'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

oyy oyy balayı planlarrıı yapılmışşş bırakın yurt dışı falann cunda bencede en makbılidirrr yahu aşığımm orayaaa
pelintoşumm feysbıkımdaa görmüşündürrr resimlerde cundada vardı bikaç denee orda bi kilise gibi bişi varr antik bi bina amaa kilitlenmişş yıkık dökükk viraneee orayaa yazık etmişlerrr süperr değerlendirilirdi orası aslındaaa işştee bazı değerleree sahip çıkılmıyoo malesefff

bu arada size bişi sorucamm kızlarrr ? 2 gündürr aşkıtoşlaa gerginizz yinee hiçç tartışmayann bizz bu aralar nazara geldik sanırım
şimdi ailem biz yani ev alıcazz ailemin 20 bin tl kadaar eksiği var benden kredi çekmemi istedilerr bende tamam dedim hayırr diemem çüünkü onlar bana bakmış bu yaşa kadar yaa neyi esirgicem ki onlardan tamam çekerim dedim neyse benimkine anlattım bu durumu
banaa sakın çekmee ne zaman ödiceksinn ben para biriktiyiroumm hemen evlenelim diye vs dedi ! bnde nasıl ya dedim evlenene kadar öderim uzun vadeli yapmam dedim yani.yine çekme vs dedi baya tartıştık arada kaldım bende siz olsanızz napardınız ya bi yanda ailem bi yanda sevdiğimm adam kimseyi kıramıyorum çeksemmi çekmesem mi bilemiyorum ! çekmesem aileme ne die çekemem dicem ?? çeksem 20 bin tl en az 2 yıl ödicem falan off bileemedimm ben yaa

Son düzenleme:

bebegım ben nolursa olsun aileme yardım ederdim diye düşünüyorum bu kararıma nişanlımda dahil olmak üzere kımseyıde karıstırmazdım:44:

pastaaam ya dakıkalardır aralıksız dumurum diğer coplu pastayla konusurken düğün konularını bana dedıkı iyide neden yemeklı yapıosunkı dıye öle bi boşluğa düştüm ki düşünüyorum düşünüyorum cidden niye yemekli diye tutturduk biz gelen tok gelsin anacııım

Pastamcimmm eger kokteyl olmazsa yemekli oluyo dugun gibi olunca ben ole milletin ayakta oldugu kokteyl tarzini pek sevmiorum hani belki ikramlari bole pasta arti ara sicaklar seklinde olup dugun konseptinde olursa ve yemekliye gore bu durumda fiyat fark ediosa bole yapabilirim

bizim tek caremiz kisi sayisini dusurmek ama dusse dusse ne kadar dusucek ki max 100 kisi olmasi lazim butceye gore dusunursek e gelen ailecek gelcek o zaman hemen doluyo kapasite hem 100 kisiylede dugun olmaz yani cok.az

bak yenı teori ürettim hahahaha ay dusundukce bısı buluyorum nası calısıosa su beynımmm össye bu kdr kafa yorsam turkıye 1.si olurdum kesııın sımdı benım nıkah salı gunu olcak yaa ee dugunde eglenenler kım? kadınlar ozamaan napıoruuuzz cumartesı gunu kınayı vur patlasın cal oynasın yapıoruz kurtlarııı dokuyooruuuuzz salı gunude nıkah ve kokteyl yapıoruzz nıkah salonunda nası fıkır amaaaaaaaa pastam bıde mesela nıkahı 8e falan alabılıomuyuz bı fıkrın var mı?

sibelcim canım ben hiç nişanlıma sormadan aileme yardım ederdm yardımda degil ailler yardım kabul etmez hersey blrdir ben nasıl sevdicegme ailesi konusunda birsey demyosam oda bana demezdi biz hayatmzdaki insanlara fazla deger veriyoruz iyi hosta anna baba ne varsa onlarda var mantıklı bir sekilde anlat aksine yorum yapmayada hakkı yok ayrıca erkekler aileye yardım edince iyi kız yapınca neden olmuyo ki
Eger imkanın varsa destek olablrm dyorsan ol canım

Ayyyy cundadaki o kiliseyi bende biliyorum arnavut kaldırımlı yolda kırmızı vosvos ve begoviler vardı kırmızı vosvosu gördnzmü siz kızlarrrr

