oyy oyy balayı planlarrıı yapılmışşş bırakın yurt dışı falann cunda bencede en makbılidirrr yahu aşığımm orayaaa
pelintoşumm feysbıkımdaa görmüşündürrr resimlerde cundada vardı bikaç denee orda bi kilise gibi bişi varr antik bi bina amaa kilitlenmişş yıkık dökükk viraneee orayaa yazık etmişlerrr süperr değerlendirilirdi orası aslındaaa işştee bazı değerleree sahip çıkılmıyoo malesefff
bu arada size bişi sorucamm kızlarrr ? 2 gündürr aşkıtoşlaa gerginizz yinee hiçç tartışmayann bizz bu aralar nazara geldik sanırım
şimdi ailem biz yani ev alıcazz ailemin 20 bin tl kadaar eksiği var benden kredi çekmemi istedilerr bende tamam dedim hayırr diemem çüünkü onlar bana bakmış bu yaşa kadar yaa neyi esirgicem ki onlardan tamam çekerim dedim neyse benimkine anlattım bu durumu
banaa sakın çekmee ne zaman ödiceksinn ben para biriktiyiroumm hemen evlenelim diye vs dedi ! bnde nasıl ya dedim evlenene kadar öderim uzun vadeli yapmam dedim yani.yine çekme vs dedi baya tartıştık arada kaldım bende siz olsanızz napardınız ya bi yanda ailem bi yanda sevdiğimm adam kimseyi kıramıyorum çeksemmi çekmesem mi bilemiyorum ! çekmesem aileme ne die çekemem dicem ?? çeksem 20 bin tl en az 2 yıl ödicem falan off bileemedimm ben yaa
Pastamcimmm eger kokteyl olmazsa yemekli oluyo dugun gibi olunca ben ole milletin ayakta oldugu kokteyl tarzini pek sevmiorum hani belki ikramlari bole pasta arti ara sicaklar seklinde olup dugun konseptinde olursa ve yemekliye gore bu durumda fiyat fark ediosa bole yapabilirim
bizim tek caremiz kisi sayisini dusurmek ama dusse dusse ne kadar dusucek kimax 100 kisi olmasi lazim butceye gore dusunursek e gelen ailecek gelcek o zaman hemen doluyo kapasite hem 100 kisiylede dugun olmaz yani cok.az
çağlaammm, tatlı gelincikleriiimm regl iken tiroid testide dahil diğer biyokimya testlerini de yaptırabilirsiniz. sonucunu etkilemez. doktorunuza da bi söylersiniz yine de..
sadece östrojen ve testosteron hormonları seviyesini etkiler ki bunlara da hep regl'ın 3.günü bakılır doğru sonuç alma açısından.
minik sultanım, genelde kokteyl-nikahlar için 2 saat verdiklerini biliyorum mekanların.
akşam 8 de de nikah yapabilirsiniz ama ücreti biraz daha fazla olur mesai saatleri dışına çıktığı için.
bende yemekten vaz mı geçsembide kişi sayımızı düşürüyoruz ama mekanlarda da min.kişi sayısı garantisi vermemiz isteniyo çoğu yerde.
evet bebegım ne kadar az kısı dusunursen dusun adam 100 mılyon ve en az 100 kısı dıyınce kaba tabirle apışıp kalıosunben kurtlarımı dökersem kınada, düğün hevesınıde almış olurum aksam barı herkes gelebılır 1 2 saatlık bısı sonucta gelmeyende ayıp yapar ne dıyıımm onlarımı dusuncem bide :123:
Çok ucukk degıl kusumda nebılım bı cımrıyım bu araaİBB Sosyal Tesisler - Menü Fiyatları
canım burda arkadaşım bir düğüne gitmiş çok güzel olduğunu söylemişti..
kır bahçesinde haftaiçi 250 kişi olmak zorunda en az.. en düşük menü fiyatı 30 tl. onu seçsem; 250 kişi için 7 bin 500 tl yapıyo.
süslemeler, canlı müzik vs. de hadi tutsa tutsa 5 bin tutsun anacım 12 bin 500 yaparçokta uçuk değil bu fiyat.. üstelik ibb nin diğer tesislerinde de fiyatlar bu şekilde.
