'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

oy maşallah yazmışsınız da yazmışsınız :) okudum sonunda.. bizde bahar temizliği var da, ara ara girip okuyorum anca bitirdim
minnak ım ben de bakıra boyatmak istiyoruuummm, bal köpüşü de olabilir kestirmek istiyorum.. ama diyorum ki ya yazın nişanlanırsak sonra minicik saçı napıyım ben, uzun dalgalı yaptırmak istiyorum biliyorum boyatınca da dicem ki keşke bıraksaydım düğünüme kadar doğal rengine dönerdi.. nedense böyle bi takıntım var, gelinlikle kendi saç rengim olmak zorundaymış gibi

kuzum kestirmee nişandan sonra kestirirsin olmazsa...
eğer böyle doğall haliyle hayal ediyosan kendini bence boyatmada nasılsa düğünden sonra boyatırsınn
hayalinde nasılsa öyle olsun tatlışım..

aaa yok öle bişi bebemm neden ağlıcazkiii ohh hayatımızın en mutlu günlerinden biri olucakk
inanmıyorumm minnağıımm o kadar uzunmu saçlarınnn...
benimkiler uzamıyo yaa uzamıyo

sınamekı denedınmı kusum bende sınamekıyle uzattım valla bu arada barcelino dıye karısık yagların oldugu bı sprey var ona basladım ama uzatma amaclı degıl bakım olsun dıyee sımdı sacım bu kadar duzken ama garıp buklelerım var dütyen hızasına kadar cıkabılıo kendı halındeyken yada daha uzun bıle durabılıyo o gun dalgalarım nasıl ısterse yani

arada baya kestım 1er cmlik ama köklü bi değişiklik yapmadım uzun zamandır hiiiiçç

bende bende kısa ıstıorum bıde yakısıo bana kısaaa yaa kurbaayı kandırmam zor gıbı 1 cm kessem anlıo bıde ya ne kadar çakal karlos bende sıkıldım örmekten falaan bakalım kusumm su yazı nası gecırcem bılmıorum

Müge'cim hoşgeldin aramızaa??
nasılsın??
siz neyi bekliyosunuzz??
söz nişan varmı?? tarihler bellimi??
çok soru sordumm

hoşbulduk.

benım yuzumden ceyızım hazır değil didim bekle :):)
söz nişan yok şimdilik bu sene sonu inşallah babama söylemeyı düşünüyoruz :):):)
sene basında bişiler düşünüyoruz inşşallahh

kuzum kestirmee nişandan sonra kestirirsin olmazsa...
eğer böyle doğall haliyle hayal ediyosan kendini bence boyatmada nasılsa düğünden sonra boyatırsınn
hayalinde nasılsa öyle olsun tatlışım..

haklısın tatlım..
bu arada çay kutun da çok güzelmiş
çay demişken çağloşuum melisa çayı da iyi geliyo

kuzumm maşallah diyorum başka bi sözcük yok tarif edicekk
ben denedim ama döktü saçlarımı canım bıraktım o yüzden zaten az saçım
şimdi dax supergro aldım bakalım iyi gelicekmii inşallah uzatırr :26::26:

Hmmm melissamiz yok kuzum yaa sirkette ama eve aliyimm :))

mugecim siz hangi ay dusunuyosunuz peki yaa kac ne is yapiosunuz :))

bu sene sonu babama söylersek :) 2013 şubat mart gibi tanısma isteme söz olur ınsallah ama tabı bu bnm düşüncem. sevdiceğim ben şimdi olmasın dedim diye şimdide ben istemiyorum falan demzse şaka bı yana ben yaz düğünü istiyorum ama hayırlısı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…