'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kızlaaaarr çayy kutuumm nasııllll :26:
ben çok beğendiimmm

Eki Görüntüle 392479 Eki Görüntüle 392480

yerım yerım yerım hatta demledıgın cayları zevkleeee içerim askımın en sevdıgı reeennkkklerden biriii

1 ay 3 haftamız kaldı bizim dee

ordaki bir yıl sinirimi bozuyo düşsün rahatlıcam uzun süre inanamam heralde aylar kaldı artık kavusmama diye

kesııınnlıııkkleeeeeeeeeeeee bende hala ınanamıorum seneyee 24 nısanda basacaağaaaz nikahıı :123:

Kızlarr silviaa çok güzellll

bu da caprice serisi bu da bambaşkaa güzelll:))

Eki Görüntüle 392497

kuzennnn çay kutunn çokk güzellll

teşekkür ederim kuzenn.. eğer istersen senin için yaptırtabilirim.. istediğin desen ve renklerde yapıyolar..

canım yaa siz misafir olun gelin bana yeterkii
kuzum çok güzell yaa seneye bu zamanlar onun telaşında olucaksınn

çabuk geçsin zamaaaaaaaann yaaa çabuuuk azıcık azıcık kalsın artıkk

güldencim kutu cok güzelllll yaa

çabuk geçsin zamaaaaaaaann yaaa çabuuuk azıcık azıcık kalsın artıkk

güldencim kutu cok güzelllll yaa

canım teşekkür eederimm..

ahşap boyamadan hoşlanıyosanız özel mesajla link vereyim çok şahane şeyler uygun fiyata var benimde torpilimle daha özenle yapılır..

kuzennnnn seninkininn aynındann istiormm malummm kuzenzz

oyy canım benımmm eveeett bu sıralarda başınızı yıyoo olcam sızce bumu? yoksa bumu? peki ya bu? dıyee

ben geldim ki

hmm..bir karar versen yaptırcam çünkü kafaya koydum 1000.gün hediyem bu olucak süpriz anlamlı da ya

Son düzenleme:
canım çok hoş görünüyoo..
kahvaltıda ben tercihimi cıvıl cıvıl modellerden yana kullanmaya çalıştımm.. sende istersen öyle bişiler bakabilirsinn..:26:
bu da çok şık ama gerçekten..

canım bende eskiden hep böyle cıvıl cıvıl renklirenkli bakardım ama son zamanlarda bu ok hoşuma gitmeye başladı
ama hemen almakta istemiyorum ünkü her an fikrim değişebilir alıp daha sonra pişman olmak var bide :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…