Huuu çaglaa veee nazlım bende kokteyl istyorm derken aslnda kokteydeki ylcekler ama ben oturtcam insanları menü kuru pastalarla olcak çerez cips tatlı meyve felan bide paçanga sigara böregi o tarzda olur arkadasım bunlarla denize sıfır havuz başkı blr alanda çok süper iş çıkardı çokta ucuza geldi kuzular salon düğünyle aynı

Bide sevglckle konstuk egzantirk istyosn kasımda evlenrsek nasıl açık alan olcak ben nikah istemyorm düğün olsun dyoooo bende salonda evlenmem hersey normal düğün olsun bizim adadaki klüplern salonları yada otel bulursun ila düğün die tuturrrsan dedim agzını kapadım offffff streslerdeym ne etcezzzzz

kızlarrrr yaaa ben nikah dedim bence sende bende nikah diye diretirz nikah olsun olmas dedi beyfendi alllah allah o zaman bende ben güzel düğün istyorm yaparsnz die cinlendm ben bişi istemyorm o istyo bu nasıl iş açtım agzmı madem düğün istyosn evlencegn kızın gönlünü yaparsın ailemde düğün gibi nişan yapmazsa ortak olur 2 aile yapar ben anlamam ya hep ya hiç dedim oda inceldgi yerden kopsun hep nerde egzantirk farklı seyler sende, mutlu olcaksan istedgn olsun dedi

Offff daha şimdiden sinir oluyorum aslında haklı oldugu yerlerde var ben açık hava istyorm ama kasımda evlencem diyorum oda haklııı aman neyse neeee

Yok ben nişanlada ugrasamam eve gelrken söz pastası felan düşündmde adaya nasıl gelcek allah bllirr bide allesi adaya gelnce evi nasıl bulcak uzak bizm ev ölme eşegim ölmee yok ben sıkıntıya gelemiyorum

Offfff pofff en basit düğünü bile düşünyorz şimdiden bacaklarım agrıdı en az hasarla atlatırız kızlar dua ediyorum

Son düzenleme:
büssürü tekrar olmus hemde Giziimm yeriim ben oynamayıı kınada yaparsam kii arnavutlarda kınaa cok onemlıdır adetler dolayısıylaa , hevesımı almıs olurum dıye dusunuyoruuumm kuzucuuumm nikah salonundakii kokteyllerın saat sınırlaması varmı onu merak edıorum suaaannnn. Kokteyll olursa gene baska yer tutmadan nıkah yerınde yaptırıcamm, bide üsküdar evlendırme daıresı cok guzel dıolar oylemı gercekkten bız ıstersek ordan gun alabılır mıyızz?

çağlaammm, tatlı gelincikleriiimm regl iken tiroid testide dahil diğer biyokimya testlerini de yaptırabilirsiniz. sonucunu etkilemez. doktorunuza da bi söylersiniz yine de..
sadece östrojen ve testosteron hormonları seviyesini etkiler ki bunlara da hep regl'ın 3.günü bakılır doğru sonuç alma açısından.

minik sultanım, genelde kokteyl-nikahlar için 2 saat verdiklerini biliyorum mekanların.
akşam 8 de de nikah yapabilirsiniz ama ücreti biraz daha fazla olur mesai saatleri dışına çıktığı için.
bende yemekten vaz mı geçsem bide kişi sayımızı düşürüyoruz ama mekanlarda da min.kişi sayısı garantisi vermemiz isteniyo çoğu yerde.

evet bebegım ne kadar az kısı dusunursen dusun adam 100 mılyon ve en az 100 kısı dıyınce kaba tabirle apışıp kalıosun ben kurtlarımı dökersem kınada, düğün hevesınıde almış olurum aksam barı herkes gelebılır 1 2 saatlık bısı sonucta gelmeyende ayıp yapar ne dıyıımm onlarımı dusuncem bide :123:

İBB Sosyal Tesisler - Menü Fiyatları

canım burda arkadaşım bir düğüne gitmiş çok güzel olduğunu söylemişti..
kır bahçesinde haftaiçi 250 kişi olmak zorunda en az.. en düşük menü fiyatı 30 tl. onu seçsem; 250 kişi için 7 bin 500 tl yapıyo.
süslemeler, canlı müzik vs. de hadi tutsa tutsa 5 bin tutsun anacım 12 bin 500 yapar çokta uçuk değil bu fiyat.. üstelik ibb nin diğer tesislerinde de fiyatlar bu şekilde.

Son düzenleme:
Çok ucukk degıl kusumda nebılım bı cımrıyım bu araa uskudarda kokteylın en ucuzu 15 tlden baslıomus kusum en asa 100 kişi oluomus cok cok cok uygun hemde

Çok ucukk degıl kusumda nebılım bı cımrıyım bu araa uskudarda kokteylın en ucuzu 15 tlden baslıomus kusum en asa 100 kişi oluomus cok cok cok uygun hemde

biz de öyle yapsak, 200 kişi desek 3 bin-4 bin yapar.. mekan kirası nikah memuru parası vs de var 6-7 bini bulur sanırım.. bide bizimki düğün olmak zorundaymış. zaten kına burda düğün istanbulda.. ayyy
aaaayyyy (halil sezai :))
ay karmakarışık şeyler :26:

Nurayimmm tesekkur ederimmm balimmmm

Kizceler ya 12 binler bizim icin ucuk valla bi dugune o kadar veresim yok cunku hersey cok pahali cogu yerde kokteyl salonlari da cok pahali kisi sinirlamasi var falan su 15 lik yer iyiymis ama extralarla yedi bine geliosa o da iyi para biz zaten oynamali bisey istemioruz kizlar duguni ama oynama haici hersey olmali gelin yolu pasta kesmesi ve slow dans bole oldumu kokteylden cikio sanirim gercekten cok karmask isler kizlar sanirim bu ara hepimiz ayni dertten muzdaribiz bir de su var bir an once karar veermek lazim aslinda cunku yerlerin tek tek gidilip bakilmasi zaman alio bir de istediginiz tqrihe yer kalmazsa die ayirtmak lazim belirleyip ve tabi erken olursa indirimli en gec ocakta bizim artik tutmus olmamiz gerekcek ki ocagi beklemesek iyi en kotu ihtimql ocak die dusunuodum ben bu gidisle biraz zor

benım kurba halaa herseyı kına dugun yılmazlar dugun salonunda 5 mılyara hallederız dıyo nurayım gülme krizine soktu beniii bizi en iyi halil anlar kuşum valla isyeaaaaaaaaaaaaaaaannnnn

ay pastam valla cok cımrı dusunuorum bu ara bılmıorumm noldu huyuma suyumaa bonkör nazlı yok oldu üsküdar evlendırme daıresıde cok guzel hemde kız kulesı manzaralı belkı dıs cekımı orda yaparız

Uskudarda katibim die bi yer var kuzum orasida kule manzarali yamlis hatirlamiosam hem terasi hem icerisi var fiyatlarida ucuk degildi ama dugun konsepti var miydi bilmiorummmm ya askim bir ara cikar bakariz heryerden fiyat aliriz dio da nereye bakicaz bilemiorum yani butce sorunuyla hahaha ay hunimi getirin valla ben kustum oynamiorum dicem artik

ben zaten hepımıze ozel olarak gelınlık gıymıs huni yapıcam dugun hedıyesı olarak pastam ben son dusuncemı cok sevdım kusuum yaaa uygun geldı hem maddı olarak hem dusunce olarak sevgılıcıklede konustum dalgaya aldı bıraz gene yılmaz dugun salonunu katarak ama oda bı mutlu oldu yanı hıssettım dıger konusmalarımız gıbı karamsar okeylemedı hem dugun stresınden kurtuldum valla bı rahat ettı ıcım nedense kınada zaten vur patlasın cal oynasın cok zevklı olur emınım

Hmm evrende gelse??
niye çatlasın diyorsun yahu adama:44:
O nöbette.
kuzenimin fotografını gorunce biraz kıskanmıştı da ondan dedimm

Sibelcimm canım ben senin fotograflarını goremıorumm kuzucummm
Ailemee yardımm ederdimm canımm ama biraz açık konusmam gerekirseee eğer evlenmem söz konusu olsaydııı ailem ev almayı dusunmezdii ne beni ne de kendilerini zora sokarlardı netice de acil bir durumm olmazdı bu onlar için, ekstra bişee söz konusu değilse..
amaaa kirada oturuosannz o zaman anlayıslaa karsılarımm kii çok doğaldırr yardım istemeleriii..

gelinciklerimmm selammm olsun hepinizeee yatmadannn topiğimin güzell gelinlerininnn nur cemalini goreym dedimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…