düne göre iyisen sorun yok canımm ona katlanırsınn
günaydınn canımm nasılsıınn??
ne diyeti bu? benimde yapmam lazımmgöbeğim aldı başını gidiyoo
etrafımdakilerinde deyimiyle deli dürtmüş diyeti kuşum48 olcam dıye tutturduuumm öle belırlı yaptıgım bı dıyet programı yok kusuum kendımce yapıorum spor flnda yapıorum evdee hele yenı bıtane buldum ender saraçın 10 hareketi ınceltıomus bayaa 3 haftada sımdı buna basladım kusuum hem cok kısa suruyo hemde yormuyo tam hatunlar ıcın ideal
Dr.Ender Sarac'tan 3 HAFTADA INCELTEN 10 HAREKET - YouTube
evett cnm bu civarlarda işte n düşük garanti bankası 928 tl ben 1.700 alıorum şuan ödenir gider inş allah sağlık versin950 mi ödicen maaşın ne kadar ki canım ya o kadar ödenir mi 24ay çok ya:26::44:
günaydın kızçelerimmmm aşk dolu günleeerrr
sibelcimmm ailenin ihtiyacı varsa elbette yardım etmelisin... he keyfe keder birşey alıcaklarsa bişey diyemem bence evlenmek üzere oldugunu düşünmeliler ama ihtiyaçsa hiç düşünmeee
ben şehirfırsatında görmüştüm gurpanyadakinin linkini atsana yağmur kontrol edeyim
evett cnm bu civarlarda işte n düşük garanti bankası 928 tl ben 1.700 alıorum şuan ödenir gider inş allah sağlık versin
keyfi değil çağlacım yaa kaç yıldırr istiyolardı kira zor yani bu yıla nasipmiş artık kötü zamana denk geldi onlarda mahçup gibi aman beklerimm yaa napıyım ailemden önemli diil hiçbişii :26:
koptuuuumm deli dürtmüş diyeti haa ayy çok hoşş
anladım kuzum benimde biraz dikkat edip artık yürüyüşlere başlamam lazımm
hmm bende bi bakıyım kuzumm bnm sorunum bölgesel çünkü.. öncede bacaklarım çok inceydi şu an iyi hiç kilo vermek istemiyorum bacaklarım incelcek diye
ben de kilo alıcam diye doktora gidicem artık
siz fazlalıkları bana verin
ben de kilo alıcam diye doktora gidicem artık
siz fazlalıkları bana verin
kuzum ben sana veriyim bir daha da o ilaçlardan içmim tamamdır ama nerdeee
neyse ben böylede mutluyum çok şükür ya
canım ben bazen vitamin içiyorum iştah acıyor denermisin?
ah kuzum ben öyleydimmm...
47 kiloydum böyle bacaklarım kırılcak gibiydii...
zaten forumla tanışmamda o vesile ile oldu
bi topik vardı orda söylenenleri yaptım artık bilmem ondan bilmem kilo alıcağım vardı 10 ayda 13 kilo aldımm 60 oldum.. kilomdan memnunum göbeğimden değil
hmm maşallah maaşın iyiymiş o zaman çek canım ödeyebilirsin de seninki korkuyorduk üstüme kalıcak die hemen evlenceksiniz ya..
yada evlenince ona yardım edemicen belki ondan sorun ediyordur nebiliyim:44:
denedim kuzum ne vitaminler denedim hem de körolası iştahıma birşey fayda etmiyor
ben de yaptım bebe biskuvisi yiyorum bana mısın demedi daha da zayıfladım galiba hatta, ya ben normalde cok yemedigim için bebe biskuvisi fayda etmiyor dogal olarak bir de bu ara kosturmaca stres cok ustune iştah da gittiprakten var iştah acıo surup ama o da cok uyku yapıo
yarın kan tahlillerimi yaptırcam bir sorun cıkmazsa artık su cevirim bittikten sonra prakten alırım su ara uyumamam gerekio maalesef
gizoş balık yagı ben de aldım ama böğk yaa dokundu kapsul olmasına ragmen
ah kuzum ben öyleydimmm...
47 kiloydum böyle bacaklarım kırılcak gibiydii...
zaten forumla tanışmamda o vesile ile oldu
bi topik vardı orda söylenenleri yaptım artık bilmem ondan bilmem kilo alıcağım vardı 10 ayda 13 kilo aldımm 60 oldum.. kilomdan memnunum göbeğimden değil
nunsa iyidir 60 kilo benimde olmam gereken kilo 60 boyumla doğru orantılı değil malesef kilom az aslında 55 ama biraz daha olmam gerekiyor göbüş ne etsem çıkmıyoree bende ama popo jenıfır gibi
gizoş baktın mı kurcaladın mı?ben şimdi aramaya gidioreee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?