günaydın kızlar bugun en erkencı benım galıba
canım sn bu takımı nerden buldun bayıldımm ya cok tatlı
kızlar günaydın kimler var
Bende 2013 gelini olmak istiyorum!
lajoie hg cnm sende inş. sende olursun 2013 gelini gerçi ben 2014üm ama olsun
gunaydın cnmmm
Günaydın kızlarrhoşgeldinizzzz
evimhayatim.com da var tatlım
lajoie hg cnm sende inş. sende olursun 2013 gelini gerçi ben 2014üm ama olsun
Kızlar ben çıkım öğlene doğru gelirim malum çağrı merkezindeyimarayan çok oluyo pek dikkatimi veremiyorum görüşürüz kızlar şimdilikk
günaydın napıyorsunuz bakalım
calısıyorumm bn canım sn napıyorsun
günaydın napıyorsunuz bakalım
calısıyorumm bn canım sn napıyorsun
iş güç canım ne olsun çalışıyorum bir yandanda buraya bakıyorum tencere seti alayımda ödeyim biran önce diye
kızlar ben gidiyorum yarın sabah tekrar gelirim aöf çalışıcam birazcım
ececim sende bak istersen biraz biraz oku birşeyler
nilcim bu arada şimdiden iyi çalışmalar kolay gelsin
kızlar herkesi öpüyorum yarın sabah 8 30 da görüşmek dileğiyle
gızcmm hangı bolum okuyorsun bnde bu sene aof bankacılık sıgortacılık okuycam ama korkuyorum bıraz zor oluyormu?
işletme 3. sınıfım aslında zor değil çalışırsan soru çözersen geçiyorsunda inan hiç vaktim yok okul bittiğinde hemen işe girdim ve aöf eve git gel kafam doldu çalışamadım bu snee çalıştım verdim hep ama işte bütede kaldım vermem laızm krtik noktadayım.
çıkmış sorulara çalış canım
eskıden cıkan sorulardan mı cıkıyo genelde bde ayrıca kıtap almaya gerek kalıyormu
canım geçmiş yıl çıkmış soruları var bende murat yayınlarının faydası oluyor valla al o soruları çalış canım
orada son 5 yılın çıkmış soruları varmı yahu işteykende çalışırım sağol hemen girip bakıyorum.
ama şimdik baktım bulamadım bana nereden görebileceğimi söylermisin.
aöf öğrenme portalından kimlik numaranla oturum açıyorsun fakülte listesinden sınav sorularını seçip ders seçiniz kısmından istediğin yılın sınav sorularını seçiyorsun son olarak bölüm seçiniz kısmından bütünleme sınavı seçeneğini işaretliyorsun.E-kitap açılıyor.E-kitaba tıkladığında soru cevaplar,cevap kağıdı ve kitapçık kodlarıyla birlikte çıkıyor.Ben gerçi netten indirmiştim ama aöfnin sitesinde de varmış :):)
canım ya süpersin hiç oraya bakmamıştım konuya bakıyordum iş yerindeyken harika birşeymiş ben bu sorularla şıklarla word yada excelde şıklı sistem yaparım öyle daha çok aklımda kalıyor ehliyette bile öyle bir site bulmuştum 1 saat çalışmakla girmiştim bunlarada 4 e geçersem öyle bir ayar yapıcam saol tekrar tekrar teşekürler öğle aramda çalışıyım.
çok güzel bu kocaman kocaman yazılar en sevdiğim cins canım geçeyim sana dularımı göndercem saol valla normalde biliyordum ama bende beyin durmuş ahh ahhh hatırlatman iyi oldu saolasın
canım geçmiş yıl çıkmış soruları var bende murat yayınlarının faydası oluyor valla al o soruları çalış canım
Bende 2013 gelini olmak istiyorum!
bürodan verdiklerini oku arkasındaki testleri çöz ama murat yayınlarındanda çözebilirsin ece bana tarif etti sende ordan gir bak canım bence net başındaysan öyle çalış insanın aklında kalıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?