Çok ucukk degıl kusumda nebılım bı cımrıyım bu araauskudarda kokteylın en ucuzu 15 tlden baslıomus kusum en asa 100 kişi oluomus cok cok cok uygun hemde
biz de öyle yapsak, 200 kişi desek 3 bin-4 bin yapar.. mekan kirası nikah memuru parası vs de var6-7 bini bulur sanırım.. bide bizimki düğün olmak zorundaymış. zaten kına burda düğün istanbulda.. ayyy
aaaayyyy (halil sezai :))
ay karmakarışık şeyler :26:
Nurayimmm tesekkur ederimmm balimmmm
Kizceler ya 12 binler bizim icin ucuk valla bi dugune o kadar veresim yok cunku hersey cok pahalicogu yerde kokteyl salonlari da cok pahali kisi sinirlamasi var falan su 15 lik yer iyiymis ama extralarla yedi bine geliosa o da iyi para biz zaten oynamali bisey istemioruz kizlar duguni ama oynama haici hersey olmali gelin yolu pasta kesmesi ve slow dans bole oldumu kokteylden cikio sanirim gercekten cok karmask isler kizlar sanirim bu ara hepimiz ayni dertten muzdaribiz bir de su var bir an once karar veermek lazim aslinda cunku yerlerin tek tek gidilip bakilmasi zaman alio bir de istediginiz tqrihe yer kalmazsa die ayirtmak lazim belirleyip ve tabi erken olursa indirimli en gec ocakta bizim artik tutmus olmamiz gerekcek ki ocagi beklemesek iyi en kotu ihtimql ocak die dusunuodum ben bu gidisle biraz zor
Uskudarda katibim die bi yer var kuzum orasida kule manzarali yamlis hatirlamiosam hem terasi hem icerisi var fiyatlarida ucuk degildi ama dugun konsepti var miydi bilmiorummmm ya askim bir ara cikar bakariz heryerden fiyat aliriz dio da nereye bakicaz bilemiorum yani butce sorunuyla hahaha ay hunimi getirin valla ben kustum oynamiorum dicem artik
O nöbette.Hmm evrende gelse??
niye çatlasın diyorsun yahu adama:44:
oyy oyy balayı planlarrıı yapılmışşş bırakın yurt dışı falann cunda bencede en makbılidirrr yahu aşığımm orayaaa
pelintoşumm feysbıkımdaa görmüşündürrr resimlerde cundada vardı bikaç denee orda bi kilise gibi bişi varr antik bi bina amaa kilitlenmişş yıkık dökükk viraneee orayaa yazık etmişlerrr süperr değerlendirilirdi orası aslındaaa işştee bazı değerleree sahip çıkılmıyoo malesefff
bu arada size bişi sorucamm kızlarrr ? 2 gündürr aşkıtoşlaa gerginizz yinee hiçç tartışmayann bizz bu aralar nazara geldik sanırım
şimdi ailem biz yani ev alıcazz ailemin 20 bin tl kadaar eksiği var benden kredi çekmemi istedilerr bende tamam dedim hayırr diemem çüünkü onlar bana bakmış bu yaşa kadar yaa neyi esirgicem ki onlardan tamam çekerim dedim neyse benimkine anlattım bu durumu
banaa sakın çekmee ne zaman ödiceksinn ben para biriktiyiroumm hemen evlenelim diye vs dedi ! bnde nasıl ya dedim evlenene kadar öderim uzun vadeli yapmam dedim yani.yine çekme vs dedi baya tartıştık arada kaldım bende siz olsanızz napardınız ya bi yanda ailem bi yanda sevdiğimm adam kimseyi kıramıyorum çeksemmi çekmesem mi bilemiyorum ! çekmesem aileme ne die çekemem dicem ?? çeksem 20 bin tl en az 2 yıl ödicem falan off bileemedimm ben yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?