bende suan 49um belim benimde ince giziimm hatta suanda fazlalık bı yerım kalmadı sanırım o yuzden 48 olamadım yakıcak yagım kalmadı okdr kılo verdım su 1 kılo gıtmedı ya yapıstı resmeeenn ustumeegöğüsü saymıorum ama dıger ölçülerim tam yerinde artıkım sporuda sıkılasmak ıcın yapoorumm yazııın beaacchhlerde pareosuzz hayat oh ne rahat dıyerek dolascamm
Pastaaamm ben gitmiş olanları veriimm sana aşkuşum
bakıcam canımmm saol
gülden canım bende 1.68im galibaaa benmde popo bildim bilelli var o kadar yüzüyorum ediyorum artık bacak göbek kas oldu :))))))
nazlım çağlam gülden sibel sizde akıl verin kupayı gördünüzmü nasıl olur öle ?
ahh kuzum keşke benimde yüzme imkanım olsa burda..
ne yazıkki düzgün kapalı havuz yok e yazında düzgün plaj yok
ancak yürüyüş yapıyorum o da çok düzenli olmuyo..
bence hoş tatlımm.. o kalp kısmına senin yazı yazman mümkünse kendi el yazınla kendi cümlelerinide yazabilirsin hoş olur bence.
nazlım çağlam gülden sibel sizde akıl verin kupayı gördünüzmü nasıl olur öle ?
canım silinirki öle kendi el yazımla
Bebişlerrr selammm herkeseeeee:))
Kurabiyemmmm ve gizommm ctesii annemlee bi züccaciye çıkarması yaptıkk kaç gündür solicemm kaynıo aradaa
Kütahya Porselen'inn Almanya distributoru varmış markanın adı Mitterteich işlemeliii kabartmalı oyle guzell takımları var ki.. sitesine girdimm annemle baktmm cidden harika modeller... kadınaaa bi soru sordumm cok uzattı lafı(
ya diorum lalezar deseni var mı yok işte mitterteich çok iyidirr candır falan
bunaldm cıktımmm en sonundaaa ama kalitesi de desenleri de mukemmeldii, benm baktığım takımın adı sır altıymış sanırım kadından güç belaa öğrendim bunu
ayyy balım birde bana sor aynı şeyde bernardoda başıma geliyor parisi övüp duruyor satışını yapanlar
bende çok sade ve kabartmalı olcam düz beyaz olsun artık mümkünse bizde annemle bir çıkarma yapcaz cumartesi kardeşcağızımla alışverişe gittiler banada gel sanada alalım bişiler dediler bana kimse bişi almıyoo çalışıyorum die ama bir ara kıstırcam onları englısh home gidicez:)))))))))))
pelommm annneleriii seviyorumm
cnm ciddenn cok kaliteli ve desenler harika pişman olmazsınnn..ay peloşum bak aklıma getirdinnn ben 3 hafta öncesindee paşamı koluma takaraktan via porta gittim yine sırf kütahyaya bakıcam die ama lalezar yoktu vallakadına sordum baska takım gösterdi haberleri yok takımlardan sinirlendim ben de cıktım
dediğine bakayım biiii
bernardonun cyiz seti var yaaa, ona istedigimiz takımı fiyat farkını ekleyip alabiliomusuz mesela güllü takımı alırsak bütün set 2200 e geliyo
içinde günlük yemek takımından tenceresine hepiciği var annem bakmıs kaliteli celikleri tencerelerin de catal bıcaklarında dedi...
ole yapıp bir anda cogu seyi cıkarsam mı aradan dior bir aklım
Parisi övmesinlerr bana venedikten bahsetsinler ya huuu, erguvan kokan bahçelerrr minik saksılar ahaha çok mu hayal kuruorum ben
english home candırr gizommm git bnm içindee gezzzz bende english home ile bernardonun keşan bayiliğini alcam en sonunda yetti gariii
cnm ciddenn cok kaliteli ve desenler harika pişman olmazsınnn..
cnm çeyiz seti çok güzell oluo bende almıstım ondann onumuzdeki ay taksitimm bitio rahatlıcammm üstelik o da bi yatırımm ben kenara para koyamadım hiç bir ara bu şekilde paramı bağlamış oldum iyi de oldu, mal sahibi oldumm:))
Kızlarr bakın mesela bu mitterteich ın silvia saten takımı...
bak öl bitt konumundaymm
Eki Görüntüle 392461
Eki Görüntüle 392462
pelimiiimmm çoook güzelmiiiş takıııımmmmm
Yagmur guzel fıkır ben besıktasın bardagını almıstım askerdeyken stadyumu ozluyo dıye meşale showlu stadyum goruntusu cıkan kupadan almıstım oda ılk ıkımızın resmı cıkıcak sanmıstı ama beşiktaşkı unutmadıgım ıcın cokta mutlu olmustu
pastasının kuzusuuuuu
iki hafta sonra yıllardan aylara düşüyorsunnnn tickerdaaa cok heyecanlandım
pastaaaam içimi kıpırdatttııınazcıcık kaldııı 1 yıldan düşmeyeeeeeee
yazılı bı resımde olabılır yagmur resmınızın ustune aşk sozlerı yazdırabılırsın:44:
ben de bu slyvia ya bayıldım
pelimiiimmm çoook güzelmiiiş takıııımmmmm
Yagmur guzel fıkır ben besıktasın bardagını almıstım askerdeyken stadyumu ozluyo dıye meşale showlu stadyum goruntusu cıkan kupadan almıstım oda ılk ıkımızın resmı cıkıcak sanmıstı ama beşiktaşkı unutmadıgım ıcın cokta mutlu olmustu
pelommm pelitte var bu takımlardan kahve içiyorum hattaha öğle aralarında gidip ohh miss bende sürekli bakıyorum nerden alınmöış die gidip sorayım ayy yerim bunları ne cici şeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?