geçici bir dönem annen şimdi uzağada gidiyor die böyle yapıyor bence canım

gizooş uzağa gitmiyorum kuzuuu annem evi iki sokak ötesinden aldırttı yaaa aaa yoksa uzağa mı gidicem Allah mı söyletti

ama gitmek istemem ben seviyorum oraları istanbulda dısında hiç yapamam zaten gitmek zorunda kalmaktan korkuyorum inşallah askım gelir temelli ben gitmem baska yerde yapamam cunku işim gucum hayatım hep burda

anneme bi haller oldu ama noldu bilmiorum sabır deyip susuyorum, hayırlısı artık bir de ona takmak istemiyorum kafamı

yagmus sanırım zaten evli olan bir eltiyle tanısmıs

ne demiş senin hakkında ogrenebildin mii yagmur ( ne meraklıyım yalnız )

HAYATIM DÜN AŞKOŞ AKŞAM ARADIĞINDA SENDEN SONRA BEN YİNE GİTTİM DEDİ PİZZA GÖTÜRMÜŞ YEĞENİNE 5 YAŞINDA..
DEDİM YENGENİN BAŞI GÖĞE ERMİŞMİYDİ GÖRDÜ BENİ DEDİM YA KADIN SENİ Mİ DÜŞÜNCEK HASTANE HALİYLE BİŞİ DEMEDİ DEDİ AMA BİLEMEM..
10 GÜNDÜR ÇOCUK HASTANEDE YATIYORDA..
BANA DİYORKİ YENGE YAPION
SONRA AMCA BU YASIL OLUCAK DİO EŞEK YAA

Kızlar selammm

sabahtan beri ne kadar cok konusmussunuz yaaa işe ayırdığım bir kısım enerjim kayboldu gitti okurken

Gizoşumm bende seni seviorummm hayatımmmmm iiki varsınnn

Yağmurrr geçmiş olsun, umarım daha iyisindir.

hediyede mektup işini sevdimmm doğum gününde bnm paşaya mektup yazmıştım.. gizoşş sana gonderirim mailden hem fikir olur, tabi bnmki 1 taneydi:))

kızlar balayı muhabbetleri başlamış bakıorumm

valla zatenn bana söz-nişan-kına bunlarr cok cok uzak seylerr tek düşündüğüm düğün ve balayıı:) geleceğe dair:)

gizoşumun dediği gibi bana Cundayı sunsalarr tereddüt etmeksizinn kabul ederimmmm

italyaya gitmek istiorumm çok.. inşallah kısmet olurrr

yunan adaları vs şöylee güzell birr cruise gezisi olsaa ne de hoş olur ki

Gizoşummmm sahi geçennn cüzdanımda ne buldum blio musunnn biz cunda da Abbas turla açıldık 3 günn yer ayırtmak için kartlarını almıştıkkk cuzdanımda buldummm nası bi hoş oldummm oranın denizi de süper yaa açıklıkta yuzuosun yaaaa off off yaz gelseeee keşkee

kuzum uzağa gitme açısından değil seninki seyire gidiyor yaa yoksa evinin annene yakın olduğunu biliyorum ama işte bak benim aklıma bu geliyor bahanesi olarak düzelcek annen kaynanan nasıl biraz düzeldi oda düzelcek eskisi gibi

ayyy çağlam takılma annişinide biryerde bakınca anlıyorum kendince haklı :)))))))

ayyy pelommm hislerime tercüman oldun vallla cundada cunda diyorum başkada demiyorum hee bide venedikkk

ayyyy ayyy mektup isterim fikir olsun :)))))))) seni öpüyorummmm oyyy yerim kiiii

Sabaha göre daha iyiyim pelincim sağol..
Nasılsın?
İyiyim ama yorgunum vallahi şimdi dönücemm işlere devammm, bitirmem lazımmm bu akşam da bulgaristandann gelen kuzenmlee buluşçammm mesaiye de kalamammm bitmeli bu işler:)

gizoşş biz beraber gitsek yaaa balayına ahahaha
4 kişi hem daha ucuza kaparız belkimm

akşammm hemen mektubuu yazıcamm gizoşum blogumda olması lazımm ama eskidee kaldı ben onu guncellerimm tekrardann

akşam mailindee goruceksinn balımm, öpüyorum snii kocamannnnnn

Çağlammm kurabiyemm dönem dönem oluyor bilio musun? bizimmm hikayelerimiz de az çok benziyordu snnle.. annemm evrenin hayatmda olduğunu duydugundaa ilk cok sasırmıss ama akabnde sevinmişti, çünkü aile dostumuzun oğluydu ve ailesini tanıo olmanın vermiş oldugu bi huzur vardııı sonraa birdenn annem döndü nolduysa anlamadım:S istenmeyenn damat pozisyonuna geçmişti evrenn.. ama sonra yine düzeldiii bu sanırımm onların kafaya bişey takmasıyla alakalı ya da zamanlaa acaba hata mı yaptık die dusunuolar kafalarında buyutuolar.. gibime gelioo:26: şuann annem nötrr biraz daha sabrett kuzumm bakk görceksn annişin bole sertliği kalmıcakkk hayret ediceksn ama düzelcek bebeğimm üzülme sakınn, çok iyi anlıorm seniiii

pelommm pelommmm seni seviyoreeeee gidelimmmiiiii ne kadan mükemmel olur cundadn başlar gökçeadaya uğrar kaz dağlarında dinlenirik ne dersin sonrda izmir selçuk yaparız hayal gücüm beni oralara götüyürorrrrr bu sene gidemicemmm üzülüyorum

blogunada bakarım mailimde bakarım bitir işlerine gez kuzeninlen bu gece bende dışardayım herhalde arkadaşlarda beni bekliyor sürekli bir dışarda gezmelerim sevgilim geldğnde bitcek yazın arkdşlarımla görşmyorm onla görşmekten pleintoşm sen iyi vakit buluyon ama galiba günde 5 saat yol artık ben yıldırdı

kızlar çıkıyorum öpüldünüzzzzzz gelirim yineee bennnnn hepinizi öptüm

Ooh iyice dağıt kafanı ne güzel çalıştın akşam sıra eğlenmede
Daha daa bitmediii 2 saatte 8 yevmiye kaydı yaptımmm bi sürü giriş çıkış vuhu kendimi seviorum hızır gibiyim:)
Sağ ol Yağmurcummm inşallah dağıtıcam vallaa kaç gündür görüşemedik sürekli işimiz çıktııı erkek bi de kuzenm evren bey de çatlasın.

bendee seni sevioreee gizoşkammmm:))

ayyy geçen yaz bizz ole yapmstkkk blio msnnn geze geze gittikkk 12 bucuk 1 di burdann cıkarkenn akşammüstü 6 bucuk gibi oradaydık:)
dönüş daha güzeldi dediğin gibi kazdağlarında küçükkuyu falan vardıı 2-3 köye ugrayıp döndükkk:)
bu sene bende gidemicemm üzgünümm gizoşmmm ama napalımm olsunn(
vakit buluorum ben kuzum nobetleri oluo yaa o bakımdann buluorm baska turlu olsaaa zorr
gerçi son zamanlarda acaippp takıntılı olduu dışarı çıkmama karışıo edioo bazen daralıorum ama napiim ben yaa
öptümmm bebikommm çokkk ii eglencelerr sana daa bebegmmmm

gelincikleriiimmm balayı planları yapılmışşş süpersiniz..
ben diyar diyar anadolu hesabı gezmek istiyorumm..
zaten kültür turlarına daha düşkünüm denizide severim ama yeni yerler görmek daha çok hoşuma gider..
yurtdışı bizim şu an imkansız gibi.. yani aslında sıkarsak olurda ne bileyim zaten bir sürü borca giricez biraz borçlar hafifleyince giderizz.
Rabbim hepimize sğlık sıhhat versin çalışalım tüm hayallerimizi gerçekleştiririz kuzularımm ...

Hmm evrende gelse??
niye çatlasın diyorsun yahu adama:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…