'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bebegıııımm benımm tişşkür ederiiim daxı bende duydumm iyi gelıyomus bakım olarak ıns rapunzel olursun bebegıımm en kısa zamandaa ama sonunda sıkılmassın inş

senın gibi bal köpüğüne bal köpüğüde nası yakışır varyaaaa ballı bebekkk bende cok kararsızım kusum hem dogal olim dıyorum 1 bucuk senedır ıyı dayandım hiç boyamadım evlendıkten sonra kısaltıpmi boyasam bilemedim ben onuuuuuu

nazım ben ya örüyorum açıyorum bukle bukle yada sürekli açık hiç toplayamıyorum hem toplama özürlüyüm başkaları yazın sıcağında benim saçım yüzünden buhran geçiryor zorla topluyor ama aşağda topuz minimal bir kepçelik var bendekulaklarımı göstermem öleee:)) ben hiç terlemem hep açık saç severim evlenncde örer yatarım ne edeyim önlerinide maşayla kıvırrır bukle yaparım saçımı 1 kez depresyona girip erkek gibi kestirdim sene 2006 zar zor uzadı yapamam

canım bide bakım karışımı demişsin o nasıl oluyor off nazım yaa saçlar göğüsün altı bel boşluğuna yaklaştı ben sinemakiyi bıraktım eskiden gece 11 den işten çıkar yinede sinemakiyi zencefilli bakım yağ bakımı felan yapardım şimdi off yok en azından normal bir bakım yapayım kuru ve yıpranmış görnütüsü varr çünkü

nazım güzel hatunsun kocaman maşallah

güldennn bende kpss çalışıyorum şu günlerde annemde memur adama kız vercem diyor memur olsun alsın seni diyor şaka gibi :))))))oda bende çalışıyoruz inşallah başarcaz canım

yeni gelen arkadaşlara hoş geldiniz diyorum

bende bayadır yapamadım kusuumm yaa sınamekıyıı bıde üşenıyorum en ıyısı bakımdan vazgecmım dedım barcelinoyu aldım ıcınde 15 tane saca yarayan yag var kuzum 10 mılyona aldım tek tek yagları almaya kalksan daha pahalıya denk gelıyo nemlı temız saca yapıyosun yarım saat 1 saat tutuosun ne kdr tutarsan okadar karlıymıs , hem bakım oluyo uzamasına etkısıde oluyomus. daha 2. kullanımı yaptım artık kremde kullanmıyorum ki dalgalı saçta cok zor acılır bılıyosun ama yumusacık saçlarım

Bebişlermm ben geldimmm:)))

Miniiiimmmm bu ilacı nerden aldın tam olarakkk? ve adı barcelino mu? çok cazip geldi şuann:))
saçımı düzleştirmiorum ve kıvırtmıorum daa.. kendiliğindenn dalgalı gibiii kurutmayı da sevmem pek hem saçın minerallerini öldürüoo diee bu bakımı yapsamm iyi gelir:)
krem kullanmıorum bende kuşumm saçım yağlı gibi oluyoo :S çok sıkılıorum oyle oluncaaa

aynı dert bendede vardı kusumm yaa bıde krem tıkıyomus sac dıplerını , ben kurutunca bonus gibi oluyorum yaa aktardan aldım kuzum adı barcelino nettede varmıs ama orjınal olmayabılıyomus:26: haftada 3 kere yapılıomus kusum ben her yıkadıgımda yapıyorum arap yağı bol buldumu heran sürermiş hesaaabı olduuu

günaydın kızlarrrr

kan verdim geldimmm işe öğleden sonra gidicemmm inşallah kötü birşey çıkmaz

keşke tüm gün izin alsaymısım hiç gidesim yok çok yorgunum dün gelir gelmez uyuyakalmısım askım aradı ne konustugumuzu bile hatırlamıyorum uyku arasında :26:

inşallahh kuzummm bi memur olsakktaa rahat etsekk..
ben pek çalışamıyorumm akşamları pilim bitmiş oluyo

kuzum senelerdir saçlarım kısa çok hevesliyim bi uzasa uzun görsem başka bişi istemiyoruumm
bende su dalgası yaptırmak istiyorum kuzum boyasız saçlarım..
dümdüz çok sinir bozucu belki dalgalı olursaa güzell durur..:44:

kızlaaarr günaydınn hepinizee...
nasılsınız??
Çağla'mm canımm ne zaman çıkarmış sonuçlar bizede bilgi ver lütfen..
keşke almışken tam gün alsaydın kuzum günlerin yorgunluğu var üstünde dinlenirdin iyice..

Günaydınnn gelincikleriimmmm

Çağlammm bebeğimm geçmiş olsnn evet neden tum gun izin almadn ki:26: vucut direncin de düşer şimdii, tatlı bişiler yee kuzummm elden ayaktan düşmee

Tuğbacımm nasılsınn tatlımm?

Miiiniiiimmm akşam 101e daldımmm yaa( Anneme söliciiiiimmm tatlişkoo alsın bakımmm:))

sendennn bilgi alırımm akabindeee

yaaa kuşiikkkk ben saçlarımn yapışık durmasındansa bonusss tabiri caizse kabarık olmasını seviorummm doğalllık candırr

kuzen olduğumuz nerden bellii
bende kabartmak için kafamı öne eğip fırçalaya fırçalaya kurutuyorum
kuzucumm canımm nasılsın bugün??

Çağlacım geçmiş olsun

günaydın kuzummm

hiç aklıma gelmedi ki normalde hastanede işi olanlar öğleden sonra geliyolar tam gün almıyolar izin göze batmıyım dedim canım yaa kan falan da verince kafam bi dunya oldu böle olcamı bilsem alırdım neyse artık napalım inş 23 nisan tatilini verir de bu hafta cuma aksamından salı gününe kadar cakarım kafayı

veririm balımm cuma sabah cıkıcakmıs ben alamıcam sonucları ancak annem alır cok pimpirikliyim bu konularda yaa cumayı zor ederim şimdi

yedim kuşummm annem elmalı kurabiyecikler yapmış hapur hupur yedimmm

Çağlacım geçmiş olsun

teşekkür ederim tuğbacımm

kuzen olduğumuz nerden bellii
bende kabartmak için kafamı öne eğip fırçalaya fırçalaya kurutuyorum
kuzucumm canımm nasılsın bugün??

Kuzennn aynen oyleee
kannn beaaaa cekiiooo huylarr işteeee:78::124:
iyiyimmm cnm yaaa dün gelmedi bizim müşavir bugun gelicekk:)
bende kısmetseee butun gun nette takılcammmm şu 1 haftanın acısını cıkarıcammm

İyi diyelim iyi olsun kuzumm sen nasılsın ?

iyi ol canım benimmm
çok şükürr bugunumee iyiyimmm kuzum bende napiimmm:)

Yaa ben senin nickini merak ediorumm özel bi sebebi var mıı ya da bi anlam içerio muuu? değişikk çünkümmm

canım kuzenim çoookk önce aşkım anlamına geldiğini söylemişti öyle kaldı o yüzden benimde aklımda

anladım tatlım.. neyse sende öyle yaparsın iyice dinlenirsin..
evet ihmal etmeden hemen al bize de bilgi ver..
inşallah temiz çıkıcak Allah'ın izniyle.. kötü şeyler düşünmek yok..

çekiyo kuzenn çekiyoo
takıl kuzumm çıkar acısınııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…