galibası bende varım
inşallahh kuzumm yaa inşallahh olsun artık benimde çok siinirim bozuluyo artık
kıyamamki ben sana yaa
oy maşallah yazmışsınız da yazmışsınız :) okudum sonunda.. bizde bahar temizliği var da, ara ara girip okuyorum anca bitirdim
minnak ım ben de bakıra boyatmak istiyoruuummm, bal köpüşü de olabilirkestirmek istiyorum.. ama diyorum ki ya yazın nişanlanırsak sonra minicik saçı napıyım ben, uzun dalgalı yaptırmak istiyorum biliyorum boyatınca da dicem ki keşke bıraksaydım düğünüme kadar doğal rengine dönerdi.. nedense böyle bi takıntım var, gelinlikle kendi saç rengim olmak zorundaymış gibi
hoşgeldin canımmmm siz neden bekliyorsunuz
benım yüzümden denebilir aslındaona kalsa hemen gelıp ıstyceklerde bu sene bı bıtsın azcık çeyiz yapıyım dedim o da sabırsızlıkla beklıyor tabı bende :d beklemek cok zor bu sene bitsin bir an önce
benimkiler uzamıyo yaa uzamıyo
hoşgeldin canımmmm siz neden bekliyorsunuz
kıyamayın banaa sevn beniiiiiii
olur kuzum yaaa merak etmeee cabucak hemde hemen inşallaaah
aaa yok öle bişi bebemm neden ağlıcazkiii ohh hayatımızın en mutlu günlerinden biri olucakk
inanmıyorumm minnağıımm o kadar uzunmu saçlarınnn...
benimkiler uzamıyo yaa uzamıyo
bende bende kısa ıstıorum bıde yakısıo bana kısaaa yaa kurbaayı kandırmam zor gıbı 1 cm kessem anlıo bıde ya ne kadar çakal karloshadiiiiii seni de haziran gelini yapalım inşallah kuşuuummmmyanıma detek topluyorumm
yaa ben kısa sacları seviorum yani böle omuz hizası ama gel gör ki şimdi kestirsem psikolojim bozulur o da ayrı dert
evlenince nasılsa ugrasamıcam kestircem kuzum saca ayırcak vakit nerdeeeee senin gibi topuz yapma örme sansım da yok pek cunku basım agrıyo malesef ben sacları daima özgür bırakılması gereken bir insanım gelemiorum hiçbişeye
kısa güzel ve rahat ama böle de güzeeel askım taramayı cok seviyo evlendikten sonra da ben kuruturum askım saclarını sen supermanine bırak gerisini dusunme diyo amaa işte superman sefere gidince napıcaz
hoşbulduk evet ben mügee
Müge'cim hoşgeldin aramızaa??
nasılsın??
siz neyi bekliyosunuzz??
söz nişan varmı?? tarihler bellimi??
çok soru sordumm
kuzum kestirmee nişandan sonra kestirirsin olmazsa...
eğer böyle doğall haliyle hayal ediyosan kendini bence boyatmada nasılsa düğünden sonra boyatırsınn
hayalinde nasılsa öyle olsun tatlışım..
sınamekı denedınmı kusum bende sınamekıyle uzattım valla bu arada barcelino dıye karısık yagların oldugu bı sprey var ona basladım ama uzatma amaclı degıl bakım olsun dıyee sımdı sacım bu kadar duzken ama garıp buklelerım var dütyen hızasına kadar cıkabılıo kendı halındeyken yada daha uzun bıle durabılıyo o gun dalgalarım nasıl ısterse yani
Eki Görüntüle 392771
arada baya kestım 1er cmlik ama köklü bi değişiklik yapmadım uzun zamandır hiiiiçç
bende bende kısa ıstıorum bıde yakısıo bana kısaaa yaa kurbaayı kandırmam zor gıbı 1 cm kessem anlıo bıde ya ne kadar çakal karlosbende sıkıldım örmekten falaan bakalım kusumm su yazı nası gecırcem bılmıorum
canlarım ben çıkıyorumm..
hepinizii çooookk öpüyoruumm..
kendinize iyi bakınnn ..
haklısın tatlım..
bu arada çay kutun da çok güzelmiş
çay demişken çağloşuum melisa çayı da iyi geliyo
Hmmm melissamiz yok kuzum yaa sirkette ama eve aliyimm :))
mugecim siz hangi ay dusunuyosunuz peki yaa kac ne is yapiosunuz :))
sınamekı denedınmı kusum bende sınamekıyle uzattım valla bu arada barcelino dıye karısık yagların oldugu bı sprey var ona basladım ama uzatma amaclı degıl bakım olsun dıyee sımdı sacım bu kadar duzken ama garıp buklelerım var dütyen hızasına kadar cıkabılıo kendı halındeyken yada daha uzun bıle durabılıyo o gun dalgalarım nasıl ısterse yani
Eki Görüntüle 392771
canım kocamannndiyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?