O nöbette.
kuzenimin fotografını gorunce biraz kıskanmıştı da ondan dedimm
Sibelcimm canım ben senin fotograflarını goremıorumm kuzucummm
Ailemee yardımm ederdimm canımm ama biraz açık konusmam gerekirseee eğer evlenmem söz konusu olsaydııı ailem ev almayı dusunmezdii ne beni ne de kendilerini zora sokarlardı netice de acil bir durumm olmazdı bu onlar için, ekstra bişee söz konusu değilse..
amaaa kirada oturuosannz o zaman anlayıslaa karsılarımm kii çok doğaldırr yardım istemeleriii..
gelinciklerimmm selammm olsun hepinizeee yatmadannn topiğimin güzell gelinlerininnn nur cemalini goreym dedimmmm
Benimki de artik dugun salonindan terfi etti.gecelim leydim bunlari ben sizi asaletinize uygun bir sekilde kaciricam diyo
o karamsar okeylemeyi o bakislari o tavri tahmin edebiliorum kuzum bendede var o modeldenyaaa ben de aklima yatan bisey bulmak istiorum askimin kafasindako butun saclar dokulmeden kendim de huniye transfer olmadan heheje pastam gelinlikli huniler harika bence her cifte lazim
güzelliğiiim beniiimmgüzel gectimi aksamın kuzum
Ayy heheje yazmisim ya telefonla yazmak ne zor haha komik seler cikio ortayapelintosummm hosgeldim kuzummm ben de yatayim ufaktan belki ruyamda beyaz uniformali prensimi gorurum hepinizi optumcukkkk
inşallah canlarımm yaa daha ondan beklerdim çek tabi aşkımm beraber öderizz hemen bitiririzz falan demesini amaa maleseff iştee
kendisi ailesine çekti yolladı saten ben gık sesimi çıkarmadım bananee yani bugün gidicem 12 ay yaparsam maaşım yetmiyoo maleseff 24 ay yapıcam mecburr 950 lerde ödicem her ay artık ailem daha önemlii yani
günaydın kızçelerimmmm aşk dolu günleeerrr
sibelcimmm ailenin ihtiyacı varsa elbette yardım etmelisin... he keyfe keder birşey alıcaklarsa bişey diyemem bence evlenmek üzere oldugunu düşünmeliler ama ihtiyaçsa hiç düşünmeee
güldencim hoşgeldin canikom nasılsın?
hoşbuldumkiii
iyiyi tatlımmm sen nasılsınn??
iyiyim ki bende
aacıkın karnım ağrıyor o kadar minnacıcık ağrıyor ama
vaayy kuzenee bak seennn pelimiimmya suan mıdye ve kokorec ıcın 10 takla atabılırım elbet bıtecek bu dıyett kuzucuuukk bende yiyecaaağııımm çikölatalar püskevitleet kokoreçler midyeler
Günaaayyydııın kızceleeerıım
kuzularım sizlere bişi danışcam ben şimdi 1000.günümüze SİHİRLİ KUPA yaptırmak istiyorum(hani içine içecek koyunca resim yazı ortaya çıkanlardan) sizce nasıl olur bakın şöyle siyah olucak bardağın bir tarafında resmimiz diğer tarafında şu kalpten olsun diyorum kalp içinde alt alta xxxxx xxxxx(isimlerimiz)yazsın diyorum kalbin üst tarafına huzur ve mutlulukla kalbin alt kısmına nice 1000 günlere
sizce nasıl olur kafanızda bir hayal edin şöylee:44:
Eki Görüntüle 392378 Eki Görüntüle 392379
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?