'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

anladım tatlım.. neyse sende öyle yaparsın iyice dinlenirsin..
evet ihmal etmeden hemen al bize de bilgi ver..
inşallah temiz çıkıcak Allah'ın izniyle.. kötü şeyler düşünmek yok..

günaydın bebeklerime
çağlacım bütün değerlerin normal çıkar inşallah

inşallah kızçelerimm teşekkür ederimm

tuğbacım sana da geçmiş olsunn

hasta bi şekilde :2: bütün kış hasta olmayıp bu mevsimde hasta olduğum için bazen nefret ediyorum kendimden

senin nasıl başladı canım

gecmiş olsun canım.. dikkat et bu havalara aldanıp cıbıldak cıkıyoruz sonra farkında olmadan hooop grıpp olmuşuz. bende daha yeni düzeldim

valla güne iiyi başladım gibi gibi gibi

canım sana da geçmiş olsun

hoş bulduk tatlışıımm
iyiyim, sen nasılsın.. yalnız yine uçuk çıkmış dudağımda ay bıktım ya her ay bir tane çıkmazsa küsücem zaten

iyiyim kuzumm..
ayy sorma bende nefret ederimm..
bi krem vardı neydi adı o iyi geliyodu :44::44:
ben bi düşüneyim aklıma gelince yazarımm..

yaa ben de bu gelinlikten istiyorum

sonra saçımı tekrar bu renk istiyoruum

bide bide bu saç modelini çok sevdiiiiiimmm

ay hava çok güzel evlenesim geldi

canım oriflame'in bir kremi var tender care diye. oda kurutuyor baya çabuk. aklında bulunsun.

bu aradaaaaa gelinliğe ve saç modeline bayıldımmm

aa evet o da var biz de.. annem kullanıyor elleri çok çatladığı için.. sağol kuzum düşündüğün için
ama zovirax da öyle hemen kurutuyo sulanmasına izin vermeden

teşekkür ederim gizoşummm inşallah

nurayımmm ben de gelinlikte açık saçı çok seviyorum, duvak bence olmazsa olmaz, ne demişler duvaksız gelin olmazz

ama nikahım farklı bir gün olsaydı o resimdeki gelininki gibi tüllü bir taç şapka falan takıcaktım ve mini bir gelinlik giyicektim hayalim oydu ama ayrı günlerde olmıcak nasip

ay hiç işe gelesim gelmedi hava gercekten tam gezmelik gerci ogleden sonra yagmur geliomus ama olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…