'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Hayırlısı canımmm vardır bir yerde kısmeti üzülme sakınnn

bi topantıya gittim geldim kaynatmışsınız hızınıza yetişilmiyo valla

kuzum öyle valla burda sizlerle sohbet ederken vakit nasıl geçiyo hiç anlamıyorum

Kızceler ben geldım İremtoşumun canı sıkkındıı saçını kestirdik kendine geldi

pastaam nıkahtan sonra takı merasımı oluyo ya o zaman kokteyl olcak dıye dusundumm

ayy çok güzell olucak desene kuzumm..
peki nikahı nerde yapıcaksınız.. :44:
daha önce söylediysende ben ya okumadım ya da unuttum tatlımm

hoşgeldinnn miniiiiiiiiiiiiiimmm:))))

her zamannn içinn kuaforrrrr candırrr

evet Peliinniiimm yaa insan böyle ferahlıyo

o zaman sen 24 nisan da gelin olmuş gidiyorsun mu olcaksıııııııın

hemdee çoooooookk güzelll bi geliinn olucaakkk..

o zaman sen 24 nisan da gelin olmuş gidiyorsun mu olcaksıııııııın

evettt pastaaaammm gelın olmusss gıdıyooorruuuummmmmm , bekarlıga veda edıyoooruumm, sakın aglama dıyoooruuuummm , tabikide aglamıcaam

Pelimiimm sormaa bayadır ıstedıgı model vardı ama cesaret edemıodu can sıkıntısı nelere kadiir tabi müdaale etmesemm daha kısa yapıcakktı ve pişman olucaktıda manii oldum bende saclarımı kesmek ıstıorum yaa bideee boyamaaakk, bitiim kanlandııı bu ara ama cesaret edemıyoooruumm aşkoo

Ayy heycan yaptımmm kızlarr hee balım hepımız cok cok cok guzel olucaaazz topiğimize koccamaaann bi nazar boncugu takılmalı üsküdar evlendırme daıresınde ıstıyorum kız kulesı asıgı olaraktan manzaram kız kulelı olsun belkı dıyorum dış cekımıde orda yapabılırız kusuuuummm okuyom ben yaaa dıye bagran cocuk gıbı bagrırım evlenıyom ben yaaaa dıye

ayy evet kuzumm çok hoş oluurr..
dışmekan çekimlerin içinde çok uygun bencee
canım benimm yaa heyecanla o günleri bekliyoruzz haliyle bağırmak en büyük hakkımızz

kuzuuuuu seni ne zaman evlendiriyoruzzzz

ben de ağlamammm kii bu kadar beklemişim nie aglıyımm

ben de kestircem saclarımıııı omuzlarımda istiyorum düğünden sonra kesinn zaten hemen kestircem dee bakalım öncesinde hemen o kadar kısaltmam belkim

tatlışım yaa benimki haalaaa belli değill...
çok sinir bozucu
kpssden sonra kasımda söz-nişan yaparız diyo annem :26::26:
5 6 ay da nişanlı gezsek mayıs haziran gibi evlenirim diye umut ediyorumm

ayy evet kuzumm çok hoş oluurr..
dışmekan çekimlerin içinde çok uygun bencee
canım benimm yaa heyecanla o günleri bekliyoruzz haliyle bağırmak en büyük hakkımızz

ızın vermeme gıbı bısı olmaz heralde kız kulesınde yoksa orda bı kız kulesı kalmayabılır bunu belırterek izin alıcam hem aglarım hem giderim yok vala kuzum bızde dımı

haha dımı ama neyeen ağlayaaalımm ya kusum sımdı dalgalı haliyle bel boslugumda düzken bıraz daha aşaada,uçtakı sarıları kesesııım vaar doğal rengım olsun komple dıyorum yada komple boyım bakır tonlarında uçlar balyaj gıbı kalsın model verdirim diyorum peki bu dediklerime kurbaa ne cevap veriyo HAYIR MİNNAK PUFLAR SAÇLARINI BOYAMAZ VE KESMEEZZ!! nikaha kadar hıc kesmeessem eger totoştan aşada olur sarıları kompe kesebilirim bakımı zor kusum ya kuruması ayrı dert yapması ayrı dert eskıden 20 dkkada bıterdı duzlestırme kurutma falan sımdı ıskencee gibii hiç bişi yapmıyorum örüyorum topuz yapıorum okadaar

aaa yok öle bişi bebemm neden ağlıcazkiii ohh hayatımızın en mutlu günlerinden biri olucakk
inanmıyorumm minnağıımm o kadar uzunmu saçlarınnn...
benimkiler uzamıyo yaa uzamıyo

tatlışım yaa benimki haalaaa belli değill...
çok sinir bozucu
kpssden sonra kasımda söz-nişan yaparız diyo annem :26::26:
5 6 ay da nişanlı gezsek mayıs haziran gibi evlenirim diye umut ediyorumm

hadiiiiii seni de haziran gelini yapalım inşallah kuşuuummmm yanıma detek topluyorumm

yaa ben kısa sacları seviorum yani böle omuz hizası ama gel gör ki şimdi kestirsem psikolojim bozulur o da ayrı dert

evlenince nasılsa ugrasamıcam kestircem kuzum saca ayırcak vakit nerdeeeee senin gibi topuz yapma örme sansım da yok pek cunku basım agrıyo malesef ben sacları daima özgür bırakılması gereken bir insanım gelemiorum hiçbişeye

kısa güzel ve rahat ama böle de güzeeel askım taramayı cok seviyo evlendikten sonra da ben kuruturum askım saclarını sen supermanine bırak gerisini dusunme diyo amaa işte superman sefere gidince napıcaz

inşallahh kuzumm yaa inşallahh olsun artık benimde çok siinirim bozuluyo artık
kıyamamki ben sana yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…