ikeaa evimizin herşeyiiii
Tuğbammm hoşbldk canısııı sendee hoşgeldnnnnn
keyiflerrr nasıll bakalımmm?
erkek arkadasınn iş görüşmesine gidecekti sanki birkaç gün once canımmm gelişme var mı? yanlıs hatırlıosam lutfenn affettt kafam durduu cunkumm bnmm(
hoşbulduk canım. iyi şükür iş güç devam ediyoruz. kuzum olmadı o iş :2: şartları falan iyi değildi. Şuan zaten çalışıyo ama daha iyi bi yer arıyoruz bu şartlarda zor çünkü :2:
bekliyoruz bakalım bizimde bi yerlerde vardır elbet kısmetimiz
bizde seninle aynı durumdayız canım. nişanlım askerden döndü ve iş arıyor. 1 aydır 3 kez aradılar ama adam akıllı işler değildi.
bende kısmetimiz vardır inşallah bir yerde diyorum. iş olmadan harekete geçemiyoruz çünkü.
Allah hayırlı işler nasip etsin inşallah erkek arkadaşına da canım...
hoşbulduk canım. iyi şükür iş güç devam ediyoruz. kuzum olmadı o iş :2: şartları falan iyi değildi. Şuan zaten çalışıyo ama daha iyi bi yer arıyoruz bu şartlarda zor çünkü :2:
bekliyoruz bakalım bizimde bi yerlerde vardır elbet kısmetimiz
bizde seninle aynı durumdayız canım. nişanlım askerden döndü ve iş arıyor. 1 aydır 3 kez aradılar ama adam akıllı işler değildi.
bende kısmetimiz vardır inşallah bir yerde diyorum. iş olmadan harekete geçemiyoruz çünkü.
Allah hayırlı işler nasip etsin inşallah erkek arkadaşına da canım...
Hayırlısı canımmm vardır bir yerde kısmeti üzülme sakınnn
tuğçe'cim inşallah hayırlısıyla en kısa sürede bulur nişanlın iş. askerden geldikten sonra çok zor oluyor gerçekten. psikolojik olarakta çok etkileniyorlar. Amin canım cümlemize hayırlı işler nasip etsin Allah..
Pelincimm öyle tabi en azından bi işi var diyorum. Şükrediyorum..
tuğçe'cim inşallah hayırlısıyla en kısa sürede bulur nişanlın iş. askerden geldikten sonra çok zor oluyor gerçekten. psikolojik olarakta çok etkileniyorlar. Amin canım cümlemize hayırlı işler nasip etsin Allah..
Pelincimm öyle tabi en azından bi işi var diyorum. Şükrediyorum..
teşekkür ederim canım inşallahh...
pastam sen kokteylini ne zaman yapcaksın nikah sonrası mı yoksa ayrı mı?
Kızceler ben geldım İremtoşumun canı sıkkındıı saçını kestirdik kendine geldi
pastaam nıkahtan sonra takı merasımı oluyo ya o zaman kokteyl olcak dıye dusundumm
pastaam nıkahtan sonra takı merasımı oluyo ya o zaman kokteyl olcak dıye dusundumm
bi topantıya gittim geldim kaynatmışsınız hızınıza yetişilmiyo valla
hoşgeldinnn miniiiiiiiiiiiiiimmm:))))
her zamannn içinn kuaforrrrr candırrr
o zaman sen 24 nisan da gelin olmuş gidiyorsun mu olcaksıııııııın
o zaman sen 24 nisan da gelin olmuş gidiyorsun mu olcaksıııııııın
kuzum öyle valla burda sizlerle sohbet ederken vakit nasıl geçiyo hiç anlamıyorum
ayy çok güzell olucak desene kuzumm..
peki nikahı nerde yapıcaksınız.. :44:
daha önce söylediysende ben ya okumadım ya da unuttum tatlımm
evet Peliinniiimm yaa insan böyle ferahlıyo
hemdee çoooooookk güzelll bi geliinn olucaakkk..
Ayy heycan yaptımmm kızlarr heebalım hepımız cok cok cok guzel olucaaazz topiğimize koccamaaann bi nazar boncugu takılmalı üsküdar evlendırme daıresınde ıstıyorum kız kulesı asıgı olaraktan manzaram kız kulelı olsun belkı dıyorum dış cekımıde orda yapabılırız kusuuuummm okuyom ben yaaa dıye bagran cocuk gıbı bagrırım evlenıyom ben yaaaa dıye
kuzum öyle valla burda sizlerle sohbet ederken vakit nasıl geçiyo hiç anlamıyorum
ayy çok güzell olucak desene kuzumm..
peki nikahı nerde yapıcaksınız.. :44:
daha önce söylediysende ben ya okumadım ya da unuttum tatlımm
evet Peliinniiimm yaa insan böyle ferahlıyo
hemdee çoooooookk güzelll bi geliinn olucaakkk..
evettt pastaaaammm gelın olmusss gıdıyooorruuuummmmmm , bekarlıga veda edıyoooruumm, sakın aglama dıyoooruuuummm , tabikide aglamıcaam
Pelimiimm sormaa bayadır ıstedıgı model vardı ama cesaret edemıodu can sıkıntısı nelere kadiirtabi müdaale etmesemm daha kısa yapıcakktı ve pişman olucaktıda manii oldum bende saclarımı kesmek ıstıorum yaa bideee boyamaaakk, bitiim kanlandııı bu ara ama cesaret edemıyoooruumm aşkoo
kuzuuuuu seni ne zaman evlendiriyoruzzzz
ben de ağlamammm kii bu kadar beklemişim nie aglıyımm
ben de kestircem saclarımıııı omuzlarımda istiyorum düğünden sonra kesinn zaten hemen kestircem dee bakalım öncesinde hemen o kadar kısaltmam belkim
ayy evet kuzumm çok hoş oluurr..
dışmekan çekimlerin içinde çok uygun bencee
canım benimm yaa heyecanla o günleri bekliyoruzz haliyle bağırmak en büyük hakkımızz
ben de ağlamammm kii bu kadar beklemişim nie aglıyımm
ben de kestircem saclarımıııı omuzlarımda istiyorum düğünden sonra kesinn zaten hemen kestircem dee bakalım öncesinde hemen o kadar kısaltmam belkim
ızın vermeme gıbı bısı olmaz heralde kız kulesınde yoksa orda bı kız kulesı kalmayabılır bunu belırterek izin alıcamhem aglarım hem giderim yok vala kuzum bızde dımı
haha dımı ama neyeen ağlayaaalımmya kusum sımdı dalgalı haliyle bel boslugumda düzken bıraz daha aşaada,uçtakı sarıları kesesııım vaar doğal rengım olsun komple dıyorum yada komple boyım bakır tonlarında uçlar balyaj gıbı kalsın model verdirim diyorum peki bu dediklerime kurbaa ne cevap veriyo HAYIR MİNNAK PUFLAR SAÇLARINI BOYAMAZ VE KESMEEZZ!! nikaha kadar hıc kesmeessem eger totoştan aşada olur sarıları kompe kesebilirim bakımı zor kusum ya kuruması ayrı dert yapması ayrı dert eskıden 20 dkkada bıterdı duzlestırme kurutma falan sımdı ıskencee gibii hiç bişi yapmıyorum örüyorum topuz yapıorum okadaar
tatlışım yaa benimki haalaaa belli değill...
çok sinir bozucu
kpssden sonra kasımda söz-nişan yaparız diyo annem :26::26:
5 6 ay da nişanlı gezsek mayıs haziran gibi evlenirim diye umut ediyorumm
ızın vermeme gıbı bısı olmaz heralde kız kulesınde yoksa orda bı kız kulesı kalmayabılır bunu belırterek izin alıcamhem aglarım hem giderim yok vala kuzum bızde dımı
haha dımı ama neyeen ağlayaaalımmya kusum sımdı dalgalı haliyle bel boslugumda düzken bıraz daha aşaada,uçtakı sarıları kesesııım vaar doğal rengım olsun komple dıyorum yada komple boyım bakır tonlarında uçlar balyaj gıbı kalsın model verdirim diyorum peki bu dediklerime kurbaa ne cevap veriyo HAYIR MİNNAK PUFLAR SAÇLARINI BOYAMAZ VE KESMEEZZ!! nikaha kadar hıc kesmeessem eger totoştan aşada olur sarıları kompe kesebilirim bakımı zor kusum ya kuruması ayrı dert yapması ayrı dert eskıden 20 dkkada bıterdı duzlestırme kurutma falan sımdı ıskencee gibii hiç bişi yapmıyorum örüyorum topuz yapıorum okadaar
hadiiiiii seni de haziran gelini yapalım inşallah kuşuuummmmyanıma detek topluyorumm
yaa ben kısa sacları seviorum yani böle omuz hizası ama gel gör ki şimdi kestirsem psikolojim bozulur o da ayrı dert
evlenince nasılsa ugrasamıcam kestircem kuzum saca ayırcak vakit nerdeeeee senin gibi topuz yapma örme sansım da yok pek cunku basım agrıyo malesef ben sacları daima özgür bırakılması gereken bir insanım gelemiorum hiçbişeye
kısa güzel ve rahat ama böle de güzeeel askım taramayı cok seviyo evlendikten sonra da ben kuruturum askım saclarını sen supermanine bırak gerisini dusunme diyo amaa işte superman sefere gidince napıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?