kuzummmaşallah diyorum başka bi sözcük yok tarif edicekk
ben denedim ama döktü saçlarımı canım bıraktım o yüzden zaten az saçım
şimdi dax supergro aldım bakalım iyi gelicekmii inşallah uzatırr :26::26:
oy maşallah yazmışsınız da yazmışsınız :) okudum sonunda.. bizde bahar temizliği var da, ara ara girip okuyorum anca bitirdim
minnak ım ben de bakıra boyatmak istiyoruuummm, bal köpüşü de olabilirkestirmek istiyorum.. ama diyorum ki ya yazın nişanlanırsak sonra minicik saçı napıyım ben, uzun dalgalı yaptırmak istiyorum biliyorum boyatınca da dicem ki keşke bıraksaydım düğünüme kadar doğal rengine dönerdi.. nedense böyle bi takıntım var, gelinlikle kendi saç rengim olmak zorundaymış gibi
ızın vermeme gıbı bısı olmaz heralde kız kulesınde yoksa orda bı kız kulesı kalmayabılır bunu belırterek izin alıcamhem aglarım hem giderim yok vala kuzum bızde dımı
haha dımı ama neyeen ağlayaaalımmya kusum sımdı dalgalı haliyle bel boslugumda düzken bıraz daha aşaada,uçtakı sarıları kesesııım vaar doğal rengım olsun komple dıyorum yada komple boyım bakır tonlarında uçlar balyaj gıbı kalsın model verdirim diyorum peki bu dediklerime kurbaa ne cevap veriyo HAYIR MİNNAK PUFLAR SAÇLARINI BOYAMAZ VE KESMEEZZ!! nikaha kadar hıc kesmeessem eger totoştan aşada olur sarıları kompe kesebilirim bakımı zor kusum ya kuruması ayrı dert yapması ayrı dert eskıden 20 dkkada bıterdı duzlestırme kurutma falan sımdı ıskencee gibii hiç bişi yapmıyorum örüyorum topuz yapıorum okadaar
nazım ben ya örüyorum açıyorum bukle bukle yada sürekli açık hiç toplayamıyorum hem toplama özürlüyüm başkaları yazın sıcağında benim saçım yüzünden buhran geçiryor zorla topluyor ama aşağda topuz minimal bir kepçelik var bendekulaklarımı göstermem öleee:)) ben hiç terlemem hep açık saç severim evlenncde örer yatarım ne edeyim önlerinide maşayla kıvırrır bukle yaparım saçımı 1 kez depresyona girip erkek gibi kestirdim sene 2006 zar zor uzadı yapamam
canım bide bakım karışımı demişsin o nasıl oluyor off nazım yaa saçlar göğüsün altı bel boşluğuna yaklaştı ben sinemakiyi bıraktım eskiden gece 11 den işten çıkar yinede sinemakiyi zencefilli bakım yağ bakımı felan yapardım şimdi off yok en azından normal bir bakım yapayım kuru ve yıpranmış görnütüsü varr çünkü
nazım güzel hatunsun kocaman maşallah
güldennn bende kpss çalışıyorum şu günlerde annemde memur adama kız vercem diyor memur olsun alsın seni diyor şaka gibi :))))))oda bende çalışıyoruz inşallah başarcaz canım
yeni gelen arkadaşlara hoş geldiniz diyorum
bende bayadır yapamadım kusuumm yaa sınamekıyıı bıde üşenıyorum en ıyısı bakımdan vazgecmım dedım barcelinoyu aldımıcınde 15 tane saca yarayan yag var kuzum 10 mılyona aldım tek tek yagları almaya kalksan daha pahalıya denk gelıyo nemlı temız saca yapıyosun yarım saat 1 saat tutuosun ne kdr tutarsan okadar karlıymıs , hem bakım oluyo uzamasına etkısıde oluyomus. daha 2. kullanımı yaptım artık kremde kullanmıyorum ki dalgalı saçta cok zor acılır bılıyosun ama yumusacık saçlarım
Bebişlermm ben geldimmm:)))
Miniiiimmmm bu ilacı nerden aldın tam olarakkk? ve adı barcelino mu? çok cazip geldi şuann:))
saçımı düzleştirmiorum ve kıvırtmıorum daa.. kendiliğindenn dalgalı gibiii kurutmayı da sevmem pek hem saçın minerallerini öldürüoo diee bu bakımı yapsamm iyi gelir:)
krem kullanmıorum bende kuşumm saçım yağlı gibi oluyoo :S çok sıkılıorum oyle oluncaaa
nazım ben ya örüyorum açıyorum bukle bukle yada sürekli açık hiç toplayamıyorum hem toplama özürlüyüm başkaları yazın sıcağında benim saçım yüzünden buhran geçiryor zorla topluyor ama aşağda topuz minimal bir kepçelik var bendekulaklarımı göstermem öleee:)) ben hiç terlemem hep açık saç severim evlenncde örer yatarım ne edeyim önlerinide maşayla kıvırrır bukle yaparım saçımı 1 kez depresyona girip erkek gibi kestirdim sene 2006 zar zor uzadı yapamam
canım bide bakım karışımı demişsin o nasıl oluyor off nazım yaa saçlar göğüsün altı bel boşluğuna yaklaştı ben sinemakiyi bıraktım eskiden gece 11 den işten çıkar yinede sinemakiyi zencefilli bakım yağ bakımı felan yapardım şimdi off yok en azından normal bir bakım yapayım kuru ve yıpranmış görnütüsü varr çünkü
nazım güzel hatunsun kocaman maşallah
güldennn bende kpss çalışıyorum şu günlerde annemde memur adama kız vercem diyor memur olsun alsın seni diyor şaka gibi :))))))oda bende çalışıyoruz inşallah başarcaz canım
yeni gelen arkadaşlara hoş geldiniz diyorum
bebegıııımm benımm tişşkür ederiiimdaxı bende duydumm iyi gelıyomus bakım olarak ıns rapunzel olursun bebegıımm en kısa zamandaa ama sonunda sıkılmassın inş
senın gibi bal köpüğüne bal köpüğüde nası yakışır varyaaaa ballı bebekkkbende cok kararsızım kusum hem dogal olim dıyorum 1 bucuk senedır ıyı dayandım hiç boyamadım evlendıkten sonra kısaltıpmi boyasam bilemedim ben onuuuuuu
aynı dert bendede vardı kusumm yaa bıde krem tıkıyomus sac dıplerını , ben kurutunca bonus gibi oluyorum yaaaktardan aldım kuzum adı barcelino nettede varmıs ama orjınal olmayabılıyomus:26: haftada 3 kere yapılıomus kusum ben her yıkadıgımda yapıyorum arap yağı bol buldumu heran sürermiş hesaaabı olduuu
Günaydınnn gelincikleriimmmm
Çağlammm bebeğimm geçmiş olsnn evet neden tum gun izin almadn ki:26: vucut direncin de düşer şimdii, tatlı bişiler yee kuzummm elden ayaktan düşmee
Tuğbacımm nasılsınn tatlımm?
Miiiniiiimmm akşam 101e daldımmm yaa( Anneme söliciiiiimmm tatlişkoo alsın bakımmm:))
sendennn bilgi alırımm akabindeee
yaaa kuşiikkkk ben saçlarımn yapışık durmasındansa bonusss tabiri caizse kabarık olmasını seviorummmdoğalllık candırr
Çağlammm bebeğimm geçmiş olsnn evet neden tum gun izin almadn ki:26: vucut direncin de düşer şimdii, tatlı bişiler yee kuzummm elden ayaktan düşmee
İyi diyelim iyi olsun kuzumm sen nasılsın ?
günaydın kızlarrrr
kan verdim geldimmm işe öğleden sonra gidicemmm inşallah kötü birşey çıkmaz
keşke tüm gün izin alsaymısım hiç gidesim yok çok yorgunum dün gelir gelmez uyuyakalmısım askım aradı ne konustugumuzu bile hatırlamıyorum uyku arasında :26:
kızlaaarr günaydınn hepinizee...
nasılsınız??
Çağla'mm canımm ne zaman çıkarmış sonuçlar bizede bilgi ver lütfen..
keşke almışken tam gün alsaydın kuzum günlerin yorgunluğu var üstünde dinlenirdin iyice..
Çağlacım geçmiş olsun
kuzen olduğumuz nerden bellii
bende kabartmak için kafamı öne eğip fırçalaya fırçalaya kurutuyorum
kuzucumm canımm nasılsın bugün??
İyi diyelim iyi olsun kuzumm sen nasılsın ?
Kuzennn aynen oyleee
kannn beaaaa cekiiooo huylarr işteeee:78::124:
iyiyimmm cnm yaaa dün gelmedi bizim müşavir bugun gelicekk:)
bende kısmetseee butun gun nette takılcammmm şu 1 haftanın acısını cıkarıcammm
iyi ol canım benimmm
çok şükürr bugunumee iyiyimmm kuzum bende napiimmm:)
Yaa ben senin nickini merak ediorumm özel bi sebebi var mıı ya da bi anlam içerio muuu? değişikk çünkümmm
günaydın kuzummm
hiç aklıma gelmedi ki normalde hastanede işi olanlar öğleden sonra geliyolar tam gün almıyolar izin göze batmıyım dedim canım yaa kan falan da verince kafam bi dunya oldu böle olcamı bilsem alırdım neyse artık napalım inş 23 nisan tatilini verir de bu hafta cuma aksamından salı gününe kadar cakarım kafayı
veririm balımm cuma sabah cıkıcakmıs ben alamıcam sonucları ancak annem alır cok pimpirikliyim bu konularda yaa cumayı zor ederim şimdi
yedim kuşummmannem elmalı kurabiyecikler yapmış hapur hupur yedimmm
teşekkür ederim tuğbacımm
Kuzennn aynen oyleee
kannn beaaaa cekiiooo huylarr işteeee:78::124:
iyiyimmm cnm yaaa dün gelmedi bizim müşavir bugun gelicekk:)
bende kısmetseee butun gun nette takılcammmm şu 1 haftanın acısını cıkarıcammm
iyi ol canım benimmm
çok şükürr bugunumee iyiyimmm kuzum bende napiimmm:)
Yaa ben senin nickini merak ediorumm özel bi sebebi var mıı ya da bi anlam içerio muuu? değişikk çünkümmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?