'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

düne göre iyisen sorun yok canımm ona katlanırsınn

günaydınn canımm nasılsıınn??
ne diyeti bu? benimde yapmam lazımm göbeğim aldı başını gidiyoo

etrafımdakilerinde deyimiyle deli dürtmüş diyeti kuşum 48 olcam dıye tutturduuumm öle belırlı yaptıgım bı dıyet programı yok kusuum kendımce yapıorum spor flnda yapıorum evdee hele yenı bıtane buldum ender saraçın 10 hareketi ınceltıomus bayaa 3 haftada sımdı buna basladım kusuum hem cok kısa suruyo hemde yormuyo tam hatunlar ıcın ideal

Dr.Ender Sarac'tan 3 HAFTADA INCELTEN 10 HAREKET - YouTube

gizem öyle bayağıdır bakıyorum ama bilmiyorum grupanya da şimdi gördüm..ben ona daha önceden almıştım hepsiburada dan geçen yıl bayılmıştı hatta ablası bende alıcam diyordu kalmamıştı
aşkoş hep onda içiyor siyah kalp siyah kalp oluyor içeçekte
grupanyadakini arayıp sorucam bakalım öğreniyim onlara yaptırırsam 18tl ya geliyor..

koptuuuumm deli dürtmüş diyeti haa ayy çok hoşş
anladım kuzum benimde biraz dikkat edip artık yürüyüşlere başlamam lazımm
hmm bende bi bakıyım kuzumm bnm sorunum bölgesel çünkü.. öncede bacaklarım çok inceydi şu an iyi hiç kilo vermek istemiyorum bacaklarım incelcek diye

950 mi ödicen maaşın ne kadar ki canım ya o kadar ödenir mi 24ay çok ya:26::44:
evett cnm bu civarlarda işte n düşük garanti bankası 928 tl ben 1.700 alıorum şuan ödenir gider inş allah sağlık versin

keyfi değil çağlacım yaa kaç yıldırr istiyolardı kira zor yani bu yıla nasipmiş artık kötü zamana denk geldi onlarda mahçup gibi aman beklerimm yaa napıyım ailemden önemli diil hiçbişii :26:

hmm maşallah maaşın iyiymiş o zaman çek canım ödeyebilirsin de seninki korkuyorduk üstüme kalıcak die hemen evlenceksiniz ya..
yada evlenince ona yardım edemicen belki ondan sorun ediyordur nebiliyim:44:

hareketlerle halledersın ozaman kuzuum bacak haraketlerını yapma benım mıdem sanırımki popimde ne yesemmm popiye gidiyoo

ben 55 kiloyum ama belim 60 tan minik ölçütülerde kopcak gibi galiba iç kemiklerim iyi yer kaplıyo bunu doktorda demişti babam verem olcak kilosu fazla ama yzü gözü solgun çok zayıf beli kopcak kemikleri sayılıyoo die doktora götürdü doktor kemikler içte fazla veee kalsiyumlu sağlam demişti iri kemikli demek istesemde galibaa bacaklarım ve popom 55 kiloyuu tutuyoo

bende balık yağı alıyorum yüzüm toparlansın die 36 beden elbisenin üst kısımlarını ve bel göğüs yatırmktan usandım yaaaa

ben de kilo alıcam diye doktora gidicem artık

siz fazlalıkları bana verin

ah kuzum ben öyleydimmm...
47 kiloydum böyle bacaklarım kırılcak gibiydii...
zaten forumla tanışmamda o vesile ile oldu
bi topik vardı orda söylenenleri yaptım artık bilmem ondan bilmem kilo alıcağım vardı 10 ayda 13 kilo aldımm 60 oldum.. kilomdan memnunum göbeğimden değil

bende suan 49um belim benimde ince giziimm hatta suanda fazlalık bı yerım kalmadı sanırım o yuzden 48 olamadım yakıcak yagım kalmadı okdr kılo verdım su 1 kılo gıtmedı ya yapıstı resmeeenn ustumee göğüsü saymıorum ama dıger ölçülerim tam yerinde artıkım sporuda sıkılasmak ıcın yapoorumm yazııın beaacchhlerde pareosuzz hayat oh ne rahat dıyerek dolascamm

Pastaaamm ben gitmiş olanları veriimm sana aşkuşum

kuzum ben sana veriyim bir daha da o ilaçlardan içmim tamamdır ama nerdeee
neyse ben böylede mutluyum çok şükür ya
canım ben bazen vitamin içiyorum iştah acıyor denermisin?

denedim kuzum ne vitaminler denedim hem de körolası iştahıma birşey fayda etmiyor

ben de yaptım bebe biskuvisi yiyorum bana mısın demedi daha da zayıfladım galiba hatta, ya ben normalde cok yemedigim için bebe biskuvisi fayda etmiyor dogal olarak bir de bu ara kosturmaca stres cok ustune iştah da gitti prakten var iştah acıo surup ama o da cok uyku yapıo

yarın kan tahlillerimi yaptırcam bir sorun cıkmazsa artık su cevirim bittikten sonra prakten alırım su ara uyumamam gerekio maalesef

gizoş balık yagı ben de aldım ama böğk yaa dokundu kapsul olmasına ragmen

hmm maşallah maaşın iyiymiş o zaman çek canım ödeyebilirsin de seninki korkuyorduk üstüme kalıcak die hemen evlenceksiniz ya..
yada evlenince ona yardım edemicen belki ondan sorun ediyordur nebiliyim:44:

bunları düşünemezz heraldee ya :26: düşüncek biri değil ama nese bitmesini beklerizz vallaa yapcakk bişi yok
çıkıcm birazdn iştee hallediciğimm :26:

anlıyorum canım yaa.. ben yemek yemeyide çok seviyorum ama yani öyle böyle değil

nunsa iyidir 60 kilo benimde olmam gereken kilo 60 boyumla doğru orantılı değil malesef kilom az aslında 55 ama biraz daha olmam gerekiyor göbüş ne etsem çıkmıyoree bende ama popo jenıfır gibi

nunsa iyidir 60 kilo benimde olmam gereken kilo 60 boyumla doğru orantılı değil malesef kilom az aslında 55 ama biraz daha olmam gerekiyor göbüş ne etsem çıkmıyoree bende ama popo jenıfır gibi

kuzum boyumda 168 işte
popo bendede var zayıfkende vardı yapısından sanırım
işte kilo alınca göbek ve bel çevremde sıkıntı oldu onlardan kurtulsam daha ne isterimkii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…