'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

evet tatlımm nasıl içine sinicekse onu al..
ya önceden almanın sıkıntısı o malesef..
ben aldıklarımı çok seviyorum ama bazen öyle bişey görüyorumki yaaa keşke almasaydım diyorum
oluyo yani isteristemez çünkü hergün yeni birşeyler çıkıyo

hiiii kuzentoşuummm canımmmm hoşgeldiiinnn sefalarr getirdiinn...

yeğğğrimmm seğğniiiii

kuzentoşş kutunun fiyatı nedir ve nereye odeme yapacağızz beni aydınlatr mısın bebikommm:))

çok güzelmiş bnm kahvaltılığıma da cok uyuyoki hemmmm:))

sibeliiimmmmmm kuzummm sen nasısınnn? moralınn duzeldı mııı tatlısskommm?

bebitoom o senin kuzentoşundan sana çeyiz hedoşuuu o yüzdenn bilgi veremiyoruz

yaa o kutuyu bndee gördümm çook şekerrdeee ne işee yaradığını annayamadımmm :26: çeyizz konusundaki cahilliğimm batsın
iyiyimm pelintoşumm az önce geldimm bankadan işte başvurduk benimkine sabah demiştim gidicem die bankaya izin almış oda aradı beraber gidelimm falan öle onla gtttik geldik yanlış konuştum ben flan özür diledi senin annen baban benim annem babam diye işte ölee bi barıştık gitti
sen nasısıınnn bebekmmmm ??

Son düzenleme:
güldencim kutular çok tatlı renkler mükemmel hele de...lila aşkoşun en çok sevdiği renk benimde 2.ci ilki pembe bayıldım renge aşık oldum ben ki

Son düzenleme:
ooo herkesler burdaaa

kızlar regl sancısına hangi cay iyi gelir deyin bana... tabi poset cay seklinde bulunabilcek bi sey olsun aslanpencesi, deve dudaaa falan demeyin sakın

tatlım poşet çay koymak içinn..

Çay kutusu bebişim onlar aslında takı toka da olurrr:))
ama ben takı toka ozurlu oldugum için cay kutusu yaparımm:)))
aranzn düzelmesne cok sevndm bebeğim çok güzel düşünmüşş sevdiceğinnnn
iyiyim cnm yaa yogunum birazzzz

bebitoom o senin kuzentoşundan sana çeyiz hedoşuuu o yüzdenn bilgi veremiyoruz
Kuzeeennn olmaz yaaa yuffennnn((
utanırımm ama ben.((

ben ne alıyımm sanaa :)))) bende sana hediye alcammm kuzennnn

ooo herkesler burdaaa

kızlar regl sancısına hangi cay iyi gelir deyin bana... tabi poset cay seklinde bulunabilcek bi sey olsun aslanpencesi, deve dudaaa falan demeyin sakın

kurabitoşummmm ada çayı diorum baska da bişe demiorumm, ama günde 2 bardaktan fazla sakınnn içmeee e miii

güldencim kutular çok tatlı renkler mükemmel hele de...lila aşkoşun en çok sevdiği renk benimde 2.ci ilki pembe bayıldım renge aşık oldum ben ki

teşekkürler tatlıım.. linki verdim aklının bi köşesinde dursun ne zaman almak istersen söylersin..

ooo herkesler burdaaa

kuzum bi arkadaşım sıcak çikolatalı süt içerdi hep iyi geldiğini söylerdi :26::26:
onun dışında çay olarak bilmiyorum tatlım ya :44::44:

aşk olsunn kuzenn
ben içimden geldiği için aldımm karşılıkmı beklicemm

hoşbuldum yağmurr
güzel takı toka kutusu da olurr vallaa o
çay kutusu yazmış güldencimm amaa diorumm her boşluğamı dolcaak
poşet çay hiç aklımaa gelmioo kii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…