hoşbuldum yağmurr
güzel takı toka kutusu da olurr vallaa o
çay kutusu yazmış güldencimm amaa diorumm her boşluğamı dolcaak
poşet çay hiç aklımaa gelmioo kii
seninn içiniii yerim bennnn:)))
sağ ol canımın içisiiii bnmm yaaaaa
hoşbuldumm bu arada yağmurrr
hoşbuldum yağmurr
güzel takı toka kutusu da olurr vallaa o
çay kutusu yazmış güldencimm amaa diorumm her boşluğamı dolcaak
poşet çay hiç aklımaa gelmioo kii
aynen kuşumm allah tez zamanda ödemek nasip etsin vallakrediye başvurmuşsunuz sevindim canım hadi hayırlısı..
sende benim bebeğimsiiinnkiii
kuzum k.bakmayın ben biliyorum ya hangi niyetle olduğunu hiç düşünemedim :26:
aynen kuşumm allah tez zamanda ödemek nasip etsin valla
ne kusur cnm yaaçok cicii vallaa ben anlamıorumdaa bu şeylerden ondaan
çeyizede bi başlayamadım gittti bende valla yaa ne zaman başlıcaksam :26:
pelomm bende alcam herhalde akşama bakcam linke girmeye denemedim bileee
güldencim saol linkler için akşam deniyip bakacağım
tchiboda almanya sitesinde bakmıştım bir kutu gelcekti onu bekliyordum ama akşam markaja alcağım bu siteyiiii
aynen kuşumm allah tez zamanda ödemek nasip etsin valla
ne kusur cnm yaaçok cicii vallaa ben anlamıorumdaa bu şeylerden ondaan
çeyizede bi başlayamadım gittti bende valla yaa ne zaman başlıcaksam :26:
pelomm bende alcam herhalde akşama bakcam linke girmeye denemedim bileee
güldencim saol linkler için akşam deniyip bakacağım
tchiboda almanya sitesinde bakmıştım bir kutu gelcekti onu bekliyordum ama akşam markaja alcağım bu siteyiiii
bende geldim kii
Bendeeeee gelirimmkiiiiiiiiiiiiiiiii madem kuzentoşumm burdaaaaa
rica ederim tatlımm..
bi bak beğendiğin modeller olursa rengini ve desenini nasıl istediğini söyler tarif edersin..
kuzum benim bende almaya başlamadan önce anlamıyodumkii
hatta hala bazen bu da ne ki dediğim şeyler çıkıyo karşımaa
Allll alll allll gizommm hatta aynısını all bebikommmm
yabancılık çekmiceğim nadir evlerden olcak kiii senin evini şimdiden gözümün önüne getirip seviyorum kiiii
birde birde arkadaşım evlencek şirketten evi harikulade oldu öyle zevkli şeler aldı ki bana sakın korkma herşeyini benle yapcaksın dio belki mobilyaları pahalı oldu country olmadı ama spor ve soft oldu çiçekli şeleri mutfakta aldı ve biraz pahalı aldı ama yatak odası mobilyalar öyle soft öyle beyaz ve sadeki evinin fotosunu çekcek pelom mail atacam sanada bugünde paşabahçeye gittik astoriaya çok cici şeler vardı pelom istanbula gelince gidelim beraberrr özellikle ikeaya
evet tatlımm nasıl içine sinicekse onu al..
ya önceden almanın sıkıntısı o malesef..
ben aldıklarımı çok seviyorum ama bazen öyle bişey görüyorumki yaaa keşke almasaydım diyorum
oluyo yani isteristemez çünkü hergün yeni birşeyler çıkıyo
yabancılık çekmiceğim nadir evlerden olcak kiii senin evini şimdiden gözümün önüne getirip seviyorum kiiii
birde birde arkadaşım evlencek şirketten evi harikulade oldu öyle zevkli şeler aldı ki bana sakın korkma herşeyini benle yapcaksın dio belki mobilyaları pahalı oldu country olmadı ama spor ve soft oldu çiçekli şeleri mutfakta aldı ve biraz pahalı aldı ama yatak odası mobilyalar öyle soft öyle beyaz ve sadeki evinin fotosunu çekcek pelom mail atacam sanada bugünde paşabahçeye gittik astoriaya çok cici şeler vardı pelom istanbula gelince gidelim beraberrr özellikle ikeaya
amaa başlamamm lazımm benimm maaşımdan 750-800 para kalcak ben bunla bir ay geçinip bide yavaştan çeyiz alırsamm
mikemmelmiyimm neyim artık derimm
bende geliyimm bende bende bende
ayyy gizemmcimm ya burayadaa yükleeee merakk ettimmm yahhh
Aynen öyle canım bende bazen diyorum keşke almasaydım diyeama görüncede dayanamıyorum
Tuğbammm hoşbldk canısııı sendee hoşgeldnnnnnhoşgeldiniz canlarrr
dayanamayıpp aldığım o kadar çok gereksiz şey varkii anlatamam canımm
napcam onları bilmemm
anneciğime bırakırım artıkk
Tuğbammm hoşbldk canısııı sendee hoşgeldnnnnn
keyiflerrr nasıll bakalımmm?
erkek arkadasınn iş görüşmesine gidecekti sanki birkaç gün once canımmm gelişme var mı? yanlıs hatırlıosam lutfenn affettt kafam durduu cunkumm bnmm(
hoşbulduk canım. iyi şükür iş güç devam ediyoruz. kuzum olmadı o iş :2: şartları falan iyi değildi. Şuan zaten çalışıyo ama daha iyi bi yer arıyoruz bu şartlarda zor çünkü :2:
bekliyoruz bakalım bizimde bi yerlerde vardır elbet kısmetimiz
ayyyyy evet sensiz olurmu kuzenin gelcek sen kalcamnı oyyyy çok harika olur varya
o zaman hepiniz aklımdasınız yükliceğim balım
bi yerlerde yürürken gözlerim başka bişey görmez oldu artık böyle geziyorum resmen
bu akşamda ikeaya gidicez inşallah bakalım nelerle dönücem yine eve